2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok şükür canım bebeğime bir şey oldu diye korkuyorum kusunca haftaya doktora gidicez işallah sağlığı iyidir bebişimin.ben de aç karnında çıkartıyorum bugün öyle oldu .genelde herkezin farklı oluyor demek ki.evet canım ablamdas öyle söylüyor kocaman karnın olucak tutturma iş diye söylüyor .benim girceğim yer bir kilinik canım şuanda ama dediğin gibi bebeğim işden daha önemli eşime söylicem aramasın doğumdan sonra girerim güzelcene çalışırım canım arkadaşım teşekkürler yorumun için .hıı birde şunu anladım eşime geçen kızsamda ben onu çok seviyorum ya o sinirden söylemi,ş bana öyle şeyleri pişman olmuş genelde aramıza birileri girince tartışıyoruz .bebişin nasıl canım keyfi yerindemi

aslında haklısın takmam gereken en son şey kilo olmalı tatlım ama hayatımda hiç bu rakamları tartıda görmedim o yüzden moralim bozuluyor sanırım bende sabah aç karnına ve haftada iki kez tartılıyorum dediğin gibi hamur işi tatlı falan yesem bu kadar üzülmem yedimde aldım derim ama o kadar dikkate ve spora rağmen bu kiloyu alınca sinir oluyo insan

Gulsevdam olur ewlendirelim Walla ama bak sonra benim kızı görünce yok ben şaka yaptım falan kabul etmem ha:)) uzaylılar benziyor bizim çirkin:))

İyiyiz canım çok şükür valla bende kustuğum için vicdan yapıp üzülüyordum ama çok şükür bebişin kilosu gayet iyi hiç takma kafana biraz önce eşimle pazara gittik daha onları bile yerleştirmeden buraya girdim şimdi yavaş yavaş temizlik yapıcam öpüyorum çok artık 1-2 saate anca dönerim çok sohbet etmeyin yahu geçmişi okumaktan yeni yazılara yetişemiyorum

Ay birde çıkmadan şunu diycem bu 3 litre su işi iyide tuvalete bi yatak atıcam yahu 10 dk bir zor oluyor.Elimde su şişesi her yeri taşıyorum suyumu evden doldurup çıkyorum eşimde dalga geçiyor artık dışardanda alırız diye Sanki ben cimriymişim gibi halbuki her gidilen yerde su aramak zor yoksa ben cimri değilim

Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??

canım okudum yaşadıklarını boşuna yıpratmışsın kendini hamileyken insan normalden çok daha fazla alıngan oluyor ne yazık ki dışardakiler de dışarda kalmayı beceremiyorlar bi daha bu olanları yaşamamak için kimsenin yanında tartışmayın canım annene dahi kavganızı söyleme çünkü anne o sen affediyorsun da onlar pek unutmuyorlar,Allah muhabbetinizi artırsın cnm maşallah

Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??

ne güzel ya sen şanslı annelerdensin doktorunla konuşuyo musunuz cnm o söyler az veya fazla diye zaten çocuğun gelişimi iyiyse bişey demiyorlar ha ben kilo almak istiyorum illa diyosan ben gönderiyim sana bende fazlasıyla var

selam epeydır gelmıyodum.özlemişim bak...bız ıyız çok şükür amnıyosentez olmuştuk onun sonuçlarıda temız çıktı şükür.kızcemle ıyız iştee..artık detaylı usgler geldı demı sıra.ya ben bılmıyorum gırmeme gereklımı doktor ııznlıymış haftaya gelecekmış doktor.bı danışayım...

Ahh bu sıpa mıdeme kuruldu resmen oturamıyorum canım yanıyo asagıdan da tekmeyı basıyo kalk dıye ahhh ahhh nasıl gececek gunler boyle

Merhaba Mayıs ayının güzel Anneleri...
Dün Epilasyon görevini Başarıyla tamamladım Bazıları yapamıyorum egilemıyorum vesaire demelerine karşılık Çok şükür bi sorun yaşamadım ..:)
YArınki Bebeğimle buluşmamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sabah bel ağrısıyla uyandım halada dinmedi agrısı bılıyorum bel agrısı normal bişi ama bu biraz şiddetli

Kılo konusu acılmıskenn ahhh ahh bende bu konudan muzdaribim ( 64 ıle hamıle kalmıstım 3 gun tartılmadım ben daha 66 yı gormeden 67 de buldum kendımı .. diyetemi başlasam, elma sirkesi diyeti vesaire

Hos geldın canım bayadır gorunmuyordun merak edıyorduk senı gozumuz aydın

kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyor sizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:

ben 70 ile hamile kalıp şimdi 75 i buldum ve bu iştahla gidersem doğumda kaçı bulurum bilmiyorum. ama inanın kiloya takılmıyorum artık yeterki bebeğim kilo alsın ve sağlıklı olsun . çevremde kilosu düşük yeni doğmuş bebekler var ve onları görünce kilomu düşünmemin yersizliğini anlıyorum. önemli olan bebeğin kilosu..

Elıne saglık bende 67 ıle hamıle kaldım 20.haftamdayım 69a dogru yol alıyorummm

canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah o bilir ne zaman geleceğini ben böyle bişey yaşamadım ama sadece sana şunu söylemek istedim bu olayı geciktiren yegane sebeplerden biri de stres,sen çok kafaya takmışsın biraz oluruna bırakmayı dene bak o zaman olacak hiç takip etme düşünmemeye çalış Allah sana da en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım.

Canım ıns rabbım tez zamanda sana da nasıp eder yumurtlama gunlerıne falan dıkkat edıyor musun adetın basladıgı gunden sonrakı 10-12-14-16 ıncı gunlerde yapılması gerekıyor gun asırı

kız 64 muydun sen.boy kaç? hıç gostermıyosunda.:) maşallh...

Hos geldın canım bayadır gorunmuyordun merak edıyorduk senı gozumuz aydın
sagol canım.buralardayım artık:)

rabbım ınşallh sanada kısa zamanda nasıp eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…