- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.861
maşallah senin kızına canım ya hep okuyorum senin hareketli kızını biraz da uyuyup dinleniyordur:)
bu arada ben de renkli ye para vermek istemediğimden ve sinirimden renksiz ve radyologla çekilicem yarına randevum olan(günler önceden randevu almıştım oysaki, dr muayenesi bedava olan bir üniversite hastanesi diye de bedava olur diye düşünmüştüm...) renksizmiş ve 200 TL imişben de başka yerden hemen tanıdık vasıtasıyla randevu aldım 100 TL vericem sağlığına bakılacak ben rabbime güveniyorum napim hevesliydim aslında renkliye de ama doğunca görürüz bizde kime benziyo napalım:)
sağlıklı olsun ve yarın doyasıya göriyim de bişey istemiyorum. ben iniversite hastanelerinden randevu olayını halledemedim çok izin alamadığım bir işyerinde çalıştığım içinkimisi çok çok ileriki tarihe gün verdi kimisi gelinip randevu alınması lazım dedi vs. vs. vardır herşeyde bir hayır. yarın hayır haberlerini alalım bir aksilik olmasın Allahın izniyle başka bişey istemiyoruz... dualarınızı eksik etmeyin kızlar iyi akşamlar hepiciğinize teyzoşlarrrr:)
canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
yani verseler ne olacak dimi gıcık oldum şimdi.. göstermediler bile :2::2::2::2: formu yerinde de kendi yanlış yerdekibar kibar hissediyorum bı ara çok sert vuruyordu şimdi pek bi uslu nazar değecek ayy uyutmasın ya şikayet ediyorum ama tompiş poposunu yerim ben ... özledim kızımı yaaaa ayın 17 kontrolum var ama normal usg den çok anlamıyorum ama artık ona da razı olur hale geldim:2::2:
giciklar iste( size de surpriz olur dogumda gorursunuz nasil birsey oldugunu.annesinin kasiklarini sevdi yukarida olursa annesinin midesino rahatsizeder diye orda o.vaktinde de dogacak insallah masallah ya vuruyormus ya hic vurmasa daha mi iyi belki akilli kiz olmaya karar vermistir:))az kalmis 17 ocak a bizim 3-4 subat biz.ne yapalim ( 6 hafta olacak o zamana
Anneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
Birkaç gündür hastendeyim,çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla gittim. Doğum başlamış olabilir dediler, ama çok şükür açılma ya da bebekle ilgili başka bir sorun yok.Ancak neden olduğunu bir türlü bulamadılar, muayenede apandisit olabilir dediler. Ama tabi gebelerde en fazla usg ile bakılabiliyor ki o da teşhis için yeterli değilmiş.Ancak açıp bakınca görebiliriz dediler. Sonra idrar yollarında enfeksiyonu ve daha ciddisi sağ böbreğimde büyüme olduğu söylendi. Eve gönderdiler. Cts. günü sonra kontrole gideceğim.Eğer ilerleme olursa böbreğime stent takılması gerekebilirmiş. Ama doğum sancısı da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden böbrek ağrısı aynı doğum sancısı gibi. İçinizi sıkmış olabilirim ama Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğimi kucağıma alabileyim.
Kızlar bende mayıs annesiyim uzun zamandır nete girememiştim. ben biraz dertliyim. 22. haftadayım. dün ayrıntılı ultrasona girdim ve doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi ve bu konunun çok önemli olduğunu söyledi. bende bugün itibariyle bol su içmeye başladım. benimle aynı sorunu yaşayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım var mı? ne yapmalıyım çok kafama takıyorum ...
Eki Görüntüle 601367 Eki Görüntüle 601368
erkek bebise kiyafet uydurmak kizdan zor ya, kiz bebek icin baya baya ciciler var, erkek bolumleri baya kucuk
oglusumun cicileri
mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((
Çok tatlı rabbıb sağlıkla gıydırmeyı basıp etsın evet kızlara kıyafet secenegı çok tabı kızlar 3 olunca biraz zor senın ılk bebekimi
canım 24. haftamdayım 8.5 kilo aldım..........
:26::26::26::26::26::26::26:
mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((
elımden geldıgınce ogrendıklerımı sıze aktarmaya calısıyorum yıne notlar aldım aksama geleyımde paylasmaya calısıcam
normal dogum ıcın buyuk kalın bır kıtap bıtırdm bu notları paylastıgım kıtapta yarına bıter sonra sezeryanla alakalı bır kıtap okucam
normal dogumda mesela kesık ıstemıyorsak en ıyı dogum perınenın acılcagı yontem comelmek ebemızde gostermıstı nasıl oldugunu
bu hafta suda dogum ve sezeryanla epudıralı ıslıcez suda dogum aslında en ıyı tercıh ılac epıdurala gerek kalmadan agrı acı hısettenmenın en az oldugu dogum
ama pek gelmısmıs degıl malesef turkıyede daha
ılk bebegım canım3. kizin mi oh masallah saglikla dogsun
Kaç haftalıksın canım ben 21. haftamdayım 5,5-6 kilo arası aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?