2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar duru, sut rengi bir akinti geldi AMA miktari cok fazlaydi, koyu kivamli degildi su gibi AMA rengi sut gibiydi, endiselenmeli miyim? Korkuyorum Nolur fikr verin

korkma canım doktorum bu tarz akıntıların normal olduğunu söyledi. zaten şu hamilelik takviminde de arada yogun akıntıların olabileceği yazıyordu. eğer kırmızı renk değilse hiç endişe etmicezz

Aynen canım bende halılarımı yıkattım banyo mutfak fayanslarını sildim perdelerimi yıkadım mutfak dolaplarımı sildim koltuklarımı sildim geçen hafta hepsi bitti bu hafta rahatım çok şükür

Evet sonunda bugün sabah şeker yüklemesi için dr gittim ama çok zorlandım mahvoldum ya sabah 8.30 da gittim sıra aldım 09.00 2 tüp kan verdim saat 10.00 da pet şişe su al gel dediler gittim içine glikoz attı iç dedi içtim saat 11.00 ve 12.00 2 kere daha kan aldılar ama kolum acıdı saat 12.00 ye kadar aç kaldım gözüm döndü eve geldim 2 yumurta haşladım ekmek arası yaptım falan derken 1 ekmeği yemişim resmen sonuçlarımı 15.30 ta almaya gidicem inşallah şeker sorunum yoktur.Bunuda atlattık çok şükür

Yogun olmasi korkuttu resmen bacaklarimdan akti dupduru olarak, ustelik oncesinde de Ic camasirina geldi. Kokusu yok cidden. Her seferinde dr.a da kosturmak istemiyorum. AMA halaaa tedirginim bi raatlayabilsem

korkma canım doktorum bu tarz akıntıların normal olduğunu söyledi. zaten şu hamilelik takviminde de arada yogun akıntıların olabileceği yazıyordu. eğer kırmızı renk değilse hiç endişe etmicezz

AMA amniyon sivisi renksiz neden acaba renkli olursa korkmaliyiz, suyumun gelmesinden endise ettim cidden, cok olmasa korkmiyacagimda cok olunca korktum

Merhaba arkadaşlar ancak girebildim oğluşum gece sabaha kadar öksürdü boğazında hırıltı vardı sabaha kadar uyumadık eşimle sabah doktora koştuk çok şükür önemli değilmiş, şurup verdi içsin düzelir dedi. Oğlumun bronşiti vardı çok şükür bronşit değilmiş. Allah evlatlarımızı korusun gece boyu o hırıldadıkça ben ağlamıştım annelik böyle bir duygu dilerim kızım abisi gibi çok sık hasta olmaz.

AMA amniyon sivisi renksiz neden acaba renkli olursa korkmaliyiz, suyumun gelmesinden endise ettim cidden, cok olmasa korkmiyacagimda cok olunca korktum
Çok geçmiş olsun canım bence her ihtimale karşı doktorunla görüş dediğin gibi bacaklarından sızdıysa bir sorun olabilir. İnşallah normal akıntıdır.

çok yorulmuşsun cidden. hadi geçmiş olsun. umarım tertemiz cıkar sonucların canım.

size de geçmiş olsun canım. sen yine de üzme kendini hamileyken. çocuktur hasta ola ola büyücek. allah şifasız dert vermesin yeter ki.

annem suyunun geldiğini anlayamamış, sanmış ki idrarımı tutamıyorum, altıma kaçırıyorum. sana fazla gibi geldiyse doktoruna sor yine de ama akışkan olunca azıcık da olsa bacagına aşağı sızabiliyor bazen. benim de yaşamışlığım vardır tedirgin olma sakın.ama yıne de içinde kalmasın sormak istersen arayıp bi sor

kızlar çok kötüyüm. AYAZ ım hala hiç hareket etmıyor. normalde elımı karnıma koyunca yerını bulabılıyordum nerde oldugunu bılıyordum sertlıgını bılıyordum elımle kontrolde edıyorum yok yok yok ayazım yok allahım bana güç ver ılk defa boyle oldum aglamak ıstemıyorum ama elımde degıl korkuyorum nerede oğlum nıye bulamıyorum nıye hiç kıpırdamıyorrr :'( :!( :'( :'( :'(

geçmiş olsun canım..allah oğluşuna da kızına da sıhhat ve uzun ömür versin..seninle ortak yanımız var,,bir oğluşumuz var ve kız bekliyoruz..oğlun kaç yaşındaydı?

yuh zeynep abartmışın sende ya ne duvarı delimisin kaşınıyomusun nesin
neyse güle güle kirletin inşallh
Abartmakmı ..:) Ben bunları diğer hamileliklerimin 9. ayında bıle yapıyordum ..:) ALLAH kısmet ederse bundada yapmayı düşünüyorum.. Bir başkarının yapmalarına müsade etmeyenlerdenim

Aynen canım bende halılarımı yıkattım banyo mutfak fayanslarını sildim perdelerimi yıkadım mutfak dolaplarımı sildim koltuklarımı sildim geçen hafta hepsi bitti bu hafta rahatım çok şükür

Güle güle kirlet canım.. gebelıgın 7.8.9 aylarında zor oluyor cunku .. şimdiden yaptıgın ıyı olmus ..:)

korkma canım yaa bazen günlerce kımıldamadığı olurmuş boyle. cook keyifli uyuyordur, yeri cok rahattır kesin

geçmiş olsun canım..allah oğluşuna da kızına da sıhhat ve uzun ömür versin..seninle ortak yanımız var,,bir oğluşumuz var ve kız bekliyoruz..oğlun kaç yaşındaydı?
Allah bağışlasın evlatlarımızı canım oğlum 3,5 yaşında teyzesi kardeşi doğunca dörde girmesine 2 ay kalack hayırlısıyla.Senin paşa kaç yaşında?

ya başka bişey olduysa ya :'( :'( af allahım afff korkudan kalbım sıkısıyor. elimle nıye bulamıyorum nereye gıttı bu cocuk yaaa :'( :'( delırmk uzereyım.
Canım bende korkma diyeceğim ama elinde değil biliyorum sağlık ocağına git istersen kalp atışını duyunca için rahatlar bence pozisyon değiştirmiş keyif yapıyordur.

Allah bağışlasın evlatlarımızı canım oğlum 3,5 yaşında teyzesi kardeşi doğunca dörde girmesine 2 ay kalack hayırlısıyla.Senin paşa kaç yaşında?

kızım doğduğunda oğluşun 5 yaşını doldurmasına 1 buçuk ay kalıcak..allah bağışlasın hepimizin evlatlarını..erkek çocukları kız kardeşe düşkün oluyormuş ve kolay kabulleniyormuş..bizde öyle oldu..sabah akşam karnımı öper oldu,,hatta bize kızınca hemen kardeşine şikayet ediyor bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…