- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.241
anladım canım baştada dedim ya şartlara göre değişir die sonucta senin hangi şartlarda olduğunu bilmioruz..ALLAH koaylık versin üzülme.. ara ara duygusallık oluyor bendede hormonlar coşuyo sağolsun..ALLAH kavuştursun ..ben zaten esımın yanından hıc ayrılmıyorum
oyleki tatillerimiz bile 2 hafta olsa ailemi senede iki hafta gorurum ama geri kalan kisimda esimle oluyorum yine
bu hep boyle oldu ve esi yurt disinda kendi burda olanlari hic onaylamiyorum zaten
ama su an benim burda olmam farkli bir olay ben belli donemi atlattiktan sonra bebegim icin buraya geldim sonucta dunyanin buz tutmus sehrinde, bir gunes gormeden, temiz hava almadan, dogal bir sebze meyve bulamadan, yesillik hic bulamadan gecirmek istemedim gunlerimi ve saglik hizmetleri acisindan daha geri olan bir yerde olmak istemedim. esimle benim icin onemli olan bebegimiz oldugundan 4 aylik bir zorunlu ayrilik yaptik dogum sonrasina kadar. benim nasil beslendigim ve bebegim nasil oldugu onemli oldugu icin bu ayrilik yoksa ben de esimin yanindan hic ayrilmam ki
maşşallah yavruna :) doktorda dereyı gormeden paçaları sıvamız ne guzel bebıs buyuyor işteGünaydınn canlar ve bebişlerii
Şimdi girdim işe ve hemen yazmak istedim :18:
2 doz tetanozumu oldum oda bitti cok şükür sağ koluma oldum şimdilik bir sıkıntısı yok gibi
Doktora gittik ordan koştura koşturaa
Ben tabii gerim gerim girr 2 muhabbet sohbett derken kilo ölçüldüüü veee
9 kilo almışımm en son 8 aralıkta doktoru görmüştümm takriben 2 ay sürede 3er kilodan 6 kilo almışımm
Önümüzde var 3 ay, 3er alırsam 9 kilo yani ortalama ben 18-20 kilo ile tamamlıcam sanırım
Çok azda ödemim varmışşTuz yasaklandııı diyetisyene yönlendirildim
Veee bakalımm bebişee dedii bakalım o nasıl olmuşş hemen anneye atmayalım suçu dedi kiii
Gözleri büyüdü kadının kızzzlaaarr
Benim tosunn tam tamınaa 938.66 gr olmuuuşş24+3üm ben Vee bebiş 27 haftalık gözüküyorr
Yani analı oğullu diyetisyen yolu gözüküyor bize ve cok acil şeker yüklemesini bekliyorumm üzgünüm ama böyle giderse sezeryan olursun dedi
Nasıl moralim bozuldu
Gerçi gelişimimiz suyumuz böbreğimiz osumuzzz muzumuzzz(hala erkeğiz dedi bu arada ) tam kıvamında iyimişşş
Ve yemekten sonra her 2 saatte bir hareketleri takibe başla dedi iri bebek hissetmen lazım dedii ve sola yatıyorsun kesinlikle dedi
Dedii dediii
Ben kendimi biraz toparlayımm bi soluklanayım usgyide paylaşcamBuarada testler iyi dedi hamilelikte oynayan değerler olabilir ama bir sıkıntın yok dedii kan ilacına devam
size birkac sorum var
benim esim su an soguk bir sehirde ve isi su siralar cok az ve son isleri yapiyor pek kimse kalmadi is degisikliginden once toparliyor ve sevdigi cogu insan da gitti. yapacak sey bulamayip kafayi yedigi oluyor. ben burda ailemleyim yalniz degilim onu cok ozlesem de en azindan evde konusacak yemegimi paylasacak insalar var. onu surekli goruyorum evde sefil halde yasiyor. ben buraya geldim bebegimi beslemek icin ama bir yandan orda kocami biraktim zayifladi coktu resmen surekli kamerada izliyorum onu evde nasil oldugunu biliyorum gece uyurken kamerayi aciyor saat farkimiz cok o yuze bakiyorum ona kapatmasam sabaha kadar bakarim ayni sekilde ama bebegim radyasyon almasin diye ebn bir sure sonra kapatiyorum onu izleyip iste orda saat sabah 4 falan oldugunda. sonra ise gidiyor. yani ne yapiyorsa gozumun onunde ve ona sonsuz guvenim var aklimda kucuk suphe yok onu oyle bir memlekette birakmis olsam da cok eminim bir hata yapmaz. ve simdi size sorum esimi gordukce icim gidiyor bir tabak corbaya hasret, surekli disardan yiyor kendi yapar aslinda da iste yapmak istemiyor bos eve geliyor her gun kotu oluyor. birkac arkadas kaldi onlar da aksamlari gezmeye gidiyorlar zaten orda yapilacak sey aksam disari cikip birlikte oturmak muhabbet etmek. ben de esimle daha once gittim klube defalarca. o da haftada bir ya da iki haftada bir gitmek istemisti izin istiyordu ben de ben de son zamanlarda hep gonderdm git dedim zaten saat basi da ariyor bir de kafam rahatti acikcasi tanidigim arkadasiyla gitti. ama sanki bu normalmis gibi gelmeye basladi her hafta gitmek bana nedne izin verdim ki diye dusunmeme sebep oldu. neyse cumartesi gitti gelince zaten yine hemen beni ariyor kamerayi acmami istiyor gozumun onunde uyuyor falan. bugun de bir arkadasi israr etmis hic gorusmuyoruz gidelim diye o da evet demis. bana da bugun cikicam dedi ve sali gunu aradan biraz zaman sonra yeniden gitmek istemesi beni sinirlendirdi, bozuldum agladim gucsuz gibi karsisinda ve sen cok simardin diye agzima geleni saydim. yuz verdim astarini istiyorsun ne bu bir daha asla cikamazsin falan dilan saydim durdum. ustune seni sevmiyorum da dedim. simdi durustce soyler miydiniz bu kosullarda esinizin arada bir arkadaslariyla gece disari cikmasina izin verir miydiniz ama benim anlattigim kosullari dusunun olur mu
olmazmı canım midem cayır cayır yanıyor yemek borum boğazıma kadar..bazen yanma bazen düğümlenme şeklinde..ben iki yudum süt içiyorum yandıkça, dr.da gaviskon şurup verdi dün akşam onu içtim o da kesiyor..şurubu bugün yanıma aldım günde 3 kez düzenli kullanıcam belki işe yarar tamamen gecirir diye..Kizlar reflu sorunu olan varmi?bugun o kadar bogazim yandi ki anlatamam refusu olanlar ne kullaniyor
canım moralini yüksek tut. dinlenmek çözüm olur inşallah. aklına kötü şeyler getirme. Allah yardımcın olsunGumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
günaydın herkeslereeeeeee
biz bugün çok mutluyuz oğluşumla çok iyi uyuduk. hamile yastığımız çok işe yaradı
herkesler iyidir umarım.
Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?