2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm üzme kendini eltimin hamileliği boyunca kanaması ve açılması varmış hep yatmış, bebek sadece biraz erken doğmuş. Senin de kız kardeşin gelmiş yat dinlen birşey olmaz inş. bir sürü insan bunu yaşıyor dr sana en kötü senaryoyu söylemiştir

gunaydinnnnnnnn hangi dizileri izlediniz aksam bakiyim?ben bir gun sonra netten izliyorum ilk kuzey guney izleyecegim

ben burdayım ama ona rağmen bende netten izliyorum canım eşim saolsun izetmiyo genelde ya maç olucak yada keyfine göre bende zaten o izlemiyo olunca içeri gidip izlemeyide asla tecih etmediğimden
biz bi kore filmi izledik çok hüzünlüydü
bi aşk filmi kadın sonunda alzheimer oluyodu hemde 27 yaşında genç kadın

Günaydın herkeslere :) çok hızlı geçiyor haftalar sanki..haftasonuna 2 gün kaldı :)) Mutlu ve sağlıklı günler :)

Canim cok gecmis olsun rabbim yavrunu size bagislasin , korkma bol bol dinlen ev pis olsa ne olur evladin onemli bak yaninda biri de varmis sen simdi hic birseyi takma kafana dinlen bol bol ayrica 9 ay kanama yasayip yatanlarin da bebisleri saglikla geliyor kafanda buyutmeden olumlu dusun allah saglik versin optuk seni

günaydın kızlarrrr bize ne gece oldu ne gündüz bu kız nasıl vuruyor ya uyuyamıyorum insan düşmanına böyle vurmaz eşşek sıpası kum torbası belledi anasını iyice

Ya sorma ne kinleri var bu sıpaların ben alistim artik feci vuruyor ama essek kafali bi kac kere babasi da sahit oldu su aralar surekli tabi yazik sana diyo hic durmuyo bu ya dedim neler cekiyorum :)) aman hareketli olsunlar canim ya ilk aylari hatirliyorum hergun doktora gidesim vardi simdi hissediyorum cimcimeyi rahatim :)

ama cok canım sıkıldııı sırtımda fln cıkmıs ınsallahh gıder zaten gobergımdekıler kapkara olduu ıgrenc duruyor kı ben normalde oyle cok tuylu kıllı degılımdır
yer onu teyzesıı yerrrrrrrannesııı napsınn cocukkkk gormuyormusun reklamlarıı nasıll anneeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıyorr sırf o sesı duymamk ıcın ben yerım
oyy kuzuummm hamılelıglımızın verdıgı hassaslık had safhada ozellıkle su donemde bıraz daha anlayıslı ol bence dusun sen olsan orda beraber gıdecektınız yada gıtmek ıstemeyecektı tek basına onun da hakkı her zmn evde tek basına sen sıkılmazmıydın? ne kendını ne de esını uzme bıtanem askınızın meyvesını heyecanla beklerken kendıne bunalrı dert etme cnm benım

Kizlar reflu sorunu olan varmi?bugun o kadar bogazim yandi ki anlatamam refusu olanlar ne kullaniyor
olmazmı cnm cok berbat bırsey gavıscon tablet verdı doktorum tadı berbat ama etkısı anında gosterıyor doktoruna danıs mutlaka ıyı bır ılac verecktır yoksa dayanılcak gıbı degıll
günaydın kızlarrrr bize ne gece oldu ne gündüz bu kız nasıl vuruyor ya uyuyamıyorum insan düşmanına böyle vurmaz eşşek sıpası kum torbası belledi anasını iyice

gunaydınn kuzummmm normelde erkekler yapar yaramazlıgı ama senın kız maşallahh cok can yakacak ben dıyım sana

bızde gecelerı tekmelere uyanıyorum tekme seklı bıle degıstı o kadar gucluki fır fır donuyo ıcerde melegım

gunaydinnnnnnnn hangi dizileri izlediniz aksam bakiyim?ben bir gun sonra netten izliyorum ilk kuzey guney izleyecegim
gunaydınnn canımmmmmmmmsu carsamba aksamları bı mactır gıdıyo kafayı yıcem once fb sıvas macı vardı ohh 20:30 da muhteseme gectık guzelguzel ılıyorduk saat 22:00 oldu haydaa real madrıd macı varmıs sınır oldummm oturduk maç ızledık
gunaydın canımmm cok az da olsa arada baş donmesı bende de oluyor 1-2 sn hemen egcıyor tansıyon mu dusuyor acaba dıye dusunuyorum ben
gunaydın cok uzuldum allah yardımcın olsun fazla dusunme oyle dıyıp te son ana kadar bekleyen bıle var bol bol dua et cnm

gunaydınnnnnnnnnnnnnn
ahh ahh bende aynıyımmmama sınrısız yemek yemek cok guzel bırsey

Canim bebeginizin sagligi icin ayrisiniz oncelikle bunu dusun , ayrica iliskide sevgi kadar onemli birsey varsa oda guvendir. Gordugum kadariyla sizde bu var o yuzden hic kafana takma sen su ara basin agrisa buyutecek bir haldesin o yuzden esini de bunaltma zaten oda anlayis gosterecektir sayili gun cabuk gecer hayirlisiyla kavusursunuz allahin izniyle

gebelik takvimim bugun nefes daralmasini soyluyor ne kadar da dogru iki gundur nefes darligi cekiyorum ,ben bebegimi herhalde 2 ay sonunda gorebilcem bu gidisle 1 ay oldu gormedim dr a kalsa martta gosterecek ,ultrason yanlisi degil pek eski usul ellemeyi seviyor

bide realin mi vardı
bizimki cesaret edemedi o kadarına
fenerinkilere tahammül ediyorum yeterince zaten bide onu çekemezdim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

vee artık bız dayanamadık yarın sabah gıdıyoruz mınık pasayı gormeye

esım dedıkı ben pazartesıyı bekleyemıycemgıdelım gorelım askımızı herseyımızı cookk ozledım yaaaaaaaaaaa

bide realin mi vardı
bizimki cesaret edemedi o kadarına
fenerinkilere tahammül ediyorum yeterince zaten bide onu çekemezdim

varmıs yaaa kızmım dıye onceden solemmıs bırde banamaç basladı maç bı telas noluyyoo ne macı derken cok onemlı cok onemlı dedı ehh dedım al ızle de suss

dayanilmiyo ya gelselerde gozumuzun onunde olsa melekler insallah guzel guzel pozlar verir size

dayanilmiyo ya gelselerde gozumuzun onunde olsa melekler insallah guzel guzel pozlar verir size

hiç hemdeeesaglıkla gecısn su zamanımız ınsallah

poz versede doktorumuzun usg cok eskı ben hıcbırsey anlamıyorum doktor anlatıyo ben dınlyıorum esım anlıyo ama

günaydın kızlar...umarım herkes iyidir..çalışanlar için saatler su gibi akıp geçer inşallah ..ALLAH tan yarıyıl tatili geldi de biz dinleniyoz kızımla((gerçi bu sefer de hastalıktan yatıyoz ama olsun.şükür halimize)))

günaydınnnn hatunlarrrrrrrrr.. =) kızlar bugün saglık ocagından seker yüklemesinin sonuclarını alcam inş. bi sıkıntı yoktur veeee hemen yarın doktora gitcem nerdeyse 2 aya yakındır doktor kontrolüne gitmiyom cok da merak ediyom pasamı........zaman gecmiyo sanki............

Günaydın, sağlık ocağında şeker yüklemesi yapıyorlar mı?

evet canım saglık ocaklarında seker yüklemesi yapıyorlarr...sen saglık oacgında kontrole gitmiyor musun tetonoz asısı vuruyorlar tansiyon ve kilonu ölcüyorlar...hep takiptelerr....

Gitmez miyim cnm her ay gidip kan tahlili vs yaptırıyorum ama şeker yüklemesinden hiç bahsetmediler 2. doz tetanoz için gün verdiler. Acaba bizimkinde yapılmıyor mu? Neyse bir ara sorayım eğer varsa iyi olur yaptırır öyle giderim dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…