- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.961
bişey olmuosa bende yazayım cnm yaaa resmen hıssedıorumcanım ben kendi cevşenimi kendim yaptım bi kağıda Fatiha ve Ayet'el Kürsi yazdım önce kağıtla birkaç kere sardım sonra da bantla çevreledim ben öyle sarınca wc de falan da bişey olmuyo diye biliyorum,üzerinde taşımanın etkisi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama psikolojik etkisi çok fazla insan kendini daha güvende ve daha huzurlu hissediyo
biraz önce markafonide gördüm doreminin normal gecelikleri vardı ama önü düğmeli 20 TL ydi bana çok uygun geldi ama yine de almadım bugün alışveriş günümde değilim sanırım
günaydın. herkesler iyidir umarım. oğluşum iyi çok şükür ama ben hastayım:2:
ıkıncı bebıs hayırlı olsun canım :) ılk aylar cok zor ama sımdı altın donemını yasıyoruz gebelıgın :)
canım esın senıde dusunuyordda hassas donemdeyız ya dedıklerı hersey batıyor bıze :)
kg gobek ıcın denılen herseyı salla kg takıntısı olan bırıyım cok kg almıs bırını gorunce asla laf etmem
hamılelık ozel bır donem her gunu her anı tadıyla cıkarılmalı kımı vucud yapısından kımı bogazını tutamamasından kg alır
onemlı olan yavrusu saglıkla dogsun yavrularımız ..
pıjama ıcın ben bıraz daha beklıcem son ayda kac kg oluruz falan bılemedımden sımdıden modelı secıp bedenı ozman ayarlayıp almak kafamda
netten cok baktım ama ıcıme sınen gecelık sabahlık hıc goremedım nedense ya
ay oyle ıse benımkıde hıc et sevmıcek benım gıbı sebze zeytınyagcı olcak
dun yemekteydık esım zorla et yedırdı ınanın nerdeyse kuscaktım Rabbımın gucune gıtmeısn
ama zeytınyaglı tabagını gorunce saldırdım bana sadece bundan verın dıyorum esıme :)
canım 7 kat musambaya sarılı oluyor o gumus cevsenler onu heryerde takabılıyorsun yıllarca ben taktım
zıncırı kopunca cıkarmıstım ama sımdı aklıma akık yuzugu geldı daha once demısmıyıdm bılmıyorum akık nazarı ceker
ozellıkle hafızlar cok kullanır bır kısı degdırdıgınde catlıyo daha fazlası olunca dırek kırılıyo
duugnumde gelınlııgmı gıyerken arkadasım gozlerıyle gordu sankı bırı elımden cekmıs gıbı fırladı yuzuk paramparca oldu
not alayımda akık yuzuk alayım hakıkı olanı renklılerı degıl kahverengı olanı ..
selam canım, dün park yatak ile ilgili cevap yazmışın ama geri döndüğümde mesajını tekrar göremedim. Kraftın 70*120 olan modeli hangisi ?
kızlar bu kilo olayına insanlar niye bu kadar çok takılıyo ya her gören aa sen ne çok kilo almışsın modunda bi tepki veriyo içimden hiç hamile görmedin mi poşet kafalı diyorumya hamileyken insan zaten kendini çirkin hissediyo bende bi de popo var (canım o da beni düşündüğünden büyüyüp durmakta napsın) insanlar da sanki bunalıma sokmak isterlermiş gibi yorum yapmasalar ölürler sanki
kilolu değilim kardişim tüylerim kabarık benim
bende de olay in ki var ama tereddüt ediyorum kullansam mı kullanmasam mı diye hamile olduğumu öğrendiğimden beri kimyasal olan herşeye şüpheyle bakar oldum yiyecekler konusunda da bazen kendimi oruçlu gibi hissediyorum hani ramazan ayından sonra eline ne alsan bi düşünürsün ya ben oruçlu muydum yiyebiliyo muyum şimdi diye aynen öyle bi 40-50 sn düşünüyorumgünaydın hanımlar nasılsınsınız dün burda detaylı ultrasona giden komşum 15 falan baktılar bakmadılar dedi
bebeğin kalbinden şüphelenenmiş ,kalp ekosu istemiş çok şükür temiz çıkmış
bende pazartesi saat 9 gidecem tatlı ye gelki bebek oynasın dediler
bu arada vanda dr güneş koruyucu sordum
gebelere uygun soleten pregna dedi eczanede 71 liraydı eczacı evde senin yokmu dedim var 50 faktör garnier tamam dedi onu kullan biterse bunu alırsın dedi bende almadım
ciltte lekelenme olmasın diye 3 aydan sonra kullanmak gerekmiş bilginize
bu arada çok kar var burda 1 haftadır dışarı çıkamıyorum patladım sıkıntıdan
kızlar bu kilo olayına insanlar niye bu kadar çok takılıyo ya her gören aa sen ne çok kilo almışsın modunda bi tepki veriyo içimden hiç hamile görmedin mi poşet kafalı diyorumya hamileyken insan zaten kendini çirkin hissediyo bende bi de popo var (canım o da beni düşündüğünden büyüyüp durmakta napsın) insanlar da sanki bunalıma sokmak isterlermiş gibi yorum yapmasalar ölürler sanki
kilolu değilim kardişim tüylerim kabarık benim
sağol canım benim biz de oğluşumla seni öpüyoruzdün gece 9 dan beri yatıyoruz kızımla ama hala uyuyşuk uyuyşuk oturuyoruz
gülsevdam canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim şükürki problem yokmuş
meli bi daaa çok dikkatli ol kuzumraabim korumuş neyseki iyisiniz seni sıfatından oğluşuda pipisinden öperim
hehehekıslar bende lohusa pijaması aldım fakat şimdiden gıymye başladım cok rahat
hele düğmeli gızlı bolmesı var acıp ordan meme cıkarıp vercekmısız bebişe
tuhaf geldii inek gibi oluruz artık
takma kafana tatlım herkesin etrafında böyle sinir bozucu insanları mutsuz etmekten zevk alan tipler var doğumdan sonra en geç bir yıla kadar eski haline dönüyor insan bende şuan itibariyle 9 kilo aldım ki bu iki üç kilo alan arkadaşlardan rica ediyorum sırlarını bi paylaşsınlar bizimle yaaa yoksa top gibi olup doğuma yuvarlanarak gidicem bende :)))
takma kafana tatlım herkesin etrafında böyle sinir bozucu insanları mutsuz etmekten zevk alan tipler var doğumdan sonra en geç bir yıla kadar eski haline dönüyor insan bende şuan itibariyle 9 kilo aldım ki bu iki üç kilo alan arkadaşlardan rica ediyorum sırlarını bi paylaşsınlar bizimle yaaa yoksa top gibi olup doğuma yuvarlanarak gidicem bende :)))
canııııımmmmm ya sevindim seni gördüğüme diycem ama birazcık ters olcak di mi ben de 8 kilo aldım hatta ben 1 aydır diyetteyim son 1 ayda 1 kilo aldım yani bunun 7 si ilk 4 ayındıdiyet listem var benim istersen yazıyım doktoruna danış uygun gelirse yaparsın
ayy paylaşırsan süper olur canım gerçi o kadar da dikkat ediyorum ki yediklerime haftada 3 gün pilates 2 gün yürüyüş yapıyorum arada kaçırmıyor değilim tabi ama o kadar da olmaz mı yaaa(((
ayy paylaşırsan süper olur canım gerçi o kadar da dikkat ediyorum ki yediklerime haftada 3 gün pilates 2 gün yürüyüş yapıyorum arada kaçırmıyor değilim tabi ama o kadar da olmaz mı yaaa(((
cnm pr008 diye geçiyorselam canım, dün park yatak ile ilgili cevap yazmışın ama geri döndüğümde mesajını tekrar göremedim. Kraftın 70*120 olan modeli hangisi ?
güzel anne adayları nasılsınız ne zamndır yazamadım .bebeğim bu sıralar maşallah çok hareketli ama hafta bir de olsa istifra diyoruz sarı su şeklinde sizlerde de oluyor mu genelde bu aylar olmaması lazım dedi annem bende tedi,rgin oldum dolayısıyla ...kızlar bu arada iş arıyorum doğumdan önce işe giriyi doğumdan sonra devam ederim diye dğüşünüyorum ama beni hamile oludğumu bile bile işe alan olur mu o düşünüdürücü...eşime söyledim araştırıyor ilkden karşıydı ama şiimdi kendiside bana yardımcı oluyor kızlar evde sıkıntıdan patlıyorum çalışmak istiyorum ekonomik olarak da daha rahat ederim diye düşnüyorum işallah allah hepimizin gönlüne göre verirr.çalışan annler doğum iznine kaç aylıkken kullanıcaksınız ?bu mübarek gğünde hepinize duacıyım allah herşeyin hayırlıısnı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?