2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
07papatya bu arada Canım sen nerelerdeydın ..? :) Saglıgımız yerindedir umarım ..:)

zeynep bıızm 2 li test rıskli çıkmıştı..amnıyosentz oldum 3,5 hafta sonuçç bekledık.buralara pek gırmek ıstemedım...şükür dun aldık temız sonuçlarımızı .kızcem gayet ıyıymış..oyle işte.:)

Seni cok ıyı anlayabılıyorum canım .. Bende 3 lü test sonucumda senın yasadıklarını yaşadım ama çok şükürki doktorum moralimi yerine getirdi..:)
Sonucların iyi cıkmasına cok sevındım canım RABBİM evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın inş...

Son düzenleme:
aa evet bak bı anda aklıma gelmemeıştı..bebeklerde agızda bayaz pamukçuk olunca karbonatlı auyla temızlerler..dogru demış annen:)

e tabi yılların tecrübesi ama insan enteresan bişeyle karşılaşınca şaşırıyo ben de belki burda başına gelen vardır bi yazim dedim ama cıks kimsede olmamış sanırsam

çok geçmiş olsun bu testlerin bu bekleme durumu çok kötü ya bitmiş gitmiş artık gönlünce yaşa hamileliğini

amın canım.benım bayagı yuksektı sonuç 3 doktorada gosterdım amnıyo olacaksın demışlerdı.şükür atlattık artık..

e tabi yılların tecrübesi ama insan enteresan bişeyle karşılaşınca şaşırıyo ben de belki burda başına gelen vardır bi yazim dedim ama cıks kimsede olmamış sanırsam

tabı yaa.:)

bende daha tuvaletten çıkarken tekrar geliyo anlamadım..eşim çok dalga geçiyoo..

Canım goggle da bır aratsan ben buraya bakmıstım ovulasyon mu ne dıye 4eyluldu o gun yaptık sansıma da olsu nasıp ıslerı canım sen cok kasma kendını o zaten hayırlı vakıtte olacaktır
Yeme beni,, senmisin 67 ıle hamıle kalan Resimlerinde pek çıtı pıtı gorunuyorsun ...Taş çatlasa 52 gibi gorunuyordun
Etım sıkı benım valla ya 67 ıle hamıle kaldım guya kılo verecektım annem verırsın bırde hamıle kaılnca 20kılo alırsan ne olacak dedı bende battı balık yan gıder dedım saldım kendımı ama saka maka cok korkuyorum cok kılo almaktannn
bende ağlıycam artık cürük acısı gibi midem
kaykılıncada rahat oturamıyorum hem görünüş hem belde :/

tebrik ediyorum cn mseni

Ben dogsun ılk ısım sıpamı dovmek olacak bır asagıdan bır yukarıdan vurup duruyor annem cok yaramaz olacak bu oglan daha 5 aylııken gezıyorsa fıttır fıttır 7,aydan sonra ne yapacaksın dedı torun saglıklı olsunda dayanırım dedım ama hakıkaten bazen oturmak ısgence gıbı gelıyoooooo

merhaba annecikler
07papatya gözünaydın cnm bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim
diğer rahatsız anneciklere de acil şifalar diliyorum
19 ocak ayrıntılıya giricem ben de kadıköy sonomed'e gidicem 177.00 tl fiyatı uygun geldi bana

yemeğimizi yaptık hamarat kızımla çayımı aldım geldim yanınıza :126:

kilomu yazayımda moraliniz yerine gelsin

76 ile hamile kaldım şu an 82 kiloyum

12 kilo hakkımı yarı yarıya tamamladım

bakalım sonum ne olcek:18:

selamlarrrrrrr biz geldik kızımla

bişi sorsam teyzeleri

ben evvelki gece yatmadan buzluktaki bifteki çıkardım dün pişiririm diye
dün dışarda yemem gerekince onu yapamadım
hala buzdolabında duruyo fish and meat çekmecesinde, bugün pişirsem bişi olurmuki :26:

nereye moralim yerine gelecek canım ben senden geri kalmam ileri bile giderim içime düştüm anammmmmmmmmmmmmmm nolacak bizim halimiz

Son düzenleme:
Selam küçücük mucizelerin güzel anneleri
çokça uzun zamandır gelemedim buralara vücudumda enfeksiyon vardı.
idrar yolu enfeksiyonu ile başlayıp, gribal enfeksiyon, üst solunum yolları enfeksiyonu, akut farenjit olarak devam etti
15 gündür raporluydum annemlerde kaldık genelde. o yüzden sizlere epeydir selam veremedik oğlumla..
dün şeker yüklemesi yaptırdım. 3 saat aç susuz durmak zor geldi bana midem bulandı ikide bir
ama çok şükür sonucumuz iyi çıktı.
kilo konusundan bahsedilmiş ben de çok kilo almaktan korkan bir anne adayı olarak 3,5 kilo almışım.
çok şükür iyi gibi ama sanırım hastalıklardan fln böyle oldu diyorum. çünkü hamilelikten önce de ne zaman hastalansam zayıflarım ben.
bu arada dün oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize aynen vesikalık gibiydi kızlar ya görmeniz lazımdı :) aynı annesi benim paşam küçük burun çıkık elmacık kemikleri :)
gerçi benim gönlümden geçen babasına çok benzemesiydi ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi o.
bir de elleriyle tutmuş kordonunu emmeye çalışıyodu yavrum
bizden haberler böyle..
ha bu arada lohusa pijaması fln da konuşulmuş ben yılbaşından önce istanbula gittiğimde aldım.
eminönünde internette görebileceğiniz bütün pijama modelleri var nerdeyse ve fiyatları da gayet uygun.
ben 2 pijama takımı 1 sabahlığa 145 lira verdim. (bu arada pijamalar uzun kollu ve sabahlık da diz kapaklarıma kadar yine uzun kollu bir model)
bulursam resimlerini de eklerim birazda.
sanırım çok uzattım
öptüm hepinizi, hayırlı cumalar

çok geçmiş olsun canım bütün enfeksion çeşitlerini geçirmişsin

rabbim bi daha yaşatmasın

bu araada ayrıntılı usg ve şekerinde problem yokmuş çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gel

çok teşekkür ederim canım Rabbim hiç bir hamileye yaşatmasın inşAllah. şikayet etmek gibi değil de zor oluyor epey..
bir de sürekli telaş ediyosun acaba bebeğim etkileniyormudur, beslenebiliyormudur, sağlıklımıdır fln..
ama çok şükür dün doktorum maşallah 3 hafta önden gidiyor tosun olacak galiba dedi
kilosu biraz fazla çıktı sanırım.
ben bir sakıncası olmaz değilmi diye sorduğumda, anne de baba da çok ufak sayılmazsınız sizden de küçücük bir bebek beklemiyorum zaten dedi
(baba 1.86 anne 1.75 kilolarımız da gayet yerinde) öyle olunca rahatladım ben de.
ne zormuş annelik zayıf dese düşünüosun kilolu dese düşünüosun :)

verin kızlar kilolarınızı bana benim korkum yok kılo da neymiş beeeeeeeee şimdi misafirimdir ama doğumdan sonra kovalarım bu arada benim esmer bombam formuna dönmüş bugün dalağımı böbreğimi bağırsaklarımı sağa sola savuruyor resmen..mesaneme parmak atıyor sanki 10dk bir heladayım anlmadım bu çoçuk helacı mı olacak ? saf kocişim oynamıyor diye bugün elini kolunu karnıma koydu başına gelmeyen kalmadı resmen adamcağız neye uğradığını şaşırdı pembe panterim koluyla savaş verdi o bastırıyor o itliyor en son ikinizi de elime alırsam görürsünüz dedim bizim kıvırcık prensese de uslu dur babaya uyulmaz dedim kavga bitti olan savaşıyr olan bana oluyor beee bu ne böyle arada kalmak diye buna deniliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…