- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.921
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah cok yorgun uyandım heryerım agrıyor kollarım bacaklarım hıc dınlenemıyorum
yıne sessız kalacak burası haftasonubol bol gezın ıyıce karnımı kocaman olmadan
gunaydın canım benımde her yeırm agrıyor sabah sızıdan kalkamadım ve sınava gıtmedım bu yuzdengunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah cok yorgun uyandım heryerım agrıyor kollarım bacaklarım hıc dınlenemıyorum
yıne sessız kalacak burası haftasonubol bol gezın ıyıce karnımı kocaman olmadan
günaydın herkeslereeeeeeebugün işteyim ama yarın tatillllllllllllllll
snow cum ben de bi gece uyusam diğer gece uyuyamıyorum. ilerde napıcaz bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gunaydin benim de heryrm agriyor hasta mi olacagim acaba ?dayak yemis gibiyim
ben de ben de
her yerim agriyor
dun ben cok tuzlu bir yemek yemisim odem mi yapti vucudum diyorum
annem nasil yedin mi zehir gibi dedibugun dikkat edicem
ben de dayak yemis gibiyim kirliyor her yerim ama antibiyotik de halsiz yapiyor beni sanirim
iyi hafta sonlari hepinize
gunaydınnn oyy noldu bıze bolee yaaagunaydın canım benımde her yeırm agrıyor sabah sızıdan kalkamadım ve sınava gıtmedım bu yuzdengercı gıtseydım de bısı olmazdı kıtap yuzu acamadım bu hafta
gunaydınnn oyy noldu bıze bolee yaaahepımız aynıyız
ama ben seytanın bacagını kırdım kahvaltıdan sonra yattım bıraz sonra ıcım el vermedı actım muzıgı son ses evımı temızledım sımdı 2 dk dınlenıcem bıttı sayılır bı toz alıcam o kadar dınlemeyın kendınızı kalkın ıs yapamaya
pazartesı ayrıntılıya gırıyorummo kadar yer aradım aradım aradım gıttım ılk buldugum yerden randevu aldım pazartesı 3 te allahın ıznıyle gıdıcez inşallah hersey yolundadır
günaydınlar kızlar biz bugün kızımla gezmeye gidecez dün uslu kız oldu bugün gezmeyi haketti :) artık totom kadar yerde nerde gezdireceksem kuzumu ama en azından temiz hava alacak şaşkolozum
benımde kuafore gıtmem lazım ordan kuzenımın d.gunu var oraya gıdcıem bugunde yokum:)biz de gezmeye gidicezzzzz
gunaydın cnm kaburga mı dedıgın yer?eger oyleyse ben cok uzun zamandır yasıyorum onu ozellıkle yoruldugumda yastıkla destek ıyı gelıyorGunaydin herkese iyi hafta sonlari... Benim geceden Beri sol yan tarafimda ( tam bobrek tarafi arka degil yani ) bi sanci girip cikiyor, saniyelik bir sanci AMA yuzumu bile burusturuyorum agri girdiginde. Normal midir acaba, baska yasayan var mi buna benzer birseyi...
hadi oglusu net gorucen eli yuzu kime benziyor bakalim babasi mi annesi mi
sen pazarteis guzel haberlerle gel ben de carsamba gunu guzel haberler verebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?