2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım meyve şekeri çok fazla oluyor ilerde hamilelik şekeri çıkmasın diye ayarı kaçırmadan ye dedi. bahsettiği bir hamile vardı sürekli meyve yermiş şekeri çıktı diyordu. o sebepten yani.
11+0 ile 13+9 arasında oluyor canım
korkmak yok aklımıza kötü şey getirmiyoruz.
geçmiş olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

selam yafffruuularr,
nbrsiniz?

hmm anladım cnm bende cok meyve tuketmeye basladım da korktum bıranda

ben 3 aylık olduğnda (Allah nasip ederse)söylemeyi düşünyrm.. daha önceki hamile arkadaşlarımız da bu civarda söylemişti. çok erken söylemediler..kasım ayı içinde olablr..

ogrendiklerimizi burda paylasiriz
ben doktoruma soru hazirliyorum gidince herseyi unutuyorum
heyecan yapiyorum onu dinliyorum kafami salliyorum cikiyorum
iste yapip gitmek lazim tek tek soru yagmuruna tutmak laizm

ben de aklıma gelen soruları yazdım telefonuma, yarın gidince inşallah sormayı düşünyrmm

Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)

hamile olduğumu öğrendiğm gün tartıldım. o zamandan bu zamana 1 kg arttı ama normalde de 1-2 kilo alıp veriyrmm sabit durmuyr.. bir de arkadaşlar bir sey soracağım.. doktora gittiğinizde kılonuza bakıp yazıyorlar değil mi? litrelerce su içip sıkışık haldeki kilonuz oluyrr.. ultrason için midem bulanan kadar su içtim, aşırı sıkıştım, o haldeyken tarttı. normal kilomdan 2,5 kilo fazla çıktı tabii, takip kartına da yazdı..

slm tatlı annişlerr:)
nasılsınız bakalımm
benım iştahsızlığım başladı bı bıber dolmasını zor yedim
tam olarak bulantı değil ama hersey kokuo gibi
bıde kasıklarıma ara ara agrı gırıo hafıf hafıf
kalb, duyunca rahatlıomuyuz bızden onden gıden hamile arkadaslar :)

kızlar tatıle cıktık esımle 5 gunlugune cocuk yokken hazr rahat bı tatıl yapalımm basbasa dedık bugun geldık nasılsınız bebeıslerınız ııdır ınsallah :)

Hicbir zaman rahatlayamayacagiz.

Selam sevgili hamişler :) bende Dr gittim bugün çok şükür şimdilik iyi... Bu arada daha çok erken biliyorum ama çatlak oluşumunu engellemek icin kakao kremi ve shea kremi aldım doğal güya içindekilerde bir sürü kimyasal ve parapen varmış zararı olurumu ya iade mı etsemki bilemedim fikriniz nedir?

paraben içerikli ürünler almayın diyorlar. kimyasal bir koruyucu..çeşitli kanser türleri üzerinde etkisi varmış ve vücudun hormon sistemini bozabilirmiş. ben de bugün okudum..

benim kiloma bakmadı,sormadı da.ultrasondan önce su falan da iç demedi Allah Allah
bu arada beni hatırladın dimi gruptan

bnnm hoc bulantım yok ya :) ck rahatım o konuda sadece mıdem yanıo bas ddonmem de yok =)

nazar değdircen kendine :) içini karartmak gibi olmasın ama benım 3 gün önce başladı hiç birseyim yoktu bak bulantıdan sabahın köründe kalktım

ahh anneler ve anne adayları (ya da olmak isteyenler)
sabah sabah en aktif konular sizinkileri hep bebişşşş hep bebiş
hadi ben bekarım kafam rahat siz gidip uyusanıza bebişlere yazık değil miii
şaka şakaaaaaaaaöyle bi laf atasım geldi Allah sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.şu anda olmayan ve isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah (aminnnnnnnn)

benimde bulantim yok bas donmemde yok erkenmi acaba daha yoksa hic olmayacakmi :)

erken olabilir canım.. diyorum ya tam 3 gün önce başladı herşey ondan önce ne bulantı ne yanma kusma halsizlk hiç ama hiç bırsey yoktu hatta bazen acaba ben hamile değilmiyim diyordum ama bi geldi pir geldi valla ben burdayım diye çığlık atıyor resmen :)) gerçi çekiyorum ama daha mutluyum.. öyle havadan hamilelik olmaz dimi azcık çekecez ki bir tadı olsun...:)))))))) inşallah sende başlamaz canım rahat geçirirsin :)

benimde bulantim yok bas donmemde yok erkenmi acaba daha yoksa hic olmayacakmi :)

erken olabilir canım.. diyorum ya tam 3 gün önce başladı herşey ondan önce ne bulantı ne yanma kusma halsizlk hiç ama hiç bırsey yoktu hatta bazen acaba ben hamile değilmiyim diyordum ama bi geldi pir geldi valla ben burdayım diye çığlık atıyor resmen :)) gerçi çekiyorum ama daha mutluyum.. öyle havadan hamilelik olmaz dimi azcık çekecez ki bir tadı olsun...:)))))))) inşallah sende başlamaz canım rahat geçirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…