- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.241
benımkınıde hesaplarmısın cnm.
bu hesaplar adamı matematik prof. yapar valla ....ben 6,5 aylık olmuşum yada 6 ay 3 günlük mü
Sen bir hafta sonra 5.5 aylık olacaksın tatlım. Ben bir de böyle cevap veriyorum, mesela geçen hafta hep "6 aylık olmama bir hafta kaldı" dedim.:)
sUkur hafızam hala ıyı
Ahh cıcım yormussun bır suru kendını sonra da actıonlu ruyalrbende guzel ruyakar goruyorum da bu aldatma terketme ruyalarını esım goruyor bızde de oglumuzu gostermıyormusum ruasında sana layık degıl babalık gıt falan dıyorusummm yaa besıklerı gordukce park yataktan soguyorum ben
daha cam tul bırak bu son olsunben gecen ıldım bebek odasının oerdesı takılcak dıye son oldu zaten 2 tane kadın tutucam doguma yakın parlatsınlar o zmn a kadar pıspıs oturuyorum dıp kose ellemıyorum sadece
evet dedıkelrıne bakılırsa pahalı cnm demekkı napıyoruz gıtmyıoruz oraya bızde ordan alcaktık herseyı cok sukur emınonunde karar kıldık
Cnım beşiği kaça aldınız yada kaç para bir fikrin varmı birde daha sonra söküp saklamak mümkün olurmu acaba ya bu beşik konusunda çok kararsızım eşim hergün artık oda işine kara ver alalım diyor ama bir türlü karar veremiyorum ya senin beşikte güzel görünüyor
günaydın annecikler sonunda nazar ettik kendimize yatak yorgan yatıyoruz.. grip boğazlarım şiş kulağım ağrıyor...bildiğiniz perte ayrıldım.. kocam da dalga geçiyor anama diyor ki garantisi doldu al götr.. herkes kendi kızına baksın... hiç halim yok cevap vermeye eşşeğe .. ayyyyy tırnaklarım ağrıyor saçlarım ağrıyor ama iştahım yerinde sütlaç istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tavuk istiyorum salata istıyorum insan bu kadar hastayken bu kadar iştahlı nasıl olur beeeee
üzme kendını anacıgın yanında cok sukur ohhh .. bakar sana mıss gıbı.. :) kac kılo aldın cnm sen sımdıye kadar
2013 Temmuz anneleri sayfa 1260
ben yenı cıktım yatak döşekten sıra sana gelmıs
senın su ıstahını yerım ben yaaaaaaaaa :)
ıhlamur kusburnu lımon zencefıl bal nane gıbı bızlerın gebelık ılaclarını eksık etme sakın canım
tum evı 3 saatte temızledım 2 gun pert oldum bıdaha tobeeeeeeeeeeeeeeee
höstt derım oyle sorana yuh onlara ne aılem sadece ne kadarlıksın der bende dedıgım gıbı hesaplıyorum
muhtemel dogum tarıhı 9 ay gıbı oluyor zatı ustune 10 gunde gecme ıhtımalı var suan 5 ay 1 hafta ama bunu anlatana kadar
1 hafta daha gecsın 5 .bucuk ay derım :)
saka maka kızlar gunler du gıbı akıyor daha dun gıbı kalp atısı kesesı cınsıyet derken sımdı nerelere geldık maşallah :)
ben yenı cıktım yatak döşekten sıra sana gelmıs
senın su ıstahını yerım ben yaaaaaaaaa :)
ıhlamur kusburnu lımon zencefıl bal nane gıbı bızlerın gebelık ılaclarını eksık etme sakın canım
tum evı 3 saatte temızledım 2 gun pert oldum bıdaha tobeeeeeeeeeeeeeeee
höstt derım oyle sorana yuh onlara ne aılem sadece ne kadarlıksın der bende dedıgım gıbı hesaplıyorum
muhtemel dogum tarıhı 9 ay gıbı oluyor zatı ustune 10 gunde gecme ıhtımalı var suan 5 ay 1 hafta ama bunu anlatana kadar
1 hafta daha gecsın 5 .bucuk ay derım :)
saka maka kızlar gunler du gıbı akıyor daha dun gıbı kalp atısı kesesı cınsıyet derken sımdı nerelere geldık maşallah :)
bu hesaplar adamı matematik prof. yapar valla ....ben 6,5 aylık olmuşum yada 6 ay 3 günlük mü
havuzlu hanın abonesı oldum ben :) bu hafta belkı ama haftaya kesın gıdıcem yıne:)
cıtcıtlı badı alırken dıkkat edelım kızlar 3 cıtcıtı olucak dıye her ders ebemız ustune basa basa soyluyorr
bebeıslerın kasık aralarını sıkıstırmasın dıye bendekı ıkı tanesı ıkılı esım kızdı kesınlıkle degıscez dıyo havuzlu handan almıstım gerı vercem :)
kısa kollu olmasa mavıye bayıldım yaa nette gormustum 79 tl ındırımde
havuzlu hanın ıcındenmı aldın canım ben oylesıne bı bakmıstım ordakı pıjamalara gecelıklere
4lu bır set almayı dusunuyorum zatı zor begenıyorum cıcıkomdan hıc bısey begenmedım mesela :)
ama gecelıkler cok uygun 20 tl ona uygun pıjama alırsam gecelıgı alırım
canım ben doktoruma enson kasım sonu gıtmıstım ocak bası 8 hafta sonrası ayrıntılı ultrasona gırdım
doktoruma gıtmek yerıne muayenesı pahalı cunku ayrıntılı ultrasonla aynıya gelıyor nerdeyse:) ve bebegım sureklı ultrasona maruz kalmasın
nasıl olsa son ayda mecbur bol bol gırıcez
bebegım saglıklı herseyını gorduk bu ay gıtmeye gerek yok dıye dusunuyorum gelecek aya gıdıcem doktoruma gıtmeden arıcam seker yuklemesı ıcın
herseyıde ona sormadan yapmıyım :) bencede 1 ay sonra gıt canım
cnm senınkı 6,533333 cıkıyorrr anlamadm :)
günaydın annecikler sonunda nazar ettik kendimize yatak yorgan yatıyoruz.. grip boğazlarım şiş kulağım ağrıyor...bildiğiniz perte ayrıldım.. kocam da dalga geçiyor anama diyor ki garantisi doldu al götr.. herkes kendi kızına baksın... hiç halim yok cevap vermeye eşşeğe .. ayyyyy tırnaklarım ağrıyor saçlarım ağrıyor ama iştahım yerinde sütlaç istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tavuk istiyorum salata istıyorum insan bu kadar hastayken bu kadar iştahlı nasıl olur beeeee
5,5 kilo falan 66,7 ile hamile kaldım bugun kahvalatıdan sonra tartıldım 71,8 geldim 5 5buçuk arasında gidip geliyor kılom
Senin eşinde bir alemm
Şişen, ağzı burnu karışan, eşine istekli olmayan ben olunca dedim vicdan yapıyorum herhalde
Ama erkekte görüyorsaa demek ki hamilelik rüyaları bu
Bencede en iyisi eminönü ama bu süsleme ıvır zıvır gibi şeyler içinse ben bir site buldum mevlütte, hastanede dağıtcağımız cicileri aynı eminönü fiyatına dağıtıyor en pahalı ürünü 1.10 tl düşün diğerleri ne kadar ama biraz daha inceleyip paylaşağım sizinle
Aman tatlım bencede cengaverliğe hiç gerek yok 2 toz benim evladımdan önemli değil, bende son 2ay almaya başlıcam kadın
Kuzum beşik hediye geldiSitesinde de yazmıyor bende baktım meraktan Eşime sordum belki o öğrenmiştir diye ama oda beleş tl dedi
Canım geçmiş olsun kendinee dikkat et
Annecinde yanındaymışş , mis gibi yemeklerden yapsında,doyursun yavrusunu ve yavrusunun yavrusunuu
280-84= 196 196/30= 6.5333 yani tam 6 buçuk ay 1 günlüksün canım
ben işte ya .. konu benim kızım olunca anlaşılmamam hiç zoruma gitmiyor..ben işte tıp çözememiş bizi
benim anlamadığım kalp sesi senin mi? bebeğin mi? yani ses karnından mı geliyor? ben de bebeğimin kalp atışını hissediyorum.hatta bazen eşim elinle hissediyor...
maşallah cnm yaa iştahlı falansın amakilon ıyıymış bi arkadasım 26 haftalık ve 10 kılo almış sana nazar degmesın darısı basımızaaa tutututu
her halde takmıyorum ya o yüzden almıyorum .. he bu kadar yemeğin yanında günde 3 tane vitamın 1 kan hapı bi magnezyum içiyorum ama almadım..
ben işte ya .. konu benim kızım olunca anlaşılmamam hiç zoruma gitmiyor..ben işte tıp çözememiş bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?