2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebekler sallanmayi sevdigi icin anne hareketliyken uyuyup mayisiyorlarmis anne hareketsiz olunca da yatarken falan hareketli oluyorlarmis ondandir bide simdi sesleri duyuyorlar ya gecen supurgeyi actim isimi bitirdim mutfakta ayaktayim anlasilan ondan korktu ayaktayken de hissettim normalde ayakta anlamiyordum supurgeyi dene bence
bicak saplanmasi da rahim genislemesinden oluyordur herhalde bizden once gidenler de yasadim diyordu

oy maşallah yavrunu ıc organlarına kadar gördün :) 1 saat 40 dk bayagı uzun bakmıs ne guzel
bızden enfazla 20 dk falan bakarlar ınsan baktkca doyamıyo ya
36. haftaya kadar yavrun dunyaa gelmeye hazır olmus olur canım dedıgın gıbı bısey olmaz Allahın izniyle

oohh ne guzel benımde boyle tanıdıgım olsa :) 10 gun snra tekrar gorceksın sanslısın canım :) umarım yuzunu gosterır bu sefer
ama annesı oyle bedava olmaz yuz gorumlugu ıstıyor yavrun ona bısey alıp sevındır bence:)

cnm aynı bıçak batması bendede vardı
magnezyum verdi dr kasılma olmasın die..

yaaaa onemlı bısı demekkı bu
sık olmuyor 2 defa oldu dunle bugun ama
ctesı ayrıntılıya gıdıcez bızde
ogun doktorumada ugrayıp solıyım barı bu durumu
bu arada massallah kızına canım
ıyı oldugunu gordun cok sukur darısı bıze olsun
bu prensesler hep annelerne benzıyolar anlasılan
yerım ben onları yerımmm

canimm Allah denk getirdi malum s.disinda calisiyorum hastane isleri icin evime yani ankaraya gidip gelmem sorun oluyor. Butun testleri h.sonu ozelde yaptirdim ayrintili boyle denk geldi.
Su yuz gorumlugu aklimdan gecmedi degil hani bugun alisverise gitcez bakalim babasina da diyimde gonlunu alalim yavrumun:)

merhaba kızlar nasılsınız netim yoktu ne zamndır giremedim

tetanoz aşımı oldum 2 gün kolum agrıdı geçti ateş falan olmadı

ayrıntılı ultrasonumuz ayın 14 ne

bu arada kızımın tekmeleri gözümle görebiliyorum öyle tekmeliyorki güm güm :) maşallah

biraz enfeksiyon olmustuk atlattık cok sükür

krerm kullandığımdan dolayı catlagım yok ama ara ara cok kaşınıyorum krem artı günde birkaç defa zeytinyağı sürüyorum

Son düzenleme:

banada öyle arada bıçak saplanması gibi oluyor demek ki sebebi buymuş hımm

Selam.. İnşallah herkes cooook iyidir hersey yolundadir. Biz 11 ocaktaki detaylı usg yi esim burda diye zar zor düne aldırıp gittik... Allahım ne yorucu gündü...sabah 8 de mesai ye karşıya geç oradan yüksek lisans için sunum yapacak olmanın stresiyle okula..sonra zor alınan randevuya geç kalmamak için istanbulun bir ucundan apar topar bir ucuna geçmeye çalış yolda birde kocayla tartışma derken yorgunluk stres birde yemek yemeyi unut veee randevuyada gec kal...off yine yoruldum hatırlayınca... Bir çikolata yedim bari cok hareketsiz olmasın diye bebek apar topar olunca hersey tabi ben Pert oldum fenalastim uzandığım yerde soğuk soğuk terledim neredeyse yeter bitsin diye bağıracaktım..cok fenalastigimi anlayınca Dr yan don sırt üstü kan dolaşımından olabilir dedi...neyse gelelim kızıma cok şükür hersey normaldi ellerini yummuş kapatmış yüzüne basasagi duruyordu :)) mideme yaslamis popoyu annemin midesi ne halde ağrıdan demiyo:)) tek sıkıntımiz benden bebeğe giden damarlarda direnç varmış ileri haftalarda yüksek tansiyon olabilir bu da bebekte gelişim geriliği yapabilir dedi.( Allah korusun...tuzlu yeme dedi..bizde durum böyle canlarim

maşallah canım ne hoş duygular değilmi..senin ilk bebeğin sanırım yeni yeni hissetmeye başladığına göre

oh maşallah bebişine canım ..bebeğini sağlıklı görünce artık için iyice rahat etmiştir..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Bende dün kontroldeydim...kız diye biliyorduk bu haftaya kadar oğlumuz olacakmış..eşim ve ben şok geçirdik Bir kızımız vardı bu erkek olacak..ikisinide tadıcaz inşallah..cinsiyeti bu haftalarda değişen varmı?
Birde sabah kalktığımda hangi tarafımda yatıyorsam o tarafım uyuşmuş olarak kalkıyorum neden oluyor acaba?normalmi?

Bu arada biraz gecmisi okudum da.. Snowcum babana cok gecmis olsun Allah şifa versin canım sigarayı bırakması cok iyi olmuş.. Myhos cnm sanada gecmis olsun dikkat et.. Bugün Elaal in detaylı usg si varmış inşallah güzel haberlerle gelir..İldauni cnm ne güzel duygu değilimi bebeklerimizin tipini gördük benimki amuda kalkmış gibiydi ama olsun Vücut kırgınlığı olanlarada şifalar diliyorum iyi bakın kendinize öptük sizi

banada öyle arada bıçak saplanması gibi oluyor demek ki sebebi buymuş hımm

evet canim gecen hatta proluton ignesi vurulmaya baslamistin o zaman oldu boyle batmalar falan dr normal rahim genisliyor dedi
maşallah canım ne hoş duygular değilmi..senin ilk bebeğin sanırım yeni yeni hissetmeye başladığına göre
cok guzel gercekten.bide bazen yanlis durunca ittiriyor ya hos oluyor Rabbin isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.ilk bebegim canim

of cok yorucu bı gun gecırmıssın streste cabası inşallah hıc bı sorun yasamazsın balım sen yedıgıne dıkat et
bunlar olasılık sadece ve oylede kalıcak inşallah annesi

ay en buyuk korkum bu cınsıyet degısmesı bu yuzden anket degıstı ama hala tıklıyamadım doktor kesın erkek dedı ama
detaylı ultrasonu beklıyorum :) alısverııs ıcın rahatca yapabılırm ozman :)
sızın adınıza sevındım aslında hos bı suprız oldu ıkı duyguyuda tadıcaksın darısı basımıza

ben de bacagimi yukari kaldirirsam
bagdas kurarsam
ya da sola donukken azicik karimin uzerine yatar gibi olursam
rahatsiz pozisyonlarda direk tekme geliyor oglumdan
ama sanki iki uc gundur cok nadir cok hareketli degil bebisim

selam fıstıklar, bu gün bu saatte girdim kociş hala gelmedi..uzun bir gün oldu..sabah uyandığımda evde gaz kokusu vardı ciddiye almadım.kocişle ayrıntılıya gittik geçen gittiğimizde bebiş yüzünü göstermemişti ona baktık..elini başına koymuş sürekli gülüyordu oğlum..ama yine net görüntü alamadık dr. 1 ay sonra yine gel bakalım dedi..ayrıntılıda herşey normal görünüyordu çok şükür..bugün yani 21+5 itibariyle 23 cm ve 380 gr olmuş oğluşum..dr. bol bol klasik müzik dinle dedi..sonra eşimi işe ben eve geldim..
kapıyı açar açmaz çok ağır gaz kokusu vardı içeri bile girmeden 187 yi aradım adresi verdim..sonra gazları elektrikli şeyleri kapattım camları açtım evi toparlayıp beklemeye başladım. gelip baktılar kombimde bişey yokmuş ama ocakta baya bi sızıntı var sabah kokuyu aldınızda niye hemen aramadınız dedi adam..ocaktaki borudan yada contadan sızıntı varmış gazı kesti gittiler..sonra servisi aradım pazartesiden önce gelemeyiz dediler, babam da sağolsun kızım ben yaparım dedi..babam tesisatçılık yapmıştı uzun bir zaman o yüzden bu işlerden anlıyor..kaçağı bulup düzeltti de rahatladım..

Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
az değil canım benimde 21+5 380 gr doktor normal dedi..
tatlım sen seminere nereye gidiyorsun??
canım ben de medicana ile erdem hastanesi arasında kararsız kaldım...medicana kaliteli bir hastane, erdem de çok doğum yaptırıyor..o yüzden ikisini kıyaslıyorum..bakalım hayırlısı inşallah..
ah canım sorma benim hamilelik yokken de vardı..hamilelikle arttı onun yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum..doktor sık ve az ye dedi..belkide daha iyi oldu bilemiyorum 22. haftayı doldurdum 2,5 kg aldım bu sayede (tabi bu 2,5kg yu son 2-3 hafta içinde aldım)

ay ya bana da kiz dendi degismez insallah cinsiyeti

inşallah istediğin gibi kız olur canım bebeğin, inşallah değişmez..benim yöneticime 8 ay boyunca kız demişler herşeyini pembe hazırlamış..9. aya girmişler o da nesi pipi çıkmış bu çocuk erkek demişler tosuncuk gibi bi oğlu olmuş

Allahım korumus sızı canım ya ıyıkı hemen aramıssın yetkılılerı o an ısıgı yaksan dusunemıyorum bıle
benımde ocakta sızıntı vardı kendı kendıne bı anda ocak acılıypr patlama sesı gıbı ses cıkarıyordu dırek ocagı degıstık rahat ettık
ben zyenepkamılde gıdıyorum canım ve sureklı yenı ogrencılerle baslıyorlar egıtıme
medıcana cok pahalı ama doktorum o hastaneyı tavsıye edıyor 24 saat yogun bakım unıtesı var dıye gercı detaylı gorusucez baska hastanelerede gıdıyor
erdemde ablam dogum yaptı doktorundan hıc memnun degıldı malesef ablamın hıc bı belırtısı yokken hastaneye cagırdı
5saat bos yere sancı verıp sezeryana aldı sonradan cıktı foyası megerse tatıle gıdıcekmıs hanfendı gıtmeden parayı cukka ettı
ablam o zamanlar coksaftım sımdıkı aklım olsa hıc bı alemet yokken doguma gıdermıydım dıyo
bu yuzden o hastaneye pek sıcak bakamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…