- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.901
yok cnm ya hıc kokmuyor hemde su bazlı bebek odası ıcın en ıyı boyayı ver dedımheralde ondan mı acaba
ayy evetttt ozledım bebeısımı yaaaa
annem cok yakınnn 3-4 dk yurume mesafesı bılemedımkı yaa hıc evde boya kokusu yok:)
Cok guzeller
Cok gecmıs olsun cnm ıns tez vakıtte atlatırsınAnneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
Birkaç gündür hastendeyim,çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla gittim. Doğum başlamış olabilir dediler, ama çok şükür açılma ya da bebekle ilgili başka bir sorun yok.Ancak neden olduğunu bir türlü bulamadılar, muayenede apandisit olabilir dediler. Ama tabi gebelerde en fazla usg ile bakılabiliyor ki o da teşhis için yeterli değilmiş.Ancak açıp bakınca görebiliriz dediler. Sonra idrar yollarında enfeksiyonu ve daha ciddisi sağ böbreğimde büyüme olduğu söylendi. Eve gönderdiler. Cts. günü sonra kontrole gideceğim.Eğer ilerleme olursa böbreğime stent takılması gerekebilirmiş. Ama doğum sancısı da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden böbrek ağrısı aynı doğum sancısı gibi. İçinizi sıkmış olabilirim ama Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğimi kucağıma alabileyim.
Kız yazık degıl mı babaya sız 2 delıyle nasıl bas edecek bu adam benım oglumda ya asagılara vuruyor ya da tepeme cıkmaya calısıyorsaol canım iyiyiz çok şükür manyak kızım da iyi uslu uslu takılıyr bu ara... analı danalı süperiztek canımızın sıkıldığı koca popom kadar yerde renkli usg yok çok da heves etmiştik marul beyinli kunduz babamızı da ancak kandırmıştık ama herif yokmuş burda deyince bir pis gülüşü vardı ki dedim sen görürsün iki hatunla uğraşması ne demek bunu anlayacaksın.. şimdi oturduk kızımla hain planlar kuruyoruzz
Kızlar öncelikle durumum kötü diyenlere allah şifa versin. Ne olursa olsun Bebeklerimiz gelecek bize lütfen moralimizi bozmayalim. Biz de döndük ama çok yorucuydu yolculuk. Doğuran kadar gitmem bir yere birdaha
oyle canim ya ufak da olsa hergun kendilerini hissettirseler yeter.canim ama.bir daha usg ye girmeyecegiz diyordun sanki yanlis mi hatirliyorum iki haftada bir olunca fazla gelir tabi alti hafta alistik canim esim fazla girmemi istemiyor.bide uzak ya arayi uzatiyoruz birazaman Allah korusun duyayım da nasıl hissettirirse hissettirsin:26::26: iki hafta bir kontrolum var önceden her haftaydı iyiydi şimdi ik haaftaya çıkardı uzun geliyor ayaaa 6 hafta iyi dayanıyon ben çatlardım
gerçekten mi bende bayağı bi stres yapmıştım bu durumu fazla kilo aldım diye rahatladım biraz görüntü olarak çok kilolu durmuyorum ama tartıda moralim bozuluyor
mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((
Arkadaslar birsey sormak istiyorum, Boza hamilelikte zararli mi, dogum sonrasi Bol sut yapiyormus haberiniz olsun gun iki bardak tuketebilimisiz AMA hamilelikte nasil bilmiyorum, sut hormonlarini tettiklemesi iyi mi acaba ? Bilginiz varsa ve aydinlatirsaniz cok sevinirim...
kızlar bişi sorcem ....ben 182den kadın dogum hastalıkları için randevu aldım lakin ben ayrıntılı ultrasyon için bu randevuyu aldım yanlıs mı yaptım????kimisi diyokii radyoloji uzmanından randevu alacaktın filan.....kafam karıstııı...ben bu test için hangi poliklinikten randevu alcem????? kızlar bana akıl verin........
kızlar ben 2.doz tetenoz aşımı dün saat çarşamba günü 1.30 da yaptırdım çok şükür arı falan olmadı hatta hiç bi şekilde ne acı var ne ağrı ve hiç bişey hissetmiyorum :)
sanırım 2.dozlar böyle oluyomuş ilk doz gibi ağrı sızı yapmıyomuş hatta bugün gündüz banyo bile yaptım ilki tam 24 saat dolunca başlamıştı ağrısı ve 2 gün kolumun ağrısından maaf olmuştum diğer kızlarlada konuştuk 2.doz ağrı yapmamış onlarada bilginize :)
aldığın kilo normal cnmben 23.haftamı doldurdumve 5-6 kilo aldım canım..bende normal mi bilmiyorum.en fazla 12 kilo almak istiyorum.yani bundan sonra her ay 2 kilo almam lazım.. bakalım görcez..62 kiloyum şuan.:18::18:
ben 1. yi 20 hftalıkken 2. yide ocağın 20.sinde yaptırıcam cnm 24. hfta dolunca olmuş olcakya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.
ben 1. yi 20 hftalıkken 2. yide ocağın 20.sinde yaptırıcam cnm 24. hfta dolunca olmuş olcak
hadi yaa ben geçmi kaldım acaba karlar erisinde bi sağlık ocağına gideyim o zaman gerçi en son gittiğimde bişey demediler ama 1 ay sonra gel demişlerdi haftaya 1 ay doluyor hemde 24.haftaya gryrm şeker yükemesi olcktı herhalde aşıyıda o zaman vurcklar.
ya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.
Gunaydin guzel anneler ve minik kuzulari. Boza hakkinda bilgilendirdigin icin cokkk tesekkür ederim. Ictim bayaa gaz yapti sanki icimi gaz SIKISTIRIYORDU, bozadan mi oldu yoksa aksam yemeginde bezelye yemistim ondan mi oldu bilemiyorum, AMA faydaliysa sorun yok... Sevgiler hepinize.....bence herşeyin azı karar çoğu zarar boza darı buğday ve şekerden yapılıyor. faydalıdır bile
Birçok besin öğesini içinde barındıran; A, B, C ve E vitaminleri bakımından da çok zengin olan boza hamileler için çok faydalıdır. Kış aylarının vazgeçilmez içeceği olan bozanın hamile bir kadın açısından ne kadar faydalı bir içecek olduğunu biliyor muydunuz? Gelin hep birlikte bozanın mucizevi faydalarına göz atalım;
1. Bozanın içinde bulunan laktik asit bakterileri bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirir. Hamileler ekşi değil tatlı boza içerlerse gaz yapmaz. Tatlı bozanın anlamı yeni mayalanmış boza anlamına gelir. Bozacıda içerken ya da marketten boza alırken mutlaka tarihine dikkat edin. Ve en yeni olanını tercih edin. Aldığınız bozayı 1 hafta içinde tüketebilirsiniz fakat 2 - 3 gün içinde ekşitmeden tüketirseniz miğdeniz hiç rahatsız etmez.
2. Boza çok besleyici bir içecektir. Bir büyük bardak boza yaklaşık 200 gr. Kalori içerir. Çok fazla kilo almamak için haftada 2 ya da 3 bardak boza içmek yeterli olacaktır.
3. Tarçınsız boza olmaz... Gaz söktürücü, vücut direncini arttırıcı, gribi önleyici, kan şekeri dengeleyici ve iştah açıcı özelliklerini de gözönünde bulundurursak bol bol tarçın eklemeyi de unutmayın. Ayrıca bozaya koyacağınız bir avuç sarı leblebi de miğdeniz suyunu çeker ve hiç gaz yapmaz.
4. Doğumdan evvel düzenli olarak boza içerseniz sütünüzün artmasını sağlar.
5. Doğumdan sonra da kalorisini de gözönünde bulundurarak belli miktarlarda bebeğinize süt yapması için içmenizde fayda var.
Boza neden süt yapar? İçeriğindeki karbonhidrat, protein ve B vitamini nedeniyle süt yapımına yardımcı olmaktadır. Afiyet olsun, bol bol bebeğinize süt olsun...
oyle canim ya ufak da olsa hergun kendilerini hissettirseler yeter.canim ama.bir daha usg ye girmeyecegiz diyordun sanki yanlis mi hatirliyorum iki haftada bir olunca fazla gelir tabi alti hafta alistik canim esim fazla girmemi istemiyor.bide uzak ya arayi uzatiyoruz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?