2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bilemedim şimdi:26:

tavuk daha çabuk bozuluyo ,,,ama kırmızı ete bence bişey olmaz:26:

ama sen genede sağına soluna bak

içine sinerse yap:44 nası yardımcı oldum ama )

e tabi yılların tecrübesi ama insan enteresan bişeyle karşılaşınca şaşırıyo ben de belki burda başına gelen vardır bi yazim dedim ama cıks kimsede olmamış sanırsam

Canım bende de olmuştu bulantılı dönemlerimde ama bişey uygualamdım çok yoğun değildi geçti. her gittiğimde dr a sormayı unuttum geçti:) önemli birşey değildir bence vitaminsizlikten veya susuzluktan kaynaklıdır diye düşünmüştüm ben su içesim bile gelmiyordu o dönemlerde çünkü

evet canım kendi canımızdan geçtik onlara bişey olmasın yeterki çokta toşuncuk olmasın nasıl çıkcek ordan mazallah

[

Son düzenleme:

canım bol su içiyorum ben ama zaten çok sallamadım uzun süre devam ederse kurcalıycam bakalım,teşekkür ederim cevabın için :)

benim gittiğim yer 448 tl.ymiş doktor referansıyla gittiğim için %50 indirim yapıp 224 tl aldılar.banka karşılıyor bizde yoksa nasıl öderdim bilmiyorum.girmezdim heralde..çokta gerekli bişey diil bence..normal ultrasondan tek farkı biraz daha net görünmesi..

canım boy da önemli onu da bi yazsan diyorum ben bu konuya girmemeyi tercih ediyorum ama seni görünce dayanamadım
canım ette renk değişimi var mı? ya da kokusunda? eğer bişey yoksa iyice pişir bişey olmaz :)

ya benim velet de resmen kazı çalışması yapıyo mesaneme doğru. babası gibi çok meraklı olcak sanırım

canım bilemedim şimdi:26:

tavuk daha çabuk bozuluyo ,,,ama kırmızı ete bence bişey olmaz:26:

ama sen genede sağına soluna bak

içine sinerse yap:44 nası yardımcı oldum ama )

bitanesin sennnn

ayy tam adamına dedin canım ya hiç anlamam bende işte bu işlerden
neyse seni kırmıycam sagı solu altı üste bi bakıcam
ama bakıpta ne anlıcam o konuda söz veremiyorum

konu hakkında kesin fikri olan kimsecikler yokmu ki

canım boy da önemli onu da bi yazsan diyorum ben bu konuya girmemeyi tercih ediyorum ama seni görünce dayanamadım
boy 1.65 kilo 82 geri tipimi sen tahmin et artık

kuzucuğum dediğim gibi yap ssen tavuk olaydı yapma derdim ama ben olsam yapardım

Son düzenleme:
canım ette renk değişimi var mı? ya da kokusunda? eğer bişey yoksa iyice pişir bişey olmaz :)

şimdi baktımda kızlar tipi falan hoşuma gitmedi pek
kanlanmış falan baya :26:
belkide bişiyi yoktur anlamam ama yok içime sinmedi
ziyan olucak allah affetsin ama pişirmiycem

sağolun canlarım fikir verdiginiz için.

aynen tam anlamıyla katılıyorum insanlar çok tuhaf gerçekten hamileyken insanlar daha duygusal oluyor kilo almadan hamilelikmi olur ben 54 55 kilo 168 boyundayım aaa kilo almışın diyorlar alıcam tabi zayıflıktan bebeğimi nasıl beslicktim bilimsel olarak birşyden anladıkları yok işte

Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??
bebeğinin kilosu ve gelişimi normalse sende sağlıklı beslendiğine inanıyorsan bir sorun olmaz bence cnm bu aydan sonra daha hızlı alıncakmış zaten

anam yemek pişmiş biraz yiyim dedim :26: kızım dayanamadı attık ağzımıza koca lokmayı yakaa yakaa aşağı indi buda ders oldu neymiş sabretmeyi biliceksin

anladim canim gelin fazla nazli olunca usg ye girme haklarini tuketti.belli zaten sevmiyor usg yi.gozetlenmek istemiyor hatunbenimki rahatsiz etmeden ziyade zararli olur diye girme diyor.e hastanede uzak olunca arayi uzun tutmaya calisiyoruz

gecmis olsun.sevindim iyi olmana iki gundur olmayinca merak ettik nazar cekiyorsun demekki ayetel kursi felak nas oku bol bol iyi niyetle soylense bile nazar iste(

merhaba kızlar
ben bugun boyun agrisiyla uyandim sag tarafa ceviremiyorum basimi, yatarken tutuldu herhalde
ve adet sancim var gecmiyor, sizlama var kasiklarimda
ve akintim cok sulu:44:

bebegim cok hareketli ama onun hareketleri hissettikce rahatliyorum da agri var:44:

temizlik işini nasıl yapıyorsunuz bende yapıyım dedim biraz yürüyüş bandı var bende onu altını süprmk için katlamam gerekiyor çömelip onu yukarı doğru ittim ağır biraz tabi birşey olurmu arkadaşlar ya kafama taktım herşeyi çekip kaldırmak gerekiyor nasıl yapıcam bu işleri

selam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa

zehrahcım ben bu ultrasonla ilgili mevzuyu doktoruma sordum bana güldü (gıcık şey ne olcek ) 15 yıldır bakıyorum herhangi bir yan etkisi ya da sıkıntısını ne duydum ne gördüm dedi
bende duymadim.internette de gormedim
de esime anlatamiyorum.bide sorun olmadiktan.sonra.ust uste gitmeye gerek.yok 1-1,5 saat yol gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…