2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Nefes alamadigim icin uyuyamiyorum bu gece ben ya.. Anlasildi işte hortlak gibi olucam bugün (

evet bende bursalıyım ??

ah süper sevindim:)
bizim bursaya taşınma gibi bir durumumuz var bende araştırmaya başladım şimiden nasıl olur nerede yaşanır siz memnunmusunuz gib bir çok sorum olacaktı o yüzden buraya yazmamın iyi olacağını düşünmüştüm

günaydın herkeslereeeee annelere ve meleklerineeeeeeeeeeeeee
yeni bir haftaaaaaaaaa ve bebişlerimize bir hafta daha yaklaştık yuppiiiiiiiiiiiiiiii
hastalar iyileşsin, herkes güzel bi hafta geçirsin inşallah

Tüm Sevgili anne adayları hepinize günaydınnnn...

sormak istediğim birşey var yaklaşık bir haftadır günbegün artan ve şu an bu yazıyı yazarken dahi beni terketmeyen kulağımda sürekli atan bir kalp sesi var bu beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı içinizde bunun gibi birşey yaşayan var mı eğer varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz bu sesten nasıl kurtulabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

benim anlamadığım kalp sesi senin mi? bebeğin mi? yani ses karnından mı geliyor? ben de bebeğimin kalp atışını hissediyorum.hatta bazen eşim elinle hissediyor...

günaydın fıstıklar iyi haftalar hepinizi öpüyorum..ofisteki kız yine sıktı bi ton parfüm ne kadar düşüncesiz ya parfüm toplu odada bu kadar bol sıkılır mı?? yani duydum 6-7 kez sıktıı ne derdi varsa...zaten bu kokudan kurtulmak için pencereyle cebelleşirken düşmüş göbeğimi çarpmıştım hatırlarsınız, söylesem alınacak bilemiyorum zor bi durum..
cumartesi günü eminönüye gittik..hemen unutmadan aklımda kalan fiyatları yazayım kızlar güncel fiyatlar gitmeyi düşünenler mutlaka okuyunnn...nakit fiyatlarını yazıyorum belki toplu alımda insiyatiflerine göre az daha indirim yapabiliyorlar..
sebamed 500 ml şampuan skt:2015 20tl
lansinosh göğüs kremi 18 tl
chicco bebek parfümü 15 tl
banyo küveti küçük 15 tl büyük 20 tl
3 adet ayaklı pijama 10tl
3 adet çıtçıtlı body 10 tl
alt açmalar (kaliteye güzelliğine göre değişiyor) 20-35-45 tl civarı
battaniyeler (kaliteye güzelliğine göre değişiyor) 20-35-60 tl civarı
hastane çıkışları 40 ile 90 tl arası (kaliteye güzelliğine göre değişiyor)
bebedor manuel göğüs pompası içinde biberonu var 23 tl
avent gaz önleyici yenidoğan biberon 18 tl sanırım?
bebek bel koruyucu 7 tl
emzirme yastıkları 30 tl
chicco 3lü çıtçıtlı body 34 tl (kalıpları küçük ve birkaç ay kullanılcağı için bu paraya değmez)
unibaby ıslak pamuk 3lü paket 10,80 tl
lansinosh 24lü göğüs pedi 4 tl
havlu ayaklı pijama altı 3 tl
yenidoğan pijama takımı 7-7,5 tl
eğimli göbek destek minderi(hamile için)10tl
bebek sepetleri, arabalı sepetler 20-25tl, bebek şekerleri güzel olanlar adet 1 tl den en pahalısını 2,80 tl ye sordum.
kapı süsleri 10-20-30 tl
pijamalar ve gecelikler normal çarşı fiyatlarından uygun..ben internette 89 tl ye gördüğüm spor bir lohusa pijama takımını mahmutpaşaya giden yol üzerinden 50 tl ye aldım..30 tl ye de lohusa pijama takımları vardı..
aklımda kalanları yazdım kızlar..düşündükçe aklıma gelirse yazarım..ben az bişey aldım çünkü annem ve kayınvalidemle birer kez daha çarşıya çıkıcaz onlarla alırım diye çok almadım..pijama,chicco parfüm,bebek bel koruyucu,lansinosh göğüs pedi ve kremi, 1tk pijama,2 çıtçıtlıbody,1 ayaksız/2ayaklı alt,göbek destek minderi aldım..göbek destek minderini kullandım rahat bulmadım sert geldi onu değiştiricem geri alırlarsa emzirme minderi alıcam bakalım..

fıstık anneler hepinize günaydın,
yorucu bir hafta sonu geçirdim. sabah kalkmak çok zor oldu. ben şimdiden böyleyim. oğluşum doğduğunda işe nasıl gelcem.uykusuzluk ve halsizlik olcak. Allah gücümüzü arttırsın. hepimiz süpermen gibi olalım inşallah.

günaydın canım, bende bazen oluyor kulağımda ses güm güm güm...bende korkuyorum tansiyonum mu çıktı ne oluyor diye ama oluyor arada canım..bazen kulağımın üstüne yattığımda duyuyorum pozisyon değiştiriyorum bazen durup dururken oluyor..

Gunaydun kızlar ıns su gıbı gececek bır hafta yasarız
Canımmm cok tsk ederımm bende yakında gıdecem ıns aldıklarını da gule gule kullan

Eki Görüntüle 611649 kızlar mavi olan eminönünden 50 tl aldığm, kırmızı olanda loya mağazasından 25 tl indirimli aldığım gecelikler..ikiside üstte güzel görünüyorlar..bir tanede ağır ve şık görünen birşey almak istiyorum..

bılgıler ıcın tesekkur ederım cnm sız boyle dıye dıye benı emınonune goturtceksınız gule gule kullan cok guzeller ozelıkle mavıyı gormustum cokguzel

günaydınnnn cici göbekdaşlarım ve bahar melekleri:)

inşallah güp güzel bir haftayı daha sağlıkla geçiririz hava güzel bu çok güzel ama hepiniz gibi bende halsizimmmmmmmmm uykuluyummmmmmm Allah yardımcımız olsun

öpüyoruz kızıcımla sizleri:)

kızlar bi de bende ateş basmaları başladı...ellerim ayaklarım yanıyo sürekli gece üstümü falan zorla örtüyorum heryer çok sıcak geliyor..sizde de başladı mı..iyiki yazın hamile kalmamışım yoksa napardım..:78:
bu arada bu haftasonu şeker yüklememi yaptırcam yani 24+5 iken..sonrada dr.uma gidip gösterecektim..önümüzdeki haftada ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gidecektim bebeğin net görüntüsünü bir türlü alamadılar 3.kez çağırıyorlar öyle bir prensipleri var iyi bir cd hazırlamak istiyorlar..bende az su içen biri olduğum için su dolayısıyla iyi görüntü alamamıştık..ordaki radyoloji uzmanı sağolsun gitmişken bebeğede bakıyor renkli dopplerle ve ultrasonla..bende düşündüm bu hafta sonu şeker yüklemesini yaptırıp ayrıntılı ultrason yaptığım yere gideyim doktoruma da sonucum iyi çıkarsa sonucu mail atarım böylece hem iki kez bebeğim ultrasona girmez hemde gereksiz yere muayene ücreti ödemem..çünkü bu haftalarda bildiğim kadarıyla başka bir tahlil olmayacak dimi kızlar..?? kilomu zaten biliyorum gidince şikayetin varmı diye soruyor tartıyor bebeğe bakıyor kritiğini yapıyor konuşuyor ve birsonraki muayene gününü veriyor..sizcede kendi dr.uma 1 ay sonra mı gideyim??

gunaydın cnalar...
kızlar bu hafta ayrıntılı ultrason randevum var daha önc çekilen varmı ?
gunaydınnn bız 2 hafta once gırdık oglumla ayrıntılıya

oyy sormaaaa ter ıcınde uyanıyorum esımde uzerımı orttukce ortuyoo

doktor konusunu sen bılırsın cnm ben kendı adıma gıderdım yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…