- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.301
bızdee esım ıse gıtmeden once ehr sabah acıp ızlıyo karnımı opuyo oyle gıdıyor ısebız ıyıce kafayı yedık
bende de tam tersııı kac zamandır ates basıyordu 2 gundur donuyorum
pilates topunun ustunde dansoz gibi kiviriyorum,pop muzik te actim oh degmeyin keyfime
Ohhh ne guzel masallah ben de yatakta hic kipirdamadan yatiyorum sıkıntı patlamasi yasiyorumhicbisi yapasim yok
yumurta kapiya dayansin sen de baslarsin merak etme :)10 haftam kaldi ne yapsam yanima kar
Ashanur,kendimi tutamayip soylemeden gecemicem,o avatarindakini ben yerim yerim koparirim yanaklarini ya,masallah !
75 lik yapildi sana o zaman benim gibi ama benim direkt 2. saat baktilar 1 saat sonra bakmadilar kanima
dinlenmeden direkt yurume o 1 saati,ben en az 30 dakika yurumeye calisiyorum aksam ,yorulursam dinlenip devam ediyorum
yanlis anlasildim sanirim,ac karnina aldilar kan benden,75 lik yapilinca ilk 1. saat ve 2. saat aliniyormus ,bende sekerli suyu ictikten sonra 2. saat aldilar sadece
Ne guzel allah mutlulugunuzu daim etsin canim , cok hos bence, benimkide karnimi opuyoeskiden tek opucuktu simdi cift opucugumuz var
yok canım yani benden aç karnına kan almadılar..tekrar mı yaptırsam niye almadılarki.
amin cnm hepımızınkını ınsallah
evet opucukler bolundu sevgıde boluncek bu gıdısle
canım sevgi bölündükçe çoğalıyor o yüzden bölünsün bölündükçe de çoğalsın .....
bölunsun cogalsın yeterkı saglıkla kucagıma alayımmm sabrımdakı son noktadayımmm yaa ben oglumu ıstıyorum kollarımdaaaa
az kaldi bu kadar bekledik sabir sabir
offf neden boyleoldum bılmıyorum yaa zaman yaklastıkca sabırsızlanıyorum ıyıce
yarın oglumu gorursm belkı degısırım ınsallahhhh
allah sabır versın ne dıyım zor yanı ınsallah doktorun ınsafa gelrı de gormekıster bebegıyine senin gorme ihtimalin var ben nerelere gideyim burada dr kagidi olmadan ultrasona da almiyorlar,dr hanim ne zaman bakalim derse o zaman gorecegiz ,ben de ozledim hissediyoruz ama gorme duyumu da tatmin etmek istiyorummmm
Evet,bu haftalarda artik sabirsizlanmaya basliyo herkes.Aman,zamaninda,saglikli gelsinler de !..Benim bu haftalarda baya endiselerim var erken dogumla ilgili,tedirginim.Buna en buyuk etken bu serviks boyum.Doktor bisey demedi ama ben taktim biraz elimde degil
yok canım yani benden aç karnına kan almadılar..tekrar mı yaptırsam niye almadılarki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?