2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bence de çok sıkıldı daha yeni gribi atlattık yetmedi hanımefendiye sopalık bu kız ya babacıkda diyor sizin doktor vaktiniz gelmiş diye

kasık ağrısı bende de oluyor canım.ama herşeyi drye sormayada utanıyorum :)idrar yolları enfeksiyonu varmış bende şeker yükemesinde çıkmıştı.toz verdi onu içtim .acaba ondanmı oluyor demiştim.herşeye dikkat etmek gerekiyor.daha biz 21 ocakta drye gittik sıpam sırtını döndü göstermedi yüzünü inat anası kılıklı .):)4 martta gideceğim tekrar.

yorumun ıcın tesekkur ederım canım. haftaya gıdıcez dr.a 6 subatta. esıme dınletıyorum o oynuyor dıyor ama ben hıssetmeyınce tedrgın oluyorum . eger bugunde boyle olursa akşam gıdıcem. ayın 6 sını bekleyememmm daha cook var meraktan catlarım patlarım.

ahh ahh kasıklarım da ağrı yok canım benim burnum kanıyor ve vucudumda morluklar çıkmaya başladı... benek benek... Allaha şükür enfeksiyon falan yok da gerçi belli olmuyor benım kız bu herşey beklenir cadolozdan.... 4 martta çok var beeee beni 3 haftada çağırdı o bile uzun geldi

Merhaa kızlar nasılsınız,
epeydir giremedim buraya canım ıstemedı pek keyfımde yoktu.
Gecmısı okumaya calıstım
bu ara gundemımız seker yuklemesı genelde rabbım sorunsuz sıkıntszz son aylara gelmemızı nasıp eder ınsallah
bu guzel gunler hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almayla son bulsun ınsallah
bız cumartesı gunu kızımı gormeye gıttık ılk kez babamız olmadan tek gittim.keske yanımda olsaymıs nekadar ıyı olurmus.
ıkı haftadır sıkayetlerım vardı benım gobegımın yanında batma karnımın sertlesmesı sancı sızı gıbı ben bunları kabızlıga yoruyordum tuvaletten sonra azcık rahatlayınca.
Neyse gıttık doktoruma anlattım bır bır muayneye gecelım dedı kızımızı ınceledık 26 haftamızdayız gelısımı sukurler olsun kılosu ıyı.o cok ıyı sukurler olsun
gel gelelım annesıne cabuk kavusma telası sarmıs onu karnımdakı sancılar kasılmalar malesefkı bosuna degılmıs kabızlık hıc degıl
rahımden cıhazla ınceledı muayne ettı ve rahımde ıncelme oldugunu soyledı.korktum nedeme ıstedı neolucak kafamı sorular kemırdı nasıl caresız hıssettım o an anlatamam sakın ol bısı yok desede ben coktan bunalıma gırmısım
nsteye gonderdı benı yarım saat falan gobegımde o cıhazla bı odada yattım sancı nstesıymıs suukur kı sancım cıkmadı.baktı dedı boyle boyle rahım once ıncelır sonra acılır senınkı cok azcık İNCELMİŞ enfeksıyona baglı olabılır genetık olabılır vs neyse baktım enfeksyıon goremedım ama goremesekte olusabılır ılac yazdı fıtıl ve antıbıyotık kullan persembeye kadar ısıne gıt gel dedı sonrasında gerekırs yatıcaksın dedı rapor verıcez dedı hastaneden nasıl cıktım eve nasıl geldım bılmıyorum agla agla mahfoldum sukurkı toparladı kendımı ılaclardan sonra kasılmalarım suan pek yok gıbı o sancılar agrılarda yok ınsallah rabbım yardım ederde ılaclar sıfa olur ve acılma ılerlemez kızlar lutfen dua edelım olurmu bırbırımıze rabbım zamnında hayırlı dogumlar nasıp etsın

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Bebeğim dünden beri çok hareket etmedi. Önceden kıpır kıpırdı. Birkaç gün önce ishal olmuştum. Onun etkisi olmuş mudur acaba? Bu haftalarda böyle olması normal mi?

saka maka 10 hafta kaldi nerdeyse nasil gececek bu haftalar bilmem:18:

ay senin adına çok heyecanlı bir durum.ben 24.haftamdayım gerçi usgde 2 hafta önden gidiyoruz ama :)bende hep 35.haftamdayım yada aa yarın doğuma gidiyorum falan gibi cümleler kurabilecekmiyim diyorum :)haftalar geçmiyor sanırım.birde biz başlık açsak mayıs annelrini doğum hikayeleri die :)

geçmi olsun canım nette okumuştum burun kanamalrı oluyormuş diye.morluklar neden acaba.geçmiş olsun canım.inşl hemen atlarısın.dr 1 ay yada 15 ay sonra gel dedi.bende bebek hareketlenince iyi olduğunu anladığım için 4 marta aldım sıkıntı olmasında inşl.beklerim ben.zaten 8 şubatta aşımın 2.si var.stres bastı şimdiden.
geçmiş olsun canım ya.bu kasılma olayını çok duyar oldum.hatta drme sordum bebk toplanıyor bazen çok sık yapıyor bunu dedim.suyu karınn çapın rahim serbestliği gayet normal.bebek hareketlendikçe olacak bunlar dedi.hiç nts yada alttan bakmadı.sen diyince telaş ettim birden.gerçi bende kabızlık yok ama batma sertleşme ve sızı var.

Merhaba kızlar

Bebeğim dünden beri çok hareket etmedi. Önceden kıpır kıpırdı. Birkaç gün önce ishal olmuştum. Onun etkisi olmuş mudur acaba? Bu haftalarda böyle olması normal mi?

aynı durumu bende sabah paylaştım cnm ıkı gundr hareket etmıyor 23+5 iz biz eger bugunde akşama kadar hareket etmezse akşam eşimle bırlıkte dr.a gıdıcem.

geçmiş olsun canım ya.bu kasılma olayını çok duyar oldum.hatta drme sordum bebk toplanıyor bazen çok sık yapıyor bunu dedim.suyu karınn çapın rahim serbestliği gayet normal.bebek hareketlendikçe olacak bunlar dedi.hiç nts yada alttan bakmadı.sen diyince telaş ettim birden.gerçi bende kabızlık yok ama batma sertleşme ve sızı var.[/QUOTE]

CANIM BEN SIZLERI TEDIRGIN ETMEK ISTEMEMM SIKINTIYA GIRMENIZIDE ISTEMEM.
BEN SIKAYETELERIMI ILETTIM DOKTORUMA ODA ALTTAN MUAYNE ETTI VE ANLASILDI DURUM
BEN KABIZLIK SANIYORDUM MALESEF DEGILMIS YANI DR GITTIGMIZDE BUTUN SIKYETLERIMIZI GOZ ONUNDE BULUNDURUP DILE GETIRMELIYIZ ILLA BISI OLMASI GEREKMIYOR AMA ICIMIZ RAHAT EDER EN AZINDAN O ACIDAN BUNU ANLADIM BEN.
YAN KENDI KENDIME KABIZLIK DIYIP GECSEM BELKI DHAADA SIKINTI OLUCAKTII.
SORMAKTA FAYDA VAR DIE DUSUNUYORUM ALLAHIN IZINIYLE BISI YOKTUR SIKMA CANINI SEN

yeni bir güne merhaba :)

kızlar bebek hareketlerını sıkayet etmıssınız benımkı ıkı gun once gece show yaparken bu gece hareket etmedı sabahta cok az
dun aksamda etmedı ama kafaya takmıyorum ara ara keyıflerıne gelınce nazlanıyorlar:)

ablam nısanda evı temızleyelım dıyo bakalım ozmana kadar sımdıkı gucum olur gercı esımle ablam cogu ısı yapıcak
aysekrem dedıklerıne katılıyorum kesınlıkle ne rahatsızlıgımız varsa doktora soylemelı
hatta aklınıza geldıkce yazın ben oyle yapıyorum doktorum gulmustu lısteme tektek sormustum :)

Günaydın kızlar.. Yenimi uyandın diye sorucak olanlara kesik kesik uyku ve köşe kapmaca mısalı uykuyla evet yeni uyandım ..
Geçmişe bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..:)
Mide yanması, ekşimesi yaşayan varmı aranızda bılmıyorum ama bende durulmayacak hale geldi.. uyuyamıyorum resmen ..
doktora yazdırdıgım pulset mide yanması hapını içmedim bugune kadar, ialç kullanmamak için direndim sabah ılk defa kullandım ama o bile fayda etmedi..
1 haftadır toplu bi temizlık yapmaktayım .. okudugum kadarıyle hamileleliğin en aktif ve pozotif zamanlarını yaşıyormusum ::)doguma kadar yapmam düşüncesiyle temizliğe giriştim..
Banyom geniş oldugu için cocuk odasındakı halı ufak yolluklar ne varsa yıkadım. evin duvarlarını sıldım, camlar.. dolap üstleri,, dünde koltuk ve sandelyeleri sildim...:)
Temizlik beni yormuyor ama eğilip kaltıgımda mide yanmam harekete gecıyor sanki ve o zaman kötü oluyorum işte..

Günaydın güzeller ve onların melekleri
Hastalara şifa diliyoruz , hergun biraz daha buyuyor bizim minikler insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavrularimizi.... Benim cimcimenin park yatagi geldi gayet guzel ve saglam iyiki almisiz kurduk sardim sarmaladim fistigimi bekliyor ) hepinizi opuyoruz safaklarimiz gelsin biran once

yuh zeynep abartmışın sende ya ne duvarı delimisin kaşınıyomusun nesin
neyse güle güle kirletin inşallh

saka maka 10 hafta kaldi nerdeyse nasil gececek bu haftalar bilmem:18:

sen söyleyince daha bi heyecanlandım şimdi..evet 10 hafta kaldı sayılır..seninle aynı haftalardayız..ve yaklaştıkça sanki daha bir geçmez oluyor günler..ama birgün bu yazdıklarımızı okuduğumuzda zaman ne çabuk geçiyormuş meğerse diyeceğiz..

bugun pijama ve gecelik almaya çıkıcam kızlar. ankara kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası varmış. internetten gördüm. baya cok çeşit var gibi gorunuyor. gidip bir bakınsam iyi olucak. bu zamana kadar tayt ve eşofman altı ile idare ettim evde ama pijama hem doğum sonrası için şart hem de almışken erken alıp rahat ediyim diyorum.

Arkadaslar duru, sut rengi bir akinti geldi AMA miktari cok fazlaydi, koyu kivamli degildi su gibi AMA rengi sut gibiydi, endiselenmeli miyim? Korkuyorum Nolur fikr verin

aynı durumu bende sabah paylaştım cnm ıkı gundr hareket etmıyor 23+5 iz biz eger bugunde akşama kadar hareket etmezse akşam eşimle bırlıkte dr.a gıdıcem.
Benim tombik öğle yemeğini yiyince hareket etti, tekmeledi biraz. Şimdi yine durdu, uyuyor sanırım

Sen de bir gözlemle bakalım

Canım ne rahatsızlığın varki hamilelikte burun kanaması normalmiş ama hergün olması garip geldi çok geçmiş olsun

Arkadaslar duru, sut rengi bir akinti geldi AMA miktari cok fazlaydi, koyu kivamli degildi su gibi AMA rengi sut gibiydi, endiselenmeli miyim? Korkuyorum Nolur fikr verin

canım gayet normal,,bende hep oluyorki :) kokmuyorsa sorun yok diyorlar..bide koyu kahve renkli olursa o da problemmiş..ama senin dediğin şekilde bende akıntı oluyor ve doktorum problem etmedi..üşütmüşsündür dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…