- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.301
canım bende de aynı problem vardı hatta son 1 yıldır kronikleşmişti..hamilelikte de devam etti..1 hafta iyiyse diğer hafta yine başlıyordu..doktorum 10. haftaya kadar bir şey veremem dedi..sadece vajinal sabun verdi..ama sirkeli su ya da karbonatlı suyla hep yıkadım..özellikle karbonatlı suyu tavsiye ederim..10 hafta böyle idare ettim..10. haftadan sonra tahlillerimde de fazlaca çıkınca alttan muayene etti..ve hemen tedaviye başlamalıyız dedi..antibiyotikli fitil verdi..evet antibiyotik kullanmak sakıncalı ama tedavi edilmemesi durumunda daha fazla risk var dedi..tam 20 tane fitil kullandım..sabah akşam..Allahıma şükür fitiller bitti mantar da bitti..
çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın. sirkeli suyu bende yapıyorum kaşıntıyı kesmekte kesinlikle çok etkili. doktorun sana verdiği ilacın ismi neydi?
Canım bır donem benımde yogun mantarım vardı bekarken doktor antıbıyotık tdavısı verdı o gunler cok zordu ama sukur bıttı doktorum o donem ılerıkı donmelerde gecmezse hamıleyken de devam ederse normal dogum yapamazsın bebek dogarken mantar gozune agzına bulasabılır o rısk alınmaz demıstıdoktor aslında mantarın tedavisinin kolay olduğunu söylüyor. ama o tedaviyi ancak doğurup emzirmeyide bıraktığım zaman uygulayabilirmiş. o sebeple şimdilik sadece geçici çözümleri uyguluyor. tekrarlamasının sebebi bilinmiyor ama kronikleştiği için hamilelik hormonları mantarı daha çok tetikliyormuş. hijyen açısından internette yazan herşeyi yapıyorum ama hiçbir faydası olmuyor desem yeridir.
dün gece çok ilginç bişi keşfettim..oğlumu uyutmak için ninni söylüyordum,,oğlumun yanına uzanmıştım,,bebeğim başladı tekmelemeye..ama hiç öyle atmamıştı..ben duraksadım biran,,o da durdu..sonra tekrar devam ettim söylemeye..başladı cadaloz tekmelemeye yine..görümceme dedim kızım sesimi duyunca tekmeliyor,,daalga geçercesine gülmez mi,,gel koy elini karnıma dedim,,ninnimi söyledim,,canım kızım yalancı çıkarmadı beni,,halasının eline öyle bir tekme attıki,,karnımdan belliydi şiddeti :) bebeklerin bizi duyduklarını biliyordum,,ama bu denli belirgin bişey yaşamak duygulandırdı beni.. anne olmak ne güzel
ayy ne zamandır girememiştim foruma,okudum okudum okudum yazdıklarınızı yoldaşlarım benim:)bizim oğluş da kocaman oldu ama ben çok hastayım ilaç kullanıorum başta tereddüt ettim antibiotik falan var diye ama doktor içmem gerektiğini söledi,grip olmuşumaman dikkat edin kendinize ama iştahım da bişi yok maşallah,hem hasta hem de iştahlı olduğum zaman başka olmıcak herhalde:)tosuncum yedirio da yedirio bana,kilo da aldırdı saolsun ama olsun değer oğluma:)
yanı anlam veremıyorum bende asırlardr bılınen 9 ay 10 gun burada 10. ayı dolduruyoruz. anlamıyorum.. esım mayıstan once dogurrsun oyle sacmalıkmı olur dıyor. ama gelışımımız buradakı haftalara gore gıdıyor. brısı soruyor kac aylık oldun dıyor. ben ne dıyecegımı sasırıyorum 22 haftalıgım dıyorum yanı kaç ay dıyorlar 5,5 desem 3,5 ayın klamış dıyecekler ama tam 4 ayım kalmış oluyor. off karman corman yaa
Canım aynısı oğluma masal okurken benim de başıma geliyor gerçekten ben de çok şaşırıyordum demekki yalnız değilmişim. Abisi kucağıma oturunca da başlıyor kızım tekmelemeye Allah' ın mucizesi daha anne karnındayken anlıyorlar herşeyidün gece çok ilginç bişi keşfettim..oğlumu uyutmak için ninni söylüyordum,,oğlumun yanına uzanmıştım,,bebeğim başladı tekmelemeye..ama hiç öyle atmamıştı..ben duraksadım biran,,o da durdu..sonra tekrar devam ettim söylemeye..başladı cadaloz tekmelemeye yine..görümceme dedim kızım sesimi duyunca tekmeliyor,,daalga geçercesine gülmez mi,,gel koy elini karnıma dedim,,ninnimi söyledim,,canım kızım yalancı çıkarmadı beni,,halasının eline öyle bir tekme attıki,,karnımdan belliydi şiddeti :) bebeklerin bizi duyduklarını biliyordum,,ama bu denli belirgin bişey yaşamak duygulandırdı beni.. anne olmak ne güzel
bende ıkı haftadır test edıyorum kıtap okudugmda yada bıseyle oyalandıgımda bebıs baslıyor harekete
ama onla konussam elımı karnıma koysam duruyor bu benım gıbı panık anlasıldı hıc rahatsız edılmıcek
kendı calıp kendı soylıcek ıcerde :) dogduklarında anne karnındakı tekmelerı ozlıcez dıyoruz ya kucagına alınca hıc o gunlerı bıle aramıcaz
hep kollarımızda olsun ıstıcez annelık cok baska bı duygu ya
bende ıkı haftadır test edıyorum kıtap okudugmda yada bıseyle oyalandıgımda bebıs baslıyor harekete
ama onla konussam elımı karnıma koysam duruyor bu benım gıbı panık anlasıldı hıc rahatsız edılmıcek
kendı calıp kendı soylıcek ıcerde :) dogduklarında anne karnındakı tekmelerı ozlıcez dıyoruz ya kucagına alınca hıc o gunlerı bıle aramıcaz
hep kollarımızda olsun ıstıcez annelık cok baska bı duygu ya
ben kizimi ozledim yaaen son 1 ay once gordum dr a kalsa 1 ay daha bekleticekmis bakalim:44:
oyyyy bende cok ozledım subat bası gıbı gıdıcez ınsallahhh neden o kadar bekletıyorkııı
oyyyy bende cok ozledım subat bası gıbı gıdıcez ınsallahhh neden o kadar bekletıyorkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?