- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.001
Yok canım merak etme bende eğer aç olursam sarı su şeklinde istifra ediyorum haftada bir yemekten sonra olursa çok fena oluyor 2 gün önce çıkardım ama yemek yememe engel değil bebeğimdede çok şükür bir sıkıntı yok ayrıca herkesin hamileleik süreci farklı benim kayınvaldem 9 ay boyunca kusmuş tedirgin olma iş konusuda bence hiç uğraşma karnın burnunda kimsenin işe alacağını düşünmüyorum zaten kış vakti zor olur hamile hamile 4 ay sonra doğum yapıcaksın sonra zaten kaç ay çalışamıcaksın bebekden dolayı bende çalışıyordum çıktım en azz 1 yaşına kadar bekler sonra tekrar başlarım çalışmaya diyorum nasip bakalım
Ya canım herkesin bünyesi farklı sen ne zaman tartılıyorsun en iyi takip sabah aç karnına ölçümler hem bu kadar kafana takma benim arkadaşım 8 aylık 17 kilo almış doğuma kadar Allah bilir kaç olacak hiç kafasına takmıyor bende 5-6 kilo arası değişiyorum ama sadece sütlü tatlı yiyorum bu haftadan itibaren hamurişi ve tuzuda kıstık hamurişi sevmem ama tuzu azda olsa kullanıyorum birde kepek yada çavdar ekmeği yiyorum ben hamileliğimin başından beri bence özellikle diyet yapmana gerek yok keyfini çıkar biraz dikkat etsen yeter
çok şükür canım bebeğime bir şey oldu diye korkuyorum kusunca haftaya doktora gidicez işallah sağlığı iyidir bebişimin.ben de aç karnında çıkartıyorum bugün öyle oldu .genelde herkezin farklı oluyor demek ki.evet canım ablamdas öyle söylüyor kocaman karnın olucak tutturma iş diye söylüyor .benim girceğim yer bir kilinik canım şuanda ama dediğin gibi bebeğim işden daha önemli eşime söylicem aramasın doğumdan sonra girerim güzelcene çalışırım canım arkadaşım teşekkürler yorumun için .hıı birde şunu anladım eşime geçen kızsamda ben onu çok seviyorum ya o sinirden söylemi,ş bana öyle şeyleri pişman olmuş genelde aramıza birileri girince tartışıyoruz .bebişin nasıl canım keyfi yerindemi
kızlar ben annelık eğitimine kacar :) bugun hıc gıdesım yok
dıger anne adayları eslerını getırtemedıgınden esım semınere katılmıcak
bugunku derste dogumla alakalıydı gelmesını cok ıstıyordum oda heveslı ama rahatsız olur dıger anne adayları dıye
tek gıdıcem gercı esım tutturdu ben bırakıcam senı ınsallah eslerden gelen olurda oda katılır
öpüldünüzzzzzzzzz
çok şükür canım bebeğime bir şey oldu diye korkuyorum kusunca haftaya doktora gidicez işallah sağlığı iyidir bebişimin.ben de aç karnında çıkartıyorum bugün öyle oldu .genelde herkezin farklı oluyor demek ki.evet canım ablamdas öyle söylüyor kocaman karnın olucak tutturma iş diye söylüyor .benim girceğim yer bir kilinik canım şuanda ama dediğin gibi bebeğim işden daha önemli eşime söylicem aramasın doğumdan sonra girerim güzelcene çalışırım canım arkadaşım teşekkürler yorumun için .hıı birde şunu anladım eşime geçen kızsamda ben onu çok seviyorum ya o sinirden söylemi,ş bana öyle şeyleri pişman olmuş genelde aramıza birileri girince tartışıyoruz .bebişin nasıl canım keyfi yerindemi
Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??
selamepeydır gelmıyodum.özlemişim bak...bız ıyız çok şükür amnıyosentez olmuştuk onun sonuçlarıda temız çıktı şükür. kızcemle ıyız iştee..artık detaylı usgler geldı demı sıra.ya ben bılmıyorum gırmeme gereklımı doktor ııznlıymış haftaya gelecekmış doktor.bı danışayım...
Merhaba Mayıs ayının güzel Anneleri...
Dün Epilasyon görevini Başarıyla tamamladımBazıları yapamıyorum egilemıyorum vesaire demelerine karşılık Çok şükür bi sorun yaşamadım ..:)
YArınki Bebeğimle buluşmamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sabah bel ağrısıyla uyandım halada dinmedi agrısı bılıyorum bel agrısı normal bişi ama bu biraz şiddetli
Kılo konusu acılmıskenn ahhh ahh bende bu konudan muzdaribim( 64 ıle hamıle kalmıstım 3 gun tartılmadım ben daha 66 yı gormeden 67 de buldum kendımı .. diyetemi başlasam, elma sirkesi diyeti vesaire
kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:
Canım ıns rabbım tez zamanda sana da nasıp ederkızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:
kız 64 muydun sen.boy kaç? hıç gostermıyosunda.:) maşallh...Merhaba Mayıs ayının güzel Anneleri...
Dün Epilasyon görevini Başarıyla tamamladımBazıları yapamıyorum egilemıyorum vesaire demelerine karşılık Çok şükür bi sorun yaşamadım ..:)
YArınki Bebeğimle buluşmamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sabah bel ağrısıyla uyandım halada dinmedi agrısı bılıyorum bel agrısı normal bişi ama bu biraz şiddetli
Kılo konusu acılmıskenn ahhh ahh bende bu konudan muzdaribim( 64 ıle hamıle kalmıstım 3 gun tartılmadım ben daha 66 yı gormeden 67 de buldum kendımı .. diyetemi başlasam, elma sirkesi diyeti vesaire
sagol canım.buralardayım artık:)Hos geldın canımbayadır gorunmuyordun merak edıyorduk senı gozumuz aydın
kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?