- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.061
bence de çok sıkıldı daha yeni gribi atlattık yetmedi hanımefendiyesopalık bu kız ya babacıkda diyor sizin doktor vaktiniz gelmiş diye
Canım bnce korkma geçenlerde ben de aynı şeyi yazdım kızım oynamıyor diye. Bir de grip dolayısıyla antibiyotik kullandım acaba zarar mı verdi bebeğime diye düşündüm ama çok şükür 2 gündür yine oynamaya başladı. Bizim bu kuruntularımız doğuma kadar sürecek sanırım daha çok yazıcaz burdan birbirimize:) Ama içinin rahat etmesini istiyorsan doktoruna gidip bir bak bakalım napıyormuş kuzucuğun...
kasık ağrısı bende de oluyor canım.ama herşeyi drye sormayada utanıyorum :)idrar yolları enfeksiyonu varmış bende şeker yükemesinde çıkmıştı.toz verdi onu içtim .acaba ondanmı oluyor demiştim.herşeye dikkat etmek gerekiyor.daha biz 21 ocakta drye gittik sıpam sırtını döndü göstermedi yüzünü inat anası kılıklı .):)4 martta gideceğim tekrar.
saka maka 10 hafta kaldi nerdeyse nasil gececek bu haftalar bilmem:18:
geçmi olsun canım nette okumuştum burun kanamalrı oluyormuş diye.morluklar neden acaba.geçmiş olsun canım.inşl hemen atlarısın.dr 1 ay yada 15 ay sonra gel dedi.bende bebek hareketlenince iyi olduğunu anladığım için 4 marta aldım sıkıntı olmasında inşl.beklerim ben.zaten 8 şubatta aşımın 2.si var.stres bastı şimdiden.ahh ahh kasıklarım da ağrı yok canım benim burnum kanıyor ve vucudumda morluklar çıkmaya başladı... benek benek... Allaha şükür enfeksiyon falan yok da gerçi belli olmuyor benım kız bu herşey beklenir cadolozdan.... 4 martta çok var beeee beni 3 haftada çağırdı o bile uzun geldi
geçmiş olsun canım ya.bu kasılma olayını çok duyar oldum.hatta drme sordum bebk toplanıyor bazen çok sık yapıyor bunu dedim.suyu karınn çapın rahim serbestliği gayet normal.bebek hareketlendikçe olacak bunlar dedi.hiç nts yada alttan bakmadı.sen diyince telaş ettim birden.gerçi bende kabızlık yok ama batma sertleşme ve sızı var.Merhaa kızlar nasılsınız,
epeydir giremedim buraya canım ıstemedı pek keyfımde yoktu.
Gecmısı okumaya calıstım
bu ara gundemımız seker yuklemesı genelde rabbım sorunsuz sıkıntszz son aylara gelmemızı nasıp eder ınsallah
bu guzel gunler hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almayla son bulsun ınsallah
bız cumartesı gunu kızımı gormeye gıttık ılk kez babamız olmadan tek gittim.keske yanımda olsaymıs nekadar ıyı olurmus.
ıkı haftadır sıkayetlerım vardı benım gobegımın yanında batma karnımın sertlesmesı sancı sızı gıbı ben bunları kabızlıga yoruyordum tuvaletten sonra azcık rahatlayınca.
Neyse gıttık doktoruma anlattım bır bır muayneye gecelım dedı kızımızı ınceledık 26 haftamızdayız gelısımı sukurler olsun kılosu ıyı.o cok ıyı sukurler olsun
gel gelelım annesıne cabuk kavusma telası sarmıs onu karnımdakı sancılar kasılmalar malesefkı bosuna degılmıs kabızlık hıc degıl
rahımden cıhazla ınceledı muayne ettı ve rahımde ıncelme oldugunu soyledı.korktum nedeme ıstedı neolucak kafamı sorular kemırdı nasıl caresız hıssettım o an anlatamam sakın ol bısı yok desede ben coktan bunalıma gırmısım
nsteye gonderdı benı yarım saat falan gobegımde o cıhazla bı odada yattım sancı nstesıymıs suukur kı sancım cıkmadı.baktı dedı boyle boyle rahım once ıncelır sonra acılır senınkı cok azcık İNCELMİŞ enfeksıyona baglı olabılır genetık olabılır vs neyse baktım enfeksyıon goremedım ama goremesekte olusabılır ılac yazdı fıtıl ve antıbıyotık kullan persembeye kadar ısıne gıt gel dedı sonrasında gerekırs yatıcaksın dedı rapor verıcez dedı hastaneden nasıl cıktım eve nasıl geldım bılmıyorum agla agla mahfoldum sukurkı toparladı kendımı ılaclardan sonra kasılmalarım suan pek yok gıbı o sancılar agrılarda yok ınsallah rabbım yardım ederde ılaclar sıfa olur ve acılma ılerlemez kızlar lutfen dua edelım olurmu bırbırımıze rabbım zamnında hayırlı dogumlar nasıp etsın
Merhaba kızlar
Bebeğim dünden beri çok hareket etmedi. Önceden kıpır kıpırdı. Birkaç gün önce ishal olmuştum. Onun etkisi olmuş mudur acaba? Bu haftalarda böyle olması normal mi?
Günaydın kızlar.. Yenimi uyandın diye sorucak olanlara kesik kesik uyku ve köşe kapmaca mısalı uykuyla evet yeni uyandım ..
Geçmişe bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..:)
Mide yanması, ekşimesi yaşayan varmı aranızda bılmıyorum ama bende durulmayacak hale geldi.. uyuyamıyorum resmen ..
doktora yazdırdıgım pulset mide yanması hapını içmedim bugune kadar, ialç kullanmamak için direndim sabah ılk defa kullandım ama o bile fayda etmedi..
1 haftadır toplu bi temizlık yapmaktayım .. okudugum kadarıyle hamileleliğin en aktif ve pozotif zamanlarını yaşıyormusum ::)doguma kadar yapmam düşüncesiyle temizliğe giriştim..
Banyom geniş oldugu için cocuk odasındakı halı ufak yolluklar ne varsa yıkadım. evin duvarlarını sıldım, camlar.. dolap üstleri,, dünde koltuk ve sandelyeleri sildim...:)
Temizlik beni yormuyor ama eğilip kaltıgımda mide yanmam harekete gecıyor sanki ve o zaman kötü oluyorum işte..
saka maka 10 hafta kaldi nerdeyse nasil gececek bu haftalar bilmem:18:
Benim tombik öğle yemeğini yiyince hareket etti, tekmeledi biraz. Şimdi yine durdu, uyuyor sanırımaynı durumu bende sabah paylaştım cnm ıkı gundr hareket etmıyor 23+5 iz biz eger bugunde akşama kadar hareket etmezse akşam eşimle bırlıkte dr.a gıdıcem.
günaydın annecikler ya sabah sabah yine vampir gb uyaandım hergün yatak yorgan değişiyorum her yan kan içinde burnum kanamış ama sanki öküz kesmişiz yatakda .. doktora ayın 6 gidecem bekleyeyım diyorum ama bir yandan korkuyorum ya hastalığım tekrar ettiyse her yanım da morarmaya başladı offffffffff pardon of demicem şükür dicektim ama artık tırsmaya başladım bu durumdan
Arkadaslar duru, sut rengi bir akinti geldi AMA miktari cok fazlaydi, koyu kivamli degildi su gibi AMA rengi sut gibiydi, endiselenmeli miyim? Korkuyorum Nolur fikr verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?