- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.941
Gulsevdammm hos geldın canımm gozun aydın sonunda gordun oglusunubana var daha ıyıce buyusun gıdecegım
dün hastanede bir hemşire vardı maaşallah göbeği öyle tatlı büyümüştüki, hiçbiryerinde kilo yoktu sadece top gibi göbek, kız da çok tatlı birşey zaten.. bi de daha önce konuşmuştuk ordan biliyorum onun bebekleri ikiz..koridorda yürüyordu kenarda bekleyen hamile hastasına "bakma göbeğime" dedi şakalaştı. orda farkettim demekki insan hamile olunca herkes göbeğine bakıyorne istiyorlar bizim göbeklerden ya..belden oturan kabarık etekler var ya bale eteği gibi tütü diyorlar sanırım onların az uzunlarını giyelim kimse göbeklerimizi göremesin küçükmü büyükmü ne olduklarını anlayamasınlar en iyisi
ayrıntılı ultrasonda benimki 23 haftalık çıktı.doğum tarihi 10 mayıs. boyu 32cm kilosu 500gr..
kızlar gebe yastığı indirime mi girdi, ayy geçmişi henüz okuyamadım benimde çok ihtiyacım var, gece çok geriliyo heryerim ne kadar indi ki??
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadımçarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu ...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
ayrıntılı ultrasonda benimki 23 haftalık çıktı.doğum tarihi 10 mayıs. boyu 32cm kilosu 500gr..
günaydın canım, kalp kalbe karşıaynı zamanlarda yazmışız iyiyim çok şükür sadece halsizlik var ama çalışmama engel değil
sağol canım benimBebeğin iyi olmasına çok sevindim dünde girmeyince merak ettim valla tansiyonun yüksek çıkmış canım dr una söyle bence tansiyon düşüklüğü normal sayılıyor ama yüksek olması iyi değil gerçi iyice yat dinlen 2 gündür yaptığın stres üzüntüden de kaynaklı olabilir Allah bebeğini ve seni korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
:) url için sağol canım..hehe ben kimsenin göbeğine bakmıyorum ama eşim diyo ki yaa sen hamile olduktan sonra farkettim etrafta ne çok hamile var diyor..demekki o da milletin göbeklerine bakıyor..sağol balım darısı basına inşallah :) 23. hafta sınırmıs orda beklerken bı hamıle geldı haftaya senı araya sıkıstırmaya calısalım haftan gecıyr demıslerdı
sen ne zaman gıdıceksın ?
ya ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı herkesın gobegıne bakıyorum hamılemı dıye hamıleyse gobegı nasıl dıye
esımde bana kızıyor senın yuzunden bende bakar oldum :)
http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=1759&kid=1735&urunid=121162
burda canımm
bu arada herkese hayırlı cumalar bı haftayı daha devırıyoruz :)
canım bıraz fazla almıssın ama inşallah dogumdan sonra hepsı gıder ...
bızde esle dun hastaneden cıkınca baktık hamıle lohusa pıjamalarına koskoca magaza kocakarı ısler vardı hıc begenmedım cıktım oylece
bunlar cok guzel canım gule gule gıy eskit :)
cok gecmıs olsun canım baygınlık gecırmıs bırı olarak ne yasadıgını cok ıyı anlıyorum
bıdaha umarım boyle bır sey yasamazsın yavrunda saglıklı cok şükür
iyi gunler kizlar
biz disimizle ugrastik bugun de
yorulduk yine geldik eve
sislik iniyor yeniden sisiyor bir garip haller
antibiyotik koyup duruyor doktor dise
ama ben artik icmiycem bir kutu ictik zaten istemeyerek
magnezyuma basliyorum sag kasigima arada batma oluyor, ciddi degil ama bel de agriyor tabi, doktor magnezyum verdi
sormadim doktora unuttum bir ay mi icicem yoksa ara ara mi
kullanan var miydi kizlar
oyle canim ya ufak da olsa hergun kendilerini hissettirseler yeter.canim ama.bir daha usg ye girmeyecegiz diyordun sanki yanlis mi hatirliyorum iki haftada bir olunca fazla gelir tabi alti hafta alistik canim esim fazla girmemi istemiyor.bide uzak ya arayi uzatiyoruz biraz
Arkadaslar birsey sormak istiyorum, Boza hamilelikte zararli mi, dogum sonrasi Bol sut yapiyormus haberiniz olsun gun iki bardak tuketebilimisiz AMA hamilelikte nasil bilmiyorum, sut hormonlarini tettiklemesi iyi mi acaba ? Bilginiz varsa ve aydinlatirsaniz cok sevinirim...
kızlar bişi sorcem ....ben 182den kadın dogum hastalıkları için randevu aldım lakin ben ayrıntılı ultrasyon için bu randevuyu aldım yanlıs mı yaptım????kimisi diyokii radyoloji uzmanından randevu alacaktın filan.....kafam karıstııı...ben bu test için hangi poliklinikten randevu alcem????? kızlar bana akıl verin........
ya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.
Günaydın arkadaşlar günümüz çok güzel geçsin inşallah, işyerine gelip te masaya oturduğum zaman bebişimin tekmeleri daha bir artıyor sanki.canım kızım annesiyle birlikte başlıyor çalışmaya.
gunaydın kızlarr..hepinize hayırlı cumalar ve mutlu haftasonları diliyorum şimdiden..
dun ayrıntılı ultrasona girdim.kızımız çok güzel ve neşesi yerinde maaşallah..gülücükler saçıyordu.doktorumuz yaşam neşesi yüksek bi kız olcak dedi
sürekli eli alnında ufka bakıyorduu.ee izmir kızı bu kordonda takılıcak heralde..
doktorumuz kız isimleri de önderdi ve yurt dışında da geçerli bi isim olsun dedi.saydıklarında Melisa adı hoşuma gitti.ismimiz bu olabilir..
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadımçarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu ...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
sevındım cnm ıyı olmaba ,yazmayınca merak etmiştim:)
bol bol felak nas oku cnm bende daha 3 kılo aldımm karnım hala cok yok
mıllet banada ayy sen nasıl kıllo almadın çatlakda olmaz sımdısende
hala manken gıbısın dedi benımde ağrılar vs oldu cnm ateşim cıktı kusma ıshal
halbukı ben asıyı daha oneced yaptırdım bısey olmamıstı..
savunmasız olduğumuz ıcın nazar cok değiomus beebk ve hamile kadına
bol bol oku yuzlerıne ufle cnmm :)
aynen canım bende 3 kg aldım..bu sabah tartıya çıktığımda 53ü gördümevet evet okuyalım canım yeni dank etti bana da, hatta gümüş bir cevşen mi alsak, doğuma kadar hiç çıkarmayız..
ayy cnm sorma ben resmen sonrasında dank ettim
okula gıderken her gun okıcam artık
cevsen takıncada wc ye gidemıosun onunla cnm bende düşündümde
bide okuymak daha ıyıymıs dedi tvdekı hoca ustunde tasımanın bı etkısı yok dedı
ne kadar doğrusysa
kıslar bende lohusa pijaması aldım fakat şimdiden gıymye başladım cok rahat
hele düğmeli gızlı bolmesı var acıp ordan meme cıkarıp vercekmısız bebişe
tuhaf geldii inek gibi oluruz artık
slm arkadaşlarbenim 2 yaşında 8 ocak doğumlu 1 oğlum vardı ve şimdi Allah ın izniyle inş 28 mayıs doğumlu bi oğlum daha olacak ... 2. beklemekteyiz ... geçmiş çok uzun okuyamadım.. sanırım paylaşımlarımızı buradan yapıyoruz...
bende ayrıntılı ultrason için 1 hafta sonra gidicem...
nasıl inş herkes iyidir.. benim ilk 4 ay aşırı bulantı kusmalarım oldu :94: hastanede yattım serumlar filan ama Allah a çok şükür şimdi iyiyiz... Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
sağol canım benimdr.uma telefonda söyledim pek ciddiye almadı, o anki endişenden yükselmiştir dedi, sanırım haklı çünkü ben kustum ondan sonra ölçtüler, ilk fenalaşmamda bakamadılar..sonra da 5 dk içinde tekrar 9a düştü tansiyonum..
:) url için sağol canım..hehe ben kimsenin göbeğine bakmıyorum ama eşim diyo ki yaa sen hamile olduktan sonra farkettim etrafta ne çok hamile var diyor..demekki o da milletin göbeklerine bakıyor..bi de dün göbeğime bakıp offf diyo yani çok büyümüş anlamında..hayır çok merak ediyorum 8-9 kilo alsam ne diyecekti..bu göbeğe bile laf yiyoruz iyi mi..oyacam en sonunda o olcak..bi de dün fenalaştım önceki gün de göbeğimi çarptım ya gelmiş oğlunu seviyo, oy oğlum senin başına neler geldi, ne hallere düştün sen içerde,kıyamam falan diyo..dedim bana yazık değilmi, benim de canım acıdı..bana ulaşabiliyormuş da bebeği kucağına alıp acısını paylaşamıyomuş paşam..zaten düştüğüm akşam tatlı bişeyler ye dedi durdu amaç beni içten tekmeletmek valla çok komik oğlu günden güne iyice kıymetleniyo benim pabucum dama atıldı galiba..bu çocuk yüzünden çok azar yicez gibi geliyo bakalım hayırlısı..
sağol canım evet insan çok çaresiz ve yalnız hissediyor..heleki hemşirelerin önünde kustuğumda çok utandım..çünkü hamileliğim boyunca hiç kusmamıştım alışık değildim..umarım hiçbirimiz yalnızken düşüp bayılmayız..
bu arada bende baktım lohusa pijamalarına değişik spor şeyler buldum denedim ama igrenç duruyo üstümde hiç beğenmedimbiraz daha bekleyeceğim başka yerlerdede güzel bulamazsam..en kötü ihtimal riske girer netten alırım..
karnım acıktııııı. öğle yemeğine de daha çok var demi? ben en çok tost aşeriyorum. benim oğlan fast foodçu olcak galiba,Allah korusun...
ayy cnm sorma ben resmen sonrasında dank ettim
okula gıderken her gun okıcam artık
cevsen takıncada wc ye gidemıosun onunla cnm bende düşündümde
bide okuymak daha ıyıymıs dedi tvdekı hoca ustunde tasımanın bı etkısı yok dedı
ne kadar doğrusysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?