2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bilerek yapıyorlar eşimle tartışıp rahatımı bozmak için benim kocam beni çok seven birisi benden vazgeçceğini düşünmemem gerek annem 50 yaşında kadın canım ablamda 26 yaşında annem napsın tartışmıyalım diye .hazır aldrısam çok bol birisi gider onları ihya etmek için canım en lüks şeyleri getiri bu sefer gitmek bilmezler inan eşim öyledir anlamaz para biter bitmez birde memur yani evet anneme öyle söyledim 2 parça sıradan şeyler yapıcak anamda hasta yani mecbur mu ya kızlar çok kötüyüm stresliyim bu çocuk zorla oldu allahıma şükürler olsun onu kaybedersem bir daha belkide olmaz bielmiyorum.birde valizle geliyor belki erkenden gider yüz vermezsem ya ben normalde iyi birisiyim bunları yapmam için zorluyorlar kahretsin eşimede kırıldım ablan senin yuvanı yıkar dedi napıcam ya

yok canım olurmu hiç her ihtimali düşünmek lazım

en iyisi sorayım ben dra

üf bizimki erkeklerinki gibi değilkiikitane çıkış var..

kaçağın hangisinde olduğunu nasıl anlıycaz

Bu misafir olayı bendede sıkıntı her hafta 2 gün mutlaka misafir geliyor en son geçen hafta geldi gittiklerinde sancım tuttu ertesi sabah hemen dr a gittik.Çok şükür birşey yoktu ama çok korkmuştum daha önceede düşüklerim olduğu için birde daha çok telaşlandık.Bugünde amcaları haber yollamış geleceklermiş 12 kişi falan ben hiç bir şey hazırlamıyorum daha öncekilerde hazırlamıtordum eşim hazır börek falan alıyordu bunlara onuda koymıcam çayla çerez başka birşey yapamam sen istersen sonra bize meyve soyarsın hem bende yemiş olurum dedim tamam dedi isterse demesin valla pasta börek alayımmı dedi ama dediğine pişman oldu ben hamileyim kimse yemeğe içmeye gelmesin bana hayırlı olsun der görür giderler uğraşamam dedimZaten akşamda başka bir arkadaşı aradı biz gelecektik diye eşim evde yok yarında misafirim var haftaya bir gün ayarlar otururuz dedim valla misafire yetişemiyorum artık Allahtan hazırlık işi yok

keçeden nasıl yapıyorsunuz? bende kendim birşeyler yapmak istiyorum ama daha önce hiç keçe ile ilgili birşey yapmadım. elim el işine yatkındır ama bilmiyorum işte. acaba bu konuda öğreten bir site var mıdır? yoksa deneme yanılmamı yapıcam.

Canım ne desekk bos aıle durumunu en ıyı sen bılırsın ama benım basıma gelse esım bır de anneme hazırlık yap dese annemle ona gıderdım mısafırı de esım agırlasın hıc umrumda olmazdı

napıcağımı inan karar veremedim sıraya dizildiler çocuğuma bir şey olsun rahatı kalksın diyolar heralde ben bebek taşıyorum neden anlamıyorlar

napıcağımı inan karar veremedim sıraya dizildiler çocuğuma bir şey olsun rahatı kalksın diyolar heralde ben bebek taşıyorum neden anlamıyorlar

bak bebeğim zor oldu diyorsun, sen sadece şu an bebeğini düşün. onun sağlığı ve varlığı herşeyden önemli.
şahsi fikrim ailenle de eşini çok muhatap etme. arada mesafe olursa birbirlerine saygılarıda olur. yoksa saygı kalkarsa hep arada sen kalırsın.

sana bunu yapanlarıda allaha havale et, ben ilahi adalete çok inanıyorum herkes birgün gelir hakettiğini yaşar.

sen sadece sakin olup bebeğinin sağlığını düşün, ve sağlıklı kucağına almak için bol bol dua et.

haklısın arkadaşım bebeğim akşamdan itibaren kıbırdamıyor bir şey olmuşmudur doktora birazdan ilaç yazdırmaya gidicem söyliyim mi gideli 10 gün oldu ultrasyona giriyim tekrar acaba ...
annem bu akşam olsun mu sizce o annem yardım etsin dedi ama bundan sonra çağrımıcam annemleri haklısın biraz anlasın ..allaha havale ediyorum kendinin de kızı var kızıda benim gibi olduğu zaman anlar .tek temellim o yavrum benim o olmasa napardım saol canım allah razı olsun

ama doğumdan sonra duş alınıyor canım saçın bozulur o zaman.. yanına düzleştirici götürsen duştan sonra iki dakika saçlarını yapsan olmazmı..
hehhee canım sen ona belli etmeden ayart onu nasıl o hale geldiğini anlayamasın..süslen püslen sokul biraz etkilenir muhakkak..benimkide başta yanaşmıyodu dr.ilişki yasak demişti sinir olmuştum o dr.a..dr. değiştirdik onun yanında dedimki dikkat etmem gereken birşey varmı..dr. hiçbirşeye dikkat etmene gerek yok dedi..bizimki yine ikna olmadı dedim keşke sorsaydın ben adama nasıl sorayım dedim..sonra aradan 1 hafta geçti gittim dedimki doktora sordum yapmak lazımmış, doğumu kolaylaştırıyomuş hem spor olur falan.. şimdi hiç korkusu kalmadı rahatız başta bütün erkekler korkuyor, onlara bebekle bunun hiçbir alakası olmadğını iyice anlatmak lazım..sonra biz değil onlar zor durumda kalıyorlar..

doktora gidersen bence ultrasondan bebeğini de gör , bebeğini gördüğünde bir çok şeyi unutacaksın bence. en azından o sürelik mutlu olursun:)

bence annende ablanda evlerine gitsinler..sen dr.a git bebeğin inşallah iyidir..sonra gelince git yatakodasına yat..dr. bir hafta yatacaksın dedi falan bişeyler uydur yada çok sancım var de..yataktan hiç kalkma eşin misafiri ağırlasın..misafire de dersinki annemden Allah razı olsun sizin gelceğinizi duydu, mahçup olmayım diye işlerimi yemeğimi yaptı gitti dersin..

bu halime bile etkileniyo.

sen düşün artık ne halde olduğunu garibimin orda problem yok ama o işe gelince tırsıyo

drada sormuyo utanıyo ..şimdilik rüyalarda takılıyor bakalım açılış nasıl olcek :44:

hehe ayy yazık ya demekki bakış açısında problem yok düşünce tarzında problem var..ne kıymetli kızı varmış maaşallah :) olmadı en kötü ihtimal açılış sevgililer gününe kalır

bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler
mahallenin-en-mutlu-bebegi
bu kitapları sipariş edeyim diyorum kızlar..bakalım umarım faydalı olur..bebişler doğunca bişekilde büyür internet falan var sonuçta zorlanınca bakarız ama şimdi vakit varken kitap ta okuyum diyorum belki faydalı bişeyler aklımda kalır..

sevcan_
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

bak şimdi sevcan arkadaşım.herşeyden önce sana birkaç nasihatım var. 1.si tamam annen ve ablan evini temizliyorlar,sana yardım ediyorlar allah onlardan razı olsun ama hiçbir zaman sizin kavganıza karışmamalılar en azından ortalığı sakinleştirip gitmelilerdi.(sen haklı olsan bile,)çünkü sen ne ablandan ne çoçugunun babasından geçbilirsin. kocan her zaman ablanı sana akıl veren biri olarak görecek. ve ablana kin besleyecek. bunların olmasını emin ol istemezsin.şimdi sadece sakin ol ve olması gerekeni yap.2.nasihatım eşin burda kısmen haklı bak şimdi teyzesi gelmek istemiş. eşinde normal olarak buyur gel demiş. onun yapabileceğpi başka bir şey yok. adamcağız diyemezdi ki gelmeyin benim karım hasta diye. bu nu söylemek kendi akrabamız bile olsa çok zor.kocana kızma anlayışlı davran. onun hatası annene hazırlık yap demek yerine görümcene yani ablasına kendi tarafı misafiri geldigi için git yengene yardım et çok fazla ayakta falan duramıyor diye durumu anlatsın. 3. olarak şu andan itibaren yapacak birşey yok sen perişan eşin perişan. şimdi o da artık senin tavrını anladı ve kolay kolay kimseyi davet etmez. yapacağın tek şey gelecek olan misafirlerini güler yüzle karşıla emin ol bir şey kaybetmezsin(biliyorum sana sonuna kadar hak veriyorum senin için çok zor ama) çoçugunun babası sevdiğin erkek için, onu üzmemek adına gel kendinide üzme onuda. elinden geldigince fazlasıyla degil. misafirlerini agırla. onlar gitttikten sonrada eşine çok zorlandığını,ayakta duramadığını, hislerini anlat. bu saatten sonra şuram agrıyo, yada anneme gidiyorum deme inanmaz bu kadar tartışmadan sonra. sen en iyisi elinden geleni yap ama eşinede bu son de.bunlar benden sana kabul edersen arkadaşım.

bu ne ya hamile insana bu kadar misafr gelirmi bizim enerjimiz zaten sınırlı yatıp dinlenmek için bol zamn gerekiyo hamileyken açıkcası insanları çekmek istemiyorum kabul etmemeye çlş cnm naz yap braz :)

arkadşlar chicconun bu modeli çok hoşuma gtii özellkleri bkımından düşünen vrmı fiyt olarak çok pahalı bilmiyorum krrsızım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 595285

arkadşlar chicconun bu modeli çok hoşuma gtii özellkleri bkımından düşünen vrmı fiyt olarak çok pahalı bilmiyorum krrsızım

ben çok para verme konusuna karşıyım canım

arabanın özellikleri nedir bilmiyorum ama ben bikaç mağazayı dolaştığımda istediğim özellikleri söylediğimde bana tavsiye ettikleri tek araba

baby 2 gonun cruise modeli oldu

istediğim özellikler özellikle hafif olması tek başıma taşımam gerekebiliri (araba 6 kilo)

tek elle kapanabiliyor ve çok az yer kaplıyor (arabanın bagajına rahatlıkla sığabilir çok portatif)

çift yönlü kullanılabiliyor tek tuşla (bebek hem sana bakıyor hemde etrafını izleyebiliyor)

5 li yatış pozisyonu mevcut

5 noktalı emniyet kemeri mevcut

ayak koyma yeri ayarlanabiliyor

35-40 kiloya kadar kullanma kapasitesi mevcut

bilmiyorum ben çok yorum okudum büyük ve gösterişli arabaların bikaç kez kullanılıp sonra kenara atıldığını o yüzden paramı heba etmek istemem istersen bir araştır

Son düzenleme:

Keçeleri kesip dikiyorum nette araştırabilirsiniz nasıl yapıldığını ben kursa gidip öğrendim

bende çok para vermekten yana değilim bazen bakıyorum bebek arabalarına 1000 tl yazıyoaynı hızla geri kaçıyorum tükandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…