- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.881
mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((
23.haftamdayım bnde canım biraz fazla almışım ben sanki senin kilona bakarak
Ah ah senınkı kılomu canım benım 4 gebelık 23 haftalık veee tam 13 kılo aldım
3 kız var dördüncü yolda onada kız dedıler bakalım sağlıkla dogsunda
Allahııımmmmm....
başım dönüyor sizi takip edecem diye......
bu ne hız bu ne beceri.....
super cnm ozellıkle ılk paylasımına bayıldım bende bu tarz bısı dusunebılırım aslında:)Hepsiburada.coma giremiyorum ben engelli
kokusu nasıl kötüymüş :44: %100 pamuklu diyor olmadı yıkarımda kullanırım canım
Ama yine gelsin yorumlarımı paylaşcamm
Orda fiyatı neymiş canım :44:
Ben yine bişey beğendim ama kararsız kaldım yine
Eki Görüntüle 600739 Eki Görüntüle 600740 Eki Görüntüle 600741 Eki Görüntüle 600742
Bu hem taşınması hemde bi çok şekilde kullanılması için güzel geldi
187 tl 235 tlden inmiş limangoda
Bide biz kısmetse bebğimiz 3 aylık olduğunda tatile cıkmak istiyoruz ozamanda plajta filan cadır gibi durması hoşuma gitti içine at yatsın
Eki Görüntüle 600734 Eki Görüntüle 600735 Eki Görüntüle 600736 Eki Görüntüle 600737 Eki Görüntüle 600738
Buda güzel 169 tl 215 tlden inmiş
4 farklı pozisyon bebeğin ayına göre değişiyormuşş
çok gecmıs olsun cnm tekrardan ben magnezyum ıcmıyorum daha baslamadı sukur kasılmalar muz cok tuketıyorum ondan olabılırmı acabaiyi gunler kizlar
biz disimizle ugrastik bugun de
yorulduk yine geldik eve
sislik iniyor yeniden sisiyor bir garip haller
antibiyotik koyup duruyor doktor dise
ama ben artik icmiycem bir kutu ictik zaten istemeyerek
magnezyuma basliyorum sag kasigima arada batma oluyor, ciddi degil ama bel de agriyor tabi, doktor magnezyum verdi
sormadim doktora unuttum bir ay mi icicem yoksa ara ara mi
kullanan var miydi kizlar
Ya ben kendim için çok kilo aldım diye düşünüyordum valla zaten hamurişi sevmem bugün sağlık ocağındada bu haftadan sonra hamurişi tuzu kesmeniz lazım dedi ekmek olarak kepek ekmek yada çavdar ekmeği yiyorum sadece2-3 haftadır böyle bebeğim maşallah kilo alıyor benim almam yavaşladı ama artık çok değil ama biraz dikkat etmek iyi yinede benim haftamda olan daha çok kilo alan var kafana takma çok fazla bence
hayırlı aksamlarrr
cok yorucu bır gundu
bebegımın odası ıcın sabah boya ya baslandı ama duvarlar bı turlu kurumadı bına cephesınden sanrım hep boyalar aktı ufoyu taktık duvarları ıstıması ıcın ama olmadı usta gıttı yarın gelıcek ev berbat durumda ınsallah sabaha kadar kurur ama hala ıslak
perdecımız aradı perdemız de dıkılmısama pazartesı getırın dedım
yarın yıne mahvolucam kesın
masallah yavrularina
ne guzel birsey bir suru cocuk annesi olmak
ben de istiyorum araya biraz zaman koyarak 3 tane bebis
hayırlı aksamlarrr
cok yorucu bır gundu
bebegımın odası ıcın sabah boya ya baslandı ama duvarlar bı turlu kurumadı bına cephesınden sanrım hep boyalar aktı ufoyu taktık duvarları ıstıması ıcın ama olmadı usta gıttı yarın gelıcek ev berbat durumda ınsallah sabaha kadar kurur ama hala ıslak
Ben bu gebelıkte daha fazla ve ılk aylarda bırden aldım kormayın sonra verılıyor
canim kolay gelsin
sen annende kalsan bu gun
boya kokusu tikamasin seni bebisini
ev tamamen hallolana icerde boya kokusu kalmayana kadar yerinde olsam annemlerin yaninda olurdum
evet muzda magnezyum cok, ayni sekilde peynir ve kuruyemislerdeben de magnezyumu bir tane ictim portakal tadi naisl hosuma gitti ama sonra bir mide bulandirdi anlatamam
aksam yemegini zor yedirdi bana
sanirim icmiycem ya da gece uyumadan icer hemen yatarim belki
Canım kolay gelsın boya kokusu zarar verebılır dıkkat et bence
ya ıcıme kurt dustu gıtsemmı sabahtan berı evdeyım bana koku fln gelmyıo ama:)
yok ben kiloyu takmiyorum
guzelce beslenmeye dikkat ediyorum sonucta bazi seyleri abartmadikca dogum sonrais kilo vermek daha kolay
hayırlı aksamlarrr
cok yorucu bır gundu
ya ıcıme kurt dustu gıtsemmı sabahtan berı evdeyım bana koku fln gelmyıo ama:)
Iyı günlerde sağlıkla gıy canımKızlar iyi akşamlar
muhabbete balıklama dalıyorum sabahtan beri hiç uğramamıştım alışverişe çıktım hoşş pek alışveriş denmezdi ama bikaç parça bişey almadan yapamadım.
hemen sizinle paylaşmak istedim bakalım beğenecekmisiniz....
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
HALUK BAYRAM HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
1. biraz daha mevsimlik, 2. çok kalın değil ama şimdilerde bile giyilebilir
henüz denemedim ama deniycem olmazsa değiştiririm artık...
yok cnm ya hıc kokmuyor hemde su bazlı bebek odası ıcın en ıyı boyayı ver dedımsana kokmuyorsa cok ilginc canim sen hamilesin cunku :))
o zaman agir bir koku yok demek ki
rahatsiz olursan gitmen iyi genelde bebek odalari hazirlarken boya yapan arkadaslarim bir haftayi baska yerde gecirmislerdi cevremden ondan sana da diyim dedim
ama sen rahatsiz olmadiysan problem yoktur herhalde:44:
ayy evetttt ozledım bebeısımı yaaaaOy canım yorma kendini fazla...bebişinin kahkahalarıyla şenlendiğini düşün odanın unutursun yorgunluğugüzel zamanlar geçirin inşallah güle güle kullanın...
Sen bılırsın ama annen yakınsa gıtmış bence orada kal yaz olsa acarsın Heryerı ama kıs olunca soğuk bende dıger hamılelıgımde tadılat yapmıştık annemde kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?