2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım benim de bazen akıntım çok sulu oluyo bazen çok yoğun oluyo doktora söylüyorum normal hepsi diyo ama insan yine de endişe ediyo haklısın adet sancısı dediğin sancıyı da biliyorum o da normal doktor amcam bana demişti ki eğer giren çıkan bir sancıyı periyodik olarak hissedersen ve geçmez aksine sıklaşırsa endişe et yoksa devamlı ağrıyan bi ağrıdan endişe etme gaz sancısıdır dedi ayağına sıcak su torbası koy canım ya da biraz yürü geçer merak etme,boynuna da atkı sar öyle otur evde bende fıtık var hemde 2 tane neler çekiyorum bi bilsen

canım ben evi eşime süpürttürüyorum haftasonunu bekliyoruz onun için bu şin tek çözümü bu görünüyo azcık yardım etcekler artık

Canım hıc acele etme vaktı gelınce melegıne kavuşursun ınsallah bide aliimran süresi 38 . Ayetı sıkça okumanı tavsıye edlerim

bende duymadim.internette de gormedim
de esime anlatamiyorum.bide sorun olmadiktan.sonra.ust uste gitmeye gerek.yok 1-1,5 saat yol gidiyoruz

doğru canım sen uzun yol gidiyosun haklısın benim dr eve 5 dk ben de paranoyak olduğumdan zırt pırt gidiyorum bi baksanaaaaaaaa diye

selam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa

çok geçmiş olsun kızlar..işin garibi benim de belim ağrıyor bugün ve ayakta gezerken arada alt tarafımda baskı hissediyorum..bel ağrıma zamanına mı girdik ki acaba niye böyle çoğumuzda oldu :44:..ben bugün elbise giymiştim içinde hamile çorabı var onun beli mi sıktı anlamadım..galiba bu çorabında belini kesicem hafiften

aslinda bu ara surekli karnimi acip bebegimin hareketlerini izliyorum diye usuttum belki
surekli karnim acik durumdayim evde, daha once bu tarz sizlamalarim oldu gaz sancisinda da benziyor genelde dedigin gibi
umarim oyledir

boyun agrisi da cok kotuymus, fitik zordur kolay gelsin sana hic yoklamaz hamileyken umarim.

firtina oncesi sessizlik diyordun ya al iste simdi de babasiyla atisiyor kucuk prenses babasi sevinmistir onun hareketlerini duyunca
doğru canım sen uzun yol gidiyosun haklısın benim dr eve 5 dk ben de paranoyak olduğumdan zırt pırt gidiyorum bi baksanaaaaaaaa diye
yakin olsaydi da cok farkli olmazdi herhalde problem olunca gidiyorum zaten kendi doktoruma
benimde devlet hastanesi var burda ama gitmek kismet olmadi daha bigun hemsireye soruyorum saglik ocaginda pek.guvenme gibisinden soyledi o da bize yol gorunuyor yani

Son düzenleme:

yapma ben yaptım artık popomda durmuyo bi gece giydim yattım sabah dizimdeydi :)) beller ağrıyacak,bebekler tepecek,karınlar gerilecek ooooohhhhhh mazoşist mi oldum ne zevk alıyorum acılardan :)

kızlar biraz önce çaycıyı ocağa koydum altını yaktım sonra bi de düğmesine bastım iyi mi :26: beynimi yedin be kızım beynimi

eheheh çok şekersin everycim

benim de özel sigortam var 177.oo'den düşecek kasmayacak çok fazla
ben özellikle girmek istiyorum ben 7,5 yaşına kadar böbreklerimden çok çektim sol böbreğim tersmiş Allah korusun bebeğimde bir problem varsa ne olduğunu bilirim ona göre tedavi uygulatırım 7,5 sene denek gibi birçok tedavi uyguladılar üstümde çok şükür ameliyatımı oldum kabus günler bitti. önemsiz diye düşünmeyin sakın ben çektiğim için mutlaka girilmesini öneririm

kızlar nette 150 cm*35 cm boylarında hamile destek yastığı kılıfı buldum fiyatı 26 tl..ne dersiniz uygun mu? içine silikon doldurmak ne kadar tutar acaba..ay heyecan yaptım ne zamandır istiyordum fiyatından almıyordum bu uygun gibi..tabi silikonu kaça malolur bilmiyorum..şimdi çıkıyorum eve gidince tekrar girmeye çalışcam nete..öpüldünüz

daha 6 ay olmuş canım 1 yıla kadar normalmiş yumurtlama günlerine filan dikkat et Allaha sığın dua et hakkınızda hayırlıysa yada ne zaman hayırlıysa o zaman kavuşursunuz inşallah

eheheh çok şekersin everycim

oyle tatli hareket ediyor ki yavrum kameraya cekip babsina gondermek istiyorum hareketi sezdigim anda hemen alyorum elime kamerayi ama tam belli olmuyor oldugu gibi, disaridan gozuktugu halde cekimde cok net olmuyor ben de bir turlu aylaryip gonderemiyorum. boyle izliyorum surekli oglumu sanirim 30. haftalardan sonra artik netlesir iyice oynadiginda guzel bir goruntu de cekebiliriz

fiyati uygunmus ama genelde icinde olmuyor muydu silikon? biz gecen minder yapmak icin almistik kilosu 5 yada 7ydi 10-15 liraya sis bir yastigin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…