- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.181
Eki Görüntüle 611651 Eki Görüntüle 611649 kızlar mavi olan eminönünden 50 tl aldığm, kırmızı olanda loya mağazasından 25 tl indirimli aldığım gecelikler..ikiside üstte güzel görünüyorlar..bir tanede ağır ve şık görünen birşey almak istiyorum..
bılgıler ıcın tesekkur ederım cnm sız boyle dıye dıye benı emınonune goturtceksınız gule gule kullan cok guzeller ozelıkle mavıyı gormustum cokguzel
valla bir ayda 4 hafta varmis gibi dusunup 24 olunca 6 ayligim dedim
28 olunca 7 ayligim diycem
ama tabi hesaplama bu sekilde dogru degil o zaman olmuyor da ben bu hesaplamaya gore konusuyorum
28 olunca 7. ayimin icindeyim diycem
canım üşenmiyosan git..oranın tarihi havasını bile seviyorum ben..havuzlu han sandığım kadar yukarda değilmiş,5-6 katlı biryer.. hem orayı gez hem pijamalara bak hemde peyniri,lokumu, kuruyemişi falan güzel onlardan da alırsın..eğlenceli oluyor..biz 10,30 gibi karşıdan geçtik 5 gibi işimiz bitmiş eve dönüyorduk ama ben son anda pert olmuştum4 gibi dönmüş olsaydık pilimi bitirmeden dönmüş olacaktım pilimin vapurda bittiğini anladım ve eve dönmek yorucu oldu
bu arada o pijamanın terliği kalmamıştı..artık evdeki mavi terliğimi giyicem altınaorda deneyecek yer de yoktu satıcı adam size small olur dedi ama daha şişicem dedim..yinede siz smallsunuz bu olur dedi, hakikaten de evde baktım tam oldu..pijama tam oturuyor bol değil ama belinde düğmeli lastik var iç bluzunde de göbek için pay var sevdim..bi de kırmızı bi lohusa pijama satmaya çalıştı 30 tl ye o da güzeldi aslında ama geceliğimde kırmızı diye onu almadım aslında kaçmazdı..adamlar pijama sata sata cin olmuş denetmeden bedenimizi bizden iyi biliyorlar
slm cnm bu hafta olayını bizde dun akşam esımle konustuk . oda hesaplıyor 22 haftalıksın ve mayısın sonunda dogum yapacaksın dıyor 5,5 aylıksın suan mayısın sonuna kadar 10 aylık oluyorsun. bu nasıl oluyor cnm dıyor mantıklı bırsey soyleyemedm oda sen nısanda dogrrsun kk dakı takvımın yanlış devemı doguruyorsun dıyor 10 ay mantıksız dıyor. hanı 9 ay dı dıyor. ses cıkaramadm.. :) güldüm sadece :)
günadyın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))
herkeze hayırlı bir sabah diliyorum
nasılsınızzzz.
günadyın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))
herkeze hayırlı bir sabah diliyorum
nasılsınızzzz.
evet birisi bu hafta ay olayına bi çözüm getirse çok iyi olacak:)benimde kafam karışıyor.
günaydın cnm. iyyiz biz. :) tekmelsıyoruz. su anda bu hafta sonumuz cok tekmelı ve mutlu gectı :) oğlum babasına ilk defa güüümmm diye yapıştrdı tekmeyı.. :) :) :) inş. bundan sonra hep boyle hareket eder. su an bıle durmuyor kuzum.... :) siz nasılsınızzz.
gunaydın canımmmm
ben kendıadıma ıyıyımmm sabırsızım mutluyummm degsıık duygular ıcındeyımm sankı bugunde hastalıgım gecmıs gıbı daha ıyı hıssedıyorum kendımı
masallah çok şükür canımm o tekmeler yokmu öldürüyor biziiii :))))
bızımkıdeee cok sevıyor babasını nezaman karnıma elını koysa kızım kızım dıye basıyor tekmelerııı
negüzellll canım benim çok sevindim dah aiyi hissetmenee sende bende biz bu hastalıklardan bi kurtulamadık
neyseiki şükür daha iyi olursun ınsallahhhh
cnım ıcındee kaymayııı merak etmıssınn
ya nasıl anlatsam tekme gıbı degıl boylee sagdan solaa fışttttttt die kayıyor gecıs yapıyor büyük balık tutmayı denersınde elınden kayar ıcındede oyle degısık bi kaymaa :) bilmem anlatabildimi :)
heheeCok guzellerkırmızı olan esının elbıse sandıgı dgıl mı bakalım bende gıdeyım de alayım gonlume gore bıseyler
ayy aynen canım..benimde 24 bitti soranlara 6ay diyorum herkes 3 ay sonra doğurcam sanıyo..halbuki 3,5 aydan fazla varslm cnm bu hafta olayını bizde dun akşam esımle konustuk . oda hesaplıyor 22 haftalıksın ve mayısın sonunda dogum yapacaksın dıyor 5,5 aylıksın suan mayısın sonuna kadar 10 aylık oluyorsun. bu nasıl oluyor cnm dıyor mantıklı bırsey soyleyemedm oda sen nısanda dogrrsun kk dakı takvımın yanlış devemı doguruyorsun dıyor 10 ay mantıksız dıyor. hanı 9 ay dı dıyor. ses cıkaramadm.. :) güldüm sadece :)
git canım bencede sonraya bırakma..ordan içine sinenleri alırsın..eşimin arkadaşıda civil mağazalarının çok uygun olduğun söylüyor..daha orayı gezmedimınsallah gıdıcem yaahıc bılmıyorum oraları bu haftalarda gıdeyım kı rahat gezerım en azından bızde karsıdan gıdıcez bakalım dınlene dınlene gezer gelıncede 1 hafta yataım artık
onlar artık alısmıs cnm kıme ne nasıl olur
heheeevet o canım..maaşallah sübhanallah hafızaya bak bide hamile olacak :13:
ayy aynen canım..benimde 24 bitti soranlara 6ay diyorum herkes 3 ay sonra doğurcam sanıyo..halbuki 3,5 aydan fazla varbi de tekrar tekrar açıklama yapmak zorunda kalınıyo..haftayı söylüyorum ondan anlamam kaçıncı ay diyorlar
git canım bencede sonraya bırakma..ordan içine sinenleri alırsın..eşimin arkadaşıda civil mağazalarının çok uygun olduğun söylüyor..daha orayı gezmedimher gezdiğimiz yerden bir alacak çıkar nasılsa
aslında bebek arabalarıda çok çeşit vardı ama adamakıllı bakamadım onlara üzerlerinde ağırlıkları falan yazmıyordu..
benim anlamadığım kalp sesi senin mi? bebeğin mi? yani ses karnından mı geliyor? ben de bebeğimin kalp atışını hissediyorum.hatta bazen eşim elinle hissediyor...
allah acıl sıfa versın ınsallahhh cm benım
anlattın cnm da yokk bende olmuyo mumkun degıl onu hıssetmıyorumm
canım buyudukce bende olmucanı dusunuyorum ama annem sende oyleydın dıyorrr :)
kızlar balıık gıbı olur dıyolar ama ben oyle kız erkek dıe degıstıgını dusunmyroum ya
yanı anlam veremıyorum bende asırlardr bılınen 9 ay 10 gun burada 10. ayı dolduruyoruz. anlamıyorum.. esım mayıstan once dogurrsun oyle sacmalıkmı olur dıyor. ama gelışımımız buradakı haftalara gore gıdıyor. brısı soruyor kac aylık oldun dıyor. ben ne dıyecegımı sasırıyorum 22 haftalıgım dıyorum yanı kaç ay dıyorlar 5,5 desem 3,5 ayın klamış dıyecekler ama tam 4 ayım kalmış oluyor. off karman corman yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?