- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.961
bebekler sallanmayi sevdigi icin anne hareketliyken uyuyup mayisiyorlarmisoyy masallah oglusuna annesı
benım kızda dıkkat edıyorum evdeyken daha kıpır kıpır
dısarı cıktıgım zamanlarda yoruluyomu ne yada bnm dıkkatım baska yerlerde oldugundan
ben daha azda hıssedıyo olabılırım dunden dısardaydım mesela
bıde ıste o sancı korkuttu bıkac defa bıcak saplandı kasıklarıma
rahım buyuyo ondan oluyodur ınsallah
günaydın teyzoşlarr
dün tetanopz aşımızı olduk
gece ateşlendımm kustum ve ishal oldumm
sanırım top bende gösterdi bütün etkileri aşı
dün ayrıntılı usg miz vardı 1 saat 40 dakıka baktıı drumuz
allahım uykum geldıı bı ara butun kemık boylarını ölçtu
analmıorumda ben neresı neresı parca parca baktığı ıcın
bi ara dedi neye benzettin bu görüntüyü valla uzaylı gibi suan dedim
eskıden kaniş derlermişş
45 dakıkanın sonunda kızım okadar yoruldu ki attı kafayıı ama nasıl bı uyumaa
kafayı toplayamıoşarhoş gibi oldu..hanii otobuste gıderken uyuyakalırsın kafan arkaya düşer ağzın açılır ya aynen öylee
gülmektennn öldümmm
rahmini bile gördükk yaa içide dışıda kız dedi drumuz
burnu hokka gibi teyzeleri babaya benzıo kesinlikle
kafa yapısı bile babiş, duduşlar ben gibi benım kalındır dudaklarım
angeline dudaklı kızım benim dunden beri salak bi sırıtışla geızorum ortalıkta
plesantadaki kanlanmada çok küçük boyuttaymus zararsızmış çok şükür
en kötü ıhtımal 36 haftadan sonra beslenmesı azalabılır biraz erken doğabılır dedi
sağlıcakla gelsınde 36 yı görduktan sonra bişey olmaz allahın ıznıylee
bızden böyleee canlarım kolum şişti çok fena bıraz ıyı olunca geçmişede bakıcam
öperim hepinizii
Gunaydin annecikler
ayrintili usgyi nasil halletcem diye telas icindeyken calistigim kurumdaki arkadaslar universite hastanesinden hemen tanidik bi doktorla gorustuler ve doktor gelsin bakariz demis. Eeee bende kacirirmiyim gittim docentmis doktor ben biraz yasli birini bekliyorum aaaa genc bi doktor cokta sevecen. Biraz bekledikten sonra girdik ayrintiliya. Doktor sagolsun aciklama yaparak basladi. Bu haftada tum organlari olusur ama kalbinin olusumu biraz daha surdugu icin 10 gun sonra tekrarda gel dedi. Ben iyice sevindirik. Neyse Allaha sukur bir sorun yokta bizim fistik yuzunu gostermedi 5 dk felan ugrastik ama gostermedi doktor nasil olsa tekrar gelcen o zaman bakariz dedi. Dedim diger bebekler cinsiyeti gostermez bizimki de yuzunu gostermiyor. Bizi magazinci zannetti herhale elleriyle yuzunu kapatisi pek komikti. Oyle iste sekerler hastane sonrasi yuzumu goren arkadaslar bu ne mutluluk diyorlar eee dedim bebisimi gordum olsun o kadar
cnm aynı bıçak batması bendede vardı
magnezyum verdi dr kasılma olmasın die..
oohh ne guzel benımde boyle tanıdıgım olsa :) 10 gun snra tekrar gorceksın sanslısın canım :) umarım yuzunu gosterır bu sefer
ama annesı oyle bedava olmaz yuz gorumlugu ıstıyor yavrun ona bısey alıp sevındır bence:)
bebekler sallanmayi sevdigi icin anne hareketliyken uyuyup mayisiyorlarmisanne hareketsiz olunca da yatarken falan hareketli oluyorlarmis ondandir bide simdi sesleri duyuyorlar ya gecen supurgeyi actim isimi bitirdim mutfakta ayaktayim anlasilan ondan korktu ayaktayken de hissettim normalde ayakta anlamiyordum supurgeyi dene bence
bicak saplanmasi da rahim genislemesinden oluyordur herhalde bizden once gidenler de yasadim diyordu
maşallah canım ne hoş duygular değilmi..senin ilk bebeğin sanırım yeni yeni hissetmeye başladığına göreben bir haftadir hissetmeye basladim oglumun hareketlerini daha dogrusu pit pitlarini ya kasiklarimin solunda yada gobek deligim etrafinda ama kasikta olan eli yada dirsegi galibaordakiler daha minik narin oluyor cunku 3gun okuldayken hissetmedim uc gundur evdeyim diye mi bilmiyorum daha yogun
günaydın teyzoşlarr
dün tetanopz aşımızı olduk
gece ateşlendımm kustum ve ishal oldumm
sanırım top bende gösterdi bütün etkileri aşı
dün ayrıntılı usg miz vardı 1 saat 40 dakıka baktıı drumuz
allahım uykum geldıı bı ara butun kemık boylarını ölçtu
analmıorumda ben neresı neresı parca parca baktığı ıcın
bi ara dedi neye benzettin bu görüntüyü valla uzaylı gibi suan dedim
eskıden kaniş derlermişş
45 dakıkanın sonunda kızım okadar yoruldu ki attı kafayıı ama nasıl bı uyumaa
kafayı toplayamıoşarhoş gibi oldu..hanii otobuste gıderken uyuyakalırsın kafan arkaya düşer ağzın açılır ya aynen öylee
gülmektennn öldümmm
rahmini bile gördükk yaa içide dışıda kız dedi drumuz
burnu hokka gibi teyzeleri babaya benzıo kesinlikle
kafa yapısı bile babiş, duduşlar ben gibi benım kalındır dudaklarım
angeline dudaklı kızım benim dunden beri salak bi sırıtışla geızorum ortalıkta
plesantadaki kanlanmada çok küçük boyuttaymus zararsızmış çok şükür
en kötü ıhtımal 36 haftadan sonra beslenmesı azalabılır biraz erken doğabılır dedi
sağlıcakla gelsınde 36 yı görduktan sonra bişey olmaz allahın ıznıylee
bızden böyleee canlarım kolum şişti çok fena bıraz ıyı olunca geçmişede bakıcam
öperim hepinizii
ay ya bana da kiz dendi degismez insallah cinsiyeti
banada kız dedi inşallah değişmez :)
sen istanbulda degil misin simdi
iyi gezmeler size
banada öyle arada bıçak saplanması gibi oluyor demek ki sebebi buymuş hımm
cok guzel gercekten.bide bazen yanlis durunca ittiriyor ya hos oluyor Rabbin isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.ilk bebegim canimmaşallah canım ne hoş duygular değilmi..senin ilk bebeğin sanırım yeni yeni hissetmeye başladığına göre
Selam.. İnşallah herkes cooook iyidir hersey yolundadir. Biz 11 ocaktaki detaylı usg yi esim burda diye zar zor düne aldırıp gittik... Allahım ne yorucu gündü...sabah 8 de mesai ye karşıya geç oradan yüksek lisans için sunum yapacak olmanın stresiyle okula..sonra zor alınan randevuya geç kalmamak için istanbulun bir ucundan apar topar bir ucuna geçmeye çalış yolda birde kocayla tartışma derken yorgunluk stres birde yemek yemeyi unut veee randevuyada gec kal...off yine yoruldum hatırlayınca... Bir çikolata yedim bari cok hareketsiz olmasın diye bebek apar topar olunca hersey tabi ben Pert oldum fenalastim uzandığım yerde soğuk soğuk terledim neredeyse yeter bitsin diye bağıracaktım..cok fenalastigimi anlayınca Dr yan don sırt üstü kan dolaşımından olabilir dedi...neyse gelelim kızıma cok şükür hersey normaldi ellerini yummuş kapatmış yüzüne basasagi duruyordu :)) mideme yaslamis popoyu annemin midesi ne halde ağrıdan demiyo:)) tek sıkıntımiz benden bebeğe giden damarlarda direnç varmış ileri haftalarda yüksek tansiyon olabilir bu da bebekte gelişim geriliği yapabilir dedi.( Allah korusun...tuzlu yeme dedi..bizde durum böyle canlarim
Bende dün kontroldeydim...kız diye biliyorduk bu haftaya kadar oğlumuz olacakmış..eşim ve ben şok geçirdikBir kızımız vardı bu erkek olacak..ikisinide tadıcaz inşallah..cinsiyeti bu haftalarda değişen varmı?
Birde sabah kalktığımda hangi tarafımda yatıyorsam o tarafım uyuşmuş olarak kalkıyorum neden oluyor acaba?normalmi?
az değil canım benimde 21+5 380 gr doktor normal dedi..Bende doktordan geldim Bebişimiz 434 grm olmuş 22 haftamız bitti ama kilosu birazcık az geldi bana beslenemiyormuyum acaba
tatlım sen seminere nereye gidiyorsun??inşallah ben geldım :) bugun cok yogun ve yorgun gectı
sabah kan ve ıdrar tahlılı olmak ıstedım ama develt hastanesı ölürsen ılgılenıyor cok moralım bozuldu
sabah erken grıpken uykulu uykulu gıt ılglenmesınler velhasıl aıle hekımıme gıttım mecburen onlar yaptı testı
bır kolum gecen hafta kan alındıgı ıcn mor sımdı dıger kolum mor bıde tetonoz asısı artık delık deşik gibiyim:)
bugunku egıtım semınerı cok ama cok egıtıcı ve guzeldı kendıme geleyım sıze yazıcam bılgılerı
ama cogu gorsel egıtım oldugu ıcn artık ne kadar aktaraıblırsem :) eslerle egsersız yaptık cok guzeldı
esıme gayretlerı ıcn ozel belge verıcekler sureklı not alıyor ebe de doktorda farkında:)
haftaya suda dogum sezeryan epıdural anlatılcak bıraz gecmısı okuyum bakım neler olmus:)
canım ben de medicana ile erdem hastanesi arasında kararsız kaldım...medicana kaliteli bir hastane, erdem de çok doğum yaptırıyor..o yüzden ikisini kıyaslıyorum..bakalım hayırlısı inşallah..ffee gule gule kullan pıjamanı :)
merhaba kızlar gece demır ılacımı ıcmeyı unutmusum bacak agrıları ıle uyandım her saat bası abartısız zatı wc gıttım
4 lt su ıctımde dun :) evı temızlemem gerek es aksam ıse gıdıyo of hep gececı ya yıllardır calısıyo ılkdefa boyle bısey oldu
ruyamda dogum yapıcagım hastaneyı secıcem ya ılk once medıcanaya gıdıyorum dırek dogum yapanların yanına cıkıyorum hepsının yanında bebıslerı
bırde yogun bakım unıtesı ve bebek odasına gıdıyorum ay heryer bebekkkkkkk yerım ben onları yawww
bırde besıge kafayı cok taktım ya ruyamda hem besık hem park yatak arası bısey begenıyormusum :)
ah canım sorma benim hamilelik yokken de vardı..hamilelikle arttı onun yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum..doktor sık ve az ye dedi..belkide daha iyi oldu bilemiyorum 22. haftayı doldurdum 2,5 kg aldım bu sayede (tabi bu 2,5kg yu son 2-3 hafta içinde aldım)günaydın güzel anne adayları nasılsınız hyırlı hafta sonları herkese...
kızlar ben bişi sorcam ya 1 haftadır nefes darlığı oluyo bende sizdede oluyormu...
normalde düşü tansiyon var ama tansiyonumda büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişiyor
nabız yüksekliği var zaten 100 ve üzeri
sizdede böyle şeyler oluyr muu
ay ya bana da kiz dendi degismez insallah cinsiyeti
selam fıstıklar, bu gün bu saatte girdim kociş hala gelmedi..uzun bir gün oldu..sabah uyandığımda evde gaz kokusu vardı ciddiye almadım.kocişle ayrıntılıya gittik geçen gittiğimizde bebiş yüzünü göstermemişti ona baktık..elini başına koymuş sürekli gülüyordu oğlum..ama yine net görüntü alamadık dr. 1 ay sonra yine gel bakalım dedi..ayrıntılıda herşey normal görünüyordu çok şükür..bugün yani 21+5 itibariyle 23 cm ve 380 gr olmuş oğluşum..dr. bol bol klasik müzik dinle dedi..sonra eşimi işe ben eve geldim..
kapıyı açar açmaz çok ağır gaz kokusu vardı içeri bile girmeden 187 yi aradım adresi verdim..sonra gazları elektrikli şeyleri kapattım camları açtım evi toparlayıp beklemeye başladım. gelip baktılar kombimde bişey yokmuş ama ocakta baya bi sızıntı var sabah kokuyu aldınızda niye hemen aramadınız dedi adam..ocaktaki borudan yada contadan sızıntı varmış gazı kesti gittiler..sonra servisi aradım pazartesiden önce gelemeyiz dediler, babam da sağolsun kızım ben yaparım dedi..babam tesisatçılık yapmıştı uzun bir zaman o yüzden bu işlerden anlıyor..kaçağı bulup düzeltti de rahatladım..
az değil canım benimde 21+5 380 gr doktor normal dedi..
tatlım sen seminere nereye gidiyorsun??
canım ben de medicana ile erdem hastanesi arasında kararsız kaldım...medicana kaliteli bir hastane, erdem de çok doğum yaptırıyor..o yüzden ikisini kıyaslıyorum..bakalım hayırlısı inşallah..
ah canım sorma benim hamilelik yokken de vardı..hamilelikle arttı onun yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum..doktor sık ve az ye dedi..belkide daha iyi oldu bilemiyorum 22. haftayı doldurdum 2,5 kg aldım bu sayede (tabi bu 2,5kg yu son 2-3 hafta içinde aldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?