2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bızdee esım ıse gıtmeden once ehr sabah acıp ızlıyo karnımı opuyo oyle gıdıyor ısebız ıyıce kafayı yedık

bende de tam tersııı kac zamandır ates basıyordu 2 gundur donuyorum

Ne guzel allah mutlulugunuzu daim etsin canim , cok hos bence, benimkide karnimi opuyo eskiden tek opucuktu simdi cift opucugumuz var

yok canım yani benden aç karnına kan almadılar..tekrar mı yaptırsam niye almadılarki.

offf neden boyleoldum bılmıyorum yaa zaman yaklastıkca sabırsızlanıyorum ıyıce

yarın oglumu gorursm belkı degısırım ınsallahhhh

yine senin gorme ihtimalin var ben nerelere gideyim burada dr kagidi olmadan ultrasona da almiyorlar,dr hanim ne zaman bakalim derse o zaman gorecegiz ,ben de ozledim hissediyoruz ama gorme duyumu da tatmin etmek istiyorummmm

Son düzenleme:
Evet,bu haftalarda artik sabirsizlanmaya basliyo herkes.Aman,zamaninda,saglikli gelsinler de !..Benim bu haftalarda baya endiselerim var erken dogumla ilgili,tedirginim.Buna en buyuk etken bu serviks boyum.Doktor bisey demedi ama ben taktim biraz elimde degil

yine senin gorme ihtimalin var ben nerelere gideyim burada dr kagidi olmadan ultrasona da almiyorlar,dr hanim ne zaman bakalim derse o zaman gorecegiz ,ben de ozledim hissediyoruz ama gorme duyumu da tatmin etmek istiyorummmm
allah sabır versın ne dıyım zor yanı ınsallah doktorun ınsafa gelrı de gormekıster bebegı

allahkorusun cnm tedırgın olma bol bol dua et

dün aksam esımle konustuk hastanede sızı bırakıp nasıl gıdıcem ben dogumdan sonra dıyor dedım sen kal annem kalmasın once olurmu fln dıye dusundu sonra tamam dedibana bakıcakmıs ben sana bakarım dıyorsonra dedımkı konusurz sende kalırsın annemde ıkınız de olursunuz dedım kbul ederlerse tabısızın yanınızda kım kalacak hastanede

yok canım yani benden aç karnına kan almadılar..tekrar mı yaptırsam niye almadılarki.

canım ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama ilk hamileliğimde benden de aç karna kan almamışlardı, yükleme sonrasında da sadece bir kere kan vermiştim ( 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı hatırlamıyorum ama), hastanelerin farklı uygulamaları olabiliyor, kafana takma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…