2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar gebe yastığı indirime mi girdi, ayy geçmişi henüz okuyamadım benimde çok ihtiyacım var, gece çok geriliyo heryerim ne kadar indi ki??

Gulsevdammm hos geldın canımm gozun aydın sonunda gordun oglusunu bana var daha ıyıce buyusun gıdecegım

sağol balım darısı basına inşallah :) 23. hafta sınırmıs orda beklerken bı hamıle geldı haftaya senı araya sıkıstırmaya calısalım haftan gecıyr demıslerdı
sen ne zaman gıdıceksın ?

ya ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı herkesın gobegıne bakıyorum hamılemı dıye hamıleyse gobegı nasıl dıye
esımde bana kızıyor senın yuzunden bende bakar oldum :)

ayrıntılı ultrasonda benimki 23 haftalık çıktı.doğum tarihi 10 mayıs. boyu 32cm kilosu 500gr..

boylu olcak masallah yavrun :) gramıda supermıs net duz yarım kılo:)
kızlar gebe yastığı indirime mi girdi, ayy geçmişi henüz okuyamadım benimde çok ihtiyacım var, gece çok geriliyo heryerim ne kadar indi ki??

http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=1759&kid=1735&urunid=121162

burda canımm

bu arada herkese hayırlı cumalar bı haftayı daha devırıyoruz :)

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim dünde girmeyince merak ettim valla tansiyonun yüksek çıkmış canım dr una söyle bence tansiyon düşüklüğü normal sayılıyor ama yüksek olması iyi değil gerçi iyice yat dinlen 2 gündür yaptığın stres üzüntüden de kaynaklı olabilir Allah bebeğini ve seni korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, dua ettiğinizi biliyorum. Yanıt yazdınız hepiniz eksik olmayın. İnşallah hepimizin duaları birbirimiz için kabul olsun. Sağlıkla gelsin kuzularımız.

Günaydın kızlar dün tetenoz aşımızı olduk gece ağrı başladı şimdide ağrıyor ama çok şükür dayanılmıcak bir ağrı değil ağrı kesici falan atmadım 1 ay sonra 2. vurulacak.Sağlık ocağındaki hemşire karnımdan kalp atışı almak için bastırınca oğlum bir tekme çaktı hemşireye hala gülüyorum çok sevimliydi

günaydın canım, kalp kalbe karşı aynı zamanlarda yazmışız iyiyim çok şükür sadece halsizlik var ama çalışmama engel değil

sevındım cnm ıyı olmaba ,yazmayınca merak etmiştim:)
bol bol felak nas oku cnm bende daha 3 kılo aldımm karnım hala cok yok
mıllet banada ayy sen nasıl kıllo almadın çatlakda olmaz sımdısende
hala manken gıbısın dedi benımde ağrılar vs oldu cnm ateşim cıktı kusma ıshal
halbukı ben asıyı daha oneced yaptırdım bısey olmamıstı..
savunmasız olduğumuz ıcın nazar cok değiomus beebk ve hamile kadına
bol bol oku yuzlerıne ufle cnmm :)

slm arkadaşlar benim 2 yaşında 8 ocak doğumlu 1 oğlum vardı ve şimdi Allah ın izniyle inş 28 mayıs doğumlu bi oğlum daha olacak ... 2. beklemekteyiz ... geçmiş çok uzun okuyamadım.. sanırım paylaşımlarımızı buradan yapıyoruz...

bende ayrıntılı ultrason için 1 hafta sonra gidicem...
nasıl inş herkes iyidir .. benim ilk 4 ay aşırı bulantı kusmalarım oldu :94: hastanede yattım serumlar filan ama Allah a çok şükür şimdi iyiyiz... Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

sağol canım benim dr.uma telefonda söyledim pek ciddiye almadı, o anki endişenden yükselmiştir dedi, sanırım haklı çünkü ben kustum ondan sonra ölçtüler, ilk fenalaşmamda bakamadılar..sonra da 5 dk içinde tekrar 9a düştü tansiyonum..
:) url için sağol canım..hehe ben kimsenin göbeğine bakmıyorum ama eşim diyo ki yaa sen hamile olduktan sonra farkettim etrafta ne çok hamile var diyor..demekki o da milletin göbeklerine bakıyor.. bi de dün göbeğime bakıp offf diyo yani çok büyümüş anlamında..hayır çok merak ediyorum 8-9 kilo alsam ne diyecekti..bu göbeğe bile laf yiyoruz iyi mi..oyacam en sonunda o olcak..bi de dün fenalaştım önceki gün de göbeğimi çarptım ya gelmiş oğlunu seviyo, oy oğlum senin başına neler geldi, ne hallere düştün sen içerde,kıyamam falan diyo..dedim bana yazık değilmi, benim de canım acıdı..bana ulaşabiliyormuş da bebeği kucağına alıp acısını paylaşamıyomuş paşam..zaten düştüğüm akşam tatlı bişeyler ye dedi durdu amaç beni içten tekmeletmek valla çok komik oğlu günden güne iyice kıymetleniyo benim pabucum dama atıldı galiba..bu çocuk yüzünden çok azar yicez gibi geliyo bakalım hayırlısı..

sağol canım evet insan çok çaresiz ve yalnız hissediyor..heleki hemşirelerin önünde kustuğumda çok utandım..çünkü hamileliğim boyunca hiç kusmamıştım alışık değildim..umarım hiçbirimiz yalnızken düşüp bayılmayız..
bu arada bende baktım lohusa pijamalarına değişik spor şeyler buldum denedim ama igrenç duruyo üstümde hiç beğenmedim biraz daha bekleyeceğim başka yerlerdede güzel bulamazsam..en kötü ihtimal riske girer netten alırım..

ben 2 aydır kullanıyorum. belim ve bacağım çok ağrıyor diye doktor vermişti. geçen ilaç bitmişti 2-3 gün kullanmadım tekrar ağrılarım başladı. içince ağrılar kesiliyor. demekki magnezyum ağrıları kesmede gerçekten etkili.

zehrahcım ben bu ultrasonla ilgili mevzuyu doktoruma sordum bana güldü (gıcık şey ne olcek ) 15 yıldır bakıyorum herhangi bir yan etkisi ya da sıkıntısını ne duydum ne gördüm dedi

benim de en çok aşerdiğim şey boza neden böyle oldu anlamadım öok kalorili bişey aslında yaw ama faydalı diye biliyorum,sen kalbini ferah tut şifa olsun de iç canım ben öyle yapıyorum şahsen

canım bu ayrıntılı ultrasonu benim doktor amca kendisi 12. haftadan beri yapıyor her gittiğimde yarım saat ölçülüp biçiliyoruz ama 1 hafta sonra sanırım daha da uzun olacak çünkü ilk kez beynini ölçüp biçecek o yüzden ben hiç radyolog arayışına girmedim

ya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.

ha bu konuda da enteresan bi yaklaşımı var doktor amcamın ben aşı olmuyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum sanırım herkes oldu burda ama bana doktorum gerek yok tedaviden sonra gerekirse olursun dedi bu gittiğimde bi daha konuşucam bu konuyu

bütün çalışanlara Allah kolaylık versin canım 2 yıllık bir iş hayatından sonra evde oturup çocuk büyütmeye karar vermiş biri olarak Allah'a şükrediyorum hepinizin yardımcısı olsun

biz de düşünüyoruz bu ismi kayınpederim söyledi aklımıza yattı ama bakalım biz nerdeyse her hafta isim bulup vazgeçtiğimiz için hiç güven olmaz bize

canım sen cidden nazar duası okumalısın kendine çok geçmiş olsun ve bu son olsun inşallah

aynen canım bende 3 kg aldım..bu sabah tartıya çıktığımda 53ü gördüm evet evet okuyalım canım yeni dank etti bana da, hatta gümüş bir cevşen mi alsak, doğuma kadar hiç çıkarmayız..

kızlar bu kilo olayına insanlar niye bu kadar çok takılıyo ya her gören aa sen ne çok kilo almışsın modunda bi tepki veriyo içimden hiç hamile görmedin mi poşet kafalı diyorum ya hamileyken insan zaten kendini çirkin hissediyo bende bi de popo var (canım o da beni düşündüğünden büyüyüp durmakta napsın) insanlar da sanki bunalıma sokmak isterlermiş gibi yorum yapmasalar ölürler sanki
kilolu değilim kardişim tüylerim kabarık benim

karnım acıktııııı. öğle yemeğine de daha çok var demi? ben en çok tost aşeriyorum. benim oğlan fast foodçu olcak galiba,Allah korusun...

aynen canım bende 3 kg aldım..bu sabah tartıya çıktığımda 53ü gördüm evet evet okuyalım canım yeni dank etti bana da, hatta gümüş bir cevşen mi alsak, doğuma kadar hiç çıkarmayız..

ayy cnm sorma ben resmen sonrasında dank ettim
okula gıderken her gun okıcam artık
cevsen takıncada wc ye gidemıosun onunla cnm bende düşündümde
bide okuymak daha ıyıymıs dedi tvdekı hoca ustunde tasımanın bı etkısı yok dedı
ne kadar doğrusysa

dün gece 9 dan beri yatıyoruz kızımla ama hala uyuyşuk uyuyşuk oturuyoruz
gülsevdam canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim şükürki problem yokmuş

meli bi daaa çok dikkatli ol kuzum raabim korumuş neyseki iyisiniz seni sıfatından oğluşuda pipisinden öperim

Son düzenleme:
kıslar bende lohusa pijaması aldım fakat şimdiden gıymye başladım cok rahat
hele düğmeli gızlı bolmesı var acıp ordan meme cıkarıp vercekmısız bebişe
tuhaf geldii inek gibi oluruz artık

canım ben kendi cevşenimi kendim yaptım bi kağıda Fatiha ve Ayet'el Kürsi yazdım önce kağıtla birkaç kere sardım sonra da bantla çevreledim ben öyle sarınca wc de falan da bişey olmuyo diye biliyorum,üzerinde taşımanın etkisi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama psikolojik etkisi çok fazla insan kendini daha güvende ve daha huzurlu hissediyo

kıslar bende lohusa pijaması aldım fakat şimdiden gıymye başladım cok rahat
hele düğmeli gızlı bolmesı var acıp ordan meme cıkarıp vercekmısız bebişe
tuhaf geldii inek gibi oluruz artık

biraz önce markafonide gördüm doreminin normal gecelikleri vardı ama önü düğmeli 20 TL ydi bana çok uygun geldi ama yine de almadım bugün alışveriş günümde değilim sanırım

ıkıncı bebıs hayırlı olsun canım :) ılk aylar cok zor ama sımdı altın donemını yasıyoruz gebelıgın :)

canım esın senıde dusunuyordda hassas donemdeyız ya dedıklerı hersey batıyor bıze :)
kg gobek ıcın denılen herseyı salla kg takıntısı olan bırıyım cok kg almıs bırını gorunce asla laf etmem
hamılelık ozel bır donem her gunu her anı tadıyla cıkarılmalı kımı vucud yapısından kımı bogazını tutamamasından kg alır
onemlı olan yavrusu saglıkla dogsun yavrularımız ..

pıjama ıcın ben bıraz daha beklıcem son ayda kac kg oluruz falan bılemedımden sımdıden modelı secıp bedenı ozman ayarlayıp almak kafamda
netten cok baktım ama ıcıme sınen gecelık sabahlık hıc goremedım nedense ya

karnım acıktııııı. öğle yemeğine de daha çok var demi? ben en çok tost aşeriyorum. benim oğlan fast foodçu olcak galiba,Allah korusun...

ay oyle ıse benımkıde hıc et sevmıcek benım gıbı sebze zeytınyagcı olcak
dun yemekteydık esım zorla et yedırdı ınanın nerdeyse kuscaktım Rabbımın gucune gıtmeısn
ama zeytınyaglı tabagını gorunce saldırdım bana sadece bundan verın dıyorum esıme :)

canım 7 kat musambaya sarılı oluyor o gumus cevsenler onu heryerde takabılıyorsun yıllarca ben taktım
zıncırı kopunca cıkarmıstım ama sımdı aklıma akık yuzugu geldı daha once demısmıyıdm bılmıyorum akık nazarı ceker
ozellıkle hafızlar cok kullanır bır kısı degdırdıgınde catlıyo daha fazlası olunca dırek kırılıyo
duugnumde gelınlııgmı gıyerken arkadasım gozlerıyle gordu sankı bırı elımden cekmıs gıbı fırladı yuzuk paramparca oldu
not alayımda akık yuzuk alayım hakıkı olanı renklılerı degıl kahverengı olanı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…