2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar size birşey sorucam. ben hamileliğimin başından beri mantar sorunu yaşıyorum:) bu güne kadar doktorum 3 defadır fitil verid ama 10 gün geçip sonra tekrar oluyor. cuma günü doktora gittiğimde tekrar fitil verdi ve reçetesinde kategorisi c yazıyor. Doktora mantarın zararı olur mu diye sorduğumuzda erken doğumu tetikleyebilir, enfeksiyon ilerlerse keseye de zarar verebilir demişti.

ya ben çok kararsız kaldım ilac kullanıp kullanmamakta. baştan beri sürecimi takip eden doktor hamile olduğumu bile bile zararlı ilaç verir mi? daha önce olduğu gibi 10 gün sonra tekrar nüksederse tekrar mı ilaç kullanıcam? ilaç kullanmazsam da dediği olumsuz şeyler olursa falan bir sürü soru var kafamda.:18: Çok kararsız kaldım. ne yapsam bilemiyorum. siz olsanız ne yapardınız ?

aynen cnm aynen yaa zamanı kısaltıyoruz.... :) benımde ıcıme mayısı beklemeyız gıbı gelıyor ve esımde nısanda dogurrsun dıyor kısmet yaa ama baya taktım bu olayı kafama daha dun bırınıne 1 hafta sonra 6 aylık oluyoruz dedım tabı benım hesabıma yanı buraya gore 24 haftalık oluyorum ya 1 hafta sonra oyle dedım ama aslında kısların hesaplarına gore. 5 ay 9 gun cıkıyor... :) :) :) :)

daha cam tul bırak bu son olsun ben gecen ıldım bebek odasının oerdesı takılcak dıye son oldu zaten 2 tane kadın tutucam doguma yakın parlatsınlar o zmn a kadar pıspıs oturuyorumdıp kose ellemıyorum sadece

evet dedıkelrıne bakılırsa pahalı cnm demekkı napıyoruz gıtmyıoruz oraya bızde ordan alcaktık herseyı cok sukur emınonunde karar kıldık

Cnım beşiği kaça aldınız yada kaç para bir fikrin varmı birde daha sonra söküp saklamak mümkün olurmu acaba ya bu beşik konusunda çok kararsızım eşim hergün artık oda işine kara ver alalım diyor ama bir türlü karar veremiyorum ya senin beşikte güzel görünüyor

gecmıs olsun cnm doktoruna gıvenıyorsan kullamalısın bıle bıle yanlıs bırsey verecgını dusunmuyorum ben

günaydın annecikler sonunda nazar ettik kendimize yatak yorgan yatıyoruz.. grip boğazlarım şiş kulağım ağrıyor...bildiğiniz perte ayrıldım.. kocam da dalga geçiyor anama diyor ki garantisi doldu al götr.. herkes kendi kızına baksın... hiç halim yok cevap vermeye eşşeğe .. ayyyyy tırnaklarım ağrıyor saçlarım ağrıyor ama iştahım yerinde sütlaç istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tavuk istiyorum salata istıyorum insan bu kadar hastayken bu kadar iştahlı nasıl olur beeeee

bende oyle yapıcam da esımın aılesı akrabaları nerdeyse hangı gun bırlıkte olduguma kadar hesaplayacaklar. o derece meraklılar ve o derecedetaycılar. bende en ıyısı 5 aylık dıyım gecım. :)

günaydın cnmm cok gecmış olsun... dıkkat et kendıne yaa... ama iştahınada maşallah... :)

cook gecmıs olsun cnm yıne basladık hastalık gunlerı
hanıı borek ıstemıyormusun bu gun senn

bir de onden gitmesi cok etkilemiyor diyorlar
erkek cocukta ozellikle onden de gitse gununu bekliyorlarmis hep dogmak icin
hatta onden gidiyorsa zamaninda dogabilir ama normalden daha iri bebek olabilir belki
o yuzden aslinda normal dogumda cok da sartlamak istemiyorum erken gelir diye gercekten gununu tam doldurabilir
40 hafta olup da bebegi hala gelmeyen birini biliyorum ben de, sonra suni sanci vermislerdi ama gelmeyince sezeryana almislardi
saglikla dogsun kavusalim da gecer zaman
bir arkadas ne dese begenirsiniz, icinde tutabildigin kadar tut nedne sabirsizlaniyorsun dunyaya gelince oyle kolay degil :))) yaaaaa bebegime kavusmak istiyorum bennnn

Hayır canı bak benimkini hesaplayayım 280-124= 156 gün geçirmişim 156/30=5.2 günlük oluyor 5 ay 2 günlük oluyor

doğuma kalan gün sayın 100 olunca tam dolu dolu 6 ay olup 7. aydan gün almaya başlıyorsun 280-100=180 180/30= 6 ay

Aşağıda yazan doğuma kalan gün sayın 100 olunca 6. ayını bitiriyorsun yani tabi bu 40 hafta yani sezeryan olacaklar falan 38 haftalık doğum yapıyor sezeyansan eğer 15 gün azaltabilirsin bu hesaplamadan

havuzlu hanın abonesı oldum ben :) bu hafta belkı ama haftaya kesın gıdıcem yıne:)
cıtcıtlı badı alırken dıkkat edelım kızlar 3 cıtcıtı olucak dıye her ders ebemız ustune basa basa soyluyorr
bebeıslerın kasık aralarını sıkıstırmasın dıye bendekı ıkı tanesı ıkılı esım kızdı kesınlıkle degıscez dıyo havuzlu handan almıstım gerı vercem :)

kısa kollu olmasa mavıye bayıldım yaa nette gormustum 79 tl ındırımde
havuzlu hanın ıcındenmı aldın canım ben oylesıne bı bakmıstım ordakı pıjamalara gecelıklere
4lu bır set almayı dusunuyorum zatı zor begenıyorum cıcıkomdan hıc bısey begenmedım mesela :)
ama gecelıkler cok uygun 20 tl ona uygun pıjama alırsam gecelıgı alırım

canım ben doktoruma enson kasım sonu gıtmıstım ocak bası 8 hafta sonrası ayrıntılı ultrasona gırdım
doktoruma gıtmek yerıne muayenesı pahalı cunku ayrıntılı ultrasonla aynıya gelıyor nerdeyse:) ve bebegım sureklı ultrasona maruz kalmasın
nasıl olsa son ayda mecbur bol bol gırıcez
bebegım saglıklı herseyını gorduk bu ay gıtmeye gerek yok dıye dusunuyorum gelecek aya gıdıcem doktoruma gıtmeden arıcam seker yuklemesı ıcın
herseyıde ona sormadan yapmıyım :) bencede 1 ay sonra gıt canım

bu maviyi ben de almak istiyorum netten guvenilir bir link bulamadim ama bulsam hemen alicam benim de hosuma gitti bu pijama
gule gule kullan
canım

Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
bu linkte satılıyor ama 79tl ye, ben eminönünde 50 tl ye buldum..şeker görünüyor üstte de..pijamanın bacakları ve popo kısmı oturuyor.
çok şeker ya, çok hoşuma gitti maaşallah size..

canım dr. veriyorsa ben kullanırdım, ben 2-3 kez kullandım zaten..bazen çok ilerleyince doğumda bile sıkıntıya sebep olabiliyormuş..çok geçmiş olsun..benimde uzun süredir sarı akıntım var enfeksiyonum devam ediyor sanırım

cook gecmıs olsun cnm yıne basladık hastalık gunlerı
hanıı borek ıstemıyormusun bu gun senn

dün bi tepsi yedim bugün farklı tatlara yöneldim anneme sipariş verdim yapacak ancak biter o kadar yemek pilav soslu tavuk kızartması sütlaç salata çorba ama ne çorbası olduğuna karar veremedim cacık falan bu liste uzuyor işte böyle millet yağmur yağsa iştahı kaçar benim açılıyor nasıl insanım ben yaaaaa

anladm cnm 5 ay 3 gunluk hamıleyım.

bu hesaplar adamı matematik prof. yapar valla .... ben 6,5 aylık olmuşum yada 6 ay 3 günlük mü

ben yenı cıktım yatak döşekten sıra sana gelmıs
senın su ıstahını yerım ben yaaaaaaaaa :)
ıhlamur kusburnu lımon zencefıl bal nane gıbı bızlerın gebelık ılaclarını eksık etme sakın canım
tum evı 3 saatte temızledım 2 gun pert oldum bıdaha tobeeeeeeeeeeeeeeee

bende oyle yapıcam da esımın aılesı akrabaları nerdeyse hangı gun bırlıkte olduguma kadar hesaplayacaklar. o derece meraklılar ve o derecedetaycılar. bende en ıyısı 5 aylık dıyım gecım. :)

höstt derım oyle sorana yuh onlara ne aılem sadece ne kadarlıksın der bende dedıgım gıbı hesaplıyorum
muhtemel dogum tarıhı 9 ay gıbı oluyor zatı ustune 10 gunde gecme ıhtımalı var suan 5 ay 1 hafta ama bunu anlatana kadar
1 hafta daha gecsın 5 .bucuk ay derım :)
saka maka kızlar gunler du gıbı akıyor daha dun gıbı kalp atısı kesesı cınsıyet derken sımdı nerelere geldık maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…