- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.901
Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
ben daha doktorla fıyatı konusamadım ocakta fıyatlar artıyor 2500 3000 tl arasıydı zam oncesı bakalım ne dıcek sımdıgbenim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?
kızlar yardım edin geçen hafta eşimin yiğeni gelmiş demiştim ya hani zorlanmıştım hamile olmadan önce bana kimse gelmiyordu ne zamn hamile oldum bebeğim düşsün diye herkez kalmaya başladı.dün akşam eşim geldi teyzesi bugün kalmaya gelicekmiş ilk defa geliyormuş kabul etmek zorunda kalmış annem ve ablamda bizdeydi ablamda eşimle tartıştı .hamile kadına bu ne ya dedi her hafta programlaşmışlar gibi biz iş yapalım onlar yatmaya glsinler bu bebek için ne kadar uğraştık hepimiz bir şey olmasın diye dedi eşimle tatrıştı bende akşamdan itibaren uyuyamadım strese girdim eşim napıyım mecbur kaldım ben yardım ederim sana bir şey yaptırmam ya bu ne kızlar görümcem var konuşmuyoruz kesin o ayarladı bana eziyet olsun diye tek tek yolluyor hepsini annemde kıyamet kopardı bu aklşam geliyor oda ben kızımı eve götürücem orda bakıcam dicekmiş napıcam ya kızlar neden böyle eşimle tartışıyorum oda idare et diyor ozamn kimseyi istemiyorum ablanda gelmesin diyor ama bizimkiler hiç geldiklerinde oturamıyor iş yapıyorlar onlar benden umuyorlar kızlar naopıcam yardım edin ağlamakdan gözlerim şişti bu akşam sadece teyzesi değil onlar kalmcıak geliba ama eşimin bütün yakın akrabaları geliyomuş eşim anneme hazuırlık yapın dedi yardım edin ya ben bu çocuğu stresden düşürürmüyüm napıcanm ya
ya kızlar 7.aya kadar hiçbişey almıcam demiştim ama şimdi kendi kendime düşünüyorumda bi eminönü falan yapıp alabildiğim şeyleri alsammı..çünkü ne kadar alsam kardır eksikler azalır..5,5 aylık olduk hala erken mi acaba bilemedim..:44::44::44:
güzel annecikler ve cici bebişleri HAYIRLI CUMALARRRRR,
Allahım önce bize ve bebişlerimize sağlık ve sonrasında da gönlünüzden geçen ne varsa onu versin inşallah
bu arada bu konunun altına yakışmadı ama bişey paylaşmak istiyorum sizlerle:)
Hamile külotlarının fiyatları 18-19 TL civarı ama ben NBB'den aldım 4 TL ve çok rahat birkaç tane daha almayı düşünüyorum. Diğer çamaşırlarımızla artık hiç rahat edilmiyor. Sizle de paylaşmak istedim malum birsürü harcamamız var:)
öpüyorum hepiciğinizi
çok güzel görünüyorlar ama kim bilir kaç paradır.
bi de bunlara masraf yapmasak mı diyorum ben.sonucta hepsini atıyorlar..
günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun sizin de bebişlerinizin de
biz kötü bir hafta geçirdik markete inmiştim alışveriş yapmak için (kocam çok kızıyor tek başıma olmama ama kaçak indim) tam kasaya kadar gelmişim düşüp bayılmışım hiç hatırlamıyorum allahtan sırtüsüt düşmüşüm kendime geldiğimde kasadaki kızcağız ağlıyordu. dediğine göre çok sert düşmüşüm başım tüm gün ağırdı ayrıca omzum da neyseki evim çok yakın eve kadar bıraktılar beni. Daha önce pazarda da fenalaşmıştım doktorumu aradım 20. haftada kan basıncı çok artıyormuş ve rahme kan çok çabuk pompalanıyormuş bu da ani tansiyon düşmelerine sebep oluyormuş neyseki bebişim iyi tekmeleriyle varlığını hissettiriyordoktorum tek başıma biryere gitmemi yasakladı sürekli yanımda su ayran ve kesmeşekeri bulundurmalıymışım.Nasıl korktum anlatamam.Şimdi mutfağa bile gidesim gelmiyor bir de normal doğum istiyorum nasıl altından kalkıcam bilmiyorum mızmız bi hamile oldum istemeyerek
bana iyi geldi kilosu haftasina gore
bosuna uzme kendini
oyle durumlarda doktoruna usg sirasinda normal mi haftasiyla uyumlu mu hersye yolunda mi gibi sorular sorarsan icin daha rahat olur sonra kafani takmazsin
zaten dusuk olsa doktorun soylerdi bence
bak burdan ogrendiklerim badem, zeytin. pekmez bebegi iyi besliyormus
bolca tuketelim
İnanmıyorum 2.500 mü bi doğum 600 lira benim oğluma yaptığım hastanede özel hastane bide şimdi yapacağm hastaneyi de arıyıp öğrenicem
sehırden sehıre
hastaneden hastaneye cok farkedıyor sanırım
bır ayrıntılı usg 100 tl ye de var 500 kusure de var
bu arada ben oğluşuma battaniye başladım yazın kullanmıycam kışa kalacağı için biraz büyük yapıyorum 100'e 120 ya da 120'ye 120
iç tarafına açık mavi ince polar diktiricem uzun süre kullanırız belki böylece, yumuşacık oluyo inşallah kullanmak nasip olur
örerken bazen onun içinde uyuduğunu hayal ediyorum allahım nasıl güzel duygular bunlarr
Eki Görüntüle 595412 Eki Görüntüle 595413
kızlar boyle pratık bılgılerı paylassak malum son aylara yaklastıkca tembellesıyoruz şipşak yaparız bu tarıfı not aldım sagol canım :)tatlım iyi hissettiğinde basit bişeyler yapıp götürürsün hoşuna gider..bu arada sen börek deyince aklıma geldi, bu a101 gibi marketlerde pakette yuvarlak lavaş ekmeği satıyorlar ya onların böreği de hiç fena olmuyorgeçen gün kahvaltıya bişeyler aranıyodum arkasında bir tarif gördüm..tavaya lavaşı serip arasına yoğurt+yumurta+sıvıyağ karışımını sürüyorsun iki kat yapıp iç malzeme koyuyorsun araya karışımdan sürüp iki kat daha üstüne seriyorsun sonra ocakta çift taraflı pişiriyorsun hem çok pratik hemde güzel oluyor bundan sonra misafirim geldiğinde iki dakika ondan yaparım diyorum çünkü lavaş dolapta kolay kolay bozulmuyor..bi de ben bzen kahvaltıya onların içine peynir zeytin ezmesi kaşar bazende domates koyup dürüm yapıp tost makinesine basıp pişiriyorum o da güzel kahvaltılık oluyor
Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
İnanmıyorum 2.500 mü bi doğum 600 lira benim oğluma yaptığım hastanede özel hastane bide şimdi yapacağm hastaneyi de arıyıp öğrenicem
kızlar büyük gün geldi bizim için..yarın sabahtan Antalya ya ayrıntılı ultrason için gidiyoruz..14.30 da randevumuz var..tek ben kaldım sanırım cinsiyeti kesinleştirmeyen..((bi de kalbimizdeki beyaz leke olayı korkutuyor beni...bizim için dua edin ne olur...inşallah bu gece uyuyabilirim..
Kalpteki beyaz leke pinpon topu denen olabilir tek başına bişey ifade etmiyor ama başka şeyler eklenirse tehlikeli diye biliyorum
içini rahat olsun hepimizin iyi çıktı çok şükür merak ettim cinsiyetini Allah gönlünüze versin inşallah
cok guzel haberlerle gelırsın umarım canım yarın. Allah yardimcin olsun, gonlunuze gore olsun bebisinkızlar büyük gün geldi bizim için..yarın sabahtan Antalya ya ayrıntılı ultrason için gidiyoruz..14.30 da randevumuz var..tek ben kaldım sanırım cinsiyeti kesinleştirmeyen..((bi de kalbimizdeki beyaz leke olayı korkutuyor beni...bizim için dua edin ne olur...inşallah bu gece uyuyabilirim..
bilmiyorum ki canim ozel birsey yaptigimi hatirlamiyorum:44: ama seninkine girdim baktim sende de yazmisyor bilgi sanirim sen de duzelttin bir ayarHaklısın canım büyük şehirlerde pahalı galiba aslında aman doğumumuz rahat olsunda önemli değil
benim oğlumda hastanede ailecek kalmıştık babam dahil bebeğimiz yanımızdaydı özel oda banyosu 7 yıl önce 400 e olmuştum o zaman için pahalıydı şimdi aynı hastane 600 müş
bişey sorucam alakasız ama senin sayfanda hakkımda kısmı gözükmüyor onu nasıl yaptın bende yapsam :)
kızlar büyük gün geldi bizim için..yarın sabahtan Antalya ya ayrıntılı ultrason için gidiyoruz..14.30 da randevumuz var..tek ben kaldım sanırım cinsiyeti kesinleştirmeyen..((bi de kalbimizdeki beyaz leke olayı korkutuyor beni...bizim için dua edin ne olur...inşallah bu gece uyuyabilirim..
cok guzel haberlerle gelırsın umarım canım yarın. Allah yardimcin olsun, gonlunuze gore olsun bebisin
bilmiyorum ki canim ozel birsey yaptigimi hatirlamiyorum:44: ama seninkine girdim baktim sende de yazmisyor bilgi sanirim sen de duzelttin bir ayar
iyi haberler alacaksın inşallah bir problem yokmuş diyeceklerdsde ye neler neler dediler ama maşallahı var kızının senin de nazlı kızın oyun yapıyordur
Arkadaşlar 15 tatilde Ankara'ya anneme gidicem. Bebeğin yatağını annem alacak. Park yatak almayı düşünüyorum. Bide birkaç kıyafet falan da alırız oğluma. Ankara'da park yatak, bebek arabası, giysi vs. şeyleri toplu halde bulabileceğim bir yer var mı? Alışveriş merkezleri dışında tabii. Oraları zaten biliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
onun nazını yerim ben...inşallah öyledir..bi problem çıkmaz da biz de rahatlarız artık..teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?