2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Merhabalar... benim de 50 gr şeker yüklemem 147 çıktı. tel de hemşiresiyle görüştüm.. o kadar önemli değil dedi. 100 mg yapılacak mı dedim.gerek yok. dedi.22+5 tim ben de 550 gr dı benimkisi. tabi daha dikkatli olmaya çalışıcam bende...

doktorun gebelik günüyle orantılı buyuyor diyorsa sorun yok canım. şu anda her bebekte 1 hafta bile oynuyor inan. karsılastırma yapma bence. şeker yuklemesini doktorun gerek gormediyse yaptırma derim. cunku yuksek cıkanlarda oyle birkaç birim değil baya baya yuksek cıkıyor. bunyene yuklenme yine de şeker gayet iyi. doktorun tavsiye etmiş zaten şeker arttırıcı besinlere cok yuklenme diye. meyvelerini yogurt veya sütle ye. suyuna kabuk tarcın at ani yukselmeleri engelliyormus. bu tarz seyler uygula bir sorun cıkmaz:)

çok teşekkürler kızlar rahatladım şimdi..bi de benim bebişim baş çevresi 24 haftayla uyumlu çıktı yani 1 hafta filan ilerde bu da normal midir gerçi doktora sordum büyük mü oluyo normal mi dedim geride olması bizim istemediğim bişey haftasında ve ya ilerde olmasını isteriz dedi..ama yine de bi de size sorayım dedim..

benım kansızlıgım cıkmadı ama ben kullanmak ıstedım ama doktoruma gıttıgımde soylucem pekmezı fln da tuketıyorum en azından kan hapını bırakayım dıcem
ye cnm yee can bogazdan gelır
walla bende caya seker atmam ama tatlıyı booll booll tuketıtırım

Masallah yaramis yedikleriniz ama sonuclar temiz onemli olanda bu bence , kocaman olmus bebis oyyy ne guzel :) dr bir yol gosterir zaten, cokta takma kiloya taktikca yiyesi geliyo insanin masallah tekrardan saglikla gelsin insallah

Çok şükür canım sonuclar iyide bebişimi görsen tostirikten oynaşamıyor bilee
Sıkışmış kalmış gibi Bide özellikle sordum artık yağlanma ve etleşme başladı mı diyee
Etlenmiş dedi ama yağlanma bir hayli annesi dedii
Hepimizin kuzuucukları sağlıkla gelsin canım

Ben anlamadım ki canım hap mı yediklerim mi :44: Aslına bakarsan ekmekte ağzıma sürmem ben :44:
12. haftadan sonra verdi bana ilacı en son gittiğimizdede iyidi kilo 66 ile hamile kalmıştım 71 idi şimdi 78 çıktım :26:
Nolduysa bu 2 ayda olmuşş resmen lastik gibi şişmişim
Burnum şişti diyordum yaa benim kilolar burna gidiyor kanımca
Kanım düşük yazıyor ama iyi dedi 11 i beğendi benim doktor :44:

maşallahh tosuna bak sen koca adam olmus megerseee tutututut maşalahhhh

Koca koca olmuşuz analı oğullu canımm, tüütütütü müü yoksa koca bii yuuuhh camışlıkmıyız bilemedim :26:

pekbicicim oğluşuna da sana da maşallah canım
neyle besliyosun oğluşunu yahu ben de azıcık onlardan yiyeyim belki oğlum büyür

Teşekkürler canım
Asssss sorrraaaaaaaaa
Flasshh Fllasshhh sırrııı mıı açıklıyorummm
Kuzumm şaka biryana gerçekten nasıl bu denli kilo alımı oldu anlamadım :44:
Extre bişey yemiyorum sadece gece muzdu, cici bebe kalkıp kalkıp yiyorum onun dışında hiç yemek secmedim hamileliğimde Pilavı hep kaşık ucuyla yedim sevmem zaten, ekmek yemedim...
Yemedim şiştim yesem göklerde balon misali süzülürdüm herhalde

Canım benim gönlüm normalden yanaydı ama tabikii hangisi hayırlı ise o şekilde gelsinler tosuncuklarr
Ama bu gidişle 4-4,5u bulurmuşşş, eee malum ceviz gibi yerden karpuz çıkacağı için 4,5 kiloda adana karpuzu olsa gerek (kusura bakmayın rahmetli anneannemin tabiridir :26:)

Acaba benim satım mı yanlış yaa canım
Yani biz aslında 27 haftalığızz filan ben üstüne görmüş olmalıyım filaan hayat bayram olsa filaan hayallerim gerçekse olsaa
Eşimi aradım aramızda kalsın bu kilo olayı dedimde
Oda sen nerene alıyorsun bu kiloyu hiç belli değil ki diyor
Kötü oldum sıyırdım sanırım canım Neyse artık yapabilecek bir şey yok bundan sonrasına dikkat etmeye calıscaz mecburen
Bakalım bende cumartesi gideceğim şeker yüklemesine tavan mı taban mı öğrenelim ben 75 gr yaptıracağım direk

ben de sadece elevit kullanıyorum canım ama bende aldım 8-9 kilo kontrolüm bu c.tesi. bakalım net görücez görenler yüzün şiş ama kendine almamışsın göbişin büyük diyorlar inşallah hayırlı haberlerle dönerim şeker yüklemesi falan var Allahım yardımcımız olsun ağrılarımıza şifa versin hayırlı doğumlar evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhh

Hay masallah canım benım tosuncugu neyle beslıyorsun kız saka bır yana masallah canım ıyı olmanıza sevındım pasalar saglıklı olsunda nasıl ıstıyorlarsa oyle dogsunlar

Yaa anlamadım kii canımm ağzımda lokmayı görse kapıyor bu velet demek ki
Aramızdaki kordon yemek borumuzla birleşti sanırsam ne yesem bebişimede gitmiş mübarekk maşallahh subhanAllahh
Şeker çıkmasında tosun olsunn razıyımm

Saglikli olsunda gerisi boş oy ne tatlidir o ya tombik tombik gerci minicik daha esim banada diyor nerene aldin kiloyu diye hadi bizim tarti yanlis dr ki saglik ocagininki hepsi mi yanlis ben ona da kilo aldiriyorum :)) ondan aradaki fark cok acilmiyo gozune batmiyo sanirim

merhabalar kızlar..arada bi kaçamak yaptım gireyim bir okuyum dedim..genelde tekmelerden bahsedilmiş..benim kurbağa taş gibi sert ve gergin olan karnımı nasıl beceriyorsa jöle gibi titretiyor..bazen öyle vuruyorki, arkadaşın eşi gibi oha diyorum bende kimi zaman sert tekmeler kimi zamanda dalgalanmayı tercih ediyor bi de geceleri sert tekmeleri bırakıyor, tıktık tıktık tıktık..gibi orta şiddette dokunuyo sanki beni uyandırmaya çalışıyor, kapıyı çalıp bekliyor gibi çok komik..
cumartesi günü şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı çok şükür, sonrasında yüzünü görebilmek için ayrıntılı ultrasona girdim ama bizimki yüzünü göbeğime gömmüş öyle duruyordu..doktor çok şaşırdı allah allah bu çocuk ne kadar garip duruyor, sanki dışarıyı görebilecek gibi yüzünü göbeğine tamamen dayamış dedi..normalmi dedim hemen, evet olabiliyor bazı bebekler böyle garip şekillere giriyor dedi o gün sabahtan belliydi zaten göbeğimin sağ tarafında küçük yuvarlak bir top gibi kafasını ittiriyordu dışardan belliydi
bu arada dün tartıldım 54,8 çıktım...sanırım 5.kiloya doğru gidiyorum bu kiloları nasıl alıyorum hiç anlamıyorum, sonumuz hayır olsun inşallah

bu arada ayrıntılı ultrasonda doktorun eşime söylediği cümle : "-babası bak işte bu pipisi görüyomusun kocaman olmuş" çok komikti yaa..

maşallah maşallah size yaaa, hemen neler yediğini yazıosun canım:) ben de senn gibi 65 kilo ile hamile kaldım 1 kilo vermiştim dün 75 çıktım gözlerim pörtledi resmeeen,allahım gidio kilolar tutamıoruz, umarım 80 ni geçmem die düşünmekteyim:)

Aynen benim kocada kocaman oldu Göbeklerimizi tokuşturuyoruz arada canım

Normal canim, benimde 22+4 de 640 gr di.

bebişlerini gören tüm annelere gözünüz aydın, bebişlerinize de 41 kere maşallah demek istiyorum.

kilo meselesine gelince aynı sorun bende de var. 70 ile hamile kalımışım şimdi 78 kiloyum. kıyafet bedenim hiç değişmedi, herkes ne
kadar az kilo aldın diyor görünce , fakat gelin siz onu tartılara söyleyin üstüne çıkınca acımasızca vruyor gerçekleri

bende küçüklükten beri hep kansızlık sorunu var , hep ilaçlarla sınırlarda yaşamaya alıştığım için kan ilacını doğuma kadar hatta sonrası bile kullanacağım.( şu şişede olanlardan) . eleviti de baştan beri kullanıyorum. bunların yanında balıkyağı hapı , magnezyum ve progestan kullanmaya da devam ettirdiği için doktorum (ne kadar ilaç kullanıyormuşum ben ya ) eğer kilo ilaca bağlı ise ben yandım desenize

Kilolar gidiyorr doktorr tüüüü kaka yapıyorr bebiş durmuyor höptürüp höptürüp yemek istiyor Ben 80 küsürlerde kalırsam şükretcem canım
Neler yemedim kiii yedim yedim yedimm Hiç kısıtlamam olmadı hepsinide aldı midem pardon tosunum Yakında top gibi yuvarlanacağız az kaldı

Oy oy masallah subanallah saglikla kucagina al insallah cok seker bakmis ya :)) ne guzel duygular bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin

Teşekkür ederiz teyzesii bakar öyle sıpam darth vader gibi Kahvaltı yapmadım aç gittim melül melüldü Yok artık ona çikolata fındık fıstık

Pekbicici canımmm kiloyu sorun yapma yaa doğum şekli de kısmet artık hayırlısı hangisi olacaksa normal yada sezeryan hiççç farketmez...

boşver tosuncuğuna ve kendine dikkat et sorun olmadıkça no problem
..

cicim hiç dert etme kiloyu,,sen yiyceksin ki tosun çıkartacaksın,,yoksa içinde kurutursun çocuğu..ya şaka bir yana da çikolatadan uzak durmaya çalış bence..nasıl basen yapıyor bilirim ben..bide selülit sonra eski haline dönmen zor oluyor

Benım kı kordonunu tekmelıyor sureklı derdı ne anlamadım masallah annesı saglıkla buyusun tosuncuk yeterlı bıze bende 80lerı gorecegım gıbıme gelıyorr daha 3 kılo aldım ama ıstahımın masallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…