- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.981
cnm doktorundan onay almadan sakın yapma ama tamam mı gerçi bu 2000 kalorilik fazla yemeli biley ama sen yine de mutlaka onay al tamam mı
Eki Görüntüle 601770
bu arada bi daha gidebilirsem eğer bu haftaya değişecek yani 3 haftada bir yenileniyor
günaydın hanımlar nasılsınsınız dün burda detaylı ultrasona giden komşum 15 falan baktılar bakmadılar dedi
bebeğin kalbinden şüphelenenmiş ,kalp ekosu istemiş çok şükür temiz çıkmış
bende pazartesi saat 9 gidecem tatlı ye gelki bebek oynasın dediler
bu arada vanda dr güneş koruyucu sordum
gebelere uygun soleten pregna dedi eczanede 71 liraydı eczacı evde senin yokmu dedim var 50 faktör garnier tamam dedi onu kullan biterse bunu alırsın dedi bende almadım
ciltte lekelenme olmasın diye 3 aydan sonra kullanmak gerekmiş bilginize
bu arada çok kar var burda 1 haftadır dışarı çıkamıyorum patladım sıkıntıdan
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iidir,
bizde bugün doktra gittik herşey güzel dedi tek tek baktı herşeyine ama periont. uzmanı değilim eğer arzu ederseniz başka bir yerede yönlendirebilirim dedi, bende kararsızım açıkçası gidip gitmeme konusunda bakalım gidersem önümüzdeki ay giderim, 22+2 yiz 527 gr 27 cm geldi böcüğüm ama yüzünü göstermedi bize 10 gün sonra kont. var ozman gösterr iişalah, elleride yumuk yumuktu açmadı cimrimi olcak ne hahahah:)
canım hamileyken iş bulman baya zor benim şu meşhur iş bulma sitelerinde aktif cv m vardı geçenlerde aradılar hamileyim dedim o hızla kapattılar telefonu
ama tanıdıklarınızdan ayarlayan olursa neden olmasın belki şansın yaver gider
teşekkür ederim canım bende de bi diyet programı var onunla karşılaştırdım da pek bi fark yok ama olmazsa bende bi diyetisyene gidicem benim doktorum çok rahat ya kaç kere sordum sorun yok kilonda çok kafana takıyorsun diyo ama sonuçta insanın morali bozuluyo herkes en fazla 5 kilo almışken ben 9 kilo alınca bir terslik var gibi geliyor gerçi herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı o iyi olsun ben herşeye razıyım
haklısın canım galiba evet bir tanıdık var ama bakalım yardım edebilecek mi..
birde hamile olduğumu ssöyliyim mi diye düşünüyorum benim pek belli değil de karnım gerçi sağlık testinde çıkar birde hamilelik izni falan alıcam of hakikaten zor gibi doğumdan sonrada bebeğimden vazgeçemem diye düşnüüyorum gerçi ben çalışırsam annem bakıcak ama bak hemen kapatmışlar hamileyim diyince beni e almazlar umut etmiyim ben yine canım saol
kızlar ben diyetisyene gidiyorum bu zamana kadar 10 kilo aldım dr direk diyetisyene gönderdi
çokta iyi oldu yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım ,kesinlikle gidin doğumdan sonra ne olacak o kilolar
sende yazar mısın sana nasıl bi diyet verdi cnm?
tatlım her insanın metabolizması farklı oldugu için yazmam doğru olmaz günlük 1800 kalori her gün yarım saat bir saat yürüyüş
kesinlikle diyetisyene gidip belli testleri yaptırıp program ayarlatmalısınız kulaktan dolma olmaz
hem buraya yazmam mümkün değil neresi nasıl yazayım
el kitapciğı verdi ne kaç kalori değişmler
canım hamile olduğunu söylemesen bu seferde 1-2 ay sonra sorun yaşarsın zaten 2 ay deneme süresi verilir bu 2 ay içinde sen hiçbir hak iddia edemeden olmadı deyip gönderebilirler tabi sen de olmadı deyip ayrılabilirsin ihbar süresi beklemeden ileride çalışmak istiyorsan bence şimdiden donanım ekle kendine ne bilim dil öğren mesela bilmiyorsan,ya da bi kursa git şöyle ucuz yollusundan ismekte falan bulabilirsin doğumdan hemen sonrada atarsın kendini iş dünyasına
bu arada bankaların sınavlarına bak,kpss ye hazırlan vs...
kızlar ben annelık eğitimine kacar :) bugun hıc gıdesım yok
dıger anne adayları eslerını getırtemedıgınden esım semınere katılmıcak
bugunku derste dogumla alakalıydı gelmesını cok ıstıyordum oda heveslı ama rahatsız olur dıger anne adayları dıye
tek gıdıcem gercı esım tutturdu ben bırakıcam senı ınsallah eslerden gelen olurda oda katılır
öpüldünüzzzzzzzzz
canım ben 3 kg aldım o da göbeğimde ve göğüslerimde ama buna ragmen insanların çenesi durmuyor..ben ilk 3 ay hiç tatlı yemedim tiksindim tatlıdan ve kilo verdim, şimdi çok tatlıya düştüm ayrıca hiç süt içmiyordum yoğurt ve peynirle idare ediyordum 1 aydır süte de başladım aldığım 3 kg bunlardan dolayı olmuş olabilir..çünkü son 6-7 haftada 3kg aldım..ayrıca eleviti çok düzenli kullanmıyordum artık onu da ihmal etmiyorum o da kilo yapıyor olabilir..bir de canım iştahım çok açık canım herşeyi çekiyor ama karnım çok gerildiğinden ve canımı acıttığından, nefesimi daralttığından gönlümce doyana kadar yiyemiyorum onun da etkisi var az almış olmamda..onun dışında hiç spor yapamadım yüzme çok istiyordum ne yaptıysam kayıt olamadım. yürüyüş de yapamıyorum çünkü çok çabuk yoruluyorum..sadece işe gidip geliyorum..
bende diğer az kg alan ve hiç almayan arkadaşları merak ediyorum neler yaptılar??
ooo seninki baya gelişkin bişeymiş cnm ben çok iyi bir hastaneye gittim aslında ama tahlil falan yapmadı tartıldım gebelik haftamı sordu bi liste tutuşturdu elime gönderdi ben de garipsedim hatta kadın doğumcu doktoruma sordum o da çok genel bişey yazmış zaten kendini çok zorlama yapıcam diye dedi
güzel anne adayları nasılsınız ne zamndır yazamadım .bebeğim bu sıralar maşallah çok hareketli ama hafta bir de olsa istifra diyoruz sarı su şeklinde sizlerde de oluyor mu genelde bu aylar olmaması lazım dedi annem bende tedi,rgin oldum dolayısıyla ...kızlar bu arada iş arıyorum doğumdan önce işe giriyi doğumdan sonra devam ederim diye dğüşünüyorum ama beni hamile oludğumu bile bile işe alan olur mu o düşünüdürücü...eşime söyledim araştırıyor ilkden karşıydı ama şiimdi kendiside bana yardımcı oluyor kızlar evde sıkıntıdan patlıyorum çalışmak istiyorum ekonomik olarak da daha rahat ederim diye düşnüyorum işallah allah hepimizin gönlüne göre verirr.çalışan annler doğum iznine kaç aylıkken kullanıcaksınız ?bu mübarek gğünde hepinize duacıyım allah herşeyin hayırlıısnı nasip eylesin
canım sen baya hareket te ediyorsun aslında ben senin gibi spor da yapmıyorum gün boyunca evdeyim ve ya örgü örüyo oluyorum ya nette geziniyorum yani bu popo ve göbeğin hakkını veriyorum
sanırım benim kilo alma sebebim iştahımın hiç kapanmamamsı ve midemin hiç bulanmaması 4. aya kadar düzenli her ay bir kilo aldım ondan sonrada malum iştah tavan yapınca bide bi hafta annemlerde kalıp homini gırtlak yiyince son iki ayda 5 kilo daha almış oldum tatlı arada canım istiyor ama süt yoğurt yumurta ve eleviti bende ihmal etmedim canım zaten anlamıyorumda o kadar kilom nereme gidiyo sanırım heryere eşit dağıttım ben
teşekkür ederim canım bende de bi diyet programı var onunla karşılaştırdım da pek bi fark yok ama olmazsa bende bi diyetisyene gidicem benim doktorum çok rahat ya kaç kere sordum sorun yok kilonda çok kafana takıyorsun diyo ama sonuçta insanın morali bozuluyo herkes en fazla 5 kilo almışken ben 9 kilo alınca bir terslik var gibi geliyor gerçi herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı o iyi olsun ben herşeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?