2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bugün görüşülecek o konu mecliste diye biliyorum. haberimiz olur nasılsa. hayırlısıyla bi uzatsalar süper olacak.

inşallah olumlu sonuçlanır.

uzatılan 2 ayın finansmanı işsizlik fonundan sağlanacak dendi ama özel sektörün savunması da 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz + 2 ay daha ücretli izin olursa personel 1 yıl yok... haaa bi de doğum yaptıktan sonra bayanların bir çoğu çalışmıyor yaa bu uzatılma olayı daha da olumsuz etkilermiş... yani bahaneler bahaneler bahaneler

bizim yavas yavas çantamızı hazırlayıp yanıbasımızda bulundurma zamanımız geliyor. yoksa hazırlıksız yakalanıcaz bebişler sabrsız olursa. bu çantalara konulması gereken şeyleri araştırıp koymak lazım. acemi anne olarak hiçbirseyden haberim yok benim:)
aynı şeyi bende tecrübelilere sordum filede bebek üşür dediler süngerde suyun içinde oluyorya oyüzde sünger dediler bana bana mantıklı geldi

ben de sünger veya minder düşünüyorum. geçen gun annem bir uzmandan duymuş. bebek anne karnında hep su içerisinde duruyor, doğduktan sonra da suyun içerisinde sakinleşicektir ve anne karnındaki güveni hatırlıcaktır demiş uzmanımız. o sebeple bebeğin suyun içinde tutulması daha mantıklı filede rahat durmaz ve üşür bebecikler. minderler güzele benziyor. her gece duş aldırın, her defasında köpüklemeyin cildine zarar gelmesin demiş uzmanımız:)

günaydın kızlar... benim oğlum ıkı gundr hiç oynamıyor bir tekme bıle yemedım off aklım onda sabahtan berıdr dayandım cikolata ve suya belkı oynar dıye nıye boyle yapıyorkı gecen hafta hergun her sanıye oynuyordu konusuyorduk resmen ''ayaz''ım sana seslenıyorum paşam nolur bı tanecık vur yaaa nolursunnnn ..

Hayırlı zamanlarında vaktiyle ve gelişimlerini en güzel şekilde tamamlamış olarak dünyaya Merhaba derler umarım canım
Şimdilik dursunlar yerindee daha çok minicikler, 38den sonra ne zaman isterlerse gelsin paşacıklar, prensescikler
Çanta için listeler var bende daha araştırmadm oda zamanı gelince olur şimdiden hazırlamayalım bence iyice panik olurum ben

Aynen canım
Bende dün ve bugün hissetmedim hiç
İşe gelince sakinliyor mu stresliyor mu anlamıyorum :44:
Bende yataktan cıkmadan önce hadi bebeğim vur anneye bir tanede annecik korkmasın dedimde, hıggkk banamısın demedi :18:
Sanırım döndü canım ve pozisyondan dolayı hissetmiyoruz telaş yapmayalım hemen :44:

insallah zamanında gelirler canım:)7 aydan itibaren çanta hazırlamaya başlayıın demişler. sonucta daha herseyımız tam değil. aldıkça koymak lazım. ben eşime de güvenemiyorum. becerip de eksiği tamamlayamaz gibi geliyor. o sebeple kendimi garantiye alıp rezil olmamak için herşeyımı 1 ay içinde tamamlarım muhtemelen:)

Tatlım dun bende bayıldım seslerıne cok guzel soyledılar ıns hızlıca gecıp gıden bırgun olur

benımkoca gobuse kcoa popıse yakısmıaz ısteee elbıse modleını denedım olmadı hiç

gunaydın kuzummm oyy yarın buyuk gunn prensını goruceksınn
ayda yı dınlemedım de erkam 10 numaraydı zaten cogusunda agladım

aynı şeyi bende tecrübelilere sordum filede bebek üşür dediler süngerde suyun içinde oluyorya oyüzde sünger dediler bana bana mantıklı geldi

ama şuda var fileyı hemen elımızde yıkayıp durulayıp asıp kurutabılırız ama sunger daha kurumadan tekrar sonrakı gn ıslatacagız. bnce file daha iyi sonucta bızım bbeklerımızde kış bebegı olmayacak. :)

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben aslında kuvet fle alıcaktım ama usur muhabbetlerı donunce arastırayım dedım hala kararsızım kımı ısrarla fıle kımı sunger dıyo ben karar verdım ıkısınıde alıcamhangısı kolay oluyorsa yawrum hangısınde rahat sa onu kullanırım

Merhaba hanımlar nasılsınız
ben dün tetanoz aşımın ikinci dozu yaptırdım agrısından agladım vallahi

üstüne gribim şu haftayı atlatsak düzelsem artık

hergün kar yağıyor, kar yağıncada yürüyüşüm engelleniyor ama yürüyünce hiç kilo almıyorum bu çok iyi

kar yağmur çamur hergün yürüyeceğim vallahi :) sağlıkla sıhatle kalın

Tatlım dun bende bayıldım seslerıne cok guzel soyledılar ıns hızlıca gecıp gıden bırgun olur

İnşallah inşallah canımm Bende kuzuucuğuma kavuşayımm teyzesii
Doktor teyzesinede şikayet edeceğim pipicanı cok tembel bu velet hala canı isteyince tepikliyor annesini hiç dinlemiyor diye

bende kendımı oyle sakınlestırıyorum. canım . bide belımde ınanılmaz agrıyor. kesın gotunu bana döndü belıme vuruyor ondan hissetmıyorum dıyorum ama kendımde inanmıyorum ıcımde bı pır pır edıyor acabaaa dıyorumm aglayasım gelıyorrr gecen haftadan berıdr süreklı vuruyor sureklı sımdı birden bıre boyle yapınca korkuyorum..

günaydın annecikler ya sabah sabah yine vampir gb uyaandım hergün yatak yorgan değişiyorum her yan kan içinde burnum kanamış ama sanki öküz kesmişiz yatakda .. doktora ayın 6 gidecem bekleyeyım diyorum ama bir yandan korkuyorum ya hastalığım tekrar ettiyse her yanım da morarmaya başladı offffffffff pardon of demicem şükür dicektim ama artık tırsmaya başladım bu durumdan

bende bu ctesi gidicem doktora kısmetse..bende sormak istiyorum nasıl doğurcam doğum nerde olcak vs. gibi..erkense de daha sonra konusuruz der olur biter. ama merak ediyorum yani çunku normal doğum istiyorummmm

İnşallah inşallah canımm Bende kuzuucuğuma kavuşayımm teyzesii
Doktor teyzesinede şikayet edeceğim pipicanı cok tembel bu velet hala canı isteyince tepikliyor annesini hiç dinlemiyor diye
Benımkı tam gaz devam edıyor tekmelere hele aksamları hıc durmuyor yatarken caresını de buldum esım elını koyuyor bu sayede sıpa tekmeleyemıyor dun aksam ıs cıkısı doktora gıttım kasık agrılarım korkuttu tamamen normal dedı vucut doguma hazırlık yapıyormus sıpam da kafayı vajına ustune dayamıs ustlere dogru tekkmeler savuruyordu 24 haftalık cıktık kılomuzda 675 gr FL sı de42.53 cıktı agrıların daha da aratabılır korkma dedı
Senın cımcıme 1 haftadır sessız duruyordu sıkılmaya basladı sanırım yenı bır oyun pesınde

ben de normal dogum olsun istiyorum ama son anda aksilik cikarsa sezeryana donerse yapicak birsey yok ,sonucta bebegim ve benim sagligim onemli normal dogurcam diye ikimizi de tehlikeli durumlara sokamam,benim hastanem belli oldu zamanini bekliyoruz sadece

Canım bnce korkma geçenlerde ben de aynı şeyi yazdım kızım oynamıyor diye. Bir de grip dolayısıyla antibiyotik kullandım acaba zarar mı verdi bebeğime diye düşündüm ama çok şükür 2 gündür yine oynamaya başladı. Bizim bu kuruntularımız doğuma kadar sürecek sanırım daha çok yazıcaz burdan birbirimize:) Ama içinin rahat etmesini istiyorsan doktoruna gidip bir bak bakalım napıyormuş kuzucuğun...

bence de çok sıkıldı daha yeni gribi atlattık yetmedi hanımefendiye sopalık bu kız ya babacıkda diyor sizin doktor vaktiniz gelmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…