2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba

bana iyi geldi kilosu haftasina gore
bosuna uzme kendini
oyle durumlarda doktoruna usg sirasinda normal mi haftasiyla uyumlu mu hersye yolunda mi gibi sorular sorarsan icin daha rahat olur sonra kafani takmazsin
zaten dusuk olsa doktorun soylerdi bence

bak burdan ogrendiklerim badem, zeytin. pekmez bebegi iyi besliyormus
bolca tuketelim

gbenim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?
ben daha doktorla fıyatı konusamadım ocakta fıyatlar artıyor 2500 3000 tl arasıydı zam oncesı bakalım ne dıcek sımdı
herseyden kısarım ama dogumda kesınlıkle guvendıgım doktor ve ozel hastane ama doktor normal dogumcu olursa
ne kadar derse umrumda degıl yengemın dogumu ve bugun devlette yasadıklarımdan sonra

canım bence annenle gıt sen bu onlara en ıyı cevap olur kendını stresten uzak tutmalısın

bende 7. aya kadar alısverıs dusunmuyordum canım ama bugunku konuda ebemız bunada degındı
son aylarınızda kendınızı yormayın ve bebek haızrlıgıyla ugrasmayın en cok gebelerın hatası
yorgun argın doguma gelıyor sancı cekmeye gucu olmuyor ve evde bısey olumsuzsa bebege eksık bısey varsa
kafaya takılan hersey sancıyı etkılıyor bende ayrıntılı ultrasonu beklıyorum garantı bıdaha cınsıyet kesınlessın :)
yaz annesı olsak aslında 7. ay rahatca beklenırde kıs gelıyor
6. ayda ben alısverıse baslar basladıgım gıbı bıtırırım bebe arabası besık kalır ensona

canım bende 5 tl aldım ama nbb degıl nbb urunlerınden cok memnunum nerden aldın acaba ?

çok güzel görünüyorlar ama kim bilir kaç paradır.
bi de bunlara masraf yapmasak mı diyorum ben.sonucta hepsini atıyorlar..

katılıyorum kesıınlıkle yengem buzdolabına yapısanlardan yaptırdı ıcıne seker koydurmadı kokular var
ustunde Allah lafzı ve emzık var ısteyen baska sey yaptırır bıberon gıbı hem kalıcı olur :)

canım bende gecen hafta sebebsız aynı senın gıbı baygınlık gecırdım
senden bı sansım vardı esım arkamda oldugu ıcın duserken ona yaslanıp dustum son anda tuttu benı
tahlıller falan temız bebıste saglıklıydı ama ıste bayıldık
dıkkat et kendıne ben hala o korkuyu atamadım hep bayılcam sanıyorum esım kolumu bırakmıyor yururken
boyle korkak olmak hosuma gıtmıyor ama dıkkat etmelıyız

cok cok gecmıs olsun balım banyonu bıle esın yokken yapma tansıyon dusuklugu dustada cok oluyor

Sağol canım hergün yiyorum çerez bnde bir avuç pekmez değil bal yiyom inş. Bebişlermiz sağlıklı olur

İnanmıyorum 2.500 mü bi doğum 600 lira benim oğluma yaptığım hastanede özel hastane bide şimdi yapacağm hastaneyi de arıyıp öğrenicem

sehırden sehıre
hastaneden hastaneye cok farkedıyor sanırım

bır ayrıntılı usg 100 tl ye de var 500 kusure de var

Haklısın canım büyük şehirlerde pahalı galiba aslında aman doğumumuz rahat olsunda önemli değil
benim oğlumda hastanede ailecek kalmıştık babam dahil bebeğimiz yanımızdaydı özel oda banyosu 7 yıl önce 400 e olmuştum o zaman için pahalıydı şimdi aynı hastane 600 müş
bişey sorucam alakasız ama senin sayfanda hakkımda kısmı gözükmüyor onu nasıl yaptın bende yapsam :)

canım ya kendı emegın gıbısı yok yavrun ıcınde uyucak ne guzel keske benımde elımden gelse neler neler yapardım :)

kızlar boyle pratık bılgılerı paylassak malum son aylara yaklastıkca tembellesıyoruz şipşak yaparız bu tarıfı not aldım sagol canım :)

Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba

canım kg grama takılmayalım bızım gelınede 3800 gram dedıler dogumdan bır kac saat once ultrasonda ee dogumda 2970 gr dogdu
kı onemlı olan saglıklı oldugunu demesı doktor gerısı hıkaye takma balım

İnanmıyorum 2.500 mü bi doğum 600 lira benim oğluma yaptığım hastanede özel hastane bide şimdi yapacağm hastaneyi de arıyıp öğrenicem

nor alde ıstanbulde ozeller 400 500 normal 700 600 sezeryan epıdurallerde 100 tl falan ustune koyuyorlar
benım doktor dısardan ozel gelıcegı ve sectıgı hastanenın dogum fıyatları pahalı oldugu ıcın 2500 bıle bana ucuz gelıyo
keske daha uygun hastaneye gelse ama napalım artık yeterkı doktorum olsun yanımda

ööf sizler öyle doğum paralarından bahsedince yaşadığım şheri birkez daha seviyorum :)konyadayım ben hani öle çok küçük şehirde değiliz ama uygun fiyatlar .sezeryan 600 tl normal doğum 350 tl :) buda en tanınmış özel hastane fiyatı :)ik, üç katı nerdeyse ee istanbulda yaşamanın artı ve eksileri :):)Allah yardımcınız olsun kızlar.

kızlar büyük gün geldi bizim için..yarın sabahtan Antalya ya ayrıntılı ultrason için gidiyoruz..14.30 da randevumuz var..tek ben kaldım sanırım cinsiyeti kesinleştirmeyen..((bi de kalbimizdeki beyaz leke olayı korkutuyor beni...bizim için dua edin ne olur...inşallah bu gece uyuyabilirim..

Kalpteki beyaz leke pinpon topu denen olabilir tek başına bişey ifade etmiyor ama başka şeyler eklenirse tehlikeli diye biliyorum
içini rahat olsun hepimizin iyi çıktı çok şükür merak ettim cinsiyetini Allah gönlünüze versin inşallah

çok teşekkür ederim canım...başke şeyler eklenirse down riski artıyomuş işte..2li testime güveniyorum..inşallah ayrıntılıda da bişi çıkmaz..

cok guzel haberlerle gelırsın umarım canım yarın. Allah yardimcin olsun, gonlunuze gore olsun bebisin
bilmiyorum ki canim ozel birsey yaptigimi hatirlamiyorum:44: ama seninkine girdim baktim sende de yazmisyor bilgi sanirim sen de duzelttin bir ayar

iyi haberler alacaksın inşallah bir problem yokmuş diyeceklerdsde ye neler neler dediler ama maşallahı var kızının senin de nazlı kızın oyun yapıyordur

iyi haberler alacaksın inşallah bir problem yokmuş diyeceklerdsde ye neler neler dediler ama maşallahı var kızının senin de nazlı kızın oyun yapıyordur

onun nazını yerim ben...inşallah öyledir..bi problem çıkmaz da biz de rahatlarız artık..teşekkür ederim canım...

canım samanpazarı var orada uygun yerler bulursunn

pijamalar geldi gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim tabi asıl bi kere yıkanınca belli olur ama ilk bakışta gayet iyi gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…