2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

ALINTIDIR

kızlar size sorum işyerinde alaturka tuvalet kullanmka zorunda olan arkadaşlar sorun yaşıyormusunuz, ben her sefernde korkuyorum, ama mecbur giriorumbebiş çok sıkışıo gibi gelio off, kimseye sormadım ama sakıncası varmıdır sizce

sorun olmaz canim bebege birsey olmaz,klozet yokken napiyordu hamileler?

sevgili ablalarimiz, herkese merhabalar..mustakbel hairan annesi o,arak bir sorum olacak.. ayrintili ultrasona kacinci haftanizda girmistimiz?? ben yarin 21+ 2de girecegim.. erken degil degil mi.. her ne kdr doktora sorsak da, yine de size de soruyum istedim :) beni anliyorsunuzdur:)

merhaba cnm ben 24+0 da gırdım erken olmaz ama gec gırersen bebısın daha buyumus olur daha net gorurusun

vucudumda degısık yerlerde tek tek uzun tuyler cıkmıs ve ben yenı farkettımmnerden cıktııııı bunlarr gobusumdekılerı kabullenemıstım ben daha aaaa

eskiden annelerimiz klozet kullanmiyorlardi canim
hala da her evde yok ve bircok insan normal tuvalet kullaniyor
bir zarari olmaz korkma egilip kalkmak bence iyi bile olur normal dogum acisindan
benim basenler ve kanrim cok buyudu normali kullanmakta zorlaniyorum zaten klozete aliskinim yillardir o yuzden oyle devam ediyorum ama misafirlikte baskasininkini kullanmak istemedigimden ben de normal tuvaleti kullaniyorum
icini ferah tut

vucudumda degısık yerlerde tek tek uzun tuyler cıkmıs ve ben yenı farkettımmnerden cıktııııı bunlarr gobusumdekılerı kabullenemıstım ben daha aaaa

hamilelikten sonra istenmeyen tum bu tarzseylerden kurtulucaz canim merak etme
benim gobegimdekiler beni rahatsiz etti aldim hepsini tertemiz oldu ama yeni cikanlar kil donmesi gibi cikiyor ve sivilce gibi kotu duruyor4,5 tane var taktim kafayi onlara
keske almasaydim da dedim cunku eger bu sekilde cogalirsa kil donmesi gibi iyice siyiricam ben, elimde cimbiz onlarla oyalaniyorum karnimi desiyorum surekli

pekbıcıcı kuzummm nasıl buyuk bısı o tosunun snın ya olee masallahhh

Tosun paşamm benim büyüdü ne kelime teyzesi iri kıyım bişi oldu tostos
Şimdi bir adet yeşil elma yedim bi yandan da parmağımı göbeğime sallayarak yok sana artık çikiiilataa yok sana şokolllaaa diyeee
Köftehooorrr tepiğiii salladııı Tam sarella reklamı bebesi oldu

Ben dışarda ve bulduğum yerde mutlaka alaturka wcye giriyorum canım
Hem normal doğum içinde cok iyiymişşş çatının enleşme ve genleşmesi için dee benim tosun çıkarsa açılacak çatıdan

Ben 19+5te gittim canım
Doktorda çok iri olunca ekranda tam görüntü alamıyoruz dediydii
Senin haftanda iyi bencee
Güzel güzel sonuclarla gel inşAllah

size birkac sorum var
benim esim su an soguk bir sehirde ve isi su siralar cok az ve son isleri yapiyor pek kimse kalmadi is degisikliginden once toparliyor ve sevdigi cogu insan da gitti. yapacak sey bulamayip kafayi yedigi oluyor. ben burda ailemleyim yalniz degilim onu cok ozlesem de en azindan evde konusacak yemegimi paylasacak insalar var. onu surekli goruyorum evde sefil halde yasiyor. ben buraya geldim bebegimi beslemek icin ama bir yandan orda kocami biraktim zayifladi coktu resmen surekli kamerada izliyorum onu evde nasil oldugunu biliyorum gece uyurken kamerayi aciyor saat farkimiz cok o yuze bakiyorum ona kapatmasam sabaha kadar bakarim ayni sekilde ama bebegim radyasyon almasin diye ebn bir sure sonra kapatiyorum onu izleyip iste orda saat sabah 4 falan oldugunda. sonra ise gidiyor. yani ne yapiyorsa gozumun onunde ve ona sonsuz guvenim var aklimda kucuk suphe yok onu oyle bir memlekette birakmis olsam da cok eminim bir hata yapmaz. ve simdi size sorum esimi gordukce icim gidiyor bir tabak corbaya hasret, surekli disardan yiyor kendi yapar aslinda da iste yapmak istemiyor bos eve geliyor her gun kotu oluyor. birkac arkadas kaldi onlar da aksamlari gezmeye gidiyorlar zaten orda yapilacak sey aksam disari cikip birlikte oturmak muhabbet etmek. ben de esimle daha once gittim klube defalarca. o da haftada bir ya da iki haftada bir gitmek istemisti izin istiyordu ben de ben de son zamanlarda hep gonderdm git dedim zaten saat basi da ariyor bir de kafam rahatti acikcasi tanidigim arkadasiyla gitti. ama sanki bu normalmis gibi gelmeye basladi her hafta gitmek bana nedne izin verdim ki diye dusunmeme sebep oldu. neyse cumartesi gitti gelince zaten yine hemen beni ariyor kamerayi acmami istiyor gozumun onunde uyuyor falan. bugun de bir arkadasi israr etmis hic gorusmuyoruz gidelim diye o da evet demis. bana da bugun cikicam dedi ve sali gunu aradan biraz zaman sonra yeniden gitmek istemesi beni sinirlendirdi, bozuldum agladim gucsuz gibi karsisinda ve sen cok simardin diye agzima geleni saydim. yuz verdim astarini istiyorsun ne bu bir daha asla cikamazsin falan dilan saydim durdum. ustune seni sevmiyorum da dedim. simdi durustce soyler miydiniz bu kosullarda esinizin arada bir arkadaslariyla gece disari cikmasina izin verir miydiniz ama benim anlattigim kosullari dusunun olur mu

Bana kalırsa sorunun cevabı sen vermişin zaten canım
Eşime güvenim sonsuz diye ...
Anlattıkların aslında kime çifte göre yok olmaz, asla kabul edemem bide arkadaşıylaa cızz yasak diye düşünülsede ben kendi adıma bir yorum yaparsam ben izin verirdimm...
Hep savunduğum bir şey ki; "yasak" ve "cızzz hayırlar" her zaman cezbeder ve yanlışa sürüklerr...
Sen biraz fazla olsada (keşke seni sevmiyorum demeseydin) tepkini vermişin bundan sonrada kısa aralıklarla cıkmaz
Ama eşinde bir yetişkin ve unutmayalım onlar bitki değil biz sulayınca yeşersinlerr
Mesela bugün eşim benim maça gidecek ve cep telini evde unutmuşş saat 1:00-1:30 gibi gelecek bu halimle ne senaryolar kurmam gerek dimii sonucta düzenli bir ilişki yok ve erkek neticesinde diyoruz ama ben hep inandım ne düşünürsen onu alırsın, benim eşimin bana karşı yanlışı olacağını hiç düşünmedim-düşünmiyeceğimde oyüzden istediği yere bana söylediği sürece gider-gidebilir

Son düzenleme:
ne diyecegimi bilemedim,ben de her sene en az 2 ay esimi yalniz birakip turkiye ye geldim ve bu konuda hic boyle dusunmedim dusunursem kafayi yerim cunku,cikmak isterse cikacak yapailcegim birsey yok uzaktan ama acisini toptan cikarirdim kesinlikle

diline sgalik canim sagol
bana tavrini cok begeniyorum nromal zaman da degil bu dusundugum kosullarda ben de uzuluyorum onu sIkIlmis gordukce biz hayatimizda ilk defa ayri kaldik ve alismamiz gercekten zor
o yuzden deminki cikistan dolayi cok uzuldum beni defalarca aradi actim kamerayi kiyamadim ona o kadar tavrima lafima karsi bakisini gorunce icim eridi. arkadasini aramis gitmyeecegini soylemis ben de inanmiyorum dedim telefonu aradigi dakikayi gosterdi kamerada utandim ben de :) onu sIkmiycam gercekten cunku ben kendimden de ondan da eminim cok bunaliyor arada onun hakki gezmek

ne diyecegimi bilemedim,ben de her sene en az 2 ay esimi yalniz birakip turkiye ye geldim ve bu konuda hic boyle dusunmedim dusunursem kafayi yerim cunku,cikmak isterse cikacak yapailcegim birsey yok uzaktan ama acisini toptan cikarirdim kesinlikle

bunu gizli yapanlar var arkadasim buraya donunce farketmisti esinin defalarca klube gittigini ki bu cok aci
o yuzden esimin ozellikle ben hamileyken bana tavrini begeniyorum ve insallah hep boyle devam ederkendimi guvende hissetmemi sagliyor ve onu seviyorum cok oglumun babasi o cok ozledim

ya ben cok duygusalim bu sefer de seni seviyorum diye hungur hungur agladim
ya size de oluyor mu sevdiklerime birsey olacak diye cok korkuyorum
oglum, esime bakarken aklimageliyor kotu seyler getiriyorum aklima dile almak istemedim ya oyle olrusa ya boyle olursa
babam evden cikarken ayni sekilde ya soyle olursa
annemi ayri dusunuyorum
uzun zamndir bu var bende aklimi yitiricem

canımm öncelikle şöyle diyim belki sebeplerin vardır ama ben kendim için söylüyorum eşim nerde ben orda..açsakta toksakta onun yanında olurdum..çorbasınıda yemeğinide koyardım işten gelince önüne..şartlara göre değişiyo tabi..orda yanında olmadığın için canıda sıkılıyor olabilir..işi biter en kısa zamanda kavuşursunuz İNŞALLAH..

ben zaten esımın yanından hıc ayrılmıyorum
oyleki tatillerimiz bile 2 hafta olsa ailemi senede iki hafta gorurum ama geri kalan kisimda esimle oluyorum yine
bu hep boyle oldu ve esi yurt disinda kendi burda olanlari hic onaylamiyorum zaten
ama su an benim burda olmam farkli bir olay ben belli donemi atlattiktan sonra bebegim icin buraya geldim sonucta dunyanin buz tutmus sehrinde, bir gunes gormeden, temiz hava almadan, dogal bir sebze meyve bulamadan, yesillik hic bulamadan gecirmek istemedim gunlerimi ve saglik hizmetleri acisindan daha geri olan bir yerde olmak istemedim. esimle benim icin onemli olan bebegimiz oldugundan 4 aylik bir zorunlu ayrilik yaptik dogum sonrasina kadar. benim nasil beslendigim ve bebegim nasil oldugu onemli oldugu icin bu ayrilik yoksa ben de esimin yanindan hic ayrilmam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…