- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.321
dün aksam esımle konustuk hastanede sızı bırakıp nasıl gıdıcem ben dogumdan sonra dıyordedım sen kal annem kalmasın once olurmu fln dıye dusundu sonra tamam dedi bana bakıcakmıs ben sana bakarım dıyor sonra dedımkı konusurz sende kalırsın annemde ıkınız de olursunuz dedım kbul ederlerse tabı sızın yanınızda kım kalacak hastanede
dün aksam esımle konustuk hastanede sızı bırakıp nasıl gıdıcem ben dogumdan sonra dıyordedım sen kal annem kalmasın once olurmu fln dıye dusundu sonra tamam dedi bana bakıcakmıs ben sana bakarım dıyor sonra dedımkı konusurz sende kalırsın annemde ıkınız de olursunuz dedım kbul ederlerse tabı sızın yanınızda kım kalacak hastanede
canım oğlumda kızkardeşim kalmıştı,,eşimi kabul etmemişti doğum yaptığım hastane..ama eşim gece odanın balkonuna battaniye serip uyudu..gizli kaldı..bu sefer de ben kalıcam diyor..izin vermezlerse yine balkonlu oda tutucaz :)
ilk doğumumda eşim kalmıştı yanımda benim isteğimle, annem biraz bozulmuştu :) Ama iyi ki eşim kalmış, gece wc'de bayıldım, eşim son anda tuttu beni ,annem olsa taşıyamazdı sanırım. Bu doğumda büyük ihtimalle annem kalacak, eşim de oğlumun yanında olur böylelikle :)
canım benim dikkat et kendine..dr.unu ara söyle..bende de bikaç defa oldu dr.a söyledim kontrrol etti erken doğum riski var dedi..ihmal etme bence..için rahatlasın en azından..Günaydınn kızlar....
gece sıkıntılar devam ediyor bi sancı girdi Allahım noluyoruzzz
öyle böyle bitecek inşallah bu sıkıntılar... :26:
üzülme tatlım moralini bozmaman lazım..benim de erken doğum riskim varmış..4 gündür ayağım havada yatıyorum..salı günü kontrolüm var eğer durum değişmemişse hastaneye yatırcakmış dr... umarım hepimiz için sağlıklı geçer bu günler...Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
annem kalmıştı benim ve tavsiyem annen kalsın :)) iki kişiye izin verirlerse kalsın eşin..gece çok geç gider sabahta uyanır uyanmaz gelir :) zaten 1 güncük :))
canım benim dikkat et kendine..dr.unu ara söyle..bende de bikaç defa oldu dr.a söyledim kontrrol etti erken doğum riski var dedi..ihmal etme bence..için rahatlasın en azından..
üzülme tatlım moralini bozmaman lazım..benim de erken doğum riskim varmış..4 gündür ayağım havada yatıyorum..salı günü kontrolüm var eğer durum değişmemişse hastaneye yatırcakmış dr... umarım hepimiz için sağlıklı geçer bu günler...
benim de eşim kalcak...annemler de evde hazırlık falan yapsınlar :)
Ya sorma ne kinleri var bu sıpalarınben alistim artik feci vuruyor ama essek kafali bi kac kere babasi da sahit oldu su aralar surekli tabi yazik sana diyo hic durmuyo bu ya dedim neler cekiyorum :)) aman hareketli olsunlar canim ya ilk aylari hatirliyorum hergun doktora gidesim vardi simdi hissediyorum cimcimeyi rahatim :)
ama cok canım sıkıldııı sırtımda fln cıkmıs ınsallahh gıder zaten gobergımdekıler kapkara olduu ıgrenc duruyor kı ben normalde oyle cok tuylu kıllı degılımdır
yer onu teyzesıı yerrrrrrrannesııı napsınn cocukkkk gormuyormusun reklamlarıı nasıll anneeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıyorr sırf o sesı duymamk ıcın ben yerım
oyy kuzuummm hamılelıglımızın verdıgı hassaslık had safhada ozellıkle su donemde bıraz daha anlayıslı ol bence dusun sen olsan orda beraber gıdecektınız yada gıtmek ıstemeyecektı tek basına onun da hakkı her zmn evde tek basına sen sıkılmazmıydın? ne kendını ne de esını uzme bıtanem askınızın meyvesını heyecanla beklerken kendıne bunalrı dert etme cnm benım
olmazmı cnm cok berbat bırsey gavıscon tablet verdı doktorum tadı berbat ama etkısı anında gosterıyor doktoruna danıs mutlaka ıyı bır ılac verecktır yoksa dayanılcak gıbı degıll
gunaydınn kuzummmm normelde erkekler yapar yaramazlıgı ama senın kız maşallahhcok can yakacak ben dıyım sana
bızde gecelerı tekmelere uyanıyorum tekme seklı bıle degıstı o kadar gucluki fır fır donuyo ıcerde melegım
Herkese merhaba,
Umarım sizler ve tosuncuklarınız iyilerdir. Size bir kaçkonuda danışmak istiyorum; öncelikle dün biraz kıyafet alışverişi yaptım ayaklı altlar çıt çıtlı yarım ve tam tulumlar aldım ama bunları 0-1 aldım yoksa daha mı büyük alsaydım yani yeni doğduğunda giysin dedim ama ne dersiniz?
Bir de araba için beğendiğim model bu baston puset tamamen yatıyor, çok hafif, tek elle kapanıyor, ve hiç yer kaplamıyor ne dersiniz?Eki Görüntüle 621487
kızlaaaar yardım edin,
biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)
Canım bende çok kararsızdım ama en sonunda şunu yapmaya karar verdik park yatak alıcam beğendiğim çocuk odasınında dolabıyla şifonyerini alıcam biz havuçtan beğenmiştim yatağıyla geri kalan aksesuarlarını daha sonra alıcaz her zaman ellerinde bulunuyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?