- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.841
insanlar ne kadar düşüncesiz. size ilk defa gelecek biri bula bula senin hamile olduğun dönemimi bulmuş. insanlar gerçekten çok benciller. :105:
özellkile annene hazırlık yapın demesi eşinin oldukça düşündürücü, annen kaç yaşında insan onun akrabalarına yemek mi hazırlamak zorunda. madem eşin kabul etmek zorunda kaldı o zaman hazır birşeyler aldırki anlasın bence. hiç uğraşma. ya da illaki yapmam gerekirse az ve sıradan şeyler yapki en azından umursamadığına anlasınlar. laf arasında da kusura bakmayın bu sıralar iyi değilim pek kalkamıyorum yerimden o yüzden birşey yapamadım dersin. arif olan anlar
bana böyle evri vaki yapıp gelenlere bende özenmiyorum. evi bile özellikle toplamıyorum. sonuçta hamileyiz bir kere söylerler dağınık diye . bir daha susarlar. hiç birşey senin bebeğinden daha önemli değil. streste yapma sakın bebeğin annesinin yaşadıklarını hisseder canım.
Canım korkutmak için söylemedim sakın yanlış anlama doğum yapmış arkadaşımın başına gelmiş anlatmıştı sen diyince aklıma geldi tedbirli olmaktan zarar gelmez sen sor yoksa birşey sorun yok ama dr unun bilgisi olsun böyle şeylerden
Keçeden bende kızımın odasına süs yapıcam ismini yazıcam artanlardan magnet yapılabilir aslında iyi fikir biraz model araştırayım
Kızlar pantolonları netten mi sipariş veriyosunuz ben bulamıyorum güzel bi pantolon
Canım ne desekk bos aıle durumunu en ıyı sen bılırsın ama benım basıma gelse esım bır de anneme hazırlık yap dese annemle ona gıderdım mısafırı de esım agırlasın hıc umrumda olmazdı
napıcağımı inan karar veremedim sıraya dizildiler çocuğuma bir şey olsun rahatı kalksın diyolar heralde ben bebek taşıyorum neden anlamıyorlar
bak bebeğim zor oldu diyorsun, sen sadece şu an bebeğini düşün. onun sağlığı ve varlığı herşeyden önemli.
şahsi fikrim ailenle de eşini çok muhatap etme. arada mesafe olursa birbirlerine saygılarıda olur. yoksa saygı kalkarsa hep arada sen kalırsın.
sana bunu yapanlarıda allaha havale et, ben ilahi adalete çok inanıyorum herkes birgün gelir hakettiğini yaşar.
sen sadece sakin olup bebeğinin sağlığını düşün, ve sağlıklı kucağına almak için bol bol dua et.
ama doğumdan sonra duş alınıyor canım saçın bozulur o zaman..myhoş çok geçmiş olsun sana..
alakasız olacak ama bugün işe gelirken bir şey düşündüm.
hani böyle doğurunca bir sürü foto çekiliyor hastanede falan..
benim saçlarım da öyle yıka çık cinsi değil..kalın telli ve kabarık..
fotolara papaz gibi çıkarım darmadağın..
o yüzden dedim ki kendi kendime ne zaman vaktim yaklaşır yavaştan sancılarım başlar tüm acılara rağmen kuaföre giderim düz fön çektirip taç şeklinde örgü yaptırırım..
ohh misss öyle doğururum, hastanede yatarım kalkarım bir sürü pozlar veririm
hehheebenimkiler karanlıkta bile belli olurlar
yok anam yok kızı çok gıymatlıyapmaz hayatta
inançlı ,,ailesine düşkün olmasa başka bişey var sanıcam
ama iradesini takdir ettim
bu şekilde bi ay daha dayanır.. ama sonunda karadulun ağına düşer
canım bence de art niyetli olduklarından eminsen annenle annenin evine git, eşine de bişeyler uydur, ara sabah kanamam oldu acil hastaneye gittik, dr.hiç kalkma dedi, annemde evine götürdü beni yalnız bırakmadı falan de..belki kötü bir yalan ama eşin annene böyle hazırlık yapın deyip ablanla tartışıyorsa bu yalanı haketmiş..git annende kafanı dinle eşinde az düşünür anlar durumu belki ailesine resti çeker..uzun süre annende kal eşinin işine ters değilse o da çıkışta oraya gelsin az orda kalın..görümcenede kapak olsun..o sana oynuyorsa sende ona oyna..ay çok kızıyorum ya birazcık insan düşünmezmi
canım evet art niyetli bir düşün düyünüme boş geldiler hadi onu geçtim bu zaman kadar kapımı açmadılar eşimde sabah beni arıyor ablan yüzünden çalışamıyorum o senin yuvanı yıkar diyor bu bana revamı sen söyle saygıda kusur etmedim hiç bir zaman onun akrabaları benimde akrabam ama görümcem asıl benim yuvamı yıkmak istiyor eşim bana çok aşık hamilelikde de çok yardımı oldu çamaşırından tut herşeye bundan sonra dedi evde kimseyi istemiyorum madem öyle dedi yani sizinkilerde gelmesin demeye getirdi heralde normalda eğitimli olmasına karşın bunu yakıştıramadım ben akşamdan itibaren ağlıyorum .eşim evlenmeden önce görümcemde kalıyormuş ve bütün maaşını onlarla yiyiomış yani evlenince birikimi yoktu hepsini yemişler şimdi eşimden beklentisi var benimle evlendiridiği içinde pişman sanıırm ama bana yazık deyilmi eşim bende ayrılmayımı düşünür canım
canım o sana ablan yuvamızı yıkacak dediğinde asıl senin ablan yuvamızı yıkmak için böyle böyle yapıyor dedin mi?? madem evde birilerinin olmasından o da rahatsız olmuş o zaman siz annene gidin orda kalın böyle bir sorun olmaz.ablan ve annenle de konuş bi daha gelip işini falan yapmasınlar yazık hem iyilik yapıp hem suçlu oluyorlar..bırak evin kirli dağınık olsunda eşin yapsın işleri bakalım kaç hafta dayanabilecek ev işlerine..o zaman anlar ablanla annenin kıymetini..misafirlerde geldiğinde ev pis ve dağınık olursa ve sen hiç kalkmayıp ne olur kusura bakmayın kalkamıyorum deyip yatak odasında yatakta yatarsan o zaman anlarlar yanlış bir zamanda geldiklerini.ve düşüncesizlik ettikleri için pişman olurlar... eşin sana aşık sende eşine aşıksın maaşallah rabbim bozmasın ama emin ol bu sıkıntılar en çok sende iz bırakır eşin hamile değil sonuçta..yada git annende kal eşin misafiri karşılasın hizmetini etsin yollasın..sende az kafanı dinle..misafirleri bir iki geri çevirince onlar da gelemez..biri bişey derse hamileydim kanamam vardı anneme gittim, ne yapsaydım misafir ağırlayıp bebeğimi mi kaybetseydim dersin..herkes susar..
haklısın arkadaşım bebeğim akşamdan itibaren kıbırdamıyor bir şey olmuşmudur doktora birazdan ilaç yazdırmaya gidicem söyliyim mi gideli 10 gün oldu ultrasyona giriyim tekrar acaba ...
annem bu akşam olsun mu sizce o annem yardım etsin dedi ama bundan sonra çağrımıcam annemleri haklısın biraz anlasın ..allaha havale ediyorum kendinin de kızı var kızıda benim gibi olduğu zaman anlar .tek temellim o yavrum benim o olmasa napardım saol canım allah razı olsun
haklısın arkadaşım bebeğim akşamdan itibaren kıbırdamıyor bir şey olmuşmudur doktora birazdan ilaç yazdırmaya gidicem söyliyim mi gideli 10 gün oldu ultrasyona giriyim tekrar acaba ...
annem bu akşam olsun mu sizce o annem yardım etsin dedi ama bundan sonra çağrımıcam annemleri haklısın biraz anlasın ..allaha havale ediyorum kendinin de kızı var kızıda benim gibi olduğu zaman anlar .tek temellim o yavrum benim o olmasa napardım saol canım allah razı olsun
hehheecanım sen ona belli etmeden ayart onu nasıl o hale geldiğini anlayamasın..süslen püslen sokul biraz etkilenir muhakkak..benimkide başta yanaşmıyodu dr.ilişki yasak demişti sinir olmuştum o dr.a..dr. değiştirdik onun yanında dedimki dikkat etmem gereken birşey varmı..dr. hiçbirşeye dikkat etmene gerek yok dedi..bizimki yine ikna olmadı dedim keşke sorsaydın ben adama nasıl sorayım dedim..sonra aradan 1 hafta geçti gittim dedimki doktora sordum yapmak lazımmış, doğumu kolaylaştırıyomuş hem spor olur falan.. şimdi hiç korkusu kalmadı rahatız başta bütün erkekler korkuyor, onlara bebekle bunun hiçbir alakası olmadğını iyice anlatmak lazım..sonra biz değil onlar zor durumda kalıyorlar..
..
bu halime bile etkileniyo.
sen düşün artık ne halde olduğunu garibiminorda problem yok ama o işe gelince tırsıyo
drada sormuyo utanıyo ..şimdilik rüyalarda takılıyorbakalım açılış nasıl olcek :44:
Bu misafir olayı bendede sıkıntı her hafta 2 gün mutlaka misafir geliyor en son geçen hafta geldi gittiklerinde sancım tuttu ertesi sabah hemen dr a gittik.Çok şükür birşey yoktu ama çok korkmuştum daha önceede düşüklerim olduğu için birde daha çok telaşlandık.Bugünde amcaları haber yollamış geleceklermiş 12 kişi falan ben hiç bir şey hazırlamıyorum daha öncekilerde hazırlamıtordum eşim hazır börek falan alıyordu bunlara onuda koymıcam çayla çerez başka birşey yapamam sen istersen sonra bize meyve soyarsın hem bende yemiş olurum dedim tamam dedi isterse demesin valla pasta börek alayımmı dedi ama dediğine pişman oldu ben hamileyim kimse yemeğe içmeye gelmesin bana hayırlı olsun der görür giderler uğraşamam dedimZaten akşamda başka bir arkadaşı aradı biz gelecektik diye eşim evde yok yarında misafirim var haftaya bir gün ayarlar otururuz dedim valla misafire yetişemiyorum artık Allahtan hazırlık işi yok
Eki Görüntüle 595285
arkadşlar chicconun bu modeli çok hoşuma gtii özellkleri bkımından düşünen vrmı fiyt olarak çok pahalı bilmiyorum krrsızım
keçeden nasıl yapıyorsunuz? bende kendim birşeyler yapmak istiyorum ama daha önce hiç keçe ile ilgili birşey yapmadım. elim el işine yatkındır ama bilmiyorum işte. acaba bu konuda öğreten bir site var mıdır? yoksa deneme yanılmamı yapıcam.
ben çok para verme konusuna karşıyım canım
bilmiyorum ben çok yorum okudum büyük ve gösterişli arabaların bikaç kez kullanılıp sonra kenara atıldığını o yüzden paramı heba etmek istemem istersen bir araştır
Eki Görüntüle 595343
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?