- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.061
e tabi yılların tecrübesiama insan enteresan bişeyle karşılaşınca şaşırıyo ben de belki burda başına gelen vardır bi yazim dedim ama cıks kimsede olmamış sanırsam
evet canım kendi canımızdan geçtik onlara bişey olmasın yeterkiçok teşekkür ederim canım Rabbim hiç bir hamileye yaşatmasın inşAllah. şikayet etmek gibi değil de zor oluyor epey..
bir de sürekli telaş ediyosun acaba bebeğim etkileniyormudur, beslenebiliyormudur, sağlıklımıdır fln..
ama çok şükür dün doktorum maşallah 3 hafta önden gidiyor tosun olacak galiba dedi
kilosu biraz fazla çıktı sanırım.
ben bir sakıncası olmaz değilmi diye sorduğumda, anne de baba da çok ufak sayılmazsınız sizden de küçücük bir bebek beklemiyorum zaten dedi
(baba 1.86 anne 1.75kilolarımız da gayet yerinde) öyle olunca rahatladım ben de.
ne zormuş annelik zayıf dese düşünüosun kilolu dese düşünüosun :)
Canım bende de olmuştu bulantılı dönemlerimde ama bişey uygualamdım çok yoğun değildi geçti. her gittiğimde dr a sormayı unuttum geçti:) önemli birşey değildir bence vitaminsizlikten veya susuzluktan kaynaklıdır diye düşünmüştüm ben su içesim bile gelmiyordu o dönemlerde çünkü
merhaba annecikler
07papatya gözünaydın cnm bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim
diğer rahatsız anneciklere de acil şifalar diliyorum
19 ocak ayrıntılıya giricem ben dekadıköy sonomed'e gidicem 177.00 tl fiyatı uygun geldi bana
canım boy da önemli onu da bi yazsan diyorumyemeğimizi yaptık hamarat kızımlaçayımı aldım geldim yanınıza :126:
kilomu yazayımda moraliniz yerine gelsin
76 ile hamile kaldım şu an 82 kiloyum
12 kilo hakkımı yarı yarıya tamamladım
bakalım sonum ne olcek:18:
canım ette renk değişimi var mı? ya da kokusunda? eğer bişey yoksa iyice pişir bişey olmaz :)selamlarrrrrrr biz geldik kızımla
bişi sorsam teyzeleri
ben evvelki gece yatmadan buzluktaki bifteki çıkardım dün pişiririm diye
dün dışarda yemem gerekince onu yapamadım
hala buzdolabında duruyo fish and meat çekmecesinde, bugün pişirsem bişi olurmuki :26:
ya benim velet de resmen kazı çalışması yapıyo mesaneme doğru. babası gibi çok meraklı olcak sanırımverin kızlar kilolarınızı bana benim korkum yok kılo da neymiş beeeeeeeeeşimdi misafirimdir ama doğumdan sonra kovalarım bu arada benim esmer bombam formuna dönmüş bugün dalağımı böbreğimi bağırsaklarımı sağa sola savuruyor resmen..mesaneme parmak atıyor sanki 10dk bir heladayım anlmadım bu çoçuk helacı mı olacak ? saf kocişim oynamıyor diye bugün elini kolunu karnıma koydu başına gelmeyen kalmadı resmen adamcağız neye uğradığını şaşırdı pembe panterim koluyla savaş verdi o bastırıyor o itliyor en son ikinizi de elime alırsam görürsünüz dedim bizim kıvırcık prensese de uslu dur babaya uyulmaz dedim kavga bitti olan savaşıyr olan bana oluyor beee bu ne böyle arada kalmak diye buna deniliyor herhalde
canım bilemedim şimdi:26:
tavuk daha çabuk bozuluyo ,,,ama kırmızı ete bence bişey olmaz:26:
ama sen genede sağına soluna bak
içine sinerse yap:44nası yardımcı oldum ama )
boy 1.65 kilo 82 geri tipimi sen tahmin et artıkcanım boy da önemli onu da bi yazsan diyorumben bu konuya girmemeyi tercih ediyorum ama seni görünce dayanamadım
bitanesin sennnn
ayy tam adamına dedin canım ya hiç anlamam bende işte bu işlerden
neyse seni kırmıycam sagı solu altı üste bi bakıcam
ama bakıpta ne anlıcam o konuda söz veremiyorum
konu hakkında kesin fikri olan kimsecikler yokmu ki
canım ette renk değişimi var mı? ya da kokusunda? eğer bişey yoksa iyice pişir bişey olmaz :)
kızlar bu kilo olayına insanlar niye bu kadar çok takılıyo ya her gören aa sen ne çok kilo almışsın modunda bi tepki veriyo içimden hiç hamile görmedin mi poşet kafalı diyorumya hamileyken insan zaten kendini çirkin hissediyo bende bi de popo var (canım o da beni düşündüğünden büyüyüp durmakta napsın) insanlar da sanki bunalıma sokmak isterlermiş gibi yorum yapmasalar ölürler sanki
kilolu değilim kardişim tüylerim kabarık benim
bebeğinin kilosu ve gelişimi normalse sende sağlıklı beslendiğine inanıyorsan bir sorun olmaz bence cnm bu aydan sonra daha hızlı alıncakmış zatenKızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??
boy 1.65 kilo 82 geri tipimi sen tahmin et artık
içime su serptin valla Allah razı olsun
anladim canim gelin fazla nazli olunca usg ye girme haklarini tuketti.belli zaten sevmiyor usg yi.gozetlenmek istemiyor hatunusg almıyor canım nst giriyorum kalp atışlarını dinliyoruz bir de açılma oluyor bende o yüzden sürekli takip ediyor.. doktor teyzemizden gizlice girelim diyorduk onda da olmadıayy bu erkekler aynı işte benim kı de aynısı diyor rahatsız etmeyin çoğunu birde inatçı kızıımız var öyle sallamayla falan dönmuyor canı ısterse dönüyor usg de ıkı saat keyfinin gelmesini bekliyoruz
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadımçarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu ...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
bende duymadim.internette de gormedimzehrahcım ben bu ultrasonla ilgili mevzuyu doktoruma sordum bana güldü (gıcık şey ne olcek) 15 yıldır bakıyorum herhangi bir yan etkisi ya da sıkıntısını ne duydum ne gördüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?