2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cok gecmis olsun yaaa
aman cikmamak lazim tek basimiza
doktorum da beni uyariyordu tek dolasma diye
iyi olmaniza sevindim

saol canım

aman çıkma tek başına ben kendimi okadar iyi hissediyordum ki o gün nolduğunu anlayamadım
tövbe ettim okadar korktum ki bebişime bişey olsaydı kendimi affetmezdim şükürler olsun bende o da iyiyiz

çok saol canım hamileliğimden beri 2 kez tansiyonum düştü birinde bayılmadım biraz dinlendim kendime geldim ama bunda düşmüşüm hiç hatılamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın

ben de geçen hafta nbb den 2 tane aldım.4 tl çok rahat keşke daha önce alsaymışız...bulursam daha da alcam

geçmiş olsun canım eşler haklı galiba...... benimde yanlız banyo yapmama izin vermiyo bekliyo beni haklıda.. bazen bende sıcaktan bayılacakmışım gibi oluyorum çok dikkat etmek lazım

çok saolun kızlar kesinlikle eşler haklılar

adamcağız bütün ihtiyaçlarımı alır ama ben illaki inicem işte yaşamam gerekiyomuş demek ki

rabbim daha kötüsünden korusun hepimizi

bencede siyah olani bende kumas aldim gecen 64 kiloyum ama daha zayif gorunmeme ragmen 46 aldim 44 tam oluyordu ama son zamana kadar giyecegiz kisin taytla giyecegiz kilo alma falan derken bayagi genis dusundum yani

Nikah şekeri gibi bebek şekerlerinin üstüne olan yazıyı nerde yazdırabilirim tarih ve isim yazılıyor hani
canım pc de kendin yap boyunu da ayarlarsın birkaç denemeyle..sonra çıktı alıp tek tek kesersin olmaz mı?
tatlım senin bebiş kız mıydı erkek mi? bende de maalesef tüylenme arttı bebiş erkek..
bencede sağdaki cnm diğeri ortadan çizgili ya dikişliler biraz rahatsız edici oluo bisüre sonra
bacağın ortasından çizgi geçen pantolonlar bacağı ince gösterirmiş

myhoş canım çok geçmiş olsun başını çarpmışsın kendine dikkat et, kimbilir kaçlara düştü tansiyonun da pat diye bayıldın..aman tek çıkma bi daha..

valla saldım çayıra kocamıda dışarıdaki zillilerden mevlam kayıra

benim bebişim kız ama hanzo gibi kıllandım:44: bıyıklarımı burucam yakındır kocişimle asker arkadaşı olduk 5 aydır yanaşmıyo zati tık yok :26:kadınlığımı unuttum zahar

göbeğimde tüylenmeler arttı iyice, hamile olmasam tüy sarartıcı sürerdim..hemşire, alma sakın bebek olunca dökülüyor dedi..siz ne durumdasınız

canım riskli bi durumunyoksa, bence tüylerden kaçış için loş bir ışık yap, yeni çekici birşeyler al giy de o anlamadan kocayı ayart, 5 ay hiçde az zaman değil..daha bunun 4,5 ayı ve lohusalığı var..bi şekilde çaktırmadan işi oraya getir bence..

canım arkadaşım ah bir anlatsam evet eşim aynen anneme haırlık yap evi toparlamaya yardım et dedi.ablamlada kavga etti ablam verdi veriştirdi ona .ama kız haklı hep evi o temizliyor sonuna kadar haklılar benim elimi bir şey sürdüttürmüyolar arkadaşım.çok ayıp etti eşim napıyım kırkyılda bir geliyorlar diyor birde bu akşam ordu geliyor sadece teyzesi kalıcakmış ama ...canım inan yoruldum biz eşimle birbirimize aşık insanız bu zaman kadar kolay kolay kırılmadık hep bana yardım eder hamilelikde ama görümcem kendi ordan plan yapmış her hafta rahat edemiyim diye yolluyor kendi gelmiyor .bana yazık deyilmi anneminde akrabası mecbur 2 parça bir şey yapıcam dedi oda kocanın hatrına ama çok kızıyorum dedi . kocam çok iyi niyetli kimseye hayır diyemem diyor gerekirse ben yaparım diyor.bu sabah aradı beni çok bunalıma girmiş ablama çok kızmış o senin yuvanı yıkcak dedi bana çok üzgünüm arkadaşım napıcam ya

myhoş çok geçmiş olsun sana..

alakasız olacak ama bugün işe gelirken bir şey düşündüm.
hani böyle doğurunca bir sürü foto çekiliyor hastanede falan..
benim saçlarım da öyle yıka çık cinsi değil..kalın telli ve kabarık..
fotolara papaz gibi çıkarım darmadağın..
o yüzden dedim ki kendi kendime ne zaman vaktim yaklaşır yavaştan sancılarım başlar tüm acılara rağmen kuaföre giderim düz fön çektirip taç şeklinde örgü yaptırırım..
ohh misss öyle doğururum, hastanede yatarım kalkarım bir sürü pozlar veririm

Canım altına kaçırdığından eminmisin benim arkadaşımda tuvaletten doğrulduktan sonra idrar gibi akıntısı olmuş az dr unu aramış tuvaletimi yaptım ama yine akmaya devam etti diye meğer suyu sızmış bebeğin sen onu dr una mutlaka sor eğer tuvaletini yaptıktan sonra kendiliğinden birşey akıyorsa başka birşey olmasın o ihmal etme

benimkiler karanlıkta bile belli olurlar

yok anam yok kızı çok gıymatlı yapmaz hayatta
inançlı ,,ailesine düşkün olmasa başka bişey var sanıcam
ama iradesini takdir ettim
bu şekilde bi ay daha dayanır.. ama sonunda karadulun ağına düşer

Ya okuyunca bile içim bir hoş oldu çok üzüldüm sakın bir daha çıkma sakın Allah korumuş minik kuzuyu ya başka türlü düşseydin düşünmesi bile kötü çok ama çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

bilemedimki şimdi :44:canım 15 gün önce dr suyu iyi demişti ..

yarın kontrolüm var sorayım ben :44:yaptıktan sonra doğruunca oluyo.. bişeyler kaçıyo allttan :26:

myhoş canım çok geçmiş olsun başını çarpmışsın kendine dikkat et, kimbilir kaçlara düştü tansiyonun da pat diye bayıldın..aman tek çıkma bi daha..

gecmis olsun myhos dikkat etmezsek bu bayilma olayini teker teker yasayacagiz galiba

bilemedimki şimdi :44:canım 15 gün önce dr suyu iyi demişti ..

yarın kontrolüm var sorayım ben :44:yaptıktan sonra doğruunca oluyo.. bişeyler kaçıyo allttan :26:

Canım korkutmak için söylemedim sakın yanlış anlama doğum yapmış arkadaşımın başına gelmiş anlatmıştı sen diyince aklıma geldi tedbirli olmaktan zarar gelmez sen sor yoksa birşey sorun yok ama dr unun bilgisi olsun böyle şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…