- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.981
evet canım ocaklarda sık sık oluyor sanırım..ben 3 yıllık evliyim bu kadar sürede bile boru yada conta deforme olabiliyor demekki..rabbim hepimizi korusun..Allahım korumus sızı canım ya ıyıkı hemen aramıssın yetkılılerı o an ısıgı yaksan dusunemıyorum bıle
benımde ocakta sızıntı vardı kendı kendıne bı anda ocak acılıypr patlama sesı gıbı ses cıkarıyordu dırek ocagı degıstık rahat ettık
ben zyenepkamılde gıdıyorum canım ve sureklı yenı ogrencılerle baslıyorlar egıtıme
medıcana cok pahalı ama doktorum o hastaneyı tavsıye edıyor 24 saat yogun bakım unıtesı var dıye gercı detaylı gorusucez baska hastanelerede gıdıyor
erdemde ablam dogum yaptı doktorundan hıc memnun degıldı malesef ablamın hıc bı belırtısı yokken hastaneye cagırdı
5saat bos yere sancı verıp sezeryana aldı sonradan cıktı foyası megerse tatıle gıdıcekmıs hanfendı gıtmeden parayı cukka ettı
ablam o zamanlar coksaftım sımdıkı aklım olsa hıc bı alemet yokken doguma gıdermıydım dıyo
bu yuzden o hastaneye pek sıcak bakamıyorum malesef
Canım gecmıs olsun ıyıkı gaz sızıntısını farketmıssın ya da sen eve gırıp yattıgında sızıntı olsaydı
evet canım ocaklarda sık sık oluyor sanırım..ben 3 yıllık evliyim bu kadar sürede bile boru yada conta deforme olabiliyor demekki..rabbim hepimizi korusun..
canım zeynep kamil haftasonu da eğitim veriyor mu?? bende çok katılmak istiorum bir yer buldum aslında ama ücretli ücreti de az değil..
benim de ablam erdemde doğum yaptı..normal doğum oldu memnun kaldı..bencil doktorlardan korusun rabbim bizi..nasıl bir kadınmış o, nasıl böyle düşünmeden bir kadını sancı verip doğurtamayıp sezeryana mahkum edebiliyor..benim ablamda ilk doğumunu numune hastanesinde yapmıştı, bebek erken geliyor diye özel hastane oraya yönlendirmişti..kız ölümden döndü neler yaptılar anlatmak bile istemiyorum..kızın altını bile yamuk dikmişlerdi çıkıntı kalmıştı da ikinci doğumda düzelttiler..hala unutamıyoruz o günleri..rabbim hepimizi böyle insanların eline düşürmesin amin..haklısın galiba canım ben de medicanayı tercih edicem sanıyorum..bir cep telefonuna, bilgisayara bir sürü para veriyoruz..doğum çok önemli bundan kısmamalıyız parayı..sağlıklı doğum yapmak, iyi bir yerde yapmak gerçekten çok önemli..
sağol canım evet bizi rabbim korudu..ama aslında sabah uyandığımda yatak odasında aldım kokuyu hamilelikten hassasiyetimden sandım..eşimde dedi akşam bende koku aldım falan dedi..solumuşuz sabaha kadar ama rabbim bizi korumuş..sabah camı falan açınca hemen dağıldı koku kahvaltı hazırladım ocağı falan yaktım..ne kadar aptalmışım diyorum iyiki bir patlama falan olmamış..gelen görevli dediki hisseder hissetmez arayın bizi hiçbirşeyi çalıştırmayın dedi..aman aklınızda kalsın kızlar size de olursa hemen arayın..ben dışarı çıkıp gelmeseydim o yoğun kokuyu anlayamazdım..bi de giderken vanayı kapattık ona rağmen nasıl yoğunmuş koku..verilmiş sadakamız varmış..annem geldi sonra heryeri açtı nasıl duruyorsun bu kokuda diye..halbuki havalandırmıştım evi...
canım erkek dediyse sorun yok..Doktorum kız denilen bebeklerde olabiliyor böyle yanılmalar dedi..of cok yorucu bı gun gecırmıssın streste cabasıinşallah hıc bı sorun yasamazsın balım sen yedıgıne dıkat et
bunlar olasılık sadece ve oylede kalıcak inşallah annesi
ay en buyuk korkum bu cınsıyet degısmesı bu yuzden anket degıstı ama hala tıklıyamadım doktor kesın erkek dedı ama
detaylı ultrasonu beklıyorum :) alısverııs ıcın rahatca yapabılırm ozman :)
sızın adınıza sevındım aslında hos bı suprız oldu ıkı duyguyuda tadıcaksın darısı basımıza
bizimkiside sıkışınca hemen atıyor bi tekme..helede çömelip iş yapıyorsam rahatsız oluyor beyimiz..ben de bacagimi yukari kaldirirsam
bagdas kurarsam
ya da sola donukken azicik karimin uzerine yatar gibi olursam
rahatsiz pozisyonlarda direk tekme geliyor oglumdan
ama sanki iki uc gundur cok nadir cok hareketli degil bebisim
of cok yorucu bı gun gecırmıssın streste cabasıinşallah hıc bı sorun yasamazsın balım sen yedıgıne dıkat et
bunlar olasılık sadece ve oylede kalıcak inşallah annesi
ay en buyuk korkum bu cınsıyet degısmesı bu yuzden anket degıstı ama hala tıklıyamadım doktor kesın erkek dedı ama
detaylı ultrasonu beklıyorum :) alısverııs ıcın rahatca yapabılırm ozman :)
sızın adınıza sevındım aslında hos bı suprız oldu ıkı duyguyuda tadıcaksın darısı basımıza
selam fıstıklar, bu gün bu saatte girdim kociş hala gelmedi..uzun bir gün oldu..sabah uyandığımda evde gaz kokusu vardı ciddiye almadım.kocişle ayrıntılıya gittik geçen gittiğimizde bebiş yüzünü göstermemişti ona baktık..elini başına koymuş sürekli gülüyordu oğlum..ama yine net görüntü alamadık dr. 1 ay sonra yine gel bakalım dedi..ayrıntılıda herşey normal görünüyordu çok şükür..bugün yani 21+5 itibariyle 23 cm ve 380 gr olmuş oğluşum..dr. bol bol klasik müzik dinle dedi..sonra eşimi işe ben eve geldim..
kapıyı açar açmaz çok ağır gaz kokusu vardı içeri bile girmeden 187 yi aradım adresi verdim..sonra gazları elektrikli şeyleri kapattım camları açtım evi toparlayıp beklemeye başladım. gelip baktılar kombimde bişey yokmuş ama ocakta baya bi sızıntı var sabah kokuyu aldınızda niye hemen aramadınız dedi adam..ocaktaki borudan yada contadan sızıntı varmış gazı kesti gittiler..sonra servisi aradım pazartesiden önce gelemeyiz dediler, babam da sağolsun kızım ben yaparım dedi..babam tesisatçılık yapmıştı uzun bir zaman o yüzden bu işlerden anlıyor..kaçağı bulup düzeltti de rahatladım..
az değil canım benimde 21+5 380 gr doktor normal dedi..
tatlım sen seminere nereye gidiyorsun??
canım ben de medicana ile erdem hastanesi arasında kararsız kaldım...medicana kaliteli bir hastane, erdem de çok doğum yaptırıyor..o yüzden ikisini kıyaslıyorum..bakalım hayırlısı inşallah..
ah canım sorma benim hamilelik yokken de vardı..hamilelikle arttı onun yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum..doktor sık ve az ye dedi..belkide daha iyi oldu bilemiyorum 22. haftayı doldurdum 2,5 kg aldım bu sayede (tabi bu 2,5kg yu son 2-3 hafta içinde aldım)
ayy benımkıler kapkara olduuu cook kotu bı goruntusu var esım karnımı acıp sevdıgınde utanıyorum dıyorumm elımlekapatıyorum sacmalama ne var onda dıyo ama hıc ıcım rahat etmıyo ama ben almayı dusunmuyorumdusumu aldım
zeytınyagımı surdum
gobegimi eldivenle temizledim
kaymak gibi oldu
kendimi daha iyi hissediyorum artik, cok guzel gorunuyor karnim
umarim cogalarak boy gostermezler bir dahadoktorum alma demisti ama aldim
çok gecmıs olsun cnmselam kızlarr nasılsınız?
Faranjıtımle uyandım yıne burun kulak tıkalı
nefret edıyorum yaa nasıl acıyo bogazım.
Ama asıl derdım baska
sankı 2 gundur kızım daha az tekme atıyo gıbıme gelıyo
bıde dun soldaydı bgnde sagda bıkac kez bıcak saplanır gıbı sancılar oldu
ya hersey yolundadır dımı ıyıce tırsak oldum ben yaaa
sızın mınnoslar nasıl hareketlerı boyle kesıntıye ugruyomu arada
çok gecmıs olsun canımmgünaydın teyzoşlarr
dün tetanopz aşımızı olduk
gece ateşlendımm kustum ve ishal oldumm
sanırım top bende gösterdi bütün etkileri aşı
dün ayrıntılı usg miz vardı 1 saat 40 dakıka baktıı drumuz
allahım uykum geldıı bı ara butun kemık boylarını ölçtu
analmıorumda ben neresı neresı parca parca baktığı ıcın
bi ara dedi neye benzettin bu görüntüyü valla uzaylı gibi suan dedim
eskıden kaniş derlermişş
45 dakıkanın sonunda kızım okadar yoruldu ki attı kafayıı ama nasıl bı uyumaa
kafayı toplayamıoşarhoş gibi oldu..hanii otobuste gıderken uyuyakalırsın kafan arkaya düşer ağzın açılır ya aynen öylee
gülmektennn öldümmm
rahmini bile gördükk yaa içide dışıda kız dedi drumuz
burnu hokka gibi teyzeleri babaya benzıo kesinlikle
kafa yapısı bile babiş, duduşlar ben gibi benım kalındır dudaklarım
angeline dudaklı kızım benim dunden beri salak bi sırıtışla geızorum ortalıkta
plesantadaki kanlanmada çok küçük boyuttaymus zararsızmış çok şükür
en kötü ıhtımal 36 haftadan sonra beslenmesı azalabılır biraz erken doğabılır dedi
sağlıcakla gelsınde 36 yı görduktan sonra bişey olmaz allahın ıznıylee
bızden böyleee canlarım kolum şişti çok fena bıraz ıyı olunca geçmişede bakıcam
öperim hepinizii
cok tesekkur ederım cnm benım cok sukur bıraktı bakalım ıns baslamazBu arada biraz gecmisi okudum da.. Snowcum babana cok gecmis olsun Allah şifa versin canım sigarayı bırakması cok iyi olmuş.. Myhos cnm sanada gecmis olsun dikkat et.. Bugün Elaal in detaylı usg si varmış inşallah güzel haberlerle gelir..İldauni cnm ne güzel duygu değilimi bebeklerimizin tipini gördük benimki amuda kalkmış gibiydi ama olsunVücut kırgınlığı olanlarada şifalar diliyorum iyi bakın kendinize öptük sizi
snowcum benim gobek deligi cevresinde vardi ama cok kalin degildi
eldivenle alinca simdi oyle guzel oldu ki
acip acip bakiyorum karnima :)
normalde almamak iyi ama eger benden yeniden cikmazsa ya da cikan da ince olursa yine soylerim sana cok rahatsiz olursan eldivenle sen de alirsin
ben bir test edeyim bakalim yeniden cikacak mi
ama sac boyatma bosver bitkisel de deseler bilemezsin icerigini
ben sicak bakmiyorum pek
benim de saclar guzellesti eskiye nazaran sarilar indikce daha dogal gorunmeye basladi gozume batmiyor hic
ben kestirdim bir de toparladi, duyan da neden kestirdin diyor ama saclar cok yipranmisti gerekiyordu:44:
ayy benımkıler kapkara olduuu cook kotu bı goruntusu var esım karnımı acıp sevdıgınde utanıyorum dıyorumm elımlekapatıyorum sacmalama ne var onda dıyo ama hıc ıcım rahat etmıyo ama ben almayı dusunmuyorumbugun kuaforumde ılla sacını boyayaylım bıtkıselle dedı ama dogm yapana kadar dusunmuyorum sonucta cok sukur beyazlarım yok ıdare edıyorum boyle saclarım kendıne gelsın:)
çok gecmıs olsun cnm
tekmeler hergun aynı olmuyor cnm sabırlı ol bıkac zaman sonra duzenlı olucak sanırım:)
çok gecmıs olsun canımm
maşallahh dıyım melegıne dee bende ıstıyorum pazartesı gelsın hemeennn
cok tesekkur ederım cnm benım cok sukur bıraktı bakalım ıns baslamaz
snowcum benim gobek deligi cevresinde vardi ama cok kalin degildi
eldivenle alinca simdi oyle guzel oldu ki
acip acip bakiyorum karnima :)
normalde almamak iyi ama eger benden yeniden cikmazsa ya da cikan da ince olursa yine soylerim sana cok rahatsiz olursan eldivenle sen de alirsin
ben bir test edeyim bakalim yeniden cikacak mi
ama sac boyatma bosver bitkisel de deseler bilemezsin icerigini
ben sicak bakmiyorum pek
benim de saclar guzellesti eskiye nazaran sarilar indikce daha dogal gorunmeye basladi gozume batmiyor hic
ben kestirdim bir de toparladi, duyan da neden kestirdin diyor ama saclar cok yipranmisti gerekiyordu:44:
kalın degılde canım sıyahlastı tuy gıbıydı ılk zamanlar cok uzun degııl allahtan
yok cnm boyatmıcam ıstemıyorum ya aslında arada boyatsam ıyı olur dıyorum sonra dogumdan sonra 40 ına yakın degısık bı renk ıstıyorumaslında o zmn da zararlı ama o zmn boyatırım sanırım
bende sac kestıemek ıstıyorum hatta bugun acaba kestırsemmı dedım su batıl ınanc aslında amabı yanım bosver dıyodogum dan sonra buyuk degısıklık yapıcam kendımde onu beklyıorum
evet canım ocaklarda sık sık oluyor sanırım..ben 3 yıllık evliyim bu kadar sürede bile boru yada conta deforme olabiliyor demekki..rabbim hepimizi korusun..
canım zeynep kamil haftasonu da eğitim veriyor mu?? bende çok katılmak istiorum bir yer buldum aslında ama ücretli ücreti de az değil..
benim de ablam erdemde doğum yaptı..normal doğum oldu memnun kaldı..bencil doktorlardan korusun rabbim bizi..nasıl bir kadınmış o, nasıl böyle düşünmeden bir kadını sancı verip doğurtamayıp sezeryana mahkum edebiliyor..benim ablamda ilk doğumunu numune hastanesinde yapmıştı, bebek erken geliyor diye özel hastane oraya yönlendirmişti..kız ölümden döndü neler yaptılar anlatmak bile istemiyorum..kızın altını bile yamuk dikmişlerdi çıkıntı kalmıştı da ikinci doğumda düzelttiler..hala unutamıyoruz o günleri..rabbim hepimizi böyle insanların eline düşürmesin amin..haklısın galiba canım ben de medicanayı tercih edicem sanıyorum..bir cep telefonuna, bilgisayara bir sürü para veriyoruz..doğum çok önemli bundan kısmamalıyız parayı..sağlıklı doğum yapmak, iyi bir yerde yapmak gerçekten çok önemli..
canım erkek dediyse sorun yok..Doktorum kız denilen bebeklerde olabiliyor böyle yanılmalar dedi..
birisi kıl tüy mü dedi
bikini üstü yani tam çamaşır lastiği yeri ve göbeğe doğru tüylenme oldu
eskiden de vardı ama şimdi bildiğin arttı
bunu oğluşlar mı yapıyor bize
büyüyünce epilasyon paralarını peşin peşin alıcam ondan
herhalde oyle canim ya
erkek bebislerimiz yapiyor
ama kiz annelerinde de oldu sanirim topicteki
ben aldim ama hizla cikar cogalir diye tirsiyorum:18: ama eldivenle aldim inceydi herhalde cikmazlar
sekıl 1*a bendenız
cınsıyet tahmını yapmanın bılımsel belırtılerınden bırıymıs
bı bebek bakım ansıklopedısınde okumustum
erkek bebegın gelısımı sırasında salgılanan testesteron hormonu
annede tuylenme yaparmıs
benımde gobegımde tuyler cogaldı ve renklerı koyulastı
normalde hıc tuyum yoktur bnm gobegımde
hatta bunu gorunce acaba erkekmı bebek dıye dusunmustum baslarda
ama doktorum kız oldugu konusunda kararlı sımdılık
ctesı ayrıntılı var boyle bı surprız olmaz dımı
slm kızlar. güya gidip çıkrıkçılar yokuşunda fiyat araştırması yapacaktım. hava baya soguktu o sebeple ankamall e gidip alışveriş yaptık annemle. bizim kız için güzel ciciler aldık. şu anda en uygun yer joker mağazası. soobe ürünleri satıyor genelde. özellikle başka yerlerde 30 lira olan penye battaniyeyi 10 liradan aldım ve 2 tane aldım almışken. annemle çıktık, 15 parça ürüne 250 Tl verdim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?