2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mec gebe giyim fiyatları konusunda bizi bilgilendirisen sevinirim , açıkman normal canım bol bol ye kilo olmasın bebeğe vitamin olsun :)

sağol canım, hepimizin bebişleri yediklerimizle güzelce gelişsin Inşallah

uyumazsam bu gece yazarım canım fiyatları uyursam yarın yazarım:):)

lcw sitesine baktim bugun
orda baya uygun
ve hos seyler var

ya ben de ustunde soyle guzel yazilar olan komik yazilar olan bebek tshirtleri oluyor ya onlardan istiyorum
ama nerelerde var bilmiyorum

tatlım ben vandayım depremde hasar görünce kapandı bir dahada açılmadı bir magaza var orda çok dandik bahçivan 160 lira ,netten bakacam artık ,pazartesi dr gidelim :) birde evdede pratik şekilde hamile pantolunu dikilebiliyor onlara bakıyordum bende, netten bak markafoni ,trendyol falan 17-24-30 küsür liraya geliyor , ben görüsem yazarım sana :) büyük şehirdeysen gebe giyim magazalarında ama orda 45 lira falan oluyor net daha uygun

Son düzenleme:

canım ebru maternity var onların ürünleri çok kaliteli ve güzel sanırım kabanımı ordan alıcam bitane beğendim
bide işe gelirken giymek için 1-2 tane pantolon alırım ordan

lcw cok kaliteli olmuyor genelde işe gelirken nasıl olur bilmiyorum, ama günlük giymek için idealler

alışveriş sitelerinde de oluyor canım gebe giyim reyonları oralara da bakabilirsin

çok şekermiş buuuu

su an yurt disindayim o yuzden birsey arastirmiyorum geldigimde alicam herseyimizi
ama sanirim inanilmaz guzel seyler var fotograflarinda gruyorum arkadaslarin
aliriz bizler deee

evet calisan icin lcw olmaz
gunluk olarak rahat sirin

Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)

Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)

mıde bulantısı yasıyanlar aşerenler özellıkle verıyormus
bende kgmu korumak ıcın cabalıyorum 5. aydan sonra kg alımı oluyor ozellıkle 7. aydan sonra
ınsallah saglıklı ve az kg ıle gebelık donemımızı bıtırırız

cnm ben de kilo almadım sanırım yani aldıysam da 300- 500 gr. ama karnımda şişlik çok fazla sabah akşam aynı yani. bi de kiloyu da takıyorum sanırım fazla almak istemiyorum

ben hamile kalma sureci icinde cok kilo aldim
1 senede 14 kg ve hamile olmus dogurmus gibi dusun
sisman gorunmuyorum ama fazlaliklarim cok
ve kg alma sansim yok
ama alicam tabiki nasil gorunucem simdiden merak ediyorum
ama bebek icin deger dogunca sporuma baslarim ben

aminn canım inşAllah sağlıklı bir gebelik geçiririz , hepimizin gönlüne göre olsun..

tabiki, öncelikli onların sağlığı sonrasında bir şekilde hallederiz nasipse.
ben de bebek düşünmeye başladıgımda bi 5 kilo vermiştim 1 aylık çabalarım sonucu, iyiki vermişim diyorum şimdi :)
aslında çok kilolu görünmüyorum senin söylediğin gibi ama fazlam çok benim de.

sabahları ılık su iç aç karnına kayısı ye ilaç kullanma bence ekmek tüketmemeye çalış sağlıkla sıhatle meleğine kavuş inşallah

bende de kabizlik,,hepsi birebir kayisi ise yariyor ben cerez tabagima kuru uzum va kayisi da koyuyorum yiyorum gunluk birkc tane
denıcem kızlar cok saolun cok kotu bursey yaa sınır bozuzu
bende bende cok acıkıyorum ama oturunca sofraya cok bırsey yıyemıyorum ıstahım kapanıyor
annem hamıle esfoamanı almıs acayıp rahat haftasonu gıdıcem pantolon almaya zaten göbeğim var benımde baslım yavas yavas ee 2 aylık olduk
ya ben de ustunde soyle guzel yazilar olan komik yazilar olan bebek tshirtleri oluyor ya onlardan istiyorum
ama nerelerde var bilmiyorum
cnm gıttı gıdıyorda var aslında hemen hemen her bebek sıtesınde var o tarz seyler bırde kardesım bana bunlardan almıs Annem Açabilir Bsk.tek Alt (60626) - Bebek Giyim | Cimcime Bebe

canım meyve şekeri çok fazla oluyor ilerde hamilelik şekeri çıkmasın diye ayarı kaçırmadan ye dedi. bahsettiği bir hamile vardı sürekli meyve yermiş şekeri çıktı diyordu. o sebepten yani.
11+0 ile 13+9 arasında oluyor canım
korkmak yok aklımıza kötü şey getirmiyoruz.
geçmiş olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

selam yafffruuularr,
nbrsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…