- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.041
bılemedım bende.ama annendede olmuş onemlı degıldır.pekı nasıl gecmıştıde dedınmı:)
07papatya bu arada Canım sen nerelerdeydın ..? :) Saglıgımız yerindedir umarım ..:)
karbonatlı suyla ağzını çalkala geçer dedi ama daha denemedim
zeynep bıızm 2 li test rıskli çıkmıştı..amnıyosentz oldum 3,5 hafta sonuçç bekledık.buralara pek gırmek ıstemedım...şükür dun aldık temız sonuçlarımızı .kızcem gayet ıyıymış..oyle işte.:)
aa evet bak bı anda aklıma gelmemeıştı..bebeklerde agızda bayaz pamukçuk olunca karbonatlı auyla temızlerler..dogru demış annen:)
zeynep bıızm 2 li test rıskli çıkmıştı..amnıyosentz oldum 3,5 hafta sonuçç bekledık.buralara pek gırmek ıstemedım...şükür dun aldık temız sonuçlarımızı .kızcem gayet ıyıymış..oyle işte.:)
amın canım.benım bayagı yuksektı sonuç 3 doktorada gosterdım amnıyo olacaksın demışlerdı.şükür atlattık artık..Seni cok ıyı anlayabılıyorum canım .. Bende 3 lü test sonucumda senın yasadıklarını yaşadım ama çok şükürki doktorum moralimi yerine getirdi..:)
Sonucların iyi cıkmasına cok sevındım canım RABBİM evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın inş...
e tabi yılların tecrübesiama insan enteresan bişeyle karşılaşınca şaşırıyo ben de belki burda başına gelen vardır bi yazim dedim ama cıks kimsede olmamış sanırsam
Ay birde çıkmadan şunu diycem bu 3 litre su işi iyide tuvalete bi yatak atıcam yahu 10 dk bir zor oluyor.Elimde su şişesi her yeri taşıyorum suyumu evden doldurup çıkyorum eşimde dalga geçiyor artık dışardanda alırız diyeSanki ben cimriymişim gibi halbuki her gidilen yerde su aramak zor yoksa ben cimri değilim
çok geçmiş olsun bu testlerin bu bekleme durumu çok kötü ya bitmiş gitmiş artık gönlünce yaşa hamileliğini
Canım goggle da bır aratsan ben buraya bakmıstım ovulasyon mu ne dıye 4eyluldu o gun yaptık sansıma da olsuamin canım ALLAH hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahevet dikkat ediyorum ben 35 günde bir adet oluyorum öyle olunca 20.güne mi denk gelmiş oluyor canım onu tam çözemedimde çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyor demişlerdi :26:
Etım sıkı benımYeme beni,, senmisin 67 ıle hamıle kalanResimlerinde pek çıtı pıtı gorunuyorsun ...Taş çatlasa 52 gibi gorunuyordun
bende ağlıycam artık cürük acısı gibi midem
kaykılıncada rahat oturamıyorum hem görünüş hem belde :/
tebrik ediyorum cn mseni
kızlar çok korkuyorum bende kilo işinden bu muhabbeti hiç açmayalım en iyisi
yemeğimizi yaptık hamarat kızımlaçayımı aldım geldim yanınıza :126:
kilomu yazayımda moraliniz yerine gelsin
76 ile hamile kaldım şu an 82 kiloyum
12 kilo hakkımı yarı yarıya tamamladım
bakalım sonum ne olcek:18:
çok geçmiş olsun canımSelam küçücük mucizelerin güzel anneleri
çokça uzun zamandır gelemedim buralara vücudumda enfeksiyon vardı.
idrar yolu enfeksiyonu ile başlayıp, gribal enfeksiyon, üst solunum yolları enfeksiyonu, akut farenjit olarak devam etti
15 gündür raporluydum annemlerde kaldık genelde. o yüzden sizlere epeydir selam veremedik oğlumla..
dün şeker yüklemesi yaptırdım. 3 saat aç susuz durmak zor geldi bana midem bulandı ikide bir
ama çok şükür sonucumuz iyi çıktı.
kilo konusundan bahsedilmiş ben de çok kilo almaktan korkan bir anne adayı olarak 3,5 kilo almışım.
çok şükür iyi gibi ama sanırım hastalıklardan fln böyle oldu diyorum. çünkü hamilelikten önce de ne zaman hastalansam zayıflarım ben.
bu arada dün oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize aynen vesikalık gibiydi kızlar ya görmeniz lazımdı :) aynı annesi benim paşam küçük burun çıkık elmacık kemikleri :)
gerçi benim gönlümden geçen babasına çok benzemesiydi ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi o.
bir de elleriyle tutmuş kordonunu emmeye çalışıyodu yavrum
bizden haberler böyle..
ha bu arada lohusa pijaması fln da konuşulmuş ben yılbaşından önce istanbula gittiğimde aldım.
eminönünde internette görebileceğiniz bütün pijama modelleri var nerdeyse ve fiyatları da gayet uygun.
ben 2 pijama takımı 1 sabahlığa 145 lira verdim. (bu arada pijamalar uzun kollu ve sabahlık da diz kapaklarıma kadar yine uzun kollu bir model)
bulursam resimlerini de eklerim birazda.
sanırım çok uzattım
öptüm hepinizi, hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun canımbütün enfeksion çeşitlerini geçirmişsin
rabbim bi daha yaşatmasın
bu araada ayrıntılı usg ve şekerinde problem yokmuş çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?