2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım haftalık hesapladığında 28 günden hesaplandığı için öyle çıkıyor 9 ay 10 günü 30 günle çarp 280 gün tam oluyor sen kendin gün olarak hesapla tam ayını bulursun yani 30 günden mesela aşağıda kalan gününü 280 den çıkar 30 a böl kaç aylık olduğun çıkar

Günaydınn güzel annelerinn kıpııırr kıpııırr melekleeeriii
1 hafta daha büyümüş olarak geldik huzurlarınızaa
Güzel bir hafta olup cabucak geçsin inşAllah şu şeker yükleme kabusumda bitsin
Biz cumartesi-pazar non stop yoğunduk teyzelerr
Cumartesi günü misafirim vardı
Eşim güya cumadan silmiş viledalamışş evii Yerseeen
Kalktım süpürge vileda banyo cifle takımları değiş, oturma odamdaki perde gözüme takılıp cıktım koltuğun koluna onuda söktüm attım makinaya
Hacıyatmazım yaa düşmem diye holduru holduru attım kendimi tepeleree
Sonra elimde süpürge oturdum laptopa bebek kordondan cıkarsa nasıl anlaşılır
Bebeğin emzikliği kopar mı :44: (Allah korusun ) diye diye netlere bakındım arada sizlere bakındım ama dahil olamadım
Marabalığım bitince geçtim bu sefer mamamiyaaa aşçılığımaa Yaptım yapıştırdımm Herkes üzerinize afiyet pek beğendii
Kii her şeye maydonoz eşimin arkadaşı bile bişiii demedii okadaaan güzel yaptım Caydı ikramdı kekdi derken ben bitmiş, belim bitmiş, bebeğim bithap düşmüş şekilde
Gece saat 3de yatağa attık kendimizii Buseferde kabustu, kramptıı sabahlaar olmasın dedim Eşim beni ruslarla aldatıyordu gidip gelip kadını yanıma oturtuyordu sarışın çırpıyıı
Bende aldatmayı geçmişimm aayyy nasıl zayıf diye ağlıyorum Şişip, kafayı sıyırmak böyle bişey sanırsam Onun akabinde 2 de çakmışım kocama tabiii
Sabah gelmiş ne vuruyorsun bana diyorr bidee azgınn teke Sen gece boyunca neler cektim ben biliyormusun diye 2 daha çaktım
Pazar sabahıda dayak yemiş gibi kalktım görümceme kahvaltıya gittik, yedik içtik sonra bebe mobilyacımız geldi eve gectik ölçü aldı çizdi mobilyaları gösterdimm
Sanırım anlaştık vee inanılmaz güzel bir fiyata (nazar değmesin diye söylemeyim ) 1 ay sonra biter dedi ama bugün anlattığımı cizipte getircek bakalım ne olcak
Buarada yatak odası için olan beşiğim geldi gayet sade ve düz (hediyedir ) bide teyzeler ciciler getirmiş bebeğimee ilk bebeğim diye kitap geldi ben pek içeriğini hayal ettiğim gibi bulamadım ama saolsun almış bende 2. alsam gereksiz olur dimi :44:
Sabahta işe gelince ördekli olan takımım gelmiş kırmızı kırmızı Bi açtım bizim 5li takım 3lü olmuş mu tulum, eldiven ve şapka var- önlük ve patikleri yok
Eeee malum karga kahvaltısını yaparken işe başlayınca malum açmamış minimoy bende gözüm saatte elim telefonda 9:01de aradımm bi bayan cıktı böyle böyle dedim
Ahmet beye aktarıyım dedim Ahmet beyde gayet kibar ve profesyonel biri olarak hemen ilgilenip arıyorum ben sizi ama eksikler gönderim olacak merak etmeyin dedii
Bende kuzu kuzu kapadım 5 dakika geömedi aradı Ahmet bey dedi pekbicici hanım kutunun altında beyaz bölme gizli bölüm var bakarmısınız dedii
Hemen kutuya yapışmam ben alt taban sandığım kutunun altı meğersem bizim kaçak önlük ve patik için olan bölümmüş Ama ahmet beyde benim sayemde öğrenmiş yoksa tüm ürünleri toplamıştık dedi Velhasıl bizim hazine kutusu hazırlanmışş miiiss gibi ördekimizdee geldi
Şuanlık sakin ve huzurluyuzz, oğluştaa uyuyor sanırım, işlere yoğunlaşmadan haberler veriyim dedim
Sizlerde iyisinizdir umarım canlarımm

Eki Görüntüle 611716
Beşiğimiz bu (çilek mobilya), ben bide cibinlik yaptıracağım kısmetse

durum bundan ıbaret ne dıyecegımı sasırıyorum mıllete. kaynnama 2 hafta sonra 6 aylık oluyoruz dıyorum oda daha beter anacım oda dıyorkı yanı 7 oluyorsun biz oyle hesaplarız. benımkıde anne ne doguruyorsunuz pardonda dıyor. onun hesabına gorede 11 aylık doguruyor oluyorum ayyy karman çorman yaa bırı mantıklı bı acıklama yapsaaa ne dıyelım mıllete sorunca ya

evet birisi bu hafta ay olayına bi çözüm getirse çok iyi olacak:)benimde kafam karışıyor.

benim eşim de oldukça dertli bu konuda
normalde gebelik 40 hafta sürermiş bu da 280 gün eder.
ay hesabı yapmak için haftanızı 7 ile çarpın, gününüzü ekleyin ve çıkan rakamı 30a bölün kaç aylık olduğunuzu bulursunuz.
mesela 23+3 günlük hamiş biri:
23*7=161 161+3=164 günlük hamile oluyor.
164 ü 30 a böldüğümüzde 5,46666 gibi bi rakam çıkıyor yani yaklaşık 5 buçuk aylık. ya da tam olarak söylemek gerekirse 150 gün olunca 5 ay oluyor, geriye 14 gün kalıyor. yani 5 ay 14 günlük yani yine nerdeyse 5 buçuk aylık hamile oluyor :)

iyi ama göbeğimde yada nerdeyse kasığımda kalp atışı olmazki, ben doktoruma da sordum.hızlı hızlıysa klap atışıdır. aralıklıysa bebek hıçkırıyordur dedi.

gunaydın kuzummm
okurken benyoruldum yaayormussun kendını tabı kabuslar gorursun

besıgın cok guzel cnm jokerde gormustum aynısınıı

zamani kisaltma cabasi var hepimizde sanirim :)
bana da dun bir tanidik sordu 7 ayligim dedim :)
martta dogum yaptin mi diye sorarsa bakalim ne diycem :))

esime de hep zamnai kisaltiyorum bence nisanda olacak su zamanlarda diyorum yole geliyor icimden

canım benim güle oğluşun oynaya yatsın içinde,
ben bunu çok beğeniyorum. daha dün annnemle baktık.harika.bakalım biz alabilecek miyiz? malum büyüyen beşik ve şifonyer aldık.masraf da çok bu ara( adama birşey diyemiyorum artık....

herkese sağlıklı, mutlu ve bol tekmeli haftalar

cumadan beri giremedim nete, dağlarca sayfa olmuş. oku oku bitmedi.

cumartesi günü CNR da anne bebek fuarına gittik. Fuar güzeldi ama satış azdı. ama ona rağmen krafttan park yatak ve bebek arabası aldık. fiyatlar piyasanın biraz altındaydı. ayrıca küvetler, kovalar falan piyasanın yarısıydı. kıyafet kısmında ise fiyatlar piyasa ile hemen hemen aynıydı.

bu maviyi ben de almak istiyorum netten guvenilir bir link bulamadim ama bulsam hemen alicam benim de hosuma gitti bu pijama
gule gule kullan

yaptım cnm 5,3 cıktı yanı 5 ay 3 haftalık hamıleyım ve 1 hafta sonra 6 mı oluyorum. ama doğum mayısta nasıl olacak... 22 mayısta dogum gorunuyor. esımde boyle hesaplıyor ben 5,5 aylık hamıleyım dıyınce oda sınırlenıyor. o zaman mayısa kadar say bakalım ustune ekleyıp 10 aylık oluyorsun dıyor. :) :) :)

benımkınıde hesaplarmısın cnm.

benim kociş dün işi romantiğe bağladı. elinde çiçekle geldi. 3 tane gül: kırmızı-beyaz-mavi.
üzerinde de bir not: (Oğlumuzun adı Gökay olcak ya):
Gök: Mavi + Ay:Beyaz
Sen: Kırmızı
Ben: Kırmızı + Mavi + Beyaz

Bir de oğlumuz çok tatlı olsun diye, çikolata almış...

waawwww ne romantıkmıss esın masallahh

pekı cnm ben yaptım 22+5 hamıleyım ve hesapladım sonuc 5,3 cıktı. yanııı :)

iyi ama göbeğimde yada nerdeyse kasığımda kalp atışı olmazki, ben doktoruma da sordum.hızlı hızlıysa klap atışıdır. aralıklıysa bebek hıçkırıyordur dedi.

Olmaz olurmu canım sen hiç sağlık ocağında kalp atışı dinlemedinmi bak ben ilk gittimde kasığımda ilk kendi kalp atışımı dinletti ebe bak bu seninki dedi sonra bebeğinkini aradı buldu buda bebeğinki dedi yani ama hıçkırık olarak bilmiyorum kalp atışının kesinlikle duyulmayacağını biliyorum zaten mantıkende nasıl duyulsun senin içinde olan bir varlığın içinde olan bir organ duyulurmu hiç ama haraketleri hıçkırığı falan hissediliyor tabi o ayrı

gunaydın kuzummm
okurken benyoruldum yaayormussun kendını tabı kabuslar gorursun

besıgın cok guzel cnm jokerde gormustum aynısınıı

Beşik için teşekkür ederiz canım
Bende cok yoruldum ama tembelliğide attım üzerimden
Bide hello babye gittik buarada pazar günü mobilyacı gidince ama yine boş çıktım Sıra vardı yine yaa eşimde 2 zıbın için girmem ben bu sıraya dedii
Bide benim aldığım 12,99 tl bebe chocolate takımın aynısını hello babyde vardı kutusuna kadar hepsi aynıydı ve fiyatı 45,80 tl idi
Ve hello bayde bakarsanız benim almış olduğum hamile yastığı (22 tl) orda 68 tl
Pekte ucuz değil bu hello baby dimi :44:

Teşekkür ederiz canım
İnşşallahhh gönlüne göre en güzelini alırsınn Bende odasına beşik yaptırıyorum ama yatak odası içinde cok gerekli oda hediye oldu Allah razı olsun

nihayet ben gelebildim :)
hafta ay hesaplama konusulmus :)
ılk zamanlar cok kafaya takıyordum cunku sat ıle ılk ılıskı arası enaz 2 hafta var nıye 2 hafta fazla hesaplıyor doktor dıye
esıme gore sattan sonrasını hesaplar hep :) yengemde sattan sonrakı tarıhını vermıstı doktora
ve buna ragmen gununden bır kac gun sonra dogum yaptı
gunun gectı dıye hemen sezeryana alıyorlar daha 9 ay dolmadan ama benım doktorum bu konuda normal dogumu destekledıgı ıcın rahatım
ıster 2 hafta onde olsun ıster gerı takvım yeterkı 40 hafta doldu aa hadı doguma demesınler yuvarlak hesap suan 5.ayımdayım dıyorum

sUkur hafızam hala ıyı
Ahh cıcım yormussun bır suru kendını sonra da actıonlu ruyalr bende guzel ruyakar goruyorum da bu aldatma terketme ruyalarını esım goruyor bızde de oglumuzu gostermıyormusum ruasında sana layık degıl babalık gıt falan dıyorusummm yaa besıklerı gordukce park yataktan soguyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…