- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.261
günaydın canımgünaydın tatlım..merak ettim hangi yastıktan almıştın?
Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
gunaydinnnnnnnn hangi dizileri izlediniz aksam bakiyim?ben bir gun sonra netten izliyorum ilk kuzey guney izleyecegim
Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
günaydın kızlarrrr bize ne gece oldu ne gündüzbu kız nasıl vuruyor ya uyuyamıyorum insan düşmanına böyle vurmaz eşşek sıpası kum torbası belledi anasını iyice
ama cok canım sıkıldııı sırtımda fln cıkmıs ınsallahh gıder zaten gobergımdekıler kapkara olduu ıgrenc duruyor kı ben normalde oyle cok tuylu kıllı degılımdırhamilelikten sonra istenmeyen tum bu tarzseylerden kurtulucaz canim merak etme
benim gobegimdekiler beni rahatsiz etti aldim hepsini tertemiz oldu ama yeni cikanlar kil donmesi gibi cikiyor ve sivilce gibi kotu duruyor4,5 tane var taktim kafayi onlara
keske almasaydim da dedim cunku eger bu sekilde cogalirsa kil donmesi gibi iyice siyiricam ben, elimde cimbiz onlarla oyalaniyorum karnimi desiyorum surekli
yer onu teyzesıı yerrrrrrrTosun paşamm benimbüyüdü ne kelime teyzesi iri kıyım bişi oldu tostos
Şimdi bir adet yeşil elma yedim bi yandan da parmağımı göbeğime sallayarak yok sana artık çikiiilataa yok sana şokolllaaa diyeee
Köftehooorrr tepiğiii salladıııTam sarella reklamı bebesi oldu
Ben dışarda ve bulduğum yerde mutlaka alaturka wcye giriyorum canım
Hem normal doğum içinde cok iyiymişşş çatının enleşme ve genleşmesi içindee benim tosun çıkarsa açılacak çatıdan
Ben 19+5te gittim canım
Doktorda çok iri olunca ekranda tam görüntü alamıyoruz dediydii
Senin haftanda iyi bencee
Güzel güzel sonuclarla gel inşAllah
oyy kuzuummm hamılelıglımızın verdıgı hassaslık had safhada ozellıkle su donemde bıraz daha anlayıslı ol bence dusun sen olsan orda beraber gıdecektınız yada gıtmek ıstemeyecektı tek basına onun da hakkı her zmn evde tek basına sen sıkılmazmıydın? ne kendını ne de esını uzme bıtanem askınızın meyvesını heyecanla beklerken kendıne bunalrı dert etme cnm benımsize birkac sorum var
benim esim su an soguk bir sehirde ve isi su siralar cok az ve son isleri yapiyor pek kimse kalmadi is degisikliginden once toparliyor ve sevdigi cogu insan da gitti. yapacak sey bulamayip kafayi yedigi oluyor. ben burda ailemleyim yalniz degilim onu cok ozlesem de en azindan evde konusacak yemegimi paylasacak insalar var. onu surekli goruyorum evde sefil halde yasiyor. ben buraya geldim bebegimi beslemek icin ama bir yandan orda kocami biraktim zayifladi coktu resmen surekli kamerada izliyorum onu evde nasil oldugunu biliyorum gece uyurken kamerayi aciyor saat farkimiz cok o yuze bakiyorum ona kapatmasam sabaha kadar bakarim ayni sekilde ama bebegim radyasyon almasin diye ebn bir sure sonra kapatiyorum onu izleyip iste orda saat sabah 4 falan oldugunda. sonra ise gidiyor. yani ne yapiyorsa gozumun onunde ve ona sonsuz guvenim var aklimda kucuk suphe yok onu oyle bir memlekette birakmis olsam da cok eminim bir hata yapmaz. ve simdi size sorum esimi gordukce icim gidiyor bir tabak corbaya hasret, surekli disardan yiyor kendi yapar aslinda da iste yapmak istemiyor bos eve geliyor her gun kotu oluyor. birkac arkadas kaldi onlar da aksamlari gezmeye gidiyorlar zaten orda yapilacak sey aksam disari cikip birlikte oturmak muhabbet etmek. ben de esimle daha once gittim klube defalarca. o da haftada bir ya da iki haftada bir gitmek istemisti izin istiyordu ben de ben de son zamanlarda hep gonderdm git dedim zaten saat basi da ariyor bir de kafam rahatti acikcasi tanidigim arkadasiyla gitti. ama sanki bu normalmis gibi gelmeye basladi her hafta gitmek bana nedne izin verdim ki diye dusunmeme sebep oldu. neyse cumartesi gitti gelince zaten yine hemen beni ariyor kamerayi acmami istiyor gozumun onunde uyuyor falan. bugun de bir arkadasi israr etmis hic gorusmuyoruz gidelim diye o da evet demis. bana da bugun cikicam dedi ve sali gunu aradan biraz zaman sonra yeniden gitmek istemesi beni sinirlendirdi, bozuldum agladim gucsuz gibi karsisinda ve sen cok simardin diye agzima geleni saydim. yuz verdim astarini istiyorsun ne bu bir daha asla cikamazsin falan dilan saydim durdum. ustune seni sevmiyorum da dedim. simdi durustce soyler miydiniz bu kosullarda esinizin arada bir arkadaslariyla gece disari cikmasina izin verir miydiniz ama benim anlattigim kosullari dusunun olur mu
olmazmı cnm cok berbat bırsey gavıscon tablet verdı doktorum tadı berbat ama etkısı anında gosterıyor doktoruna danıs mutlaka ıyı bır ılac verecktır yoksa dayanılcak gıbı degıllKizlar reflu sorunu olan varmi?bugun o kadar bogazim yandi ki anlatamam refusu olanlar ne kullaniyor
günaydın kızlarrrr bize ne gece oldu ne gündüzbu kız nasıl vuruyor ya uyuyamıyorum insan düşmanına böyle vurmaz eşşek sıpası kum torbası belledi anasını iyice
gunaydınnn canımmmmmmmmgunaydinnnnnnnn hangi dizileri izlediniz aksam bakiyim?ben bir gun sonra netten izliyorum ilk kuzey guney izleyecegim
gunaydın canımmm cok az da olsa arada baş donmesı bende de oluyor 1-2 sn hemen egcıyor tansıyon mu dusuyor acaba dıye dusunuyorum bengünaydın kızlar..az önce kahvaltımı yaptım ağır birşey de yemedim ama baş dönmesi başladı yineiki haftadır sıksık başım dönüyor.başım dönerken bi yere başımı yaslamak istiyorum sanki taşımak zor geliyor..bir de çarpıntım var gibi hissediyorum..sizde de varmı böyle durumlar
( bir de her sabah uyandığımda bakıyorum yüzümde en az 3 tane sivilce çıkmış..biri iyileşmeden yenileri çıkıyor gittikçe sanki çirkinleşiyorum ( erkek bebekler anneyi güzelleştirir derler bana da ilk başlarda güzelleştin diyolardı ama şimdi yüzüm öyle bozuldu ki...vücudumda da bölge bölge kararmalar var lekeler oldu, lohusayken soyulur diyorlar ama bakalım inşallah..hamilelik gerçekten zormuş kızlar özellikle son 3 aylık döneme girince anladım..ikinci üç aylık dönem en rahat dönem diyorlardı bu mu rahatlık diyordum ama doğruymuş hakikaten rahatmışız..
olmazmı canım midem cayır cayır yanıyor yemek borum boğazıma kadar..bazen yanma bazen düğümlenme şeklinde..ben iki yudum süt içiyorum yandıkça, dr.da gaviskon şurup verdi dün akşam onu içtim o da kesiyor..şurubu bugün yanıma aldım günde 3 kez düzenli kullanıcam belki işe yarar tamamen gecirir diye..
gunaydın cok uzuldum allah yardımcın olsun fazla dusunme oyle dıyıp te son ana kadar bekleyen bıle var bol bol dua et cnmGumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
gunaydınnn kızlarrrr
kızım sagolsun tepıkleye tepıkleye uyandırdı
ustune bıde aclık hıssı hemde nasıl ama.
sankı yıllardır ac bırakılmıs gıbı bı hıs ıcerısındeyım
yok anacım uyku haram bana daha smdıden
guya ısten ayrıldım evde dınlenıcem dıye, al sana evde gene mesaı
kalk kızım kalllkkkk mutfak yolları gozuktu
size birkac sorum var
benim esim su an soguk bir sehirde ve isi su siralar cok az ve son isleri yapiyor pek kimse kalmadi is degisikliginden once toparliyor ve sevdigi cogu insan da gitti. yapacak sey bulamayip kafayi yedigi oluyor. ben burda ailemleyim yalniz degilim onu cok ozlesem de en azindan evde konusacak yemegimi paylasacak insalar var. onu surekli goruyorum evde sefil halde yasiyor. ben buraya geldim bebegimi beslemek icin ama bir yandan orda kocami biraktim zayifladi coktu resmen surekli kamerada izliyorum onu evde nasil oldugunu biliyorum gece uyurken kamerayi aciyor saat farkimiz cok o yuze bakiyorum ona kapatmasam sabaha kadar bakarim ayni sekilde ama bebegim radyasyon almasin diye ebn bir sure sonra kapatiyorum onu izleyip iste orda saat sabah 4 falan oldugunda. sonra ise gidiyor. yani ne yapiyorsa gozumun onunde ve ona sonsuz guvenim var aklimda kucuk suphe yok onu oyle bir memlekette birakmis olsam da cok eminim bir hata yapmaz. ve simdi size sorum esimi gordukce icim gidiyor bir tabak corbaya hasret, surekli disardan yiyor kendi yapar aslinda da iste yapmak istemiyor bos eve geliyor her gun kotu oluyor. birkac arkadas kaldi onlar da aksamlari gezmeye gidiyorlar zaten orda yapilacak sey aksam disari cikip birlikte oturmak muhabbet etmek. ben de esimle daha once gittim klube defalarca. o da haftada bir ya da iki haftada bir gitmek istemisti izin istiyordu ben de ben de son zamanlarda hep gonderdm git dedim zaten saat basi da ariyor bir de kafam rahatti acikcasi tanidigim arkadasiyla gitti. ama sanki bu normalmis gibi gelmeye basladi her hafta gitmek bana nedne izin verdim ki diye dusunmeme sebep oldu. neyse cumartesi gitti gelince zaten yine hemen beni ariyor kamerayi acmami istiyor gozumun onunde uyuyor falan. bugun de bir arkadasi israr etmis hic gorusmuyoruz gidelim diye o da evet demis. bana da bugun cikicam dedi ve sali gunu aradan biraz zaman sonra yeniden gitmek istemesi beni sinirlendirdi, bozuldum agladim gucsuz gibi karsisinda ve sen cok simardin diye agzima geleni saydim. yuz verdim astarini istiyorsun ne bu bir daha asla cikamazsin falan dilan saydim durdum. ustune seni sevmiyorum da dedim. simdi durustce soyler miydiniz bu kosullarda esinizin arada bir arkadaslariyla gece disari cikmasina izin verir miydiniz ama benim anlattigim kosullari dusunun olur mu
gunaydınnn canımmmmmmmmsu carsamba aksamları bı mactır gıdıyo kafayı yıcem once fb sıvas macı vardı ohh 20:30 da muhteseme gectık guzelguzel ılıyorduk saat 22:00 oldu haydaa real madrıd macı varmıs sınır oldummm oturduk maç ızledık
gunaydın canımmm cok az da olsa arada baş donmesı bende de oluyor 1-2 sn hemen egcıyor tansıyon mu dusuyor acaba dıye dusunuyorum ben
gunaydın cok uzuldum allah yardımcın olsun fazla dusunme oyle dıyıp te son ana kadar bekleyen bıle var bol bol dua et cnm
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
ahh ahh bende aynıyımmmama sınrısız yemek yemek cok guzel bırsey
bide realin mi vardı
bizimki cesaret edemedi o kadarına
fenerinkilere tahammül ediyorum yeterince zaten bide onu çekemezdim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
vee artık bız dayanamadık yarın sabah gıdıyoruz mınık pasayı gormeye
esım dedıkı ben pazartesıyı bekleyemıycemgıdelım gorelım askımızı herseyımızı cookk ozledım yaaaaaaaaaaa
dayanilmiyo ya gelselerde gozumuzun onunde olsa melekler insallah guzel guzel pozlar verir size
günaydınnnn hatunlarrrrrrrrr.. =) kızlar bugün saglık ocagından seker yüklemesinin sonuclarını alcam inş. bi sıkıntı yoktur veeee hemen yarın doktora gitcem nerdeyse 2 aya yakındır doktor kontrolüne gitmiyom cok da merak ediyom pasamı........zaman gecmiyo sanki............
Günaydın, sağlık ocağında şeker yüklemesi yapıyorlar mı?
evet canım saglık ocaklarında seker yüklemesi yapıyorlarr...sen saglık oacgında kontrole gitmiyor musun tetonoz asısı vuruyorlar tansiyon ve kilonu ölcüyorlar...hep takiptelerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?