- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.881
bır kac arkadasta boyle deyip dr aşağı inmiş deyince ben de endişe ediyorum her zaman yapmıyor ama boyu uzadığı için mi oralarda da hissediyoruz uf ne bileyim her dakika da dr a gitmek istemiyorum ağrım sızım da yok yakın zamanda dr a gidecekler bir sorsun lütfen
canım kağan kocatepenin bir videosu var bununla ilgili 20. haftadan sonra bazen ultrasonda bebek aşağıda görünebilir bu erken doğum riski olduğu anlamına gelmez diyor linki bulursam paylaşayım bende tekmeleri çoğunlukla kasıklarımda hissediyorum okadar kuvvetli vuruyorki çıkıcak zannediyorum valla
Hamileliğin 20. haftasında bebeğin durumu nasıldır? - UZMANTV
merhaba cnaim
hic korkma birkac kisi ayni sikayette bulunuyor
benim oglum yine asagida bugun vajimda sallaniyor tekmeleri sanki
ama doktorlarimiza danissak mi bir bilmiyorum benim tekmeler sagdan soldan ortadan bazen de boyle asagidan geliyor
tatlım iyi hissettiğinde basit bişeyler yapıp götürürsün hoşuna gider..bu arada sen börek deyince aklıma geldi, bu a101 gibi marketlerde pakette yuvarlak lavaş ekmeği satıyorlar ya onların böreği de hiç fena olmuyorgeçen gün kahvaltıya bişeyler aranıyodum arkasında bir tarif gördüm..tavaya lavaşı serip arasına yoğurt+yumurta+sıvıyağ karışımını sürüyorsun iki kat yapıp iç malzeme koyuyorsun araya karışımdan sürüp iki kat daha üstüne seriyorsun sonra ocakta çift taraflı pişiriyorsun hem çok pratik hemde güzel oluyor bundan sonra misafirim geldiğinde iki dakika ondan yaparım diyorum çünkü lavaş dolapta kolay kolay bozulmuyor..bi de ben bzen kahvaltıya onların içine peynir zeytin ezmesi kaşar bazende domates koyup dürüm yapıp tost makinesine basıp pişiriyorum o da güzel kahvaltılık oluyor
ben daha yeni gittim hicbir sorun yok
pozisyona gore degisiyor bence
ama sormakta fayda var icimizde sIkinti kalmasin
senin için paylaşmıştım ashanur 34. haftaya kadar plasenta ve bebek aşağıda olabilirmiş yinede doktoruna sor istersen
nasilsiniz kizlarrr ,siz de bebegin tekmelerini kasiklariniza dogru hissediyr musunuz ?korkuyorum asagi inecek diye
sağolun kızlar izledim videoyu da ,dedikleriniz de içim rahatladı biraz annemle de konuştuk ,eşim de her ah demem de noldu hadi dr a gidelim deyip beni deli ediyor rahatlatacağına içime kuşku düşürüyor ,canınızı sıktıysam üzgünüm ilk bebek olunca napacağımızı bilemiyoruz işte,teşekkür ederim yeniden
gecmis olsun canim bende yarin 100mg alicam gecen hamileligimde cikti insulin kullandim acaba bundada cikarmi ins cikmaz kac cikmisti seninki
bır kac arkadasta boyle deyip dr aşağı inmiş deyince ben de endişe ediyorum her zaman yapmıyor ama boyu uzadığı için mi oralarda da hissediyoruz uf ne bileyim her dakika da dr a gitmek istemiyorum ağrım sızım da yok yakın zamanda dr a gidecekler bir sorsun lütfen
çok geçmiş olsun canım babana...umarım biran önce iyileşir..
bebeğin de kocaman olmuş maşallah..ben de yarın gidicem ayrıntılıya bakalım ne diyecek doktor..
günaydın kızlar..hepimize hayırlı cumalar..gece beni çok korkuttular önce eniştemi sonra ananemi kötü gördüm öyle ağladımki rüyamda uyanınca çok kötü hissediyordumhayıra çıkar inşallah..
dün doktoruma gittim uzun bir aradan sonra..bebişin bacaklarını ölçtü kısa değil haftasıyla gayet uyumlu görünüyor dedi..bebiş çok komikti kafası göbek deliğim hizasında, poposu bağırsak tarafımda, bacaklarıda tam tersi taraftaydı..bu duruşa rağmen yine secde pozisyonundaydı..doktor dedi ki baya bi dönmüş ters duruyobi de eşek sıpası öyle komikki ekranda bakıyoruz o kadar hareketli görünmüyor ama dr. karnımda gezdirirken ultrason cihazına nasıl tekmeler atıyor sanırım gıcık oluyor o cihaza..ayrıntılıda da aynı şeyi yapmıştı o cihazı tekmelemeyip duruyo bi de elleriyle yüzünü kapatıyo yada ters tarafa çeviriyor yüzünü hiç göstermiyor..ayrıntılıda dr. dua ediyor galiba hoca olcak demişti bende inşallah dedim..aa dedi okusun bilimadamı olsun niye inşallah diyosun dedi..sanki ben okutmayım diyorumda, hem iyi eğitimli hem inançlı, doğruları bilen biri olsun oğlum inşallah.. kendi dr.uma doğumu sordum siz mi giriyorsunuz yoksa belli saatlerde siz, belli saatlerde ebeler mi giriyor dedim..dr. hep biz giriyoruz dedi..peki dedim başka bir hastaneye gelir misiniz yok dedi gelemiyoruz burda sadece..bende hastanenin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu doğum dışındaki masraflardan korktuğumuzu söyledim..doğumdan sonraki yoğunbakım küvez gibi durumların devletten karşılandığını ve hastanenin para talep etmediğini söyledi..sadece çok çok nadir durumlarda kanama durmaz, hiç beklenmeyen birşey olur sizi ameliyata alırsak öyle durumlarda ücret oluyor onlarda çok nadiren görünen durumlar dedi..benim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?
ben 20+5 günlükken gittim 21cm çıktı canım..her bebegin kilosu boyu farklı bunları düşünmeyelim en iyisi dr.lar normal diyorsa normal kabul edelim
ben de boyuna takmıştım niye kısa diye sonra hamilelik takviminin içine girip gün gün baktım onunla uydugunu gördüm rahatladım artık hiç takmıyorumhayırlı ve sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah..
canım ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, bir yastık var benimle uyuyan onu şekilden şekile sokup rahat ettiğim gibi yatıyorum..bebek pozisyondan rahatsız olsa durmaz dürter zaten
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar verir inşallah..bebişine de maaşallah gayet iyi görünüyor..ne güzel doğuma kadar konuşmuşsunuz biz daha o konulara giremedik..:18:ben doğumda yanımda eşimi istiyorum galiba çünkü sanki eşimin yanında daha rahat olurum gibi..ablamlardan ne kadar olsa çekinebilirim gibi geliyor..:26:
Maaşallah bebeğine doğumdan bile bahsetmişsiniz, ddr neye göre normal doğum gibi gözüküyor dedi? Geçmiş olsun baban da tez zamanda iyileşir umarım
Günaydınnn Canlar ve Canların içleriii
Bir haftasonuna bir kala sağlıkla güne başlamanın mutluluğu ve şükürüyle güzel ve cabuk bir gün diliyorum
Dün bende kabuslar gördüm ama yanında kanda gördüm, kötü bir rüyaydı anlatılmaz denir bende anlatmıyorum
Buarada alyansımı ben bugün kolyeme taktım, arkadaşım ne o eşini kaybetmişler gibii takma öyle dedi
İyidee kendi alyansımm eşim yumoş değil yaa taşlı başlı bu dememide beğenmedii
Parmağıma olmayan bu küçük alyansı nerelere koysam acaba ben :44: Hayır bide ağır eşya kaybedicilerdenim:26:
Canımm babanla ilgili bölümüü şimdi farkettim
Çoookk çoookk geçmiş olsun, geçipte bitmiş olsun inşAllah kuzumm
Süpeeerr dedee daha torunuylaa atcılık oynayacak şimdiden su koymasınn, (Babamın tek hayalideeat olcak cocuk tepesine cıkacakmış :26:)
hemen sağlıklı yaşama programlarına katılsın kendine cici cici baksın
Bizdee senii öpüyoruzz kocaaamaan
hamile yastiginin islevi cok oldugundan sanirim emzirme olarak ve bebek icin de kullaniliyor sonra
cok iyiymis
canım babana gecmıs olsun hemen ıyılesır umarım
senin oglusa da masallah buyumus annesidogum uzerine de konusmaniz iyi olmus. esin girmemesi bence de iyi kendine iyi bak
babana çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin.
Canım babana cokkk gecmıs olsunn
canım çok geçmiş olsun babacığına.Allah acil şifalar versin inşl.
bebişinede maşaallah.bende pazartesi girecem ayrıntıya.21 ocakta da kendi drm var.benmde dr gerek yok demişti.çünki onun ultrasyonuda epey gelişmiş.ama insan görmek istiyor .
hepınıze cok tesekkur ederım babam cok ıyı maşallah en guzelı ıse sıgarayı bırkmıs olmasıherkesler iyidir umarım1 haftayı daha devirdik yarın kontrolümüz var kızımı görcez inşallah bu arada aferdersiniz ama altınına kaçıranınız varmı tuvaletten sonra doğrulduğumda gene idrar kaçırıyorum kızımdan dolayımı bilemedim:44: beni iyice sidikli biri yaptı bu kız
canım maşallah kuzucuğunarabbim babanada şifa versin inşallah
ablanın eşinle tartışması kötü olmuş..
ben ailelerin bu şekil yüz göz olmalarını hiç istemiyorum
ama belliki kadınında canına tak etmiş
eşinin yaptığıda saygısızlık gerçekten
iyi niyeti suistimal ediyor resmen
bence sadece patates kızartması ve salata yap suratını sallandıreşşekten düşmüşe dönsünler bebeğini 5 para etmez insanlar içinde üzme lütfen
nasilsiniz kizlarrr ,siz de bebegin tekmelerini kasiklariniza dogru hissediyr musunuz ?korkuyorum asagi inecek diye
hepınıze cok tesekkur ederım babam cok ıyı maşallah en guzelı ıse sıgarayı bırkmıs olması
turtıx cnm sımdılık erken 32. haftada kesın bellı olur dedı normal dıgum ıcın suandanormal olmaması ıcın bır sebep yok dedı baakalım:)
meli1 ben kardesımden cekınmem kadın dogum doktorunun yanında asıstanlık yaptı uzun sure ona guvenıyorum esım kapıda beklesın onuı kameraya ceksınler bunu ıstıyorum
coktesekkur ederım evet cok sukur bakalım ıns azmı devam eder:)Allah acil sifalar versin canim bir musibet hayra vesile oldu desene insallah tekrardan baslamaz sigarasiz hayatta torununu da rahatca sever:))
oyle dusunme cnm her bebek bır olmuyor hem haftasına gore normal bence sut ve muz ıyı dıyorlar bebek beslenmesınde aklnda bulunsun uzme kendınıBende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
Snowcum, geçmiş olsun babacığına. Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?