- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.401
canım meyve şekeri çok fazla oluyor ilerde hamilelik şekeri çıkmasın diye ayarı kaçırmadan ye dedi. bahsettiği bir hamile vardı sürekli meyve yermiş şekeri çıktı diyordu. o sebepten yani.hosfgeldın aramıza fgızun aydın kacıncı bebişn?
oyy hadi maşallahhh fgozun aydınn
gozun aydınnnn cnmm ama nıye meyveyı az ye dedi acaba
hosgfeldın aramıza tabıkıde alırız yanlız yaşını satını kacıncı bebiş oldufgunu da yazabılrımısın
hosfgeldın aramıza tebrık ederım satını da yazabılrımısın
cnm defgerın cok normal endıselenme benım adet gunumden 9 fgun gecmıstı keseyı gormustum inşallah sende gorursun bıran once
11+0 ile 13+9 arasında oluyor canımgünaydın kızlar nasıl gidiyo hamişlik bakiyim benm kese 5.haftada görüldü evet ultrasondan ultrasona fark var haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duymak için gidicem 2li 3 lü testler ne zamn yapılıyo haberiniz varmı
korkmak yok aklımıza kötü şey getirmiyoruz.şükürler olsun bugün keseyi gördük kızlar minicik yer yapmış yavrum hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü.inş kucağıma alabilirm hayırlısıyla,benim gibi aksilik olmasından korkan var mı?
geçmiş olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGüzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...
canım meyve şekeri çok fazla oluyor ilerde hamilelik şekeri çıkmasın diye ayarı kaçırmadan ye dedi. bahsettiği bir hamile vardı sürekli meyve yermiş şekeri çıktı diyordu. o sebepten yani.
11+0 ile 13+9 arasında oluyor canım
korkmak yok aklımıza kötü şey getirmiyoruz.
geçmiş olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
selam yafffruuularr,
nbrsiniz?
ben 3 aylık olduğnda (Allah nasip ederse)söylemeyi düşünyrm.. daha önceki hamile arkadaşlarımız da bu civarda söylemişti. çok erken söylemediler..kasım ayı içinde olablr..arkadaşlar siz bişey danışmak istiyorum,
yöneticimize hamile olduğumuzu ne zaman söylememiz gerekir? Internetten araştırdım biraz kimisi hemen söylenmeli demiş
kimisi en geç 12inci haftada demiş
ben henüz yöneticime söylemedim hamile olduğumu çünkü bizim departmanımızda 5 bayan 3 bay var
1 arkadaşımız ağustos da doğum yaptı, öbür arkadaş 15 kasımda yapacak (Inşallah) birde bay arkadaşımızın eşi hamile sürekli izin alıyor doktor için
geçenlerde bu durumdan şikayetci olduğunu eskisi gibi departmanımızdan verim alamadığından şikayet etti
gözüm koktu benim de ama söylemem de gerekir
hem beni anlayabilmesi için hemde Insan kaynaklarına bildirebilmem içinsizin bilginiz var mı konu hakkında yasal bir süresi var mı?
bide doğum izni Inşallah tez vakitte 6 ay'a çıkar
ogrendiklerimizi burda paylasiriz
ben doktoruma soru hazirliyorum gidince herseyi unutuyorum
heyecan yapiyorum onu dinliyorum kafami salliyorum cikiyorum
iste yapip gitmek lazim tek tek soru yagmuruna tutmak laizm
Canlar kilo almaya başladınız mı ? ilk aylar kilo kaybı bile olabiliyormuş sanırım almak için erken olabilir diye düşündüm de ben :)
slm tatlı annişlerr:)
nasılsınız bakalımm
benım iştahsızlığım başladı bı bıber dolmasını zor yedim
tam olarak bulantı değil ama hersey kokuo gibi
bıde kasıklarıma ara ara agrı gırıo hafıf hafıf
kalb, duyunca rahatlıomuyuz bızden onden gıden hamile arkadaslar :)
Hicbir zaman rahatlayamayacagiz.
Selam sevgili hamişler :) bende Dr gittim bugün çok şükür şimdilik iyi... Bu arada daha çok erken biliyorum ama çatlak oluşumunu engellemek icin kakao kremi ve shea kremi aldım doğal güya içindekilerde bir sürü kimyasal ve parapen varmış zararı olurumu ya iade mı etsemki bilemedim fikriniz nedir?
hamile olduğumu öğrendiğm gün tartıldım. o zamandan bu zamana 1 kg arttı ama normalde de 1-2 kilo alıp veriyrmm sabit durmuyr.. bir de arkadaşlar bir sey soracağım.. doktora gittiğinizde kılonuza bakıp yazıyorlar değil mi? litrelerce su içip sıkışık haldeki kilonuz oluyrr.. ultrason için midem bulanan kadar su içtim, aşırı sıkıştım, o haldeyken tarttı. normal kilomdan 2,5 kilo fazla çıktı tabii, takip kartına da yazdı..
bnnm hoc bulantım yok ya :) ck rahatım o konuda sadece mıdem yanıo bas ddonmem de yok =)
benimde bulantim yok bas donmemde yok erkenmi acaba daha yoksa hic olmayacakmi :)nazar değdircen kendine :) içini karartmak gibi olmasın ama benım 3 gün önce başladı hiç birseyim yoktubak bulantıdan sabahın köründe kalktım
benimde bulantim yok bas donmemde yok erkenmi acaba daha yoksa hic olmayacakmi :)
benimde bulantim yok bas donmemde yok erkenmi acaba daha yoksa hic olmayacakmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?