2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkesler iyidir umarım 1 haftayı daha devirdik yarın kontrolümüz var kızımı görcez inşallahbu arada aferdersiniz ama altınına kaçıranınız varmı tuvaletten sonra doğrulduğumda gene idrar kaçırıyorum kızımdan dolayımı bilemedim:44: beni iyice sidikli biri yaptı bu kız

canım maşallah kuzucuğunarabbim babanada şifa versin inşallah

ablanın eşinle tartışması kötü olmuş..
ben ailelerin bu şekil yüz göz olmalarını hiç istemiyorum
ama belliki kadınında canına tak etmiş
eşinin yaptığıda saygısızlık gerçekten
iyi niyeti suistimal ediyor resmen
bence sadece patates kızartması ve salata yap suratını sallandır eşşekten düşmüşe dönsünler bebeğini 5 para etmez insanlar içinde üzme lütfen

Koyu renk hosuma gıttı benım de

bence sagdaki
ben de dar paca hamile pantolonlarina bayiliyorum ama doktorumdan da uyari aliyorum dar giymiycen diyeaaa bu cok rahat hamile pantolonu dedim ama bakiyor dar giyip gidersem ters ters

Bende sağdaki gibi düşündümm ama ötekiside bi marjinal geldii hanii alışık hamile pantolonu değil
Ama düz olsun temiz olsun dimi
Bende dar paça kotları severim canım, çizmeyede uyuyor topukluyada, spor ayakkabısanada, hatta lcw aldığım var mutfaktaki abla giyme artık şunları cocugu büzüyorsun diyor bende hemen göbeği gösteriyorum bak bu hamile pantolonu o rahatt diyorum
Artık kendime çok harcama yapamıyacağım için bir tane alayım :44:
42 beden, %95 pamuk ,%5 likralıymışş ve gör&sin maternatinin ürünü direk hamile pantolonu üretimi yanii

bencede sağdaki daha hoş
bende bu tarz istiyorum ama k..çım sığmaz ikisinede

Delii kızzz bakma mankenlerin üstünde çırpı çırpı durduklarına
En küçük beden 40dan başlayıp 48e kadar gidiyorr
Düşün artıkk nasıl pantolon
Bu mankenlere göre düşünsem değil almak sıfatlarına bakmamm benimde totomm suya yatıp yan batıyor yanii

beni 48 de paklamaz en az 52 olması lazım kilom 84 sen hesap et popomu

hamile pantolonlari insani normallerden daha zayif gosteriyor
ben de 40 beden next maternity aldim bacaklarim incecik duruyor alakasi yok oysaki dar paca degil o ama ustu dar gibi duruyor doktor ona da bahane buluyor ben doremi den termal tayt aldim artik hirka tayt idare edicem bir sure cok daha rahat ederim oyle diye dusunuyorum xl aldim ama oyle rahat ki ve bildigim tayt gibi duruyor bolluk falan da olmadi hic

çok güzel görünüyorlar ama kim bilir kaç paradır.
bi de bunlara masraf yapmasak mı diyorum ben.sonucta hepsini atıyorlar..

keçeler cidden çok pahalı canım ama magnet şeklinde yapılsa atılmaz.benm dolapta 4 tane bebek şekerleri var magnet olduğu için atamıyorsun.ben ahfta sonu bir araştırma yapacağım fırsatı olan arkadaşlarda baksılar fiyatlarına hangisi daha hesaplı olursa iseyenler ordan alabilir.ben kendim yapmak istiyorum bezelye bebekimi :):)bakalım fiyatları nasıl.

günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun sizin de bebişlerinizin de

biz kötü bir hafta geçirdik markete inmiştim alışveriş yapmak için (kocam çok kızıyor tek başıma olmama ama kaçak indim) tam kasaya kadar gelmişim düşüp bayılmışım hiç hatırlamıyorum allahtan sırtüsüt düşmüşüm kendime geldiğimde kasadaki kızcağız ağlıyordu. dediğine göre çok sert düşmüşüm başım tüm gün ağırdı ayrıca omzum da neyseki evim çok yakın eve kadar bıraktılar beni. Daha önce pazarda da fenalaşmıştım doktorumu aradım 20. haftada kan basıncı çok artıyormuş ve rahme kan çok çabuk pompalanıyormuş bu da ani tansiyon düşmelerine sebep oluyormuş neyseki bebişim iyi tekmeleriyle varlığını hissettiriyor doktorum tek başıma biryere gitmemi yasakladı sürekli yanımda su ayran ve kesmeşekeri bulundurmalıymışım.Nasıl korktum anlatamam.Şimdi mutfağa bile gidesim gelmiyor bir de normal doğum istiyorum nasıl altından kalkıcam bilmiyorum mızmız bi hamile oldum istemeyerek

ben tayt yada boğazlı badi giyemiyorum sıkılıyorum :26:sanki boğulacakmış gibi oluyorum benim kıyafetlerim rahat olmalı bi şalvarmı alsam ya tipim kaydı zati kocacıma acıyorum gökkuşağı gibi geziyorum rengarenk saç baş dağılmış vaziyette eşimin bacakları benimkilerden kılsız düşün artık

Keçeden bende kızımın odasına süs yapıcam ismini yazıcam artanlardan magnet yapılabilir aslında iyi fikir biraz model araştırayım
Kızlar pantolonları netten mi sipariş veriyosunuz ben bulamıyorum güzel bi pantolon

cok gecmis olsun yaaa
aman cikmamak lazim tek basimiza
doktorum da beni uyariyordu tek dolasma diye
iyi olmaniza sevindim

bende tansiyonum çok düşer canım ama hiç bayılma derecesine gelmedi şükürler olsun.eğer öyle sorunun varsa çıkma sonra birşey olur allah korusun daha çok üzülürsün.kesme şekeri bende hep yanımda bulunduruyorum dr söylemişti bana.geçmiş olsun tekrar.dikkatli olmak lazım

Nikah şekeri gibi bebek şekerlerinin üstüne olan yazıyı nerde yazdırabilirim tarih ve isim yazılıyor hani

kiz salma kendini o kadar suslen arada, iyi hissedersin kendini
benim killanma sureci tamamen durdu artik ilk 3 ay hizliydi simdi uzamiyor bacaklar hic belki senin de durur sonra
gerci benim kaslarim bile dokuluyor hamilelik hormonlari bende ters etki yapti sanirsam

geçmiş olsun canım.dikkatli ol çıkma tek başına..allah korusun yol ortasında bayılırsan daha kötü olur.bence normal doğumu etkilemez bu sonucta sen korkudan falan bayılmıyorsun ki.tansiyon düşünce yapıcak bişey yok.. tuzlu ayran iç..bence yanında tuz da bulundur.

geçmiş olsun canım eşler haklı galiba...... benimde yanlız banyo yapmama izin vermiyo bekliyo beni haklıda.. bazen bende sıcaktan bayılacakmışım gibi oluyorum çok dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…