2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
anladım canım baştada dedim ya şartlara göre değişir die sonucta senin hangi şartlarda olduğunu bilmioruz..ALLAH koaylık versin üzülme.. ara ara duygusallık oluyor bendede hormonlar coşuyo sağolsun..ALLAH kavuştursun ..

maşşallah yavruna :) doktorda dereyı gormeden paçaları sıvamız ne guzel bebıs buyuyor işte
sol sart dımı artık bende saga yatıyorum bı sure of tek sol yatmak nasıl alıscaz yaw :)

canım ayrı yerlerde olmanız ve hamıle olman daha hassaslastırdı senı
bak ne guzel sureklı kamera acık senı arıyor guvenım tam dıyorsun
arada oda deşarj olmalı ben olsam sureklı arayıp benı rahatlatıyorsa cok sıkmam eşimi
cok kural koymayı kendımıze olsa ıstermıydık bı düşünelim :)
bıranönce kavuşun inşallah canım onada zor sanada

günaydın kızlarrrr bize ne gece oldu ne gündüz bu kız nasıl vuruyor ya uyuyamıyorum insan düşmanına böyle vurmaz eşşek sıpası kum torbası belledi anasını iyice

herkese günaydın:) bu saate işte olanlar ve benim gibi saat sayan hamilelere de umarım kolay bir gün geçer:)

günaydın kızlar..az önce kahvaltımı yaptım ağır birşey de yemedim ama baş dönmesi başladı yine iki haftadır sıksık başım dönüyor.başım dönerken bi yere başımı yaslamak istiyorum sanki taşımak zor geliyor..bir de çarpıntım var gibi hissediyorum..sizde de varmı böyle durumlar
( bir de her sabah uyandığımda bakıyorum yüzümde en az 3 tane sivilce çıkmış..biri iyileşmeden yenileri çıkıyor gittikçe sanki çirkinleşiyorum ( erkek bebekler anneyi güzelleştirir derler bana da ilk başlarda güzelleştin diyolardı ama şimdi yüzüm öyle bozuldu ki...vücudumda da bölge bölge kararmalar var lekeler oldu, lohusayken soyulur diyorlar ama bakalım inşallah..hamilelik gerçekten zormuş kızlar özellikle son 3 aylık döneme girince anladım..ikinci üç aylık dönem en rahat dönem diyorlardı bu mu rahatlık diyordum ama doğruymuş hakikaten rahatmışız..
Kizlar reflu sorunu olan varmi?bugun o kadar bogazim yandi ki anlatamam refusu olanlar ne kullaniyor
olmazmı canım midem cayır cayır yanıyor yemek borum boğazıma kadar..bazen yanma bazen düğümlenme şeklinde..ben iki yudum süt içiyorum yandıkça, dr.da gaviskon şurup verdi dün akşam onu içtim o da kesiyor..şurubu bugün yanıma aldım günde 3 kez düzenli kullanıcam belki işe yarar tamamen gecirir diye..

Günaydınn kızlar....

gece sıkıntılar devam ediyor bi sancı girdi Allahım noluyoruzzz

öyle böyle bitecek inşallah bu sıkıntılar... :26:

Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim

günaydın herkeslereeeeeee
biz bugün çok mutluyuz oğluşumla çok iyi uyuduk. hamile yastığımız çok işe yaradı
herkesler iyidir umarım.

canım moralini yüksek tut. dinlenmek çözüm olur inşallah. aklına kötü şeyler getirme. Allah yardımcın olsun

üzme kendini canım sürekli dua et, bebeğinle konuş moral bozukluğunu unutmaya çalış..inşallah en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir doğum yaparsın.

gunaydınnn kızlarrrr
kızım sagolsun tepıkleye tepıkleye uyandırdı
ustune bıde aclık hıssı hemde nasıl ama.
sankı yıllardır ac bırakılmıs gıbı bı hıs ıcerısındeyım
yok anacım uyku haram bana daha smdıden
guya ısten ayrıldım evde dınlenıcem dıye, al sana evde gene mesaı
kalk kızım kalllkkkk mutfak yolları gozuktu

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun ,dur sakin ol kötü düşünme , yanına çağırabileceğin biri varsa çağır gelirlerse tabi kimseden hayır yok

maddi durumun varsa bir kadın tut 10 yat wc kalk sadece yada eşin izin alsın bizde ilk on gün eşim baktı sonra annem bakmıştı atlattık çok şükür

sende atlatırsın korkma

Benim de tek duam o hayirlisiyla sakininde sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin Allah im ama iste bir korku yiyip kemiriyor icimi ya bir sey olursa ya erken dogum olursa diye Allah im herkezin icinde de benim yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…