2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım edirne de bi özel hastane var renkli için ayrı para ödemıyorsun sgk 40 tl muane ücreti ödüyorsun her hangi bir başka ücreti yok.. sen ayrıntılıya mı gireceksin o kadar para istiyorlar.. normlade ben herşeyimi fakültede yaptırdım gebelik bölümüne bir kere gittin m her seferınde randevu almıyorsun onlar otomatık veriyorlar randevularını beklemıyorsun ama bilmıyorum byük şehirlerde farklı oluyor olabilir.. renkliye 4 girdim ama resım vermıyorlar.. ben resım almak ıstedıgımden gıtmek ıstedım ama o da olmadı .. kıme benzıyor dıye endişem yok tabı kı bana benzicek bır başkasına benzesın ben onu olduğu yerden çıkartıyormuyum görsün

Canım sakın korkma dr una sor ama sana kötü birşey derselerde sana kendi dr umu tavsiye edeyim.Türkiye de bunu yapan tek dr araştırabilirsin.Amniyo sıvısına uygun bir sıvı hazırlayarak anne karnına enjekte ederek bebeği yaşatıyor istersen internetten de bakabilirsin Prof. Dr Namık DEMİR İzmir Kent hastanesinde görev yapıyor.Zaten gazete haberlerinide okursan senin gibi bir hastanın bebeğini 6. aydan sonra hep amniyo sıvısı enjekte ederek doğum yaptırmış.Tabi inşallah sen o durumda olmazsın ama olursan bilgin olsun en erken 1 ay sonra randevu veriyor ama devamlı bakılan hastalarında randevuyu istediği zaman alabiliyor.

Prof. Dr. Namık Demir;Anne karnına sıvı ilave edilerek gebeliği devam ettirildi | Kadın ve Doğum | Sağlık Ekibi Hastalık Bilgileri

Burdanda okuyabilirsin

giciklar iste( size de surpriz olur dogumda gorursunuz nasil birsey oldugunu.annesinin kasiklarini sevdi yukarida olursa annesinin midesino rahatsizeder diye orda o.vaktinde de dogacak insallah masallah ya vuruyormus ya hic vurmasa daha mi iyi belki akilli kiz olmaya karar vermistir:))az kalmis 17 ocak a bizim 3-4 subat biz.ne yapalim( 6 hafta olacak o zamana

aman Allah korusun duyayım da nasıl hissettirirse hissettirsin :26::26: iki hafta bir kontrolum var önceden her haftaydı iyiydi şimdi ik haaftaya çıkardı uzun geliyor ayaaa 6 hafta iyi dayanıyon ben çatlardım

Ne zaman birazcık aç yatsam ya da fazla uyuyup acıksam rüyamda ne var ne yok yiyorumaz önce uyandım uykumda bi güzel kahvaltı yaptım bi ondan bi ondan tekrar tekrar sırayla ne varsa yiyorum bide annemle çıkıp eve gidecekmişiz kendi evimizde de değiliz.sofrada bi ben vardım annem de beni bekliyodu ben de bu son bu son diye diye yedim durdum.sonra kalktık bakkaldan da 4 tane çikolata aldm 2 tanesini eşime alıyorum o kdr da obur değilim kızlar lütfen amasonra yatsı okundu uyandım Allahtan

Kızlar öncelikle durumum kötü diyenlere allah şifa versin. Ne olursa olsun Bebeklerimiz gelecek bize lütfen moralimizi bozmayalim. Biz de döndük ama çok yorucuydu yolculuk. Doğuran kadar gitmem bir yere birdaha

Allah şifa versin canım herşeyin çaresi var merak etme Allahın izniyle..

sen bol su iç canım Dr a yakında gidecek arkadaşlarımız sorar umarım ne yapılabilinir diye..internetten filanda bakarız vardır bir yöntemi inşallah

Kızlar ben Bayadır gıremıyorum nasılsınız suyu azalan arkadasım hıc telaş yapma benım bu akrabama bebegın suyunun bıttıgını almaları gerektiğini söylendi ama benım kuzen Alllaha tevekkül ettı ve 10 gün sonra su normale dondü üstelık onun sorunları daha fazla seylerde vardı neyse sonuc. Su anda kızımız 11 yasında ve sağlıklı

mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((

mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((

canım 24. haftamdayım 8.5 kilo aldım..........
:26::26::26::26::26::26::26:

Merhaba Gül sevdam benı hatırladınmı 3 tane normal doğurmuş bırı olarak normal dogumu tavsiye edlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…