2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben daha yeni gittim hicbir sorun yok
pozisyona gore degisiyor bence

ama sormakta fayda var icimizde sIkinti kalmasin

senin için paylaşmıştım ashanur 34. haftaya kadar plasenta ve bebek aşağıda olabilirmiş yinede doktoruna sor istersen

Son düzenleme:
merhaba cnaim
hic korkma birkac kisi ayni sikayette bulunuyor
benim oglum yine asagida bugun vajimda sallaniyor tekmeleri sanki
ama doktorlarimiza danissak mi bir bilmiyorum benim tekmeler sagdan soldan ortadan bazen de boyle asagidan geliyor

benimki daha kucuk.bir haftadir hissetmeye basladim ayni anlattiginiz gibi arada sol kasigimin ordan vuruyor bayagi asagidan arada gobek deligimin oralardan bir yerde eliyle bir yerde ayagiyla vuruyor galiba:))bide benimki solda kizlar solda olur derler ama erkek bizimki

iyi fikre benziyor canım dur bi ara uğradığımda alıp deniyim. önce kendi üzerimde deniiyim sonra misafire sunarım:)

ben daha yeni gittim hicbir sorun yok
pozisyona gore degisiyor bence

ama sormakta fayda var icimizde sIkinti kalmasin

senin için paylaşmıştım ashanur 34. haftaya kadar plasenta ve bebek aşağıda olabilirmiş yinede doktoruna sor istersen

sağolun kızlar izledim videoyu da ,dedikleriniz de içim rahatladı biraz annemle de konuştuk ,eşim de her ah demem de noldu hadi dr a gidelim deyip beni deli ediyor rahatlatacağına içime kuşku düşürüyor ,canınızı sıktıysam üzgünüm ilk bebek olunca napacağımızı bilemiyoruz işte,teşekkür ederim yeniden

bence ilk çocugu olacak kocalar anne adaylarından yani bizlerden daha panik ve depresif davranıyorlar. kızlar kocalara bakarsak saatte bir doktora gideriz:d aman ha onlara uyayım demeyin:) hihihihi

nasilsiniz kizlarrr ,siz de bebegin tekmelerini kasiklariniza dogru hissediyr musunuz ?korkuyorum asagi inecek diye

canım ya bende aşağıda hissediyorum , sizlerdede böyleyse sıkıntı yok demektir sevindim bi bende olmadığına , merak ediyodum , sanki ne kadarki miniğim yukarılarda bekliyorum bende

eşler bizden evhamlı dimi bilirim bilirim
ne demek azcık rahatladıysan ne mutlu bize bazen buna çok ihtiyacımız oluyor

gecmis olsun canim bende yarin 100mg alicam gecen hamileligimde cikti insulin kullandim acaba bundada cikarmi ins cikmaz kac cikmisti seninki

canım dün 168 çıkmıştı bugün 100mg normal çıktı Allaha şükür bal peteği kızımın oyunu bana yine inşallah çıkmaz tatlım ama çıkarsa da üzülme herşeyin bir çaresi var sıkma tatlı canını...

ben 15 ocakta gidicem cnm geçen aynı şeyi bende yaşadım yazmıştım burda biçok arkaadşta saolsun cevap verdi sanırım hepimiz hissedioruz böle, bu durumda normal gibi görünüo, orcide de sorcaktı bakalım doktorlarımız ne diycek

çok geçmiş olsun canım babana...umarım biran önce iyileşir..
bebeğin de kocaman olmuş maşallah..ben de yarın gidicem ayrıntılıya bakalım ne diyecek doktor..

Maaşallah bebeğine doğumdan bile bahsetmişsiniz, ddr neye göre normal doğum gibi gözüküyor dedi? Geçmiş olsun baban da tez zamanda iyileşir umarım

babana çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin.

Canım babana cokkk gecmıs olsunn

hepınıze cok tesekkur ederım babam cok ıyı maşallah en guzelı ıse sıgarayı bırkmıs olması
turtıx cnm sımdılık erken 32. haftada kesın bellı olur dedı normal dıgum ıcın suandanormal olmaması ıcın bır sebep yok dedı baakalım:)
meli1 ben kardesımden cekınmem kadın dogum doktorunun yanında asıstanlık yaptı uzun sure ona guvenıyorum esım kapıda beklesın onuı kameraya ceksınler bunu ıstıyorum

canım cokgecmıs olsun cok uzuldum aman dıkkat et sekerın mı dusunuyor acaba tek basına bıyerlere gıtme allah korusun

Allah acil sifalar versin canim bir musibet hayra vesile oldu desene insallah tekrardan baslamaz sigarasiz hayatta torununu da rahatca sever:))

Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba

johnons in vazelinini aldim ne guzel birseymis o oyle yatarken suruyorum 24 saatte hala etkisi gecmiyor islak gibi nemli surekli bide kakao yagi kokusunu yatak odasindan cikarmanin yolu yokmu ya(

inşallah ben geldım :) bugun cok yogun ve yorgun gectı
sabah kan ve ıdrar tahlılı olmak ıstedım ama develt hastanesı ölürsen ılgılenıyor cok moralım bozuldu
sabah erken grıpken uykulu uykulu gıt ılglenmesınler velhasıl aıle hekımıme gıttım mecburen onlar yaptı testı
bır kolum gecen hafta kan alındıgı ıcn mor sımdı dıger kolum mor bıde tetonoz asısı artık delık deşik gibiyim:)
bugunku egıtım semınerı cok ama cok egıtıcı ve guzeldı kendıme geleyım sıze yazıcam bılgılerı
ama cogu gorsel egıtım oldugu ıcn artık ne kadar aktaraıblırsem :) eslerle egsersız yaptık cok guzeldı
esıme gayretlerı ıcn ozel belge verıcekler sureklı not alıyor ebe de doktorda farkında:)
haftaya suda dogum sezeryan epıdural anlatılcak bıraz gecmısı okuyum bakım neler olmus:)

Arkadaşlar 15 tatilde Ankara'ya anneme gidicem. Bebeğin yatağını annem alacak. Park yatak almayı düşünüyorum. Bide birkaç kıyafet falan da alırız oğluma. Ankara'da park yatak, bebek arabası, giysi vs. şeyleri toplu halde bulabileceğim bir yer var mı? Alışveriş merkezleri dışında tabii. Oraları zaten biliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Allah acil sifalar versin canim bir musibet hayra vesile oldu desene insallah tekrardan baslamaz sigarasiz hayatta torununu da rahatca sever:))
coktesekkur ederım evet cok sukur bakalım ıns azmı devam eder:)
Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
oyle dusunme cnm her bebek bır olmuyor hem haftasına gore normal bence sut ve muz ıyı dıyorlar bebek beslenmesınde aklnda bulunsun uzme kendını
Snowcum, geçmiş olsun babacığına. Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin.

amin canım cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…