- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.321
hayirli gunler anneler ve bebislerbende gecen cuma dr a gittigimde 26-5 gunluk dedi bende artik 7 aylik diyebilirmiyim diyince mutlu olacaksaniz soyleyin dedi ama bende anlamiyorum pek cunku hamile kaldigim gunu biliyorum ama son adeti hesapliyo dr ayyy kafam karisti hem benimki buyuk ihtimalle sezeryan olacak 3 ncu sezeryanim olacak herhalde
kızlar hsonu otobuste bi hemşireyle tanıştım.fazla ultrasona girmek doğum sancısını azaltıyor dedi. eli ayağı düzgün mü baksınlar baska girmeyin dedi..sonra sezeryanla dogum yapılıyor dedi.
dogru mudur sizce.. biz elimizden gelse hergün gircez :18::18:
hayirli gunler anneler ve bebislerbende gecen cuma dr a gittigimde 26-5 gunluk dedi bende artik 7 aylik diyebilirmiyim diyince mutlu olacaksaniz soyleyin dedi ama bende anlamiyorum pek cunku hamile kaldigim gunu biliyorum ama son adeti hesapliyo dr ayyy kafam karisti hem benimki buyuk ihtimalle sezeryan olacak 3 ncu sezeryanim olacak herhalde
sorma buraya gelince doktorum kontrollerimiz ayda bir dedi surat astim hemen :) beklemek zor baya
simdi 3 hafta sonra gitmis olucam haftaya pazartesi cok mutluyumdetaylu usg sonrasi seker yukleme icin cagirdi
yuzunu merak ediyorum oglusun umarim guzelce gosterir fotolar aliriz
ona gore yeteri kadar usg de gormusuz sanirim :) bilmiyorum bu hafta seker icin gidicem belki o zaman gorebilirim belli mi olur?
kızlar hsonu otobuste bi hemşireyle tanıştım.fazla ultrasona girmek doğum sancısını azaltıyor dedi. eli ayağı düzgün mü baksınlar baska girmeyin dedi..sonra sezeryanla dogum yapılıyor dedi.
dogru mudur sizce.. biz elimizden gelse hergün gircez :18::18:
kızlar bi de bende ateş basmaları başladı...ellerim ayaklarım yanıyo sürekli gece üstümü falan zorla örtüyorum heryer çok sıcak geliyor..sizde de başladı mı..iyiki yazın hamile kalmamışım yoksa napardım..:78:
bu arada bu haftasonu şeker yüklememi yaptırcam yani 24+5 iken..sonrada dr.uma gidip gösterecektim..önümüzdeki haftada ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gidecektim bebeğin net görüntüsünü bir türlü alamadılar 3.kez çağırıyorlar öyle bir prensipleri var iyi bir cd hazırlamak istiyorlar..bende az su içen biri olduğum için su dolayısıyla iyi görüntü alamamıştık..ordaki radyoloji uzmanı sağolsun gitmişken bebeğede bakıyor renkli dopplerle ve ultrasonla..bende düşündüm bu hafta sonu şeker yüklemesini yaptırıp ayrıntılı ultrason yaptığım yere gideyim doktoruma da sonucum iyi çıkarsa sonucu mail atarım böylece hem iki kez bebeğim ultrasona girmez hemde gereksiz yere muayene ücreti ödemem..çünkü bu haftalarda bildiğim kadarıyla başka bir tahlil olmayacak dimi kızlar..?? kilomu zaten biliyorum gidince şikayetin varmı diye soruyor tartıyor bebeğe bakıyor kritiğini yapıyor konuşuyor ve birsonraki muayene gününü veriyor..sizcede kendi dr.uma 1 ay sonra mı gideyim??
yanı anlam veremıyorum bende asırlardr bılınen 9 ay 10 gun burada 10. ayı dolduruyoruz. anlamıyorum.. esım mayıstan once dogurrsun oyle sacmalıkmı olur dıyor. ama gelışımımız buradakı haftalara gore gıdıyor. brısı soruyor kac aylık oldun dıyor. ben ne dıyecegımı sasırıyorum 22 haftalıgım dıyorum yanı kaç ay dıyorlar 5,5 desem 3,5 ayın klamış dıyecekler ama tam 4 ayım kalmış oluyor. off karman corman yaa
ateş basmaları bende de başladı malesefbir de işin kötüsü sıcaklayınca benim ayaklarım kaşınır ve sabaha kadar uyutmaz beni Ben de o yüzden üzerime biraz kalın bir pijama giyip üzerimi ötrmüyorum, ayaklarım açıkta kalıyor. Bu sayede dün gece rahat uyuyabildim. Bir de ilk doğumum 26 Ağustostaydı, bütün yaz sıcağını çekmiştim, hatta son ay kapı pencere açık sabaha kadar vantilatörü ayaklarıma tutarak uyumaya çalışıyordum. Gerçekten şanslıyız
bızde ne guzel ılk zamanalr 3 hafatda bır gıttık sonra ayda bıre cevırdı neysekı sankı bu ay cbk gectı gunler kısa sanslıyız zaman cbk gecıyo
kafamiz biraz daha rahat ondan dayaniyoruz ve zaman geciyordun oyle bir fren yapti ki babam kaza yaptik sandim ondeki araca carpiyorduk
cok korktum brisye oldu diye aglayacaktim
eve geldim tekmeler baslayinca huzur doldum
kafamiz biraz daha rahat ondan dayaniyoruz ve zaman geciyordun oyle bir fren yapti ki babam kaza yaptik sandim ondeki araca carpiyorduk
cok korktum brisye oldu diye aglayacaktim
eve geldim tekmeler baslayinca huzur doldum
geçmiş olsun canım ani şeylerde insanın elinde değil panik oluyor birşey mi oldu diye , bende de annem vardı mutfakta iş yapıyorum birden arkamda hiç ses yokken konuştu irkildim kızdım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?