- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.381
mec gebe giyim fiyatları konusunda bizi bilgilendirisen sevinirim , açıkman normal canım bol bol ye kilo olmasın bebeğe vitamin olsun :)
mec gebe giyim fiyatları konusunda bizi bilgilendirisen sevinirim , açıkman normal canım bol bol ye kilo olmasın bebeğe vitamin olsun :)
lcw sitesine baktim bugun
orda baya uygun
ve hos seyler var
tatlım ben vandayım depremde hasar görünce kapandı bir dahada açılmadı bir magaza var orda çok dandik bahçivan 160 lira ,netten bakacam artık ,pazartesi dr gidelim :) birde evdede pratik şekilde hamile pantolunu dikilebiliyor onlara bakıyordum bende, netten bak markafoni ,trendyol falan 17-24-30 küsür liraya geliyor , ben görüsem yazarım sana :) büyük şehirdeysen gebe giyim magazalarında ama orda 45 lira falan oluyor net daha uygun
ya ben de ustunde soyle guzel yazilar olan komik yazilar olan bebek tshirtleri oluyor ya onlardan istiyorum
ama nerelerde var bilmiyorum
tatlım ben vandayım depremde hasar görünce kapandı bir dahada açılmadı bir magaza var orda çok dandik bahçivan 160 lira ,netten bakacam artık ,pazartesi dr gidelim :) birde evdede pratik şekilde hamile pantolunu dikilebiliyor onlara bakıyordum bende, netten bak markafoni ,trendyol falan 17-24-30 küsür liraya geliyor , ben görüsem yazarım sana :) büyük şehirdeysen gebe giyim magazalarında ama orda 45 lira falan oluyor net daha uygun
canım ebru maternity var onların ürünleri çok kaliteli ve güzel sanırım kabanımı ordan alıcam bitane beğendim
bide işe gelirken giymek için 1-2 tane pantolon alırım ordan
lcw cok kaliteli olmuyor genelde işe gelirken nasıl olur bilmiyorum, ama günlük giymek için idealler
alışveriş sitelerinde de oluyor canım gebe giyim reyonları oralara da bakabilirsin
çok şekermiş buuuu
su an yurt disindayim o yuzden birsey arastirmiyorum geldigimde alicam herseyimizi
ama sanirim inanilmaz guzel seyler var fotograflarinda gruyorum arkadaslarin
aliriz bizler deee
türkiyeye ne zaman geliceksin canım? eşinin işi nedeniyle mi ordasınız?
siz nerdesiniz
Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)
dogru olan ilk 3 ay icinde 1 kg almakmis
ben daha almadim ama karnim cok sis
sabhalari kucucuk gun icinde sisiyor
Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)
cnm ben de kilo almadım sanırım yani aldıysam da 300- 500 gr. ama karnımda şişlik çok fazla sabah akşam aynı yani. bi de kiloyu da takıyorum sanırım fazla almak istemiyorum
mıde bulantısı yasıyanlar aşerenler özellıkle verıyormus
bende kgmu korumak ıcın cabalıyorum 5. aydan sonra kg alımı oluyor ozellıkle 7. aydan sonra
ınsallah saglıklı ve az kg ıle gebelık donemımızı bıtırırız
ben hamile kalma sureci icinde cok kilo aldim
1 senede 14 kg ve hamile olmus dogurmus gibi dusun
sisman gorunmuyorum ama fazlaliklarim cok
ve kg alma sansim yok
ama alicam tabiki nasil gorunucem simdiden merak ediyorum
ama bebek icin deger dogunca sporuma baslarim ben
sabahları ılık su iç aç karnına kayısı ye ilaç kullanma bence ekmek tüketmemeye çalış sağlıkla sıhatle meleğine kavuş inşallah
denıcem kızlar cok saolun cok kotu bursey yaa sınır bozuzubende de kabizlik,,hepsi birebirkayisi ise yariyor ben cerez tabagima kuru uzum va kayisi da koyuyorum yiyorum gunluk birkc tane
bende bende cok acıkıyorum ama oturunca sofraya cok bırsey yıyemıyorum ıstahım kapanıyorkızlar ben deli gibi acıkıyorum sonra da bişeycik yiyemiyorum
minik bir kase çorba bide tost istedim, sanırım 45 dakikada zor yedim
bu akşam kendime bir hamiş pantolonu bakıcam biliyorum erken ama göbüşüm çıktı sanki normal pantolonlarımı giyince düğmesini açıyorum
cnm gıttı gıdıyorda var aslında hemen hemen her bebek sıtesınde var o tarz seyler bırde kardesım bana bunlardan almıs Annem Açabilir Bsk.tek Alt (60626) - Bebek Giyim | Cimcime Bebeya ben de ustunde soyle guzel yazilar olan komik yazilar olan bebek tshirtleri oluyor ya onlardan istiyorum
ama nerelerde var bilmiyorum
canım meyve şekeri çok fazla oluyor ilerde hamilelik şekeri çıkmasın diye ayarı kaçırmadan ye dedi. bahsettiği bir hamile vardı sürekli meyve yermiş şekeri çıktı diyordu. o sebepten yani.hosfgeldın aramıza fgızun aydın kacıncı bebişn?
oyy hadi maşallahhh fgozun aydınn
gozun aydınnnn cnmm ama nıye meyveyı az ye dedi acaba
hosgfeldın aramıza tabıkıde alırız yanlız yaşını satını kacıncı bebiş oldufgunu da yazabılrımısın
hosfgeldın aramıza tebrık ederım satını da yazabılrımısın
cnm defgerın cok normal endıselenme benım adet gunumden 9 fgun gecmıstı keseyı gormustum inşallah sende gorursun bıran once
11+0 ile 13+9 arasında oluyor canımgünaydın kızlar nasıl gidiyo hamişlik bakiyim benm kese 5.haftada görüldü evet ultrasondan ultrasona fark var haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duymak için gidicem 2li 3 lü testler ne zamn yapılıyo haberiniz varmı
korkmak yok aklımıza kötü şey getirmiyoruz.şükürler olsun bugün keseyi gördük kızlar minicik yer yapmış yavrum hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü.inş kucağıma alabilirm hayırlısıyla,benim gibi aksilik olmasından korkan var mı?
geçmiş olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGüzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?