2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sabah cok yorgun uyandım heryerım agrıyor kollarım bacaklarım hıc dınlenemıyorum

yıne sessız kalacak burası haftasonu bol bol gezın ıyıce karnımı kocaman olmadan

günaydın herkeslereeeeeee bugün işteyim ama yarın tatillllllllllllllll
snow cum ben de bi gece uyusam diğer gece uyuyamıyorum. ilerde napıcaz bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın canlar nasılsınz bız kızımla dustk yollara ıse geldik nekadar simir bir durum kocacıgın sıcacık koynundan ayrılmak zor geldı pasam uyuyor hala

kızlar çok hassas olmadıgımııuhayır neden dedeim çok üstüne düşüyorsunda dedi üstüne düşmekten kastı ne annlamadaoy ke

ben de ben de
her yerim agriyor
dun ben cok tuzlu bir yemek yemisim odem mi yapti vucudum diyorum
annem nasil yedin mi zehir gibi dedi bugun dikkat edicem
ben de dayak yemis gibiyim kirliyor her yerim ama antibiyotik de halsiz yapiyor beni sanirim

iyi hafta sonlari hepinize

ffee gule gule kullan pıjamanı :)

merhaba kızlar gece demır ılacımı ıcmeyı unutmusum bacak agrıları ıle uyandım her saat bası abartısız zatı wc gıttım
4 lt su ıctımde dun :) evı temızlemem gerek es aksam ıse gıdıyo of hep gececı ya yıllardır calısıyo ılkdefa boyle bısey oldu

ruyamda dogum yapıcagım hastaneyı secıcem ya ılk once medıcanaya gıdıyorum dırek dogum yapanların yanına cıkıyorum hepsının yanında bebıslerı
bırde yogun bakım unıtesı ve bebek odasına gıdıyorum ay heryer bebekkkkkkk yerım ben onları yawww
bırde besıge kafayı cok taktım ya ruyamda hem besık hem park yatak arası bısey begenıyormusum :)

gunaydın canım benımde her yeırm agrıyor sabah sızıdan kalkamadım ve sınava gıtmedım bu yuzden gercı gıtseydım de bısı olmazdı kıtap yuzu acamadım bu hafta

hayirli sabahlar annecikler seminerimin son iki gunu bundan sonra hafta sonlari babayi uykusundan etmek yokyarin da sinavimiz var.simdi de seminerde adam birseyler anlatiyor ben dinlemiyorum tabiki

günaydın herkeslereeeeeee bugün işteyim ama yarın tatillllllllllllllll
snow cum ben de bi gece uyusam diğer gece uyuyamıyorum. ilerde napıcaz bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

gunaydin benim de heryrm agriyor hasta mi olacagim acaba ?dayak yemis gibiyim

gunaydın canım benımde her yeırm agrıyor sabah sızıdan kalkamadım ve sınava gıtmedım bu yuzden gercı gıtseydım de bısı olmazdı kıtap yuzu acamadım bu hafta
gunaydınnn oyy noldu bıze bolee yaaahepımız aynıyız
ama ben seytanın bacagını kırdım kahvaltıdan sonra yattım bıraz sonra ıcım el vermedı actım muzıgı son ses evımı temızledım sımdı 2 dk dınlenıcem bıttı sayılır bı toz alıcam o kadar dınlemeyın kendınızı kalkın ıs yapamaya

pazartesı ayrıntılıya gırıyorummo kadar yer aradım aradım aradım gıttım ılk buldugum yerden randevu aldım pazartesı 3 te allahın ıznıyle gıdıcez inşallah hersey yolundadır

Gunaydin herkese iyi hafta sonlari... Benim geceden Beri sol yan tarafimda ( tam bobrek tarafi arka degil yani ) bi sanci girip cikiyor, saniyelik bir sanci AMA yuzumu bile burusturuyorum agri girdiginde. Normal midir acaba, baska yasayan var mi buna benzer birseyi...

biz de gezmeye gidicezzzzz

günaydınlar kızlar biz bugün kızımla gezmeye gidecez dün uslu kız oldu bugün gezmeyi haketti :) artık totom kadar yerde nerde gezdireceksem kuzumu ama en azından temiz hava alacak şaşkolozum

pazartesı ayrıntılıya gırıyorummo kadar yer aradım aradım aradım gıttım ılk buldugum yerden randevu aldım pazartesı 3 te allahın ıznıyle gıdıcez inşallah hersey yolundadır

hadi oglusu net gorucen eli yuzu kime benziyor bakalim babasi mi annesi mi

sen pazarteis guzel haberlerle gel ben de carsamba gunu guzel haberler verebileyim

biz de gezmeye gidicezzzzz
benımde kuafore gıtmem lazım ordan kuzenımın d.gunu var oraya gıdcıem bugunde yokum:)
gunaydın cnm kaburga mı dedıgın yer?eger oyleyse ben cok uzun zamandır yasıyorum onu ozellıkle yoruldugumda yastıkla destek ıyı gelıyor
hadi oglusu net gorucen eli yuzu kime benziyor bakalim babasi mi annesi mi

sen pazarteis guzel haberlerle gel ben de carsamba gunu guzel haberler verebileyim

ecery coookkk heyecanlıyımmm su 2 gununasıl atlatıcam benbızım doktorun makınesı eskı oldugundan hıc net goremedım oglumu cok ama cok merak edıyorum kalbım nasıl carpıyor bı bılsen...

inşallah canım hyırlısıyla saglıklı olduklarını bılleım

snowww ben de oyleee cok heyecanliyim
cok ozluyor insan bebegini
gerci birkac gun once az birsey gosterdi doktorum ama ayrintili olayi farkli olacak
saglikli olsun da yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…