- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.861
bende çok para vermekten yana değilim bazen bakıyorum bebek arabalarına 1000 tl yazıyoaynı hızla geri kaçıyorum tükandan
kızlar ağır misafir konusu tartışılmış anlaşılan. insanlar inanın bizim neler yasadığımızı anlayamıyorlar. belki hamile kalanlar biraz anlar ama herkes de hamileliğini aynı düzeyde zorlukla geçirmiyor. bazımız daha enerjikken bazımız ağrılı olabiliyoruz. ben erkek akrabalarının kocalarımızı değil de bizleri arayıp müsai misiniz diye sorması konusuna çok takıkım. sonuçta evin hanımı biziz ve müsaitliği biz ayarlıyoruz. bu sebeple eşlerimizden rica edip böyle bir misafir isteği olursa " eşim müsait mi bilmiyorum, isterseniz onu arayın, isterseniz ben sorup size döneyim" demesi gerekiyor. biz de kendimizi enerjik ve istekli hissettiğimiz bir gün arayıp davet edebiliriz böylece. ama erkeklerimiz maalesef bizim kadar ince düşünmüyor. o sebeple onları alıştırmak bizim elimizde. mümkünse sakince keşke söyle deseydin, keşke beni arayıp müsaitliğimi sorsalardı tarzında şeyler söyleyip onları alıştırmakk en iyisi. haa sizden habersiz sadece eşinize söyleyerek gelen misafire de hazırlık yapmayz, kusura bakmayın eşim geç haber verdi ancak evi toparlayabildimm diyip geçebiliriz:)
ben hamile kaldığımdan beri evimize birkez misafir kabul ettim onlar da hamileliğimi bilmiyorlardı gelicez deyince geri çevirememiştik bütün hizmeti eşim yapmıştı
arada arkadaşlarımız çat kapı geliyor ama onları da misafirden saymıyorum elleri kolları dolu geliyorlar, halimi hatrımı sorup kalkıyorlar
insanların biraz anlayışlı olması gerek ama çoğunda bu düşünce yok malesef iyisi mi özel hazırlık yapmamak anlarlar belki
benimde birkaç kez kayınvalidemler geldi eşimle,görümcemle birlikte hizmet ettik..hatta tam ara saatte gelmişlerdi yemek vermek gerekiyordu..eşim marketten atıştırmalık almıştı dedim bişeyler daha al gitti bişey daha aldı onlar da yetmedi millet kebap gibi şeylerle yarı aç yarı tok kalktı sofradan..gelirken balık getirmişlerdi buzluğa koymam için, gelenlerden biri dedi ee biz balık yemicekmiydik dedi.. ben dedim mümkün değil ben pişiremem, kokusuna da dayanamam ama isterseniz yakında güzel bir balıkçı var oraya gidelim dedim gülerek...ben ev daha çok dağılıyo diye düşünerek çoğunlukla kalkıp yardım etmiştim :) bi kezde arkadaşı geldi eşim hizmet etti..kendi arkadaşlarım aradılar kızkıza gelmek istediler, cumadan evi temizledim cumartesi çağıracaktım sonra baktım hiç halim yok çağırmadım..aslında eve bakmazlar ama ilk kez gelecekler dağınık bi evle ve market ürünüyle ağırlamak istemiyorum o yüzden onları da bir türlü çağıramadımyani insanın kendi arkadaşı bile olsa çağıramıyor..
bu arada ben oğluşuma battaniye başladım yazın kullanmıycam kışa kalacağı için biraz büyük yapıyorum 100'e 120 ya da 120'ye 120
iç tarafına açık mavi ince polar diktiricem uzun süre kullanırız belki böylece, yumuşacık oluyo inşallah kullanmak nasip olur
örerken bazen onun içinde uyuduğunu hayal ediyorum allahım nasıl güzel duygular bunlarr
Eki Görüntüle 595412 Eki Görüntüle 595413
çok güzeeel hayırlısı ile sar sarmala kuzunu
canım normal halimizde olsak seni anlıyorum ama biz hamileyiz kendimize çok çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor
arkadaşımın günü vardı perde yıkamaya ve asmaya kalktı 5 aylıkken kanaması oldu ve oğlunu kaybetti bence hiçbir akraba ve arkadaş buna değmez
açıkçası evime gelip hizmet etmedim diye benle ilişiğini kesen arkadaşlarım olursa da canıma minnet bidaha gelmesinler öyle arkadaşın hayatımda varolmasına gerek görmüyorum
başka zaman olsa pervane olur insan ama bu özel bir durum ve daha geniş düşünmeyi gerektiriyor diye düşünüyorum
o yüzsüz balık isteyen misafirine de çok gıcık oldum şu anda ben olsam üstüne kuzu da çevirelim mi derdim valla
haha çok iyiymiş canım aklıma bu cevap gelse kesin söylerdimo balık isteyen kişi ara ara kaşınıyor, öyle laflar söylüyor, ben de arada laf söylüyorum susuyo sonra :)
arkadaşına da çok üzüldüm, ne kadar zor birşey bi de insan kendini hep suçlu hisseder..
nasilsiniz kizlarrr ,siz de bebegin tekmelerini kasiklariniza dogru hissediyr musunuz ?korkuyorum asagi inecek diye
merhaba cnaim
hic korkma birkac kisi ayni sikayette bulunuyor
benim oglum yine asagida bugun vajimda sallaniyor tekmeleri sanki
ama doktorlarimiza danissak mi bir bilmiyorum benim tekmeler sagdan soldan ortadan bazen de boyle asagidan geliyor
bır kac arkadasta boyle deyip dr aşağı inmiş deyince ben de endişe ediyorum her zaman yapmıyor ama boyu uzadığı için mi oralarda da hissediyoruz uf ne bileyim her dakika da dr a gitmek istemiyorum ağrım sızım da yok yakın zamanda dr a gidecekler bir sorsun lütfen
valla maşallah size kızlar:) kendimde cesaret bulsam biraz pasta börek yapıp kayınvalideme götürmek istiyorum. ameliyat oldu evde yatıyor hiçbirsey yapamıyor. aklım da ona takıldı ama yıne de o enerjiyi kendimde bulamıyorum. kendime bile yemek yapmaya üşeniyorum yalnızken. eşim ne bulursa onu yiyobir de misafir gelse napardım bilmiyorum. allah kolaylık versin misafir bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?