2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bu kitabın fiyatı ne kadar civarı?? netten mi alayım gidip görerek mi alayım kararsızım..benimde mahallenin en mutlu bebeği kitabım şimdi elime ulaştı..umarım işime yarar..

cnm bu kıtabı bana kuzenım hedıye ettı elden ele dolasan bır kıtap aıledekı her hamılenın elınden gectı ve sıra bana geldıama alan arkadaslarım var sanıyorumkı 30 tl cıvarı

ben dun ruyamda dogum yapiyordum :) sanci falan yok ortada ama hastanedeyim suyumu patlatiyorlar bebisi bekliyoruz
hazirlikalr yapiliyor
sonra heyecanla uyandim ilerisini goremedim :)

evet sehriban ya
ben de okudum yorumunu yazacaktim sonra ciktim
dogru demis dsde
eskiden annelerimiz kullanmamis ama eskiden katki yokmus ki yenilen icilende
simdi hersey yapay alamiyoruz yetmiyor dogal organik beslenmeye calissak da ne kadar guvenicez yediklerimize
vitamin ve kan hapi mecburen vazgecilmezimiz bebegin icin annesi
sen iyi beslen iyi ye, saglikli seylerden ye, zararli seylerden uzak kal bebisin icin ve kendin icin, yine de kilo alirsan hic dusunme bile bunu

Son düzenleme:
kızlar şimdi kampanyalarda bir nevresim tk. gördüm çok beğendim boyu 100-150 cm. Park yatak yada karyola da yatak ölçüleri değişiyor muu? bu ölçüdeki nevresimler büyük yataklara göre mi??:44:

artık kilo vermek çok kolay herşey insanın elinde spor var diyetler var ... Allah korusun bebeklerimizi.. hep şey düşünürüm bir gün bebğime birşey olacaksa da bu benim hatamdan olmamalı.. kanım 14 olmasına rağmen ilaç alıyorum eğer doktorum bebeğimin kansızlıktan dolayı hasta olduğunu derse her halde intiharın eşiğine gelirim... bu bebekler bizim mucizelerimiz.. kilo ile bebek arasında tercih söz konusu olamaz.. evet kilo çok hoş değil bazen insanı mutsuz da ediyor ama benden beslenen bir canlı var aldığı nefesi ben olmadan alamayan canlı var kanıyla suyuyla sadece bana muhtaç... ben yemezsem aç kalan ben ilaçlarımı almazsam hasta olacak bir can var... o yüzden asla rejim yapamam asla ilaçlarımı aksatamam bebeğimin saçının teline 10 kılo almaya razıyım

kızlar şimdi kampanyalarda bir nevresim tk. gördüm çok beğendim boyu 100-150 cm. Park yatak yada karyola da yatak ölçüleri değişiyor muu? bu ölçüdeki nevresimler büyük yataklara göre mi??:44:

sanmiyorum nevresimde brisey degiscegini sanmiyorum
ben de butikbebeden aldim bekliyorum daha kargoya verilmedi kac gundur.

bu arada netteki o sitedekini gormustum ama normale gore baya pahalliya geliyor bana
istanbuldan birine aldirayim ben en iyisi eminonunden
ama beden biraz zorlar mi bilmiyorum benim basenler aldi basini gidiyor,
yalniz durusu bol degilse cok iyi dikkatimi cekti oyle severim ben de
kacirmiyim ben de bunu

selamlar şanslı anneler ve melekleri

biz hafta sonu park yatagımızı aldık , bebişimizin ilk eşyası ve bence ilk etapta en gereklisi bide biz gerekliyiz zaten doyurmaya :))
hastalara şifa diliyoruz, mutluluklarımız hergün kat ve kat artsın inşallah....

şimdi park yatagı aldık, yatagınıda bizimkinin boyutu 60*120 park yataklarda değişiyor boyutlar yatagıda ona göre aldık gelsin bir görelim ona göre nevresim vs alacağım....

yatağımız bu hesaplı olsun dedik birazda hoş olsun belki almayanlara fikir olur....

bu yatağımız :
Air Comfort Kuş Tüyü Sünger Bebek Yatak-Oyun Parkı Star - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bu da park yatagımız:

Mercury Bablo Titreşimli Lüx Oyun Parkı / Lacivert Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

doktor aslında mantarın tedavisinin kolay olduğunu söylüyor. ama o tedaviyi ancak doğurup emzirmeyide bıraktığım zaman uygulayabilirmiş. o sebeple şimdilik sadece geçici çözümleri uyguluyor. tekrarlamasının sebebi bilinmiyor ama kronikleştiği için hamilelik hormonları mantarı daha çok tetikliyormuş. hijyen açısından internette yazan herşeyi yapıyorum ama hiçbir faydası olmuyor desem yeridir.

aldıkların hayırlı olsun canım gayet uygun ve guzel

ırsı belkıde

Bende gobek vardı zaten bende herladeo yuzden dıye dusunyuorum:)

belkide canım

bızımkı gorsen babası nezaman kızım dıye ılgılensee tekemeler ucusuyor hıssedeyormum nedır :)

bende çok begenıyorum bu tarz seepet tarzlarınaa malesef alamıcam ama planlarımız farklı :)

ben hıc takılmıyorum canım bu konuyaaa ya :)
bende asıl usgde ılerde yada gerıde olmalarına takılıyordum oda zaten dogumu etkılemıyormus oyle arastırtımda netten.bakıyorum hesaplıyorum 25 haftalıgım dııyıp gecıyorum 5 bucuk edyor ay olarak soranlarada oylee dıyorum
hayırlsıyıla ınsallah normal dgom nasıp olur bakalım yaa ama cokdaa dıretmek ıstemıyorum rbbım hayırlsıını versın

canım snucta doktorun senın gebelıgını rıske atıcak bısı yapmaz bu surecte ılac kullanmaman dedıgın gıbı zararlı olur tedavı edlmesse eger sureklı sureklı tekrar etmesı garıp ıstersen kafandakı soru ıaretlerını gıdermek ıcın baska bır doktorada gıdebılırısn

cok gecmıs olsun canım ama masallah da demeden gecemıcemmm aman nzar degmesın cunkı bızım gıbı hamıslerın hastalıklardan kurtulması bol bol vıtamın almalarına ve ıstraatlerıne baglı :) bol bol vıtamın al duzel canım acıl sıfa olsun ınsallah

evet canım doktorumada sormustum esprısıne lafı olmas bır ıkı haftanı demıstı ve arastırmalarıma gore gec gıtmesı yada erken fark etmıyor doguu etkılemıyormus yanı yıne dogum yasancagı gunde yasanıyormus.
Annem dogum ıcın derkı vaktı saatı geldınde bır dakıka bıle tutamassın en ıyısı zaman bırakıp hayırlısını dılemek bende normal stıyorum oyle dua edıyor ve ettıyorum ama bakalım kısmet rabbım gonlumuze gore verır ınsallah

kızlar şimdi kampanyalarda bir nevresim tk. Gördüm çok beğendim boyu 100-150 cm. Park yatak yada karyola da yatak ölçüleri değişiyor muu? Bu ölçüdeki nevresimler büyük yataklara göre mi??:44:

nevresım takım ıcın sorun olcagını sanmıyorum ben uyku setı olsa korumalıkları falan uymayabılırde nevresım rahatlıkla alabılırsın canım

dün gece çok ilginç bişi keşfettim..oğlumu uyutmak için ninni söylüyordum,,oğlumun yanına uzanmıştım,,bebeğim başladı tekmelemeye..ama hiç öyle atmamıştı..ben duraksadım biran,,o da durdu..sonra tekrar devam ettim söylemeye..başladı cadaloz tekmelemeye yine..görümceme dedim kızım sesimi duyunca tekmeliyor,,daalga geçercesine gülmez mi,,gel koy elini karnıma dedim,,ninnimi söyledim,,canım kızım yalancı çıkarmadı beni,,halasının eline öyle bir tekme attıki,,karnımdan belliydi şiddeti :) bebeklerin bizi duyduklarını biliyordum,,ama bu denli belirgin bişey yaşamak duygulandırdı beni.. anne olmak ne güzel

bızımkıde oglummm canımm oglummm bıtenemmm dıye ben baslayınca tekmelemeye baslıyo hemenn

senin yazını okuyunca aklıma geldi :) kesinlikle duyuyorlar canım. dün çorbayı ezeyim dedim blender ı çalıştırınca tekmelemeye başladı. bir kere de aynı şeyi saç kurutma makinasında yaptı. korktu sanırım. sese de kesinlikle tepki veriyorlar cnm. hadş oğlum pıt yap anneye diyorum yapıştırıveriyo. bi de benim oğlum babası gibi olcak sanırım beslenme konusunda. bir gün bişey pişirirken sakin duran çocuk kokunun burnuma gelmesiyle tepinmeye başladı. hazırladım koydum masaya hala vuruyo. eşime söyledim al ye biraz dedi. yedikten sonra durdu velet :)

tatlm sen bu annelk egitimini nerde alıosn

bende ıkı haftadır test edıyorum kıtap okudugmda yada bıseyle oyalandıgımda bebıs baslıyor harekete
ama onla konussam elımı karnıma koysam duruyor bu benım gıbı panık anlasıldı hıc rahatsız edılmıcek
kendı calıp kendı soylıcek ıcerde :) dogduklarında anne karnındakı tekmelerı ozlıcez dıyoruz ya kucagına alınca hıc o gunlerı bıle aramıcaz
hep kollarımızda olsun ıstıcez annelık cok baska bı duygu ya

canım bende de aynı problem vardı hatta son 1 yıldır kronikleşmişti..hamilelikte de devam etti..1 hafta iyiyse diğer hafta yine başlıyordu..doktorum 10. haftaya kadar bir şey veremem dedi..sadece vajinal sabun verdi..ama sirkeli su ya da karbonatlı suyla hep yıkadım..özellikle karbonatlı suyu tavsiye ederim..10 hafta böyle idare ettim..10. haftadan sonra tahlillerimde de fazlaca çıkınca alttan muayene etti..ve hemen tedaviye başlamalıyız dedi..antibiyotikli fitil verdi..evet antibiyotik kullanmak sakıncalı ama tedavi edilmemesi durumunda daha fazla risk var dedi..tam 20 tane fitil kullandım..sabah akşam..Allahıma şükür fitiller bitti mantar da bitti..

tatlm sen bu annelk egitimini nerde alıosn

istanbul zeynepkamıl canım canım

ücretsiz eğitim verilen hastaneler istanbul için

Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 391 06 80 - 1585
Süleymaniye doğum Evi ve Eğitim ve Araştırma Semiha Sakir doğum evi 0212 547 12 90 - 113
Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 0212 4041500 - 1712
Yakacık kadın doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 3772396 - 1171
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0212 37350 85 0212 3735082

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…