2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım bende de bi diyet programı var onunla karşılaştırdım da pek bi fark yok ama olmazsa bende bi diyetisyene gidicem benim doktorum çok rahat ya kaç kere sordum sorun yok kilonda çok kafana takıyorsun diyo ama sonuçta insanın morali bozuluyo herkes en fazla 5 kilo almışken ben 9 kilo alınca bir terslik var gibi geliyor gerçi herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı o iyi olsun ben herşeye razıyım

Biri Van mı dedi????? nerde oturuyorsun canım?

güzel annişler ve tatlı minikleri biz dr dan geldikkk:)

Allaha şükür herşey yolundaymış Allahım hepimizin bebişlerini korusun hayırlı cumalar:) çalışan annişlerin gözü aydın gelik haftasonuna...:) şimdiden güpgüzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle öpücüklerrrrr

hayırlı uğurlu olsun canım,2013 veletleri onlar cimrilik iyi olabilir belki

haklısın canım galiba evet bir tanıdık var ama bakalım yardım edebilecek mi..
birde hamile olduğumu ssöyliyim mi diye düşünüyorum benim pek belli değil de karnım gerçi sağlık testinde çıkar birde hamilelik izni falan alıcam of hakikaten zor gibi doğumdan sonrada bebeğimden vazgeçemem diye düşnüüyorum gerçi ben çalışırsam annem bakıcak ama bak hemen kapatmışlar hamileyim diyince beni e almazlar umut etmiyim ben yine canım saol

benim doktorumda ben diyetisyene gittim deyince çok takma kafana iyi olmuş ama çok takıyosun dedi oysa hiiiççç te takmıyorum ne takıyım canıımmm nedir ki kilo dediğin

kızlar ben diyetisyene gidiyorum bu zamana kadar 10 kilo aldım dr direk diyetisyene gönderdi

çokta iyi oldu yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım ,kesinlikle gidin doğumdan sonra ne olacak o kilolar

canım hamile olduğunu söylemesen bu seferde 1-2 ay sonra sorun yaşarsın zaten 2 ay deneme süresi verilir bu 2 ay içinde sen hiçbir hak iddia edemeden olmadı deyip gönderebilirler tabi sen de olmadı deyip ayrılabilirsin ihbar süresi beklemeden ileride çalışmak istiyorsan bence şimdiden donanım ekle kendine ne bilim dil öğren mesela bilmiyorsan,ya da bi kursa git şöyle ucuz yollusundan ismekte falan bulabilirsin doğumdan hemen sonrada atarsın kendini iş dünyasına
bu arada bankaların sınavlarına bak,kpss ye hazırlan vs...

kızlar ben annelık eğitimine kacar :) bugun hıc gıdesım yok
dıger anne adayları eslerını getırtemedıgınden esım semınere katılmıcak
bugunku derste dogumla alakalıydı gelmesını cok ıstıyordum oda heveslı ama rahatsız olur dıger anne adayları dıye
tek gıdıcem gercı esım tutturdu ben bırakıcam senı ınsallah eslerden gelen olurda oda katılır
öpüldünüzzzzzzzzz

sende yazar mısın sana nasıl bi diyet verdi cnm?

tatlım her insanın metabolizması farklı oldugu için yazmam doğru olmaz günlük 1800 kalori her gün yarım saat bir saat yürüyüş

kesinlikle diyetisyene gidip belli testleri yaptırıp program ayarlatmalısınız kulaktan dolma olmaz

hem buraya yazmam mümkün değil neresi nasıl yazayım

el kitapciğı verdi ne kaç kalori değişmler

ooo seninki baya gelişkin bişeymiş cnm ben çok iyi bir hastaneye gittim aslında ama tahlil falan yapmadı tartıldım gebelik haftamı sordu bi liste tutuşturdu elime gönderdi ben de garipsedim hatta kadın doğumcu doktoruma sordum o da çok genel bişey yazmış zaten kendini çok zorlama yapıcam diye dedi

evet canım söylemem lazım alırsa alır almassa seninde de dediğin gibi kpss çalışıyım kursa gidiyim.banka sınavına girdim yeterli puan alamadım kpss istediğim puan olmadı ama bebek doğar doğmaz eşim önümüzdeki yıl için dershaneye yazdırıcam dedi işallah faydası olur çünkü bu zamanda evde durmak çok sıkıcı birde hayat çok pahalı inan ekonomik özgürlüğü olması insanın çok güzel oluyor 6 yıldır çalışıyordum belkide o yüzden zor geliyor hemde çalışınca kafam rahat oluyor canım insanlar bu kadar başıma uçuşmuyor bu nasıl olsa evde diye:)

bende eşimle böyle bir eğitime katılmayı çook istiyorum ama olmuyo..

sanırım benim kilo alma sebebim iştahımın hiç kapanmamamsı ve midemin hiç bulanmaması 4. aya kadar düzenli her ay bir kilo aldım ondan sonrada malum iştah tavan yapınca bide bi hafta annemlerde kalıp homini gırtlak yiyince son iki ayda 5 kilo daha almış oldum tatlı arada canım istiyor ama süt yoğurt yumurta ve eleviti bende ihmal etmedim canım zaten anlamıyorumda o kadar kilom nereme gidiyo sanırım heryere eşit dağıttım ben

hadiya ban testler yaptı ölçtü biçti şunları şöyle yiyeceksin böyle mesela 2 bisküvi şu kadar kalori onu yemek yerine bir kase çorba yada 1 dili ekmek tercih edebilirsin gibi kitapçıkta verdi nasıl uygulayacağımı anlattı tuz un gibi şeyler en az düzeyde şeker falan yok

benim metabolizmam çok çok hızlı ben bunları uygulayınca zaten hiç kilo almadı bu zamana kadar 9 kılo aldım ama diyetisyene gitmeseydim 20 kilo almış 3 aylıkken 9 aldım 9 kaldım

yani diyetisyen şart yürüyüşte işte 1 haftadır yürüyemiyorum kardan dolayı

Yok canım merak etme bende eğer aç olursam sarı su şeklinde istifra ediyorum haftada bir yemekten sonra olursa çok fena oluyor 2 gün önce çıkardım ama yemek yememe engel değil bebeğimdede çok şükür bir sıkıntı yok ayrıca herkesin hamileleik süreci farklı benim kayınvaldem 9 ay boyunca kusmuş tedirgin olma iş konusuda bence hiç uğraşma karnın burnunda kimsenin işe alacağını düşünmüyorum zaten kış vakti zor olur hamile hamile 4 ay sonra doğum yapıcaksın sonra zaten kaç ay çalışamıcaksın bebekden dolayı bende çalışıyordum çıktım en azz 1 yaşına kadar bekler sonra tekrar başlarım çalışmaya diyorum nasip bakalım

canım sen baya hareket te ediyorsun aslında ben senin gibi spor da yapmıyorum gün boyunca evdeyim ve ya örgü örüyo oluyorum ya nette geziniyorum yani bu popo ve göbeğin hakkını veriyorum

tatlım yapıyorum da ne oluyor allah aşkına afedersin popomdan ter akıyo spor yaparken ama sonuç ortada :))))

benim de aksine bulantım da oldu reflüm de ama ben de bu yüzden sürekli yedi çünkü ancak bişeyler yerken rahatlıyodu ilk zamanlar Hüsmen Aga gibi elimde ekmekle gezdim ya baş ucumda bisküvim vardı uyanır uyanmaz yapışıyodum gir mideme beni kurtar lütfen diye amaan önemli olan sağlıklı doğsun bizim yavruşlar gerisi boş bendeki fizyoljik bi takıntıdan ziyade oluşabilecek tansiyon ve şeker hastalıklarına karşı bi korku yoksa çok ta önemli değil aslında daha öncede bi çok kez deli kilolar alıp verdim nasılsa yine alır yine veririm ne olcek

Ya canım herkesin bünyesi farklı sen ne zaman tartılıyorsun en iyi takip sabah aç karnına ölçümler hem bu kadar kafana takma benim arkadaşım 8 aylık 17 kilo almış doğuma kadar Allah bilir kaç olacak hiç kafasına takmıyor bende 5-6 kilo arası değişiyorum ama sadece sütlü tatlı yiyorum bu haftadan itibaren hamurişi ve tuzuda kıstık hamurişi sevmem ama tuzu azda olsa kullanıyorum birde kepek yada çavdar ekmeği yiyorum ben hamileliğimin başından beri bence özellikle diyet yapmana gerek yok keyfini çıkar biraz dikkat etsen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…