- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.021
ne güzel ya sen şanslı annelerdensin doktorunla konuşuyo musunuz cnm o söyler az veya fazla diye zaten çocuğun gelişimi iyiyse bişey demiyorlar ha ben kilo almak istiyorum illa diyosan ben gönderiyim sana bende fazlasıyla var
canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah o bilir ne zaman geleceğini ben böyle bişey yaşamadım ama sadece sana şunu söylemek istedim bu olayı geciktiren yegane sebeplerden biri de stres,sen çok kafaya takmışsın biraz oluruna bırakmayı dene bak o zaman olacak hiç takip etme düşünmemeye çalış Allah sana da en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım.
İyiyiz canım çok şükürvalla bende kustuğum için vicdan yapıp üzülüyordum ama çok şükür bebişin kilosu gayet iyi hiç takma kafana biraz önce eşimle pazara gittik daha onları bile yerleştirmeden buraya girdim şimdi yavaş yavaş temizlik yapıcam öpüyorum çok artık 1-2 saate anca dönerim çok sohbet etmeyin yahu geçmişi okumaktan yeni yazılara yetişemiyorum
Canım ıns rabbım tez zamanda sana da nasıp ederyumurtlama gunlerıne falan dıkkat edıyor musun adetın basladıgı gunden sonrakı 10-12-14-16 ıncı gunlerde yapılması gerekıyor gun asırı
kız 64 muydun sen.boy kaç? hıç gostermıyosunda.:) maşallh...
sagol canım.buralardayım artık:)
rabbım ınşallh sanada kısa zamanda nasıp eder...
amin canım ALLAH hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahevet dikkat ediyorum ben 35 günde bir adet oluyorum öyle olunca 20.güne mi denk gelmiş oluyor canım onu tam çözemedimde çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyor demişlerdi :26:
Elıne saglıkbende 67 ıle hamıle kaldım 20.haftamdayım 69a dogru yol alıyorummm
:) benim oğlumda uzaylıya benziyor..yoksa bizimkiler ruh ikizi mi :)Gulsevdam olur ewlendirelim Walla ama bak sonra benim kızı görünce yok ben şaka yaptım falan kabul etmem ha:)) uzaylılar benziyor bizim çirkin:))
amin canım ALLAH hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahevet dikkat ediyorum ben 35 günde bir adet oluyorum öyle olunca 20.güne mi denk gelmiş oluyor canım onu tam çözemedimde çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyor demişlerdi :26:
ahh bu sıpa mıdeme kuruldu resmen oturamıyorumCanım yanıyo asagıdan da tekmeyı basıyo kalk dıye Ahhh ahhh nasıl gececek gunler boyle
merhaba mayıs ayının güzel anneleri...
Dün epilasyon görevini başarıyla tamamladım :d bazıları yapamıyorum egilemıyorum vesaire demelerine karşılık çok şükür bi sorun yaşamadım ..:)
yarınki bebeğimle buluşmamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sabah bel ağrısıyla uyandım halada dinmedi agrısı bılıyorum bel agrısı normal bişi ama bu biraz şiddetli
kılo konusu acılmıskenn ahhh ahh bende bu konudan muzdaribim( 64 ıle hamıle kalmıstım 3 gun tartılmadım ben daha 66 yı gormeden 67 de buldum kendımı .. diyetemi başlasam, elma sirkesi diyeti vesaire
cnm goggle amca bilir herşeyi sen yaz ona yumurtlama günleri diye o sana bir sürü hesaplayıcı çıkartıyo
kız 64 muydun sen.boy kaç? hıç gostermıyosunda.:) maşallh...
sagol canım.buralardayım artık:)
rabbım ınşallh sanada kısa zamanda nasıp eder...
ya bu aşı 24.haftada olmuyormuydu ? ben daha henüz yaptrmadımda.
tamam canım sağolinanırmısın bir çok topikde yazdım ama kimse sizin gibi ilgilenip cvp vermedi bana destek olmadı.hamiş değilim ama genelde sizleri takip ediyorum tşk ettim hepinize :119:
16sında adet olmam lazım tabi inşallah olmam :26::26:
:) benim oğlumda uzaylıya benziyor..yoksa bizimkiler ruh ikizi mi :)
canım bende 35-40 günde bi adet olurdum..3,5 yıllık evliyim..2,5 yıl çok iyi korundum..son 6 ay yine korunuyordum ama bilirsin hani bazı şeylere çok dikkat etmezsin ya o şekilde korunuyordum..yani eşim korunuyordu ama çok dikkatli değildik..3.yıl bitti birgün bi baktım adet olmadım, hiç şüphelenmedim cünkü adetlerim çok düzensiz..test yaptım baktım hamile kalmışım..arada bi kaçan olmuş o beni hamile bırakmış.. o şekilde halbuki 6-7 aydır korunuyoduk ama çok iyi bir korunma yöntemi değildii..hiç bebek düşünmedik stres yapmadık oluyomu olmuyomu diye..bence o yüzden arada kaza oldu bizimki..eminim isteseydik ve uğraşsaydık stresten bir türlü olmayacaktı..bebek hiç düşünmüyordum ama yinede dua ediyordum hayırlı bir zamanda hayırlı bir evladım olsun diye..demekki hayırlı zaman şimdiymiş ve süpriz olarak rabbim onu bize verdi..ne kadar düşünüp isteyip stres yaparsan o kadar zor olur..daha çok yeni evlisin..
kızlar çok garip bişey oldu dilime acıyınca fark ettim
üstü beyaz ve bazı yerlerinde nokta nokta kızarıklıklar var ilk defa böyle bişey gördüm bu ne şimdi?
annemi aradım hamileyken bende de olmuştu ama bilmiyorum neden olduğunu dedi
doktorumu da aramak istemiyorum çok garip geliyo her dakka arıyomuşum gibi görmemişin çocuğu olmuş derler ya hani
1.67 boyum canım ..ilk dogumumdan sonra 55 kıloydum... 2 dogumdan sonra 62 ve sonrasından 2 kılo daha eklenıp 64 oldum umarım 80 ni bulmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?