- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.081
merhaba kızlar
ben bugun boyun agrisiyla uyandim sag tarafa ceviremiyorum basimi, yatarken tutuldu herhalde
ve adet sancim var gecmiyor, sizlama var kasiklarimda
ve akintim cok sulu:44:
bebegim cok hareketli ama onun hareketleri hissettikce rahatliyorum da agri var:44:
temizlik işini nasıl yapıyorsunuz bende yapıyım dedim biraz yürüyüş bandı var bende onu altını süprmk için katlamam gerekiyor çömelip onu yukarı doğru ittim ağır biraz tabi birşey olurmu arkadaşlar ya kafama taktım herşeyi çekip kaldırmak gerekiyor nasıl yapıcam bu işleri
kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:
bende duymadim.internette de gormedim
de esime anlatamiyorum.bide sorun olmadiktan.sonra.ust uste gitmeye gerek.yok 1-1,5 saat yol gidiyoruz
selam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa
çok geçmiş olsun canım benim de bazen akıntım çok sulu oluyo bazen çok yoğun oluyo doktora söylüyorum normal hepsi diyo ama insan yine de endişe ediyo haklısın adet sancısı dediğin sancıyı da biliyorum o da normal doktor amcam bana demişti ki eğer giren çıkan bir sancıyı periyodik olarak hissedersen ve geçmez aksine sıklaşırsa endişe et yoksa devamlı ağrıyan bi ağrıdan endişe etme gaz sancısıdır dedi ayağına sıcak su torbası koy canım ya da biraz yürü geçer merak etme,boynuna da atkı sar öyle otur evde bende fıtık var hemde 2 tane neler çekiyorum bi bilsen
selam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa
verin kızlar kilolarınızı bana benim korkum yok kılo da neymiş beeeeeeeeeşimdi misafirimdir ama doğumdan sonra kovalarım bu arada benim esmer bombam formuna dönmüş bugün dalağımı böbreğimi bağırsaklarımı sağa sola savuruyor resmen..mesaneme parmak atıyor sanki 10dk bir heladayım anlmadım bu çoçuk helacı mı olacak ? saf kocişim oynamıyor diye bugün elini kolunu karnıma koydu başına gelmeyen kalmadı resmen adamcağız neye uğradığını şaşırdı pembe panterim koluyla savaş verdi o bastırıyor o itliyor en son ikinizi de elime alırsam görürsünüz dedim bizim kıvırcık prensese de uslu dur babaya uyulmaz dedim kavga bitti olan savaşıyr olan bana oluyor beee bu ne böyle arada kalmak diye buna deniliyor herhalde
yakin olsaydi da cok farkli olmazdi herhalde problem olunca gidiyorum zaten kendi doktorumadoğru canım sen uzun yol gidiyosun haklısın benim dr eve 5 dk ben de paranoyak olduğumdan zırt pırt gidiyorum bi baksanaaaaaaaa diye
çok geçmiş olsun kızlar..işin garibi benim de belim ağrıyor bugün ve ayakta gezerken arada alt tarafımda baskı hissediyorum..bel ağrıma zamanına mı girdik ki acaba niye böyle çoğumuzda oldu :44:..ben bugün elbise giymiştim içinde hamile çorabı var onun beli mi sıktı anlamadım..galiba bu çorabında belini kesicem hafiften
aslinda bu ara surekli karnimi acip bebegimin hareketlerini izliyorum diye usuttum belki
surekli karnim acik durumdayim evde, daha once bu tarz sizlamalarim oldu gaz sancisinda da benziyor genelde dedigin gibi
umarim oyledir
boyun agrisi da cok kotuymus, fitik zordur kolay gelsin sana hic yoklamaz hamileyken umarim.
benim gittiğim yer 448 tl.ymiş doktor referansıyla gittiğim için %50 indirim yapıp 224 tl aldılar.banka karşılıyor bizde yoksa nasıl öderdim bilmiyorum.girmezdim heralde..çokta gerekli bişey diil bence..normal ultrasondan tek farkı biraz daha net görünmesi..
tamam canım sağolinanırmısın bir çok topikde yazdım ama kimse sizin gibi ilgilenip cvp vermedi bana destek olmadı.hamiş değilim ama genelde sizleri takip ediyorum tşk ettim hepinize :119:
16sında adet olmam lazım tabi inşallah olmam :26::26:
eheheh çok şekersin everycim
kızlar nette 150 cm*35 cm boylarında hamile destek yastığı kılıfı buldum fiyatı 26 tl..ne dersiniz uygun mu? içine silikon doldurmak ne kadar tutar acaba..ay heyecan yaptım ne zamandır istiyordum fiyatından almıyordum bu uygun gibi..tabi silikonu kaça malolur bilmiyorum..şimdi çıkıyorum eve gidince tekrar girmeye çalışcam nete..öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?