2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Iyi aksamlar sevgili Mayis anneleri...Umarim herkes,haftanin ilk gununu guzel bi sekilde gecirmistir.Ben maalesef kendim icin ayni seyi soyleyemiyorum.Bugun baya bi zor sinav gibi benim icin.Issiz kaldim suan.Mudurum kontratimin yenilenmeyecegini,son zamanlarda benden cok memnun olmadigini belirtti.Bugun son gunumdu yani.O dakikadan beri guclu durmaya calisiyorum.Yanagimdan suzulen yaslar oldu ama bebegim icin kendimi tutuyorum,tutmam lazim.Tek istegim onun iyi olmasi ve stresle onun kilina zarar vermemeliyim.
Napalim,aksilikleri de kabullenmek gerek.Hersey gulluk gulistanlik gitmiyor maalesef.Suan zaten burada kriz aldi basini gidiyor(Ispanyada yasiyorum)...Bir care bulunur elbet,tekrar kalkariz evelallah.Bebeklerimiz,cocuklarimiz,sagligimiz iyi olsun yeter dimi ?!

iyi akşamlar cnm moralini hiç bozma yiyeceğin ekmek bu kadarmış orada Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı çok daha iyi açar
karnımızdaki meleklerimiz sağolsun bebekler kısmetli dünyaya gelir olsun varsın işinden çıkarılmış ol çok şükür sağlığın yerinde

Sagol canim guzel sozlerin icin,haklisin,sukredelim.

gunaydinn herkes uyuyor biz uyanigiz uyutmadi sagolsun kizim beni.tekmeleri sagolsun kalk ta birseyler ye beni de besle diye vurdukca vurdu ayni babasi huyu suyu simdiden

günaydın herkese

benim kız biraz tembel herhalde fazla hareketli değil hatta diyorum at anneye bi tepik anne sevinsin diye ama cıkkk nazlı işte keyfi gelince yapacak illa...

günaydın hepinize :) önce geçmişi okuyayım dedim ama baya sakinmiş dünden beri. Bir çırpıda bitti. Biz yine işteyiz Bütün arkadaşlarım sömestırı bahane edip izin aldılar, çok sıkıcı geçecek bu hafta

günaydın herkese. sabah kahvaltıma geç kaldım. diyetisyenin verdiği uyduruktan kahvaltıyı yapıyım hemen. hazırlaması 5 dk yemesi 3 dk sürüyor nasılsa:) off off hamileyken diyet yapmak ne kadar da zormuşşş. ömrüm boyunca diyet yaptım bu kadar zorlanmamıştım

Yaaa kızlar şu doğum izninden de bi haber yok yaaa ben hemen kanunlaşır zannediyordum... madem gerçekleşmeyecek ümitlendirmeselerdi yaa...

çok güzel ya gözlerim doldu okurken inşallah tüm bu güzellikleri öğretebileceğimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ve inşallah bizde iyi birer anne oluruz meleklerimize

Günaydınnnnn tostoslarınn güpgüzel annelerriii
Bir salı gününe başlamış bulunarak cabuk gecmesini dileyerekk yarın yavruma kavuşmanın ümidi ve heyecanıylaa işe vuracağım kendimi kii zaman geçsin hemen
Dün ki O sesi dinleyen var mıı
Ayda ve Erkam'a bayıldım ben yahuu oturduğum gibi açtım tel sarar misali sarıp sarıp dinliyorum
Birde doktora ben nasıl doğuracağım diye sorayım mı sizce erken mi daha :44:

ben sordum 35. haftadan sonra konusucaz dedi:) umarım 35 e kadar dayanır bizim bebişler:) ben de begendim ikisini:)

Yaaa kızlar şu doğum izninden de bi haber yok yaaa ben hemen kanunlaşır zannediyordum... madem gerçekleşmeyecek ümitlendirmeselerdi yaa...

bir arkadaşım bu tasarıya özel sektörün ve çalışma bakanlığının çok tepki gösterdiğini bu sebeple yasalaşmama olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi üst mercilerden aldığı bilgiye göre . zaten özel sektör itiraz etmese şaşıcam inşallah yanılır diye çok dua ediyorum

Günaydın güzeller :))
Haftanın 2. günü başladı,sendrom atlatıldı :) böyle zamanlarda keşke öğretmen olsaydım diyorum,bence dünyanın en güzel mesleği :) tüm hamile öğretmen arkadaşlara sevgiler

ben sordum 35. haftadan sonra konusucaz dedi:) umarım 35 e kadar dayanır bizim bebişler:) ben de begendim ikisini:)

Gelmez gelmez inşAllah canımm
Gerçi Şubat anneleri okuyorum hepsi şimdiden doğurmuşlar bile :18:
Kendi keyif ve arzularına göre geliyor bu bebişler kesinlikle planlamaya gelmediklerini anladım
Sağlıklı olsunlardaa içimizde tutamayacağımıza göre öyle ya da böyle doğacaklar nihayetinde
Ayda da koptum ben halil sezai bile utanmıştır ben nasıl böyle uyur gibi söyluyorum diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…