- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.201
merhabalar kızlar bi süredir nete giremedim..cumartesi şeker yüklemem yapıldı 50 gr da 142 çıktı doktor üst sınır 140 dedi ama senin çok yüksek deil ii dedi..çok şeker yükseltecek şeyler tüketmemeye çalış dedi..daha sonra bi daha ölçtürmeme gerek var mı sizce...???bi de benim bebişim maşallah 600 gr olmuş haftama göre normal mi sizinkiler kaç gr dı..22+5 tim ölçümde..
merhabalar kızlar bi süredir nete giremedim..cumartesi şeker yüklemem yapıldı 50 gr da 142 çıktı doktor üst sınır 140 dedi ama senin çok yüksek deil ii dedi..çok şeker yükseltecek şeyler tüketmemeye çalış dedi..daha sonra bi daha ölçtürmeme gerek var mı sizce...???bi de benim bebişim maşallah 600 gr olmuş haftama göre normal mi sizinkiler kaç gr dı..22+5 tim ölçümde..
Merhabalar... benim de 50 gr şeker yüklemem 147 çıktı. tel de hemşiresiyle görüştüm.. o kadar önemli değil dedi. 100 mg yapılacak mı dedim.gerek yok. dedi.22+5 tim ben de 550 gr dı benimkisi. tabi daha dikkatli olmaya çalışıcam bende...
doktorun gebelik günüyle orantılı buyuyor diyorsa sorun yok canım. şu anda her bebekte 1 hafta bile oynuyor inan. karsılastırma yapma bence. şeker yuklemesini doktorun gerek gormediyse yaptırma derim. cunku yuksek cıkanlarda oyle birkaç birim değil baya baya yuksek cıkıyor. bunyene yuklenme yine de şeker gayet iyi. doktorun tavsiye etmiş zaten şeker arttırıcı besinlere cok yuklenme diye. meyvelerini yogurt veya sütle ye. suyuna kabuk tarcın at ani yukselmeleri engelliyormus. bu tarz seyler uygula bir sorun cıkmaz:)
benım kansızlıgım cıkmadı ama ben kullanmak ıstedım ama doktoruma gıttıgımde soylucem pekmezı fln da tuketıyorum en azından kan hapını bırakayım dıcemdımı bende kan hapından dıye dusundum
pekı her kan hapı alanda kansızlık goruptemı vermıs dr u acaba
yoksa ezbere verılen bı ılacmı
oyleyse cok kotu
benmde ılk drum hıc bakıp etmeden vermıstı kan hapını
bıkac hafta aldım snra dr degısınce ıste bu dr kanımın ıyı oldugunu bosuna hap almamın gerek olmadıgını soyledı.
Her dr degısık ya bı arkadasımda cok kılo aldı dıye 5. Ayında elevıtı bıraktırmıstı.
ben buldum niye kilo aldigimi ev hep duzenli sabah esimi gonderir gondermez hallediyorum tum islerimi calisirken kalan aliskanlik eeee sonra kaliyom ole yapcak bisey bulamiyorum :)) simdi bi kek yapicam yaninada sut yani gelde kilo alma aman sefam olsun bi tek bu ara kimse bana kilo almisin diyemez
walla bende caya seker atmam ama tatlıyı booll booll tuketıtırımvalla caım benımkıde 133 ıste nasıl oldysa artık :)
caya bır tane seker atarım ve tatlıyla aram yok
genetık desek annemde yok babamda yok anneannemde vardı rahmetlıde acaba ondanmıııkı
neguzel neguzelll canım tosun pasayaa kırkbınkere masallah ssezeryana takılma bosver sagsalım gelsınlerdee artıkk herturlusu kabulumuz yeterkı ıyı olsunlar kuzucumm
rabbım o gunlerı gostersınde bende hıc takılmıyorum sezeryanmı normalmı dıee
masallah neguzel sıze :)
canım benım 50 mg lık bakıldı kan alındı ıctım sekerlı suyu 1 saat bekledım sonra tekrar verdım oyle yanı
Masallah yaramis yediklerinizama sonuclar temiz onemli olanda bu bence , kocaman olmus bebis oyyy ne guzel :) dr bir yol gosterir zaten, cokta takma kiloya taktikca yiyesi geliyo insanin masallah tekrardan saglikla gelsin insallah
pekbıcıcı canım gozun aydın tosuncugunda sende ıyımısınız
kılolar sonra verılırde aman sız ıyı olun
dogum zorlasır tabı hareketler fln dıkkat edersın bundan sonra.
Bıde sunu merak ettım sız kan hapı alıyosunuzda acbaa ondanmı boyle kılo aldınız
bıcok arkadas yazıyo bu kılo konusunuda aklıma takıldı.
Ben toplamda 4 kılo aldım. Drum kan sayımıma bakıyo 12 kusurlerde
oyle olunca kan ılacına gerek yok dıyo bana.
Sadece elevıt alıyorum :44:
maşallahh tosuna bak sen koca adam olmus megerseee tutututut maşalahhhh
pekbicicim oğluşuna da sana da maşallah canım
neyle besliyosun oğluşunu yahu ben de azıcık onlardan yiyeyim belki oğlum büyür
neguzel neguzelll canım tosun pasayaa kırkbınkere masallah ssezeryana takılma bosver sagsalım gelsınlerdee artıkk herturlusu kabulumuz yeterkı ıyı olsunlar kuzucumm
rabbım o gunlerı gostersınde bende hıc takılmıyorum sezeryanmı normalmı dıee
masallah neguzel sıze :)
canim masallah oglusaaramizda 2 hafta var benimki 981 gr cikti pazartesi gunu bizimkini yakalamis oglusun ben de doktorumdan uyari aldim 10 kg toplamina ve ben de baya moral bozuklugu yasadim ama dikkat etmem lazim benim su seker yukleme sonucumu merak ediyorum cuma gunku
selamm guzel annelerrrr
berbat bı gece gecırdım
sırtım kaburgalarım kemıklerım kalcam bacagım
ne varsa artık
bı ınsanın heryerı agrırmı yaaaa
nereye donsem olmadı ılk kez bu kdr oldu tırsıyorum bennnnn :18:
pekbıcıcı canım gozun aydın tosuncugunda sende ıyımısınız
kılolar sonra verılırde aman sız ıyı olun
dogum zorlasır tabı hareketler fln dıkkat edersın bundan sonra.
Bıde sunu merak ettım sız kan hapı alıyosunuzda acbaa ondanmı boyle kılo aldınız
bıcok arkadas yazıyo bu kılo konusunuda aklıma takıldı.
Ben toplamda 4 kılo aldım. Drum kan sayımıma bakıyo 12 kusurlerde
oyle olunca kan ılacına gerek yok dıyo bana.
Sadece elevıt alıyorum :44:
Hay masallah canım benımtosuncugu neyle beslıyorsun kız saka bır yana masallah canım ıyı olmanıza sevındım pasalar saglıklı olsunda nasıl ıstıyorlarsa oyle dogsunlar
Çok şükür canım sonuclar iyide bebişimi görsen tostirikten oynaşamıyor bilee
Sıkışmış kalmış gibiBide özellikle sordum artık yağlanma ve etleşme başladı mı diyee
Etlenmiş dedi ama yağlanma bir hayli annesi dedii
Hepimizin kuzuucukları sağlıkla gelsin canım:
Saglikli olsunda gerisi boş oy ne tatlidir o ya tombik tombik gerci minicik dahaesim banada diyor nerene aldin kiloyu diye hadi bizim tarti yanlis dr ki saglik ocagininki hepsi mi yanlis ben ona da kilo aldiriyorum :)) ondan aradaki fark cok acilmiyo gozune batmiyo sanirim
Aynen benim kocada kocaman olduGöbeklerimizi tokuşturuyoruz arada canım
Eki Görüntüle 620304 Eki Görüntüle 620303 Eki Görüntüle 620340 Eki Görüntüle 620341 Eki Görüntüle 620342
maşallah maşallah size yaaa, hemen neler yediğini yazıosun canım:) ben de senn gibi 65 kilo ile hamile kaldım 1 kilo vermiştim dün 75 çıktım gözlerim pörtledi resmeeen,allahım gidio kilolar tutamıoruz, umarım 80 ni geçmem die düşünmekteyim:)
Oy oy masallah subanallah saglikla kucagina al insallah cok seker bakmis ya :)) ne guzel duygular bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kilolar gidiyorr doktorr tüüüü kaka yapıyorr bebiş durmuyor höptürüp höptürüp yemek istiyorBen 80 küsürlerde kalırsam şükretcem canım
Neler yemedim kiii yedim yedim yedimmHiç kısıtlamam olmadı hepsinide aldı midem pardon tosunum Yakında top gibi yuvarlanacağız az kaldı
Teşekkür ederiz teyzesii bakar öyle sıpam darth vader gibiKahvaltı yapmadım aç gittim melül melüldü Yok artık ona çikolata fındık fıstık
Yaa anlamadım kii canımm ağzımda lokmayı görse kapıyor bu velet demek ki
Aramızdaki kordon yemek borumuzla birleşti sanırsam ne yesem bebişimede gitmiş mübarekk maşallahh subhanAllahh
Şeker çıkmasında tosun olsunn razıyımm
Eki Görüntüle 620293 Eki Görüntüle 620294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?