2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız? bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah. başta çalışanlar olmak üzere hepimizin haftası su gibi geçer inşallah.

istanbulda bu hafta kar var diyorlar, bizimde çarşamba ayrıntılı randevumuz var . ertelemezler inşallah randevuyu kar sebebiyle

gider hastaneyi basarım artık. bu sıralar çok atarlı oldum zaten

hafta sonu sabahları çok uyudum ama vicdanda yaptım biraz. ben fazla uyuyayım diye bebişimde o kadar aç kaldı. artık hafta sonları kalkıp birşeyler tıkınıp gene yatsam mı ki?

cnm bendede bır haftadır hafıf regl sancısı gıbı agrılarımoluo kasık agrısıda
ama dr hepsıne normal dedı sadece magnezyum verdı oda ıshal yaptıı yarım ıcıcem artık

Canım magnezyumu yemekle birlikte yada masadan kalkar kalmaz iç bana eczacı yemekten yarım saat sonra içersin dedi ilk öyle içtim ishal oldum sonra içini okudum ilacın yemekle bir içmezseniz ishal yapabilir yazıyor.Bu arada bende 2-3 günde bir içiyorum.

gunaydın kızlarrrr
karlı bır haftaya basladıkkk
ınsallaaah bız ve meleklerımız ıcın de guzel bır hafta olur

benım bugun dogum gunum ve kızım uyandıgımdan berı tekmelerını eksık etmedı sagolsun
en guzel hedıyeyı verıyor annesıne mınnosum benım cok ozledım

ya kızlar bıde su konuda huzursuzum
ben ılk aylarımda yumurtadan bı tıksındım o oldu
ozmndan berı yıyemıyorum bı turlu
cok faydalı bılıyorum yemek lazım ama kokusuyla bıle ogurmeye baslıyorum
napıcam ben

benimkide öyle cnm acaba benmi dinlemiyorum diyodum ama
hayır gün içinde çok sakiniz hatta uyuyoruz
annemde eyvah diyo seninki gündüz uyuyup gece uyanacak :18:

doğum günün kutlu olsun canım. allah bebişinle, eşinle ve sevdiklerinle mutlu bir ömür geçirmeni nasip etsin inşallah.

yaaa evet haklısın.şaşkınlık içinde olcaz.daha dün keseydi bunlar ya. ne çabuk büyüyorlar...

gunaydın canım benımde çarşamba gunu şeker ve ayrıntılım var ama hem heycan hem korku benım baba tarafında şeker kolestrol tarzı butun hastalıklar mevcut :18::18: buda benı korkutuyor. ya benım tatlıyla aram pek yok aslında ama meyveden gecemıyorum 2 gun yemesem dıye dusunuyorum ama mandalına portakal bana ben onlara bakıyorum çekmecemde :18::18::18:

benım de cevremde herkes radyoloji uzmaninin konustugu gibi konustu. ben dile almak istemedim ama sonucta senin de belirtmen iyi oldu belki de.ben gecen haftaya kadar kesinlikle normal dogum isteyen biriyim dedim. annem benim ebe ve acti agzini yok soyle yok boyle, illa sezeryan illa sezeryan.. sonra teyzemle telde konusuyorduk o da aynen..benim motivasyonum iyice bozuldu sonrasinda ve arastirma surecine girdim. 3 gun boyune icim icimi yedi dogum yapan arkadaslarimla yazistim. simdi yavas yavas netlesti aklimda ama sadece sunu diyorum, o sekilde ya da bu sekilde yeter ki hayirli saglikli dogum olsn. hep boyle dile aliyorum Allahim saglikla kavusalim bebegimize diye, sartlamamak gerek kendimizi. hangisi bizim icin iyiyse o olsun insallah hepimiz icin.

Nicee mutlu yıllarr yavrucuğunla canımm

Sağlık, huzur, mutluluk yuvanızdan eksik olmasın çekirdek aile Bir ömür ağız tadınızla yanyana olun

Kocaman geniş bir aile olduğunuzdada hep birlikte olun inşAllah

Onun hediyesini yerim benn tepik tepik coşkuyla kutluyor iştee annesinin güzel gününüü
Ama bizim asıl Doğum tarihimiz onları kucaklarımıza sapasağlam sağlıkla aldığımız tarihler olacak herhalde
oğluşda prensesine pasta ısmarlıyor afiyet olsunn prensesee

ayy cnm bıde oyle deneyım barii..zaten ben ne ıcersem ıceeyım bağırsaklarımı hızlandırıo
elevıt gyneferon bıde magnezyum ııce abarttı saol cnmm

mutluu yıllarrrrr cnmmm en güzel hediyen göbüşündeee
sana alkış yapıooo tekmelerle

Yok canım ya sen 2-3 saat değil 1 gün bile aç kalsan bebeğe hiç birşey olmaz merak etme hamilelikte alınan kilolar zaten doğayla uyumlu eğer olurda aç kalmak zorunda kalırsan diye vücut depo yapıyor senin yediğin herşeyi yemiyor çocuk, yarısı hatta fazlası depolanıyor hamileler o yüzden kiloya meyilli oluyor.Bu arada canım sen normal git şeker testine 1 gün önce aç kalıp dr u kandırman mesele değil sende şeker varsa dr dan gizlesen ne olur sonuçta bebeğe zararlı bir durum dr sana şekerin yok der yollar önemli olan sen normal yemek yerken şekerinin olup olmaması çünkü şeker bebeğe büyük zarar

nice yillara canim bu dogum gunun cok cok mutlu, en guzel dogum gunun bebisinle birlikte bir dahaki sene de bebisin annesini operek kutlayacak dogum gununu. ailece nice guzel yillara

benimkide öyle cnm acaba benmi dinlemiyorum diyodum ama
hayır gün içinde çok sakiniz hatta uyuyoruz
annemde eyvah diyo seninki gündüz uyuyup gece uyanacak :18:

Aynen banada görümcem öyle diyorr
Amaann gece ayakta cok durma alışmasın dedi
Sessizlikte o sahneye çıkıyor başlıyorr showlara :18:
Nasıl gece-gündüz kavramları oluşturabiliriz acaba sıpalaara karnımızda

Ayy inşAllah güzel güzel sonuçlar alırsın Canımm
Rabbim bu son testlerimizden de kazasız belasız uğraştırmadan çıkmamızı nasip etsin
Mandalina benimde cekmecemde de portakal ıghkk hiç istemedimm bide onlar ekşi yaa cok fazla etkilemez sanırım
Muz filan sanırım tehlikeli olabilir test zamanı birde hazır meyve suları

Artık küçük bir kız değilim..

Artık eskisi gibi her hafta sonu birileri ile dışarı çıkmak istemiyorum. Beni yoran ilişkiler, yeni tanışmalar, yeni yüzler aramıyorum. Eski dostlukların da özetini çıkarmaya başladım.

İlişkilerde tasarrufa gidiyorsun her şeyde olduğu gibi ve gereksiz insanları hayatından atmak istiyorsun.

Yapmacık, inanmadan konuşmak istemiyorum artık.

Beni anlamayanlarla k...onuşmak cümle kirliliği yaratıyor ve hak edenlere saklıyorum enerjimi.

İstediğime istediğimi deme özgürlüğüne sahibim, eleştirme hakkını oluşturan yaşamışlık ve yeterli yaş faktörü artık bende de var.

'Ben demiştim' ,'ben bilirim', 'ben zaten anlamıştım',

Sendromunda olanlarla arkadaşlıkları bir kez daha sorguluyorsun. İlişkilerini sadeleştirmeye başlayınca sıra iyi ve kötü gün dostlarını ayıklamaya geliyor. Kötü gün dostlarını belirliyor ve onlara daha çok önem veriyorsun.

İyi gün dostu bulmak ne kadar kolaysa kötü gün dostu bulmak bir o kadar zor, biliyorum.

Dostlar ihtiyaç olduğunda göçmen kuşlar gibi sıcağa uçuyor ve sadece seninle birlikte sürüden ayrı düşenler kalıyor.

Zamanın ne kadar kıymetli olduğunu öğreniyorsun buralara kadar gelirken.

Uzun düz otobanlardan olduğu gibi, kestirme bozuk yollardan da ulaşabilirsin hedeflerine.

Kestirmeleri de öğrendim gide gele.

Boş geçen her saniye değerli artık.

Daha yapılacak çok şey var ama, kendimi çok yormaktan çok hırpalamaktan yana değilim.

Gerektiğinde 'HAYIR' demeyi öğrendim ve bu kelime başta karşındakine kırıcı gelse de senin için hayat kurtarıcı olabiliyor.

Sevgiye önem vermek gerektiğini, zamanı geldiğinde elinde sadece sevginin kalacağını biliyorum.

Sevgi paylaşıldıkça oluşuyor, olgunlaşıyor.

Aileme ve seçtiğim tüm dostlarıma daha önce göstermediğim sevgi, anlayış ve ilgiyi gösteriyorum. Biliyorsun ki gidenlerin ardında sadece iyilikler kalıyor, ne kadar sevgi dolu olduğu hatırlanıp anılıyor.

Bana çok genç olduklarını hatırlatırcasına nedense tecrübelerimi, fikirlerimi sormaya başladılar.

Vereceğim cevaplar belki çok anlamsız geliyor ama yine de dinliyorlar ama ben biliyorum ki yasamadan hiçbir şey öğrenilmiyor.

Yasamışlığın oluşturduğu bir alçak gönüllülükle gülüyorum içimden sadece.

Artık daha şık giyiniyorum, senelerle birikmiş dolaplar dolusu kıyafet var ve bunları kendimle paylaşmalıyım.

Önce kendine güzel görünmelisin, kendi zevkime göre giyinmek istiyorum, böyle hissediyorum.

Modaya uymak adına popumun sığmadığı düşük bel pantolonlara sığmıyorum diye kendimi üzme tercihini de kullanabilirim .

Ayıp, günah yada ne derler korkuları çoktan geride kaldı.

Dostlarıma, kendimize yemek yapmak hoşuma gidiyor. Mutfak eskiden bir zulüm iken şimdi zevk aldığım mekanlar arasına giriyor.

Farklı lezzetler denemek güzel ve kendi lezzetimi kendimde yaratabileceğim belli bir damak zevkim ve mutfak kültürüm oluştu.

Sonra Sezen'in şarkısındaki gibi anneni daha sık düşünüyorsun ve hatta anlıyorsun.

İşte bu yeni alışmaya başlanan ve giderek hoşa giden yeni duruma olgunluk deniyor.

Yasamışlığın, görmüşlüğün, geride kalmış üflenmiş doğum günü mumlarının bir sonucu kendiliğinden ortaya çıkıyor hayatın bir dönemecinde bu olgunluk.

Ne zaman dersen herkese göre, ne kadar dolu yasadığına göre değişiyor bu olgunluk çağına ermek.

İnanın bana hayattaki düşüşler, zor alınan virajlar bu zamanı hızlandırıyor.

Kendi dünyanın küçüklüğünü keşfetmek ve buna rağmen kendinin kıymetini bilmek çok ise yarıyor.Bir gün hepimizin bu

huzurlu olgunluğu bulmasını diliyorum.(alıntıdır cok beğendimm)

canlarım cok sagolun hepınız ıyıkı varsınız
suan telden gırdıgım ıcın tektek alıntı yapamıyorum
ama aglattınız benı gercekten o guzel dıleklerınızle
actım cesmelerı yaa cok duygusalım bugunnn ben

pekbıcıcı hele senın o guzel resımlerın yokmu bayıldımmm sagol bıtanem
yakısıklı oglusunu yer o teyzesııı nasıl guzel pasta yollarmıs bızeee
centılmen erkekım benım

hayal ettımde bırden rabbım ıns hepımıze nasıp etsın o gunlere erısmeyı canlarım...
Kocaman musmutlu aılelerımız olsun ınsallah

ben şeker için gitmeden önce özel birşey yapmıycam ki ne varsa çıksın. sadece aç karnına gideceğim. bir gün önce dikkat edersek doğru ölçümü nasıl yapcaklar

İşte korkulan ama beklenen cevap
Çokk çok doğru söyluyorsun canım Ben doktora kandırabilirim ama bu kandırma nelere maal olabilir
Ama azcık perhizde belki oanlık yükselişi etkilemesin diye düşündüm
Çünkü ben 8. hafta olduğum şeker yüklemesinde o gece boğazım ağrıyor diye balık yediğimden süt içememiştim bende sıcak suya bal katıp yumuşatsın diye onu içtim
Ve yattım
Ertesi gün yüklemede şekerim tavan yaptıı
Malum bal ve günümüzdeki ballar bildiğin glukoz içeriyor sırf
Ve doktor bu olmaz yeniden yapacaksın dedi
12. haftamda tekrar yaptım şeker yüklemesii
Ve gayet normal hatta 1. saatimde 1 kademe düşük çıktı yani1. saat 120 iken benim 119 çıktıı
Ozamanda doktor bana meyve yeme testten önce, tatlıyı çok kaçırma demişti
Şimdide o uygulamayı yapacağım bende yoksa Allah korusun şekerin bebeğe zararını çok okudum ilk şekerim cıktığında :26:

ildauni canım cok guzelmıs ya
bayıldım yazıya emegıne saglık
gercekten kendımden ne cok sey buldum
bende artık olgunlasıyorum sanırım

Bak onu bilmiyordum bende bal pekmez yiyorum birde meyveyi çok yiyorum şeker yüklemesine gitmeden 1 gün önce yememem lazım o zaman ama bizdede hiç şeker hastası yok çıkmaz diye düşünüyodum gerçi ben biraz bahtsız bedevi oluyorum Allahım bebeklerimizi korusun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hep aklım onda ya ne yesem ne alsam sağamı yatsam solamı yatsam aman dikkatli oturayım

Bizdee sizee bayılıyoruzzz kiii
Afiyeeet bal şekerr lopp lopp et olsun benim güzel prensesimee inşAllahh
Annesine olmasın ama lop lop etmesin tabii :)
Ben yaşlılığımı hayal edemiyorum bir türlüü korkuyorum yaşlanmaktan sanırım
Neysee hüzüüünn yokkk, hep sevinç gözyaşları olsun akıttığımız damlalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…