2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar günümüz çok güzel geçsin inşallah, işyerine gelip te masaya oturduğum zaman bebişimin tekmeleri daha bir artıyor sanki. canım kızım annesiyle birlikte başlıyor çalışmaya.

gunaydın kızlarr..hepinize hayırlı cumalar ve mutlu haftasonları diliyorum şimdiden..
dun ayrıntılı ultrasona girdim.kızımız çok güzel ve neşesi yerinde maaşallah.. gülücükler saçıyordu.doktorumuz yaşam neşesi yüksek bi kız olcak dedi
sürekli eli alnında ufka bakıyorduu.ee izmir kızı bu kordonda takılıcak heralde..
doktorumuz kız isimleri de önderdi ve yurt dışında da geçerli bi isim olsun dedi.saydıklarında Melisa adı hoşuma gitti.ismimiz bu olabilir..

günaydın anneler ve melekleri cumamız hayırlı olsun.bu akşam bebişimle çok sevdiğim bi arkadaşımın sohbetine katılcaz inş.

günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadım çarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo

Günaydin güzel anneler.. Dün o kadar moralim bozuktu ki calismamak evde oturmak etrafimdaki insanlar o kadar bunaltti ki beni aglamakli oldum zaten suara herseyi takiyorum kafama... Ama sonra bebisimin canim kizimin kipirtilarini hissettim ve birden tum uzuntum gitti salak bi mutluluk aldi beni :)) hayat bos arkadaslar hersey zamanla duzeliyor melegim daha gelmeden mutlu etti beni bu arada dun ilk tetanoz asimizi olduk kolum hala agriyor 5 gun sonrada ayrintiliya giricez allah hepimize saglikli mutlu bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin…

ben geldim kızlar:)
dün eve geç geldik ve cok yorgundum bu yüzden haberleri şimdi veriyorum :)
nihayet ayrıntılı ultrasona girdim ama malesef 3 saate kadar bekledıkten sonra
bızı en son alıcaklarmıs telefonda 14 30 gıbı gelın demıslerdı esım 2 saatlık uykuylaydı
bırde ısıtıcı koskoca hastanede calısmıyormus cok üşüdük beklerken esım uyukluyordu
nerdeyse aksam 6 gıbı nıhayet doktorumuzun pili bitmiş olarak bızı ıcerı aldı
5 de normalde bıtıyor randevu saatı ve orda kac kısı geldı hep gerı cevırdıler ay sonuna kadar doluymus
yolda gıderken bı ara panık atak olur gıbı oldum bayılırmıyım dıye korktum
esım komık seyler anlatıp güldürdü beni sağolsun ama o korkuyu nasıl atlatıcam bılmıyorum
doktoru beklerken acıktım tok olmamız ve wc sıkısmamamız gerekıyormus 6 kere wc yaptım doktotu beklerken :)
Allahtan yanımda yogurt elma ve cevız getırmıstım yedım
gercı benım yumurcak bı gun oncesınden berı fecı tekmelıyordu
ama sıra beklerken asagı dogru ındıgını arkettım tekmelerın :)
gelelım doktorumuza bı ara ultrasona bakarken esım farketmıs uyuklıcaktı nerdeyse sansımıza
ama bızımle cok ılgılensı sagolsun hersey ıyı yavrumuz saglıklı bı ara durakladı
bız cok korktuk ıyıce ınceledı normal hmm normal falan dedı esım herseyı vıdeoya cektı :)
yuzu net gosterdı aslında yavrum ama doktorun bıze verdıgı renklı fotoda bellı olmuyor sansımıza
cınsıyetını bız demedık o dedı pipiyı farketmıyormusunuz dıye:)
ozellıkle esım ıcın cdye pıpısını cektı esım evde 4 kose ızleyıp ızleyıp kendınden gecıyor :)
boy 22 23 cm kılo 461 gr 2 gün ilerde görünüyor gelişimi dogum 13 mayıs cıktı :)
bu arada benım bebiş okadar asağı ınmıskı doktor bakarken zorlandı nerdeyse tamamen soyunucaktım
cok korktum bu normalmı dedım kemıklerımden baktı nerdeyse en asagıdan ve bastırdıkca canım acıdı
beklerken asagı ındı normalde yukarda tekme atıyordu
normal suan kucuk oldugu ıcın gezıyor dedı ama hep goruntuyu asagıdan aldı
cıkısta dosyayı aldım koskoca hastanede dosyayı koyucak kendı karon posetlerı olur ya yok
yadabır zarf oda yok gerızekalı bı gorevlı kıvırdı verdı ıcınde resımler vardı kızdım sıkayet edıcegımı belırttım ettımde zatı
eve gelmeden dısarda yemek yıyelım dedık cok ac kaldım 9 gıbı ancak anadolu yakasına geldık
yemek derken eve gelıp dırek uyudum cok yoruldum benden bukadar kızlar
cok şukur yavrum iyi sağlıklı bol bol kolları parmaklarını gördüm 4 d goruntuyu fazla kafaya takmıyorum
kendı doktorumda nasılsa var o daha detaylı gosterır 8 hafta once bıle yuzunu boynunu cok net gostermıstı bıze :)

Son düzenleme:

Gunaydın canım aklımız sendeydı sukur ıyısınız

Gunaydın canım aklımız sendeydı sukur ıyısınız
sağol canım benim, kusura bakmayın nete giremedim hep dinlendim, bugünde işe gelir gelmez yazayım dedim..
meli canım geçmiş olsun dikkat et kendine şu sıralar bişeyler var bi nazar duası oku istersen nazara mı geliyorsun ne...

evet canım ya bişey var sürekli aksiyonlu geçiyor günler..minik sınavlara tabi oluyorum galiba..bi çok kötü hasta oldum nefes alamadım bir sürü ilaç kullandım, bi doğalgaz sızıntısı oldu orda yalnız korktum, bi dolaba göbeğimi sert çarptım, hastanede fenalaştım..anlamıyorum..çevremdekiler çok göbeğime bakıyor özellikle işyerindekiler aa hiç göbeğin çıkmamış çok az çıkmış sen nasıl hamilesin falan diyorlar, biri bile maaşallah demiyor..dün yanımda samimi bir arkadaşım vardı, komşum geldi göbeğin çok tatlı büyümüş dedi arkadaşım hemen maaşallah sübhanallah dedi..işte insanı gerçekten düşünenler belli oluyor..ben bir bebek resmine bile bakarken maaşallah derim kendi nazarımdan korkarım..belkide böyle kişiler yüzünden nazar oluyordur..bi de annemde ablamlarda çatlak yok..dün baktım göbeğimde 3-4 tane sinek ısırığı sivilce gibi bişey gördüm anladığım kadarıyla çatlak oluşmuş göbeğime bile nazar oldu sanırım
kızlar rabbim hepimizi kem bakan gözlerden, nazarlardan korusun ve daha beterinden saklasın..aminn...

bu arada sakarlık bende de başladı kızlar..elimi değdiğim kırılıyo dökülüyo

koku ıcın sıkayet etmısler gebeler ıcın satılan bır yastık neden kokuyor falan umarım kampanya bıtmeden almıs olursun yastıgı
ne olur ne olmaz bende alabılırım :) bızde agustos gbı hem esımın aılesıne hem ımkanalr elverırse tatıle gıtmeyı dusunuyoruz
yavruma sezlong semsıze tutucam dıyorum herkes guluyor :)

benımde oglum cırkın 4d goruntusune gore:) gel kızını bana ver sen ıkı cırkın bırbırını bulsun :)
guzel haberlerle gelmene sevındım artık bı seker yuklemesı kaldı bızler ıcın :)

kızlar içinizde bebeği için park yatak almayı düşünen veya alan var mı? hangi modeller dikkatinizi çekti ?

ben park yatak almayı düşünüyorum ama modele karar veremedim .

bende aynen senın durumundayım en 60 cm olcak aslında yerı mkanı varsa 70 cm alınmalı kraftı kızlar saglam dıyınce onu arastrmayı dusundum
ustu suslu kubbelı fakan ıstemıyorum ..

canım bol bol sıvı tuket her gun 3lt su sart zorlansamda dısarda wc derdıne bazen 3.5 lt bıle tuketıyorum
inşallah aldıgın sıvılarla duzelıcek cnaım ıcnı ferah tut olumlu dusunkı yavrunda huzurlu olsun

pekbıcıc yorumlarına hastayım senınkılere aşığım ya :) o nasıl catlak manyakca bebıs sevıgıs oyle :)
satırlar dolusu yaz sen bızde okuyalım olurmu :)

Eki Görüntüle 601367 Eki Görüntüle 601368

erkek bebise kiyafet uydurmak kizdan zor ya, kiz bebek icin baya baya ciciler var, erkek bolumleri baya kucuk
oglusumun cicileri

ıkıncıyı cok begendım ama dedıgın gıbı erkek ıcın kıyafet cok zor kız gıbı susleyemıyoruz gercı bız erkek yegenımıze
neler yapmıstık ev ıcınde kız kıyafetlerı gıydırıp

Gulsevdammm hos geldın canımm gozun aydın sonunda gordun oglusunu bana var daha ıyıce buyusun gıdecegım

dün hastanede bir hemşire vardı maaşallah göbeği öyle tatlı büyümüştüki, hiçbiryerinde kilo yoktu sadece top gibi göbek, kız da çok tatlı birşey zaten.. bi de daha önce konuşmuştuk ordan biliyorum onun bebekleri ikiz..koridorda yürüyordu kenarda bekleyen hamile hastasına "bakma göbeğime" dedi şakalaştı. orda farkettim demekki insan hamile olunca herkes göbeğine bakıyor ne istiyorlar bizim göbeklerden ya..belden oturan kabarık etekler var ya bale eteği gibi tütü diyorlar sanırım onların az uzunlarını giyelim kimse göbeklerimizi göremesin küçükmü büyükmü ne olduklarını anlayamasınlar en iyisi

mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((

canım bıraz fazla almıssın ama inşallah dogumdan sonra hepsı gıder ...

bızde esle dun hastaneden cıkınca baktık hamıle lohusa pıjamalarına koskoca magaza kocakarı ısler vardı hıc begenmedım cıktım oylece
bunlar cok guzel canım gule gule gıy eskit :)

hıc bılmıyorum canım doktora gıden bırı sorup ogrense ıyı olur Allahtan hıc sevmem tuketmem ama sevenı cok galıba burda:)

aslında peritanaloji uzmanı bakması cok ıyı bu yuzden bana cok uzak olan bı yere gıttım hemde kadın dogum uzmanı dıyede..
ama genellıkle rayolojı uzmanı bakıyormus benım gıbı takıntın yoksa radyolojı uzmanınada gıdebılırsın devletten alıcaksan benım bıldıgım once kadın dogum uzmanı
sonrao yazıyor ayrıntılı ultrasona ama ben denedıgmde 2 3 ay once gelmenız gerekıyordu dedıler ılk aylarında randevu verıyorlarmıs yogunlu cok sıye 2 3 ay sonra sıra gelıyormus

Merhaba Gül sevdam benı hatırladınmı 3 tane normal doğurmuş bırı olarak normal dogumu tavsiye edlerim

canım nıck hıc yabancı degıl ama hatırlayamadım
normal dogumu sonuna kadar desteklıyen bırıyım canı msırf bu yuzden ozelde daha pahalı olan bı doktoru sectım
Rabbım nasıp eder bı aksılık cıkmaz ıse normal yapıcam canım okudugum kıtaplar ve gıttıgım annelık kursunda cok bılınclendım
dogumlar hakkında ne guzel 3 cocuk normal darısı basıma bende hep normal dogursam :)

cok gecmıs olsun canım baygınlık gecırmıs bırı olarak ne yasadıgını cok ıyı anlıyorum
bıdaha umarım boyle bır sey yasamazsın yavrunda saglıklı cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…