- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.041
canım bugün görüşülecek o konu mecliste diye biliyorum. haberimiz olur nasılsa. hayırlısıyla bi uzatsalar süper olacak.
bir arkadaşım bu tasarıya özel sektörün ve çalışma bakanlığının çok tepki gösterdiğini bu sebeple yasalaşmama olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi üst mercilerden aldığı bilgiye göre. zaten özel sektör itiraz etmese şaşıcam inşallah yanılır diye çok dua ediyorum
kızlar sızce kuvet ıcın fıle mı sunger mı??sizce?????
bizim yavas yavas çantamızı hazırlayıp yanıbasımızda bulundurma zamanımız geliyor. yoksa hazırlıksız yakalanıcaz bebişler sabrsız olursa. bu çantalara konulması gereken şeyleri araştırıp koymak lazım. acemi anne olarak hiçbirseyden haberim yok benim:)Gelmez gelmez inşAllah canımm
Gerçi Şubat anneleri okuyorum hepsi şimdiden doğurmuşlar bile :18:
Kendi keyif ve arzularına göre geliyor bu bebişler kesinlikle planlamaya gelmediklerini anladım
Sağlıklı olsunlardaa içimizde tutamayacağımıza göre öyle ya da böyle doğacaklar nihayetinde
Ayda da koptum ben halil sezai bile utanmıştır ben nasıl böyle uyur gibi söyluyorum diye
aynı şeyi bende tecrübelilere sordum filede bebek üşür dediler süngerde suyun içinde oluyorya oyüzde sünger dediler bana bana mantıklı geldi
bizim yavas yavas çantamızı hazırlayıp yanıbasımızda bulundurma zamanımız geliyor. yoksa hazırlıksız yakalanıcaz bebişler sabrsız olursa. bu çantalara konulması gereken şeyleri araştırıp koymak lazım. acemi anne olarak hiçbirseyden haberim yok benim:)
günaydın kızlar... benim oğlum ıkı gundr hiç oynamıyor bir tekme bıle yemedım off aklım onda sabahtan berıdr dayandım cikolata ve suya belkı oynar dıye nıye boyle yapıyorkı gecen hafta hergun her sanıye oynuyordu konusuyorduk resmen ''ayaz''ım sana seslenıyorum paşam nolur bı tanecık vur yaaa nolursunnnn ..
Hayırlı zamanlarında vaktiyle ve gelişimlerini en güzel şekilde tamamlamış olarak dünyaya Merhaba derler umarım canım
Şimdilik dursunlar yerindee daha çok minicikler, 38den sonra ne zaman isterlerse gelsin paşacıklar, prensescikler
Çanta için listeler var bende daha araştırmadm oda zamanı gelince olurşimdiden hazırlamayalım bence iyice panik olurum ben
Günaydınnnnn tostoslarınn güpgüzel annelerriii
Bir salı gününe başlamış bulunarak cabuk gecmesini dileyerekk yarın yavruma kavuşmanın ümidi ve heyecanıylaa işe vuracağım kendimi kii zaman geçsin hemen
Dün ki O sesi dinleyen var mıı
Ayda ve Erkam'a bayıldım ben yahuu oturduğum gibi açtım tel sarar misali sarıp sarıp dinliyorum
Birde doktora ben nasıl doğuracağım diye sorayım mı sizce erken mi daha :44:
benımkoca gobuse kcoa popıse yakısmıaz ısteee elbıse modleını denedım olmadı hiçinş sorunsuz olur cnm bakalım bekleyip görücez çaçaron yasemin arayacak mı
cnm benim içinde kalacağına al giy neden yakışmaz diyorsun çok yakışacağına eminimsağol cnm sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum
Bir salı gününe başlamış bulunarak cabuk gecmesini dileyerekk yarın yavruma kavuşmanın ümidi ve heyecanıylaa işe vuracağım kendimi kii zaman geçsin hemen
Ayda ve Erkam'a bayıldım ben yahuu oturduğum gibi açtım tel sarar misali sarıp sarıp dinliyorum
aynı şeyi bende tecrübelilere sordum filede bebek üşür dediler süngerde suyun içinde oluyorya oyüzde sünger dediler bana bana mantıklı geldi
Tatlım dun bende bayıldım seslerıne cok guzel soyledılarıns hızlıca gecıp gıden bırgun olur
Aynen canım
Bende dün ve bugün hissetmedim hiç
İşe gelince sakinliyor mu stresliyor mu anlamıyorum :44:
Bende yataktan cıkmadan önce hadi bebeğim vur anneye bir tanede annecik korkmasın dedimde, hıggkk banamısın demedi :18:
Sanırım döndü canım ve pozisyondan dolayı hissetmiyoruz telaş yapmayalım hemen :44:
Benımkı tam gaz devam edıyor tekmelere hele aksamları hıc durmuyorİnşallah inşallah canımmBende kuzuucuğuma kavuşayımm teyzesii
Doktor teyzesinede şikayet edeceğim pipicanı cok tembel bu velet hala canı isteyince tepikliyor annesini hiç dinlemiyor diye
günaydın annecikler ya sabah sabah yine vampir gb uyaandım hergün yatak yorgan değişiyorum her yan kan içinde burnum kanamış ama sanki öküz kesmişiz yatakda .. doktora ayın 6 gidecem bekleyeyım diyorum ama bir yandan korkuyorum ya hastalığım tekrar ettiyse her yanım da morarmaya başladı offffffffff pardon of demicem şükür dicektim ama artık tırsmaya başladım bu durumdan
Canım bnce korkma geçenlerde ben de aynı şeyi yazdım kızım oynamıyor diye. Bir de grip dolayısıyla antibiyotik kullandım acaba zarar mı verdi bebeğime diye düşündüm ama çok şükür 2 gündür yine oynamaya başladı. Bizim bu kuruntularımız doğuma kadar sürecek sanırım daha çok yazıcaz burdan birbirimize:) Ama içinin rahat etmesini istiyorsan doktoruna gidip bir bak bakalım napıyormuş kuzucuğun...günaydın kızlar... benim oğlum ıkı gundr hiç oynamıyor bir tekme bıle yemedım off aklım onda sabahtan berıdr dayandım cikolata ve suya belkı oynar dıye nıye boyle yapıyorkı gecen hafta hergun her sanıye oynuyordu konusuyorduk resmen ''ayaz''ım sana seslenıyorum paşam nolur bı tanecık vur yaaa nolursunnnn ..
Benımkı tam gaz devam edıyor tekmelere hele aksamları hıc durmuyoryatarken caresını de buldum esım elını koyuyor bu sayede sıpa tekmeleyemıyor dun aksam ıs cıkısı doktora gıttım kasık agrılarım korkuttu tamamen normal dedı vucut doguma hazırlık yapıyormus sıpam da kafayı vajına ustune dayamıs ustlere dogru tekkmeler savuruyordu 24 haftalık cıktık kılomuzda 675 gr FL sı de42.53 cıktı agrıların daha da aratabılır korkma dedı
Senın cımcıme 1 haftadır sessız duruyordu sıkılmaya basladı sanırımyenı bır oyun pesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?