2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yok oyle illa kilo alım demiyorum cok sağol:)) ama yani hepiniz bölen 5er 10ar alinca bendemi bise war dedim neyse kızıma zararı yoksa ben iyiyim böyle:))

evet doktorumda aynısını söyledi stres yaparsan sorun olmamasına rağmen olmaz dedi herşey kafada bitiyormuş ama elimde değil malesef duan için sağol canım amin inşallah

maşallah annesi bende bebişimi merak ediyorum az kaldı gitmeme doktor amcasına:)tamam canım yorma kendini kolay gelsin sana bende çok öpüyorum görüşürüz

Canım ıns rabbım tez zamanda sana da nasıp eder yumurtlama gunlerıne falan dıkkat edıyor musun adetın basladıgı gunden sonrakı 10-12-14-16 ıncı gunlerde yapılması gerekıyor gun asırı

amin canım ALLAH hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahevet dikkat ediyorum ben 35 günde bir adet oluyorum öyle olunca 20.güne mi denk gelmiş oluyor canım onu tam çözemedimde çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyor demişlerdi :26:

bende 3 kılo aldım..kusmaktan verdıgım o 2 kıloyu aldım.ustunede 1 kılo aldım..işte eder 3:) saglık olsun yaa..verırız ..

cnm goggle amca bilir herşeyi sen yaz ona yumurtlama günleri diye o sana bir sürü hesaplayıcı çıkartıyo

kızlar çok garip bişey oldu dilime acıyınca fark ettim
üstü beyaz ve bazı yerlerinde nokta nokta kızarıklıklar var ilk defa böyle bişey gördüm bu ne şimdi?
annemi aradım hamileyken bende de olmuştu ama bilmiyorum neden olduğunu dedi
doktorumu da aramak istemiyorum çok garip geliyo her dakka arıyomuşum gibi görmemişin çocuğu olmuş derler ya hani

Gulsevdam olur ewlendirelim Walla ama bak sonra benim kızı görünce yok ben şaka yaptım falan kabul etmem ha:)) uzaylılar benziyor bizim çirkin:))
:) benim oğlumda uzaylıya benziyor..yoksa bizimkiler ruh ikizi mi :)

canım bende 35-40 günde bi adet olurdum..3,5 yıllık evliyim..2,5 yıl çok iyi korundum..son 6 ay yine korunuyordum ama bilirsin hani bazı şeylere çok dikkat etmezsin ya o şekilde korunuyordum..yani eşim korunuyordu ama çok dikkatli değildik..3.yıl bitti birgün bi baktım adet olmadım, hiç şüphelenmedim cünkü adetlerim çok düzensiz..test yaptım baktım hamile kalmışım..arada bi kaçan olmuş o beni hamile bırakmış.. o şekilde halbuki 6-7 aydır korunuyoduk ama çok iyi bir korunma yöntemi değildii..hiç bebek düşünmedik stres yapmadık oluyomu olmuyomu diye..bence o yüzden arada kaza oldu bizimki..eminim isteseydik ve uğraşsaydık stresten bir türlü olmayacaktı..bebek hiç düşünmüyordum ama yinede dua ediyordum hayırlı bir zamanda hayırlı bir evladım olsun diye..demekki hayırlı zaman şimdiymiş ve süpriz olarak rabbim onu bize verdi..ne kadar düşünüp isteyip stres yaparsan o kadar zor olur..daha çok yeni evlisin..

Son düzenleme:
ahh bu sıpa mıdeme kuruldu resmen oturamıyorum Canım yanıyo asagıdan da tekmeyı basıyo kalk dıye Ahhh ahhh nasıl gececek gunler boyle

bende ağlıycam artık cürük acısı gibi midem
kaykılıncada rahat oturamıyorum hem görünüş hem belde :/

tebrik ediyorum cn mseni

cnm goggle amca bilir herşeyi sen yaz ona yumurtlama günleri diye o sana bir sürü hesaplayıcı çıkartıyo

tamam canım sağol inanırmısın bir çok topikde yazdım ama kimse sizin gibi ilgilenip cvp vermedi bana destek olmadı.hamiş değilim ama genelde sizleri takip ediyorum tşk ettim hepinize :119:
16sında adet olmam lazım tabi inşallah olmam :26::26:

istediğin zaman gel yaz cnm illa hamile olman gerekmez,umarım hayırlısıyla kavuşursun evladına..

evet dediğine katılıyorum çok haklısın düşünmediğin ummadığın bir anda olmuş.ben afedersin o an bile tutarmı tutmaz mı die kendimi paralıyorumdoktorumda öyle dedi kızdı bana sen böyle düşünmeye devam edersen olmaz dedi düşünme dedi.bundan sonra öyle yapcam artık bebek düüşünmüyormusum gibi devam etcem hayatıma Rabbim en doğru zamanı bilir.teşekkür ediyorum sanada

bılemedım bende.ama annendede olmuş onemlı degıldır.pekı nasıl gecmıştıde dedınmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…