2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hayir canim kaburga degil tam bosluk, yan tarafimizdaki bosluk, belkide bebek buyuyordur baski yapiyordur diyorum AMA endiselenmedende edemiyorum

snowww ben de oyleee cok heyecanliyim
cok ozluyor insan bebegini
gerci birkac gun once az birsey gosterdi doktorum ama ayrintili olayi farkli olacak
saglikli olsun da yavrularimiz
yarıyı gecık cok sukur az zaman kaldı kollarımızda olucak allahın ıznıye boyle dusununce kalpatıslarım artıyooooo
Hayir canim kaburga degil tam bosluk, yan tarafimizdaki bosluk, belkide bebek buyuyordur baski yapiyordur diyorum AMA endiselenmedende edemiyorum

canım nasıl anlatsammm

koltukaltının asagı dıogrumu?benım tam orası ıste:)

kızlaaarrrr......
beyzademi görmeye gidiyorum beeennnn.....
akşama anlatırım yaptığı şebeklikleri
umarım normaldeki kadar hareketli olur ugs de de

günaydın güzel anne adayları nasılsınız hyırlı hafta sonları herkese...

kızlar ben bişi sorcam ya 1 haftadır nefes darlığı oluyo bende sizdede oluyormu...

normalde düşü tansiyon var ama tansiyonumda büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişiyor
nabız yüksekliği var zaten 100 ve üzeri

sizdede böyle şeyler oluyr muu

günaydın kızlarr. bugun ben de kalca ağrısıyla başladım gune ama çok yatmaktan oluyor bunu anladım. eşimi sınav yerine bırakıp annemle çıkrıkcılar yokusunu gezmeye gidicez bugun. birsuru mağaza alışveriş merkezi gezdim. bir de orayı geziyim artık yavas yavas birseyler almaya başlıyım diye dusundum. ağırlaşınca ve karda kışta gezemeyız cok:) umarım guzzel seyler bulurum. fiyatları tek tek not etmeyı dsunuyorum:) ona göre rasyonel alışverişçi olmaya gayret edicem:)

Gunaydin annecikler
ayrintili usgyi nasil halletcem diye telas icindeyken calistigim kurumdaki arkadaslar universite hastanesinden hemen tanidik bi doktorla gorustuler ve doktor gelsin bakariz demis. Eeee bende kacirirmiyim gittim docentmis doktor ben biraz yasli birini bekliyorum aaaa genc bi doktor cokta sevecen. Biraz bekledikten sonra girdik ayrintiliya. Doktor sagolsun aciklama yaparak basladi. Bu haftada tum organlari olusur ama kalbinin olusumu biraz daha surdugu icin 10 gun sonra tekrarda gel dedi. Ben iyice sevindirik. Neyse Allaha sukur bir sorun yokta bizim fistik yuzunu gostermedi 5 dk felan ugrastik ama gostermedi doktor nasil olsa tekrar gelcen o zaman bakariz dedi. Dedim diger bebekler cinsiyeti gostermez bizimki de yuzunu gostermiyor. Bizi magazinci zannetti herhale elleriyle yuzunu kapatisi pek komikti. Oyle iste sekerler hastane sonrasi yuzumu goren arkadaslar bu ne mutluluk diyorlar eee dedim bebisimi gordum olsun o kadar

ben de son zamanlarda yaşıyorum özellikle yatarken ve uyurken canım. çok yemek yediysem daha belirgin yaşıyorum. telaş yapma bence sıkıntı yoktur. hiç horlamayan ben nefessiz kalınca horlayıp kendi horultuma da uyanıveriyorum:)

sağolasın canım ya...zaten normalde nabız yüksekliği var nefes darlığı da olunca korkmuştum birazcık rhatladım ada olsa tşk..

dusumu aldım
zeytınyagımı surdum
gobegimi eldivenle temizledim
kaymak gibi oldu
kendimi daha iyi hissediyorum artik, cok guzel gorunuyor karnim
umarim cogalarak boy gostermezler bir daha doktorum alma demisti ama aldim

Günaydııınnn güzellikleerr
Babamızı yolcu ettikten sonra;
10da kalkıp 2 tost hüpledip, bir cici bebe maması yiyip, mandalina kivi ikilisini sömürüp oturdum koltuğuma;
Beethoven, mozart ve vivaldi dinleyip klasik müzik zehirlenmesi geçirdiğim anlarda sadece karnım guruldadı
protesto etti sanırım :26:
Müziği kapadığım an oğlum yumrukladııı resmeeen yettii gayri dedi sanırım
Bende Allah Rahmet eylesin Şenay'ın sev kardeşimini açtımm
Tık yokk ama gurultuda yok
Neyse uyuşuk bir bebeğim olacak sanırım benim
Buarada gece 5 kere uyandım ve gözümün seğirmesini buldum
Hala piskopat gibi atan gözümm meğersem uykusuzluktann pıtt pıtlıyormuş
Ahhh gözüm kadar oğluşumdaa pıtpıtlasa yaa

Son düzenleme:
mutlu haftasonları kızlaaar,

ben dün tetenoz aşımı oldum çoook şükür korktuğum gibi olmadı, sadece hafif bir ağrı var o da kolumu zorlarsam, diğer seferede böle olur iişalah 1 ay sonra 2. dozu olcakmışım, bende 15 ocakta gitcem doktora kendisi baktığı için sanırım ayrıntılıyada ozman alcak bakalım ne alemde bizim prenses

selam kızlarr nasılsınız?
Faranjıtımle uyandım yıne burun kulak tıkalı
nefret edıyorum yaa nasıl acıyo bogazım.
Ama asıl derdım baska
sankı 2 gundur kızım daha az tekme atıyo gıbıme gelıyo
bıde dun soldaydı bgnde sagda bıkac kez bıcak saplanır gıbı sancılar oldu
ya hersey yolundadır dımı ıyıce tırsak oldum ben yaaa
sızın mınnoslar nasıl hareketlerı boyle kesıntıye ugruyomu arada

ben bir haftadir hissetmeye basladim oglumun hareketlerini daha dogrusu pit pitlarini ya kasiklarimin solunda yada gobek deligim etrafinda ama kasikta olan eli yada dirsegi galibaordakiler daha minik narin oluyor cunku 3gun okuldayken hissetmedim uc gundur evdeyim diye mi bilmiyorum daha yogun

oyy masallah oglusuna annesı
benım kızda dıkkat edıyorum evdeyken daha kıpır kıpır
dısarı cıktıgım zamanlarda yoruluyomu ne yada bnm dıkkatım baska yerlerde oldugundan
ben daha azda hıssedıyo olabılırım dunden dısardaydım mesela
bıde ıste o sancı korkuttu bıkac defa bıcak saplandı kasıklarıma
rahım buyuyo ondan oluyodur ınsallah

günaydın teyzoşlarr
dün tetanopz aşımızı olduk
gece ateşlendımm kustum ve ishal oldumm
sanırım top bende gösterdi bütün etkileri aşı
dün ayrıntılı usg miz vardı 1 saat 40 dakıka baktıı drumuz
allahım uykum geldıı bı ara butun kemık boylarını ölçtu
analmıorumda ben neresı neresı parca parca baktığı ıcın
bi ara dedi neye benzettin bu görüntüyü valla uzaylı gibi suan dedim
eskıden kaniş derlermişş
45 dakıkanın sonunda kızım okadar yoruldu ki attı kafayıı ama nasıl bı uyumaa
kafayı toplayamıoşarhoş gibi oldu..hanii otobuste gıderken uyuyakalırsın kafan arkaya düşer ağzın açılır ya aynen öylee
gülmektennn öldümmm
rahmini bile gördükk yaa içide dışıda kız dedi drumuz
burnu hokka gibi teyzeleri babaya benzıo kesinlikle
kafa yapısı bile babiş, duduşlar ben gibi benım kalındır dudaklarım
angeline dudaklı kızım benim dunden beri salak bi sırıtışla geızorum ortalıkta
plesantadaki kanlanmada çok küçük boyuttaymus zararsızmış çok şükür
en kötü ıhtımal 36 haftadan sonra beslenmesı azalabılır biraz erken doğabılır dedi
sağlıcakla gelsınde 36 yı görduktan sonra bişey olmaz allahın ıznıylee
bızden böyleee canlarım kolum şişti çok fena bıraz ıyı olunca geçmişede bakıcam
öperim hepinizii

cnm aynı bıçak batması bendede vardı
magnezyum verdi dr kasılma olmasın die..

MUTLU hafta sonları güzel anneler ve melekleri bende 29 ocakta gidicem ayrıntılı için sonrada kendi doktoruma cinsiyetimizi öğrencez artık çok heycanlıyım inş sağlıklıdır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…