2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bosver o bebegini elledikce sana iyi dedikce senin icin rahat olsun
ultrasonu ben de zorla yaptiriyordum ama doktor elle baktiginda iyi hersey yolunda diyince soru isareti kalmiyordu aklimda
eski usulcuydu benim doktor da
simdi ise turkiyedeyim ve alttan muayene hic olmadi doguma kadar olmaz herhalde

2.tetonoz asını yaptırdıgın zaman sana derler şu gün seker yüklemesi yapılcak diye..zaten bi neviii ac karnına ve 1 saat sonra da sekerli su içmiş halimizle kan tahlili yapıyorlar..seker oranın yüksek mi düsük mü bunu irdeliyorlar....bu arada oglusumu cok merak ediyommmmmmmmmmmmmmm

Kizlar reflu sorunu olan varmi?bugun o kadar bogazim yandi ki anlatamam refusu olanlar ne kullaniyor

bendede var canım, gün içinde öle hisssetkçe rennie duo içiyorum çoğu zaman işe yarıyor

canım umarım herşey ii gider, şuanda sen sadecec yat hiiç kalkma sadece wc için kalk genelde bu şeklde dinlenme iyi geliyor,Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...

ya ben bu ayrıntılı ultrason videosunu izleyip izleyip duruyorum ezberledim artık ama çok hoşuma gidiyor görmek oyyy yerim onu ben ya bizde pazartesi gitçez doktora gelsin pazartesi de göreyim melegimi ne kadar buyudu acaba tekmelere bakılırsa kuvvetlendi sıpa

selam kızlar nasılsınız? inşallah siz ve minik melekleriniz iyisinizdir.

ben bugün tetenoz aşımın ikincisini yaptırdım işi de bugünlük astım ne güzel

benim 2 gündür sol kasığımda ağrı var , özellikle yürürken birşey batıyor gibi oluyor. normal mi sizce? cumartesi doktora gidicem ama yine de merak ettim yaşayan var mı diye.

bu arada akşam doğum yaptığımı gördüm rüyamda. aslında doğumdan sonraki kısım, Kızımı emzirmeye çalışıyorum ama o uyuyor uyandırmaya çalışıyorum falan. altını alıcam evde bez falan bulamıyorum çok telaşlı bir rüyaydı. yeni doğum yapan bir arkadaşımın 3 gün sütü gelmemiş , şimdide bebeği emmek istemiyormuş ondan etkilendim her halde.

bebişlerinin tekmeleri ile uyanan arkadaşlar bu durumunuzun kıymetini bilin, ben kızımın tekmelerini hissetmek için yalvarıyorum resmen:26:

Anlattığın koşullar olmasada eşime asla karışmam oraya gitme buraya gitme gibi bir mevzumuz olmaz çünkü şu ana kadar güvenimi sarsacak hiçbir davranışı olmadı oda bana karışmaz çok şükür sadece nereye gidip ne zaman geleceğimizi söyleriz gittiğimiz yerden ararız yani bence hata yapmışsın yanlış bir davranışı bile olmamış senin olmadığın bir yerde tek başına evde oturup dursunmu adam yani yazık değilmi.Ayrıca keşke eşinin yanında olsan sonuçta biz hasta değil hamileyiz çoğumuz hem çalışıyor hem ev işlerini yapıyoruz sende eşinin yanında idare edebilecek durumda değilmiydim durumu bilmediğim için tabi bişey diyemiycem ama çok kötü durumda bir sıcak çorba yapacak yok diyorsun çok üzüldüm erkek için çok zor

Evet sonunda aptamilin hediyeleri geldi bana bebeğimi beklerken diye bir kitapçık temizleme mendili falan yollamışlar. Bu arada sağlık ocağında şeker yüklemesi daha farklı oluyor herhalde ben gitmeden önce bir bayanla karşılaşmıştım sağlık ocağında yaptırmış oda parmaktan bakıyorlar dedi ama benim hastanede çok zor oldu ya aç karna kan alındı 1 saat sonra gel dediler şekerli su içirdiler 1 saat sonra geldiler 1 tüp aldılar sonra 1 saat sonra gel dediler yine 1 tüp aldılar 3 saatte 3 kere kan verdim.

sonunda seker yukleme sonucum cikmis ,2 saat sonu 104 mu neymis esim dedi tabi cumartesi dr a gidince ogrenicez icime su serpildi ama ben yine de diyetime devam edicem ,gereksiz kilo almamak icin

bugün biraz geç kaldık ama şükür iyiyiz
hepinizi öpüyoruzz akşama ayrıntılı ult. varr çok heyecanlıyız

75 lik yapildi sana o zaman benim gibi ama benim direkt 2. saat baktilar 1 saat sonra bakmadilar kanima

bızdee esım ıse gıtmeden once ehr sabah acıp ızlıyo karnımı opuyo oyle gıdıyor ısebız ıyıce kafayı yedık
bana ates basiyor kac gundur eskiden de usurdum hep uf hormonlar costu gene

bende de tam tersııı kac zamandır ates basıyordu 2 gundur donuyorum

kızlar birşey sorucam bilgisi olan varmı
bizim şirket küçülmeye gidiyor ve işten çıkarmalar başladı...benim hamilelik iznim 17 martta sanıyorum başlıyor..şimdi beni bugünlerde çıkarırlarsa benim kıdem tazminatım dışında hangi haklarım var? yani 4 aylık ücretsiz izinle ilgili yada süt izniyle ilgili her hangi bir para alabilir miyim?

Bana mutlaka her gun en azindan 1 saat yuruyus dendi ama ben 40 dk da falan kendimi yorgun hissediyorum,nefes nefese kaliyorum.

dinlenmeden direkt yurume o 1 saati,ben en az 30 dakika yurumeye calisiyorum aksam ,yorulursam dinlenip devam ediyorum
benimde direkt 1 saat sonra alıp baktılar kanıma..50 ml yapıldı aç karnıma kanımı almadılar..neden acaba :44:

yanlis anlasildim sanirim,ac karnina aldilar kan benden,75 lik yapilinca ilk 1. saat ve 2. saat aliniyormus ,bende sekerli suyu ictikten sonra 2. saat aldilar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…