2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sen bir hafta sonra 5.5 aylık olacaksın tatlım. Ben bir de böyle cevap veriyorum, mesela geçen hafta hep "6 aylık olmama bir hafta kaldı" dedim.:)

off yaa ne guzell jetı takmıştım 6 aylık olacaktıkkk doguma 3 ay kaldı dıyordu mıllet ama daha 1 hafta sonra 5,5 oluyoruzzz haksızlık yaa buuu artık takıp etmek ıstemıyorum yaa saydıkca gecmıyor..

Senin eşinde bir alemm
Şişen, ağzı burnu karışan, eşine istekli olmayan ben olunca dedim vicdan yapıyorum herhalde
Ama erkekte görüyorsaa demek ki hamilelik rüyaları bu

Bencede en iyisi eminönü ama bu süsleme ıvır zıvır gibi şeyler içinse ben bir site buldum mevlütte, hastanede dağıtcağımız cicileri aynı eminönü fiyatına dağıtıyor en pahalı ürünü 1.10 tl düşün diğerleri ne kadar ama biraz daha inceleyip paylaşağım sizinle

Aman tatlım bencede cengaverliğe hiç gerek yok 2 toz benim evladımdan önemli değil, bende son 2ay almaya başlıcam kadın

Kuzum beşik hediye geldi Sitesinde de yazmıyor bende baktım meraktan Eşime sordum belki o öğrenmiştir diye ama oda beleş tl dedi

Canım geçmiş olsun kendinee dikkat et
Annecinde yanındaymışş , mis gibi yemeklerden yapsında,doyursun yavrusunu ve yavrusunun yavrusunuu

gecmıyor cnmm yaa nerdeeeee bız sankı hep yerımızde sayıyoruz gıbı gelıyor banaaa sankı herkez buyuyor bız duruyoruz durdugumuz yerde :) :emirbebek:

bende hayran kalıyorum iştahıma ... ben evi temizlesem oooooooo yatak yorgan yetmez hastane paklar beni

canım ya çok iyi oldu söylediğin bende eve gidince bakayım iki üç tane badi almıştım kaç çıtçıtı var..bi de ben en altın bir üst katından sanırım aldım badisini önünde ayıcıklı arma var sevi bebe sanırım markası onun kalitesi diğerlerine göre güzel gibi geldi..o mağazada çok kaliteli şeyler vardı..bir kutu içinde hastane çıkışı vardı çekmeceliydi fiyatı 120-150 arası birşeydi..çok güzeldi bir dahaki gidişime içeriğine iyice bakıcam çok parçalıydı sanki..bende önümüzdeki hafta sonu yada ondan sonraki hafta sonu gidicem belki karşılaşırızda tanımayız bile birbirimizi dimi
canım havuzlu handa güzeller varda ama beğenemedim bende bir türlü..maviyi dışarda yol üzerindeki pijamacılardan aldım iki katlı bir yerdi girdik sonra alt kata indik..mahmutpaşanın girişinden yada oraya giden sokaktan almış olabiliriz tam iyi bilmiyorum sokakları..birdahaki gidişime bütün pijamacılara giricem 3. aldığımı daha süslü ağır birşey istiyorum..geceliği doğum sancısı için, pijamalarııda ortama göre yada lekelenirse değşmek için 2 tane götürcem..
dr.konusunda aynen canım senin gibi düşünüyorum bende..26sında bebeğe bakacaklar zaten, şeker yüklememde iyi çıkarsa(daha uygun olan hastanede yaptırcam) bir sıkıntım olmazsa 16 yada 23 şubatta giderim dr.uma yanii 28-29 haftalıkken

cok gecmıs olsn tatlm bende aynıyım tavuk corbası , ıhlamur ic bol limonlu bide 1yemek kaşıgı balın icine az karabiber karıstır ic gribe birebir dogal ilac bunlar allah sifa versin benim pasamda hasta olunca daha cok tekmelio velet

5,5 kilo falan 66,7 ile hamile kaldım bugun kahvalatıdan sonra tartıldım 71,8 geldim 5 5buçuk arasında gidip geliyor kılom

maşallah cnm yaa iştahlı falansın ama kilon ıyıymış bi arkadasım 26 haftalık ve 10 kılo almış sana nazar degmesın darısı basımızaaa tutututu

Son düzenleme:

valla ya hasta olmak için anamı bekliyormuşum yapıyor da kadıncağız diyor ki kendimi aş evinde hissettim mutfaktan çıkamıyorum

benim anlamadığım kalp sesi senin mi? bebeğin mi? yani ses karnından mı geliyor? ben de bebeğimin kalp atışını hissediyorum.hatta bazen eşim elinle hissediyor...

valla bilemiyorum ki benim mi bebeğimin mi ama kalp atışını duyduğum zaman nabzım da yüksek çıkıyor sabah ölçtüğümde 99 du ondan olabilir dediler şu an yok mesela ama uzun zamandır kalkmadım oturuyorum belki de ondan açıkcası kalkmaya korkuyorum.

maşallah cnm yaa iştahlı falansın ama kilon ıyıymış bi arkadasım 26 haftalık ve 10 kılo almış sana nazar degmesın darısı basımızaaa tutututu

her halde takmıyorum ya o yüzden almıyorum .. he bu kadar yemeğin yanında günde 3 tane vitamın 1 kan hapı bi magnezyum içiyorum ama almadım..

her halde takmıyorum ya o yüzden almıyorum .. he bu kadar yemeğin yanında günde 3 tane vitamın 1 kan hapı bi magnezyum içiyorum ama almadım..

tekrar tekrar maşallah cnm bana dr.um bı kan hapı yazdı 2 hafta ıctım elevıtle bırlıkte 3 kılo aldım zaten sevmıyorum hapı. bıraktım ıcmıyorum suan. 2 haftadr bır hap bıle içmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…