2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım sana kokmuyorsa sen bılırsın ne bıleyım benım 4. Ama hala pıpırıklıyım

Cok guzeller
Cok gecmıs olsun cnm ıns tez vakıtte atlatırsın
Kız yazık degıl mı babaya sız 2 delıyle nasıl bas edecek bu adam benım oglumda ya asagılara vuruyor ya da tepeme cıkmaya calısıyor derdı ne anlamadım
Kızlar öncelikle durumum kötü diyenlere allah şifa versin. Ne olursa olsun Bebeklerimiz gelecek bize lütfen moralimizi bozmayalim. Biz de döndük ama çok yorucuydu yolculuk. Doğuran kadar gitmem bir yere birdaha

Hos geldın canım bol bol dınlenırsın artık

aman Allah korusun duyayım da nasıl hissettirirse hissettirsin :26::26: iki hafta bir kontrolum var önceden her haftaydı iyiydi şimdi ik haaftaya çıkardı uzun geliyor ayaaa 6 hafta iyi dayanıyon ben çatlardım
oyle canim ya ufak da olsa hergun kendilerini hissettirseler yeter.canim ama.bir daha usg ye girmeyecegiz diyordun sanki yanlis mi hatirliyorum iki haftada bir olunca fazla gelir tabi alti hafta alistik canim esim fazla girmemi istemiyor.bide uzak ya arayi uzatiyoruz biraz

Arkadaslar birsey sormak istiyorum, Boza hamilelikte zararli mi, dogum sonrasi Bol sut yapiyormus haberiniz olsun gun iki bardak tuketebilimisiz AMA hamilelikte nasil bilmiyorum, sut hormonlarini tettiklemesi iyi mi acaba ? Bilginiz varsa ve aydinlatirsaniz cok sevinirim...

gerçekten mi bende bayağı bi stres yapmıştım bu durumu fazla kilo aldım diye rahatladım biraz görüntü olarak çok kilolu durmuyorum ama tartıda moralim bozuluyor

canım eğer dışardan kilo aldığın belli olmuyorsa hiç takma ve tartıyı koy bir kenara tartı insanın pskoljini bozuyo ben tartılmıyorum artık 20 hftalıkken 4.700 kilo almıştım 52.700 dim çok takmıştım daha şimdiden böyle olursa çokmu alıcam acaba diye zayıflığa alışkın bir insanım çünkü birde depresyon tedavimi yarım bıraktım herşyi kfma takma kapasitesne sahibim 3 haftadır daha tartılmadım hiç yarın 23 haftam bitiyor dışardan aynıyım zaten moralimi bozamıcam hiç devamlı yürüyüş bandında yüryorum sanada tavsiye ederm yürüyüşü kilo alsanda kas olarak alırsınız. hamilelikte yağ depolamayı azaltıyor.

mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((

ben 23.haftamı doldurdumve 5-6 kilo aldım canım..bende normal mi bilmiyorum.en fazla 12 kilo almak istiyorum.yani bundan sonra her ay 2 kilo almam lazım.. bakalım görcez..62 kiloyum şuan.:18::18:

bence herşeyin azı karar çoğu zarar boza darı buğday ve şekerden yapılıyor. faydalıdır bile

Birçok besin öğesini içinde barındıran; A, B, C ve E vitaminleri bakımından da çok zengin olan boza hamileler için çok faydalıdır. Kış aylarının vazgeçilmez içeceği olan bozanın hamile bir kadın açısından ne kadar faydalı bir içecek olduğunu biliyor muydunuz? Gelin hep birlikte bozanın mucizevi faydalarına göz atalım;

1. Bozanın içinde bulunan laktik asit bakterileri bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirir. Hamileler ekşi değil tatlı boza içerlerse gaz yapmaz. Tatlı bozanın anlamı yeni mayalanmış boza anlamına gelir. Bozacıda içerken ya da marketten boza alırken mutlaka tarihine dikkat edin. Ve en yeni olanını tercih edin. Aldığınız bozayı 1 hafta içinde tüketebilirsiniz fakat 2 - 3 gün içinde ekşitmeden tüketirseniz miğdeniz hiç rahatsız etmez.

2. Boza çok besleyici bir içecektir. Bir büyük bardak boza yaklaşık 200 gr. Kalori içerir. Çok fazla kilo almamak için haftada 2 ya da 3 bardak boza içmek yeterli olacaktır.

3. Tarçınsız boza olmaz... Gaz söktürücü, vücut direncini arttırıcı, gribi önleyici, kan şekeri dengeleyici ve iştah açıcı özelliklerini de gözönünde bulundurursak bol bol tarçın eklemeyi de unutmayın. Ayrıca bozaya koyacağınız bir avuç sarı leblebi de miğdeniz suyunu çeker ve hiç gaz yapmaz.

4. Doğumdan evvel düzenli olarak boza içerseniz sütünüzün artmasını sağlar.

5. Doğumdan sonra da kalorisini de gözönünde bulundurarak belli miktarlarda bebeğinize süt yapması için içmenizde fayda var.

Boza neden süt yapar? İçeriğindeki karbonhidrat, protein ve B vitamini nedeniyle süt yapımına yardımcı olmaktadır. Afiyet olsun, bol bol bebeğinize süt olsun...

kızlar bişi sorcem ....ben 182den kadın dogum hastalıkları için randevu aldım lakin ben ayrıntılı ultrasyon için bu randevuyu aldım yanlıs mı yaptım????kimisi diyokii radyoloji uzmanından randevu alacaktın filan.....kafam karıstııı...ben bu test için hangi poliklinikten randevu alcem????? kızlar bana akıl verin........

ben bugun girdim canım ayrıntılı ultrasona radyolog bakıyor. ama başka biri bakar mı bilmem.aslındA PERİONTOLOG MU NE ÖYLE BİRİ BAKIYRMUS AMA RADYOLOGDA OLUYOR..

kızlar ben 2.doz tetenoz aşımı dün saat çarşamba günü 1.30 da yaptırdım çok şükür arı falan olmadı hatta hiç bi şekilde ne acı var ne ağrı ve hiç bişey hissetmiyorum :)
sanırım 2.dozlar böyle oluyomuş ilk doz gibi ağrı sızı yapmıyomuş hatta bugün gündüz banyo bile yaptım ilki tam 24 saat dolunca başlamıştı ağrısı ve 2 gün kolumun ağrısından maaf olmuştum diğer kızlarlada konuştuk 2.doz ağrı yapmamış onlarada bilginize :)

ya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.

ben 1. yi 20 hftalıkken 2. yide ocağın 20.sinde yaptırıcam cnm 24. hfta dolunca olmuş olcak

hadi yaa ben geçmi kaldım acaba karlar erisinde bi sağlık ocağına gideyim o zaman gerçi en son gittiğimde bişey demediler ama 1 ay sonra gel demişlerdi haftaya 1 ay doluyor hemde 24.haftaya gryrm şeker yükemesi olcktı herhalde aşıyıda o zaman vurcklar.

aşının ilki 20.ci hafta olması gerekiyo bende unutmuştum aradılar gittim cnm sen bir an önce git bnce ilkini yaptırmadıysan

Gunaydin guzel anneler ve minik kuzulari. Boza hakkinda bilgilendirdigin icin cokkk tesekkür ederim. Ictim bayaa gaz yapti sanki icimi gaz SIKISTIRIYORDU, bozadan mi oldu yoksa aksam yemeginde bezelye yemistim ondan mi oldu bilemiyorum, AMA faydaliysa sorun yok... Sevgiler hepinize.....

usg almıyor canım nst giriyorum kalp atışlarını dinliyoruz bir de açılma oluyor bende o yüzden sürekli takip ediyor.. doktor teyzemizden gizlice girelim diyorduk onda da olmadı ayy bu erkekler aynı işte benim kı de aynısı diyor rahatsız etmeyin çoğunu birde inatçı kızıımız var öyle sallamayla falan dönmuyor canı ısterse dönüyor usg de ıkı saat keyfinin gelmesini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…