- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.921
gunaydın teyzoşlar
nasılsınıız bakalımm meli cnm nasılsın merak ettım seni
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadımçarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu ...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
sağol canım benimGunaydın canım aklımız sendeydı sukur ıyısınız
meli canım geçmiş olsun dikkat et kendine şu sıralar bişeyler var bi nazar duası oku istersen nazara mı geliyorsun ne...
Hepsiburada.coma giremiyorum ben engelli
kokusu nasıl kötüymüş :44: %100 pamuklu diyor olmadı yıkarımda kullanırım canım
Ama yine gelsin yorumlarımı paylaşcamm
Orda fiyatı neymiş canım :44:
Ben yine bişey beğendim ama kararsız kaldım yine
Eki Görüntüle 600739 Eki Görüntüle 600740 Eki Görüntüle 600741 Eki Görüntüle 600742
Bu hem taşınması hemde bi çok şekilde kullanılması için güzel geldi
187 tl 235 tlden inmiş limangoda
Bide biz kısmetse bebğimiz 3 aylık olduğunda tatile cıkmak istiyoruz ozamanda plajta filan cadır gibi durması hoşuma gitti içine at yatsın
Eki Görüntüle 600734 Eki Görüntüle 600735 Eki Görüntüle 600736 Eki Görüntüle 600737 Eki Görüntüle 600738
Buda güzel 169 tl 215 tlden inmiş
4 farklı pozisyon bebeğin ayına göre değişiyormuşş
Kızlar dün ayrıntılı uktrasona gittik:)) amaninn bizim kız bi çirkin bi çirkin :))) ben oyle cirkinde değilim babasına çekecek galiba:))) biz naz yapıyorduk bizim kizi oğluna isteyenlere bizim kızı görseler arkalarına bakmaz kacarlar:)) ama çoook şükür ki sağlığı iyiymiş cirkin kizimin hicbir problem yok :)
kızlar içinizde bebeği için park yatak almayı düşünen veya alan var mı? hangi modeller dikkatinizi çekti ?
ben park yatak almayı düşünüyorum ama modele karar veremedim .
Kızlar bende mayıs annesiyim uzun zamandır nete girememiştim. ben biraz dertliyim. 22. haftadayım. dün ayrıntılı ultrasona girdim ve doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi ve bu konunun çok önemli olduğunu söyledi. bende bugün itibariyle bol su içmeye başladım. benimle aynı sorunu yaşayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım var mı? ne yapmalıyım çok kafama takıyorum ...
saol canım iyiyiz çok şükür manyak kızım da iyi uslu uslu takılıyr bu ara... analı danalı süperiztek canımızın sıkıldığı koca popom kadar yerde renkli usg yok çok da heves etmiştik marul beyinli kunduz babamızı da ancak kandırmıştık ama herif yokmuş burda deyince bir pis gülüşü vardı ki dedim sen görürsün iki hatunla uğraşması ne demek bunu anlayacaksın.. şimdi oturduk kızımla hain planlar kuruyoruzz
Eki Görüntüle 601367 Eki Görüntüle 601368
erkek bebise kiyafet uydurmak kizdan zor ya, kiz bebek icin baya baya ciciler var, erkek bolumleri baya kucuk
oglusumun cicileri
ben geldim kızlar:)
dün eve geç geldik ve cok yorgundum bu yüzden haberleri şimdi veriyorum :)
nihayet ayrıntılı ultrasona girdim ama malesef 3 saate kadar bekledıkten sonra
bızı en son alıcaklarmıs telefonda 14 30 gıbı gelın demıslerdı esım 2 saatlık uykuylaydı
bırde ısıtıcı koskoca hastanede calısmıyormus cok üşüdük beklerken esım uyukluyordu
nerdeyse aksam 6 gıbı nıhayet doktorumuzun pili bitmiş olarak bızı ıcerı aldı
5 de normalde bıtıyor randevu saatı ve orda kac kısı geldı hep gerı cevırdıler ay sonuna kadar doluymus
yolda gıderken bı ara panık atak olur gıbı oldum bayılırmıyım dıye korktum
esım komık seyler anlatıp güldürdü beni sağolsun ama o korkuyu nasıl atlatıcam bılmıyorum
doktoru beklerken acıktım tok olmamız ve wc sıkısmamamız gerekıyormus 6 kere wc yaptım doktotu beklerken :)
Allahtan yanımda yogurt elma ve cevız getırmıstım yedım
gercı benım yumurcak bı gun oncesınden berı fecı tekmelıyordu
ama sıra beklerken asagı dogru ındıgını arkettım tekmelerın :)
gelelım doktorumuza bı ara ultrasona bakarken esım farketmıs uyuklıcaktı nerdeyse sansımıza
ama bızımle cok ılgılensı sagolsun hersey ıyı yavrumuz saglıklı bı ara durakladı
bız cok korktuk ıyıce ınceledı normal hmm normal falan dedı esım herseyı vıdeoya cektı :)
yuzu net gosterdı aslında yavrum ama doktorun bıze verdıgı renklı fotoda bellı olmuyor sansımıza
cınsıyetını bız demedık o dedı pipiyı farketmıyormusunuz dıye:)
ozellıkle esım ıcın cdye pıpısını cektı esım evde 4 kose ızleyıp ızleyıp kendınden gecıyor :)
boy 22 23 cm kılo 461 gr 2 gün ilerde görünüyor gelişimi dogum 13 mayıs cıktı :)
bu arada benım bebiş okadar asağı ınmıskı doktor bakarken zorlandı nerdeyse tamamen soyunucaktım
cok korktum bu normalmı dedım kemıklerımden baktı nerdeyse en asagıdan ve bastırdıkca canım acıdı
beklerken asagı ındı normalde yukarda tekme atıyordu
normal suan kucuk oldugu ıcın gezıyor dedı ama hep goruntuyu asagıdan aldı
cıkısta dosyayı aldım koskoca hastanede dosyayı koyucak kendı karon posetlerı olur ya yok
yadabır zarf oda yok gerızekalı bı gorevlı kıvırdı verdı ıcınde resımler vardı kızdım sıkayet edıcegımı belırttım ettımde zatı
eve gelmeden dısarda yemek yıyelım dedık cok ac kaldım 9 gıbı ancak anadolu yakasına geldık
yemek derken eve gelıp dırek uyudum cok yoruldum benden bukadar kızlar
cok şukur yavrum iyi sağlıklı bol bol kolları parmaklarını gördüm 4 d goruntuyu fazla kafaya takmıyorum
kendı doktorumda nasılsa var o daha detaylı gosterır 8 hafta once bıle yuzunu boynunu cok net gostermıstı bıze :)
mrb sevgili anneler sizlere birşey sorucam bu haftaya kadar kaç kilo aldınız bende mi bir anormallik var yoksa herkes benim kadar mı kilo almış öğrnebilirmiyim ben şuana kadar 9 kilo aldım(((
Kızlar iyi akşamlar
muhabbete balıklama dalıyorum sabahtan beri hiç uğramamıştım alışverişe çıktım hoşş pek alışveriş denmezdi ama bikaç parça bişey almadan yapamadım.
hemen sizinle paylaşmak istedim bakalım beğenecekmisiniz....
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
HALUK BAYRAM HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
1. biraz daha mevsimlik, 2. çok kalın değil ama şimdilerde bile giyilebilir
henüz denemedim ama deniycem olmazsa değiştiririm artık...
Arkadaslar birsey sormak istiyorum, Boza hamilelikte zararli mi, dogum sonrasi Bol sut yapiyormus haberiniz olsun gun iki bardak tuketebilimisiz AMA hamilelikte nasil bilmiyorum, sut hormonlarini tettiklemesi iyi mi acaba ? Bilginiz varsa ve aydinlatirsaniz cok sevinirim...
kızlar bişi sorcem ....ben 182den kadın dogum hastalıkları için randevu aldım lakin ben ayrıntılı ultrasyon için bu randevuyu aldım yanlıs mı yaptım????kimisi diyokii radyoloji uzmanından randevu alacaktın filan.....kafam karıstııı...ben bu test için hangi poliklinikten randevu alcem????? kızlar bana akıl verin........
Merhaba Gül sevdam benı hatırladınmı 3 tane normal doğurmuş bırı olarak normal dogumu tavsiye edlerim
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadım çarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?