2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım oğlumda kızkardeşim kalmıştı,,eşimi kabul etmemişti doğum yaptığım hastane..ama eşim gece odanın balkonuna battaniye serip uyudu..gizli kaldı..bu sefer de ben kalıcam diyor..izin vermezlerse yine balkonlu oda tutucaz :)

ilk doğumumda eşim kalmıştı yanımda benim isteğimle, annem biraz bozulmuştu :) Ama iyi ki eşim kalmış, gece wc'de bayıldım, eşim son anda tuttu beni ,annem olsa taşıyamazdı sanırım. Bu doğumda büyük ihtimalle annem kalacak, eşim de oğlumun yanında olur böylelikle :)

annem kalmıştı benim ve tavsiyem annen kalsın :)) iki kişiye izin verirlerse kalsın eşin..gece çok geç gider sabahta uyanır uyanmaz gelir :) zaten 1 güncük :))

ayy yazık adama yaaınsallah ızın verırler bu sefer

bende esımın kalmasını ısterım ama annem daha faydalı olur gıbıme gelıyor bakalım ıın verırler gıbıme gelıyor ama ıkısıde kalsın yanımda

Günaydınn kızlar....

gece sıkıntılar devam ediyor bi sancı girdi Allahım noluyoruzzz

öyle böyle bitecek inşallah bu sıkıntılar... :26:
canım benim dikkat et kendine..dr.unu ara söyle..bende de bikaç defa oldu dr.a söyledim kontrrol etti erken doğum riski var dedi..ihmal etme bence..için rahatlasın en azından..
üzülme tatlım moralini bozmaman lazım..benim de erken doğum riskim varmış..4 gündür ayağım havada yatıyorum..salı günü kontrolüm var eğer durum değişmemişse hastaneye yatırcakmış dr... umarım hepimiz için sağlıklı geçer bu günler...

benim de eşim kalcak...annemler de evde hazırlık falan yapsınlar :)

annem kalmıştı benim ve tavsiyem annen kalsın :)) iki kişiye izin verirlerse kalsın eşin..gece çok geç gider sabahta uyanır uyanmaz gelir :) zaten 1 güncük :))

esım ayrı kalmamamız ıcın kalmak ıstıyor tabıkı ılgılenır bakar ama anne farklı olur heralde

ben evdekı hazırlıgı kayınvalıdeme yaptırıcam

benim esim kalicak ,annemler olmayack yanimda kaynanam olacak sadece o da gunduz gelir zaten burada 2 gece 3 gun kaliniyormus hastane de ,kocam olsun yanimda o bana yeter

orası öyle canım Allaha şükürrr ki hissediyorum hissetmedim diye gittim kaç kere şimdi çok hissediyorum diye gidecem...

çokkkk fena olacak çokkkk... eşim gece diyor ki acaba bi sıkıntısı mı var acile gidelim mi heee dedim gazı vardır o yüzden huysuzlanmıştır hayır doktora gidip dicekmişiz ki çok hareketli acaba sıkıştımı heeee sıkıştı ek yol yapacaklar sanki dedim küstü döndü poposunu.. bizde arkadan sarıldık sözde bi tekme atti adamcağız ne oluyor buna diye kaçmaya başladı yataktan.. dedim dön diyor yüzünü

benim de eşim kalacak adam baştan restini çekti herkese ben kalıcam diyor başka da birşey demiyor... annem dedi kı oğlum sen karına bakarsın ama bebeğe nasıl bakacaksın ben bakarım diyor. doktora da söyledik sakıncası yok dedi zaten özel oda olacağı için başka kımsede yok rahat olur.. eşim diyor ki anneme sen uyursun bebeği kaçırırlar manyak bu adam bende eşimin kalmasını istiyorum o anı doyasıya hissetmek istiyorum

Ben annemin kalmasını istiyorum eşimde olsun ama annem daha çok yardımcı olur büyük ihtimal . Sonucta bizim ilk bebeğimiz bakalım nasıl olucak merak ediyorum mayıs ayı gelsin artıkk :)

Bu arada sezeryan olursam eşimin ayılana kadar görmesini istemiyorum beni o halde genel anestezı olurum buyuk ıhtımal olursamda

ben de eşim kalsın isterdim ama benim kocacım anlamaz ki bişiden..bebeği bile tutabilir mi ilk etapta bilmiyom bizi idare edemez sanırım o..ablam ya da annecim olur sanırım yanımda:))

Herkese merhaba,
Umarım sizler ve tosuncuklarınız iyilerdir. Size bir kaçkonuda danışmak istiyorum; öncelikle dün biraz kıyafet alışverişi yaptım ayaklı altlar çıt çıtlı yarım ve tam tulumlar aldım ama bunları 0-1 aldım yoksa daha mı büyük alsaydım yani yeni doğduğunda giysin dedim ama ne dersiniz?
Bir de araba için beğendiğim model bu baston puset tamamen yatıyor, çok hafif, tek elle kapanıyor, ve hiç yer kaplamıyor ne dersiniz?

Benimde daha değil hastane doğum yapacağım şehir belli değil..doğum iznine çıkınca izmire evime gidebilirim yada ist da annemlerin ve işimin olduğu yerde ama her halükarda da annemide kocamıda yanımda istiyorum zaten ben annem kalsın dersem kocam doğuma girecek bu demez küser walla:) geçen ay gorunce heves edip tek başıma kızımıza hastane çıkışı aldımda hani beraber alışveriş yapacaktık diye bir mızmızlandı ki burnumdan gelmişti resmen..gulermisin ağlar mısın...

canım çok güzel markası be bunun yanlış anlama takıntım yok sadece ismini tam öğrenmek istiyorum hoşuma gitti acaba kırmızısı var bunun

kızlaaaar yardım edin,

biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)

Canım bende çok kararsızdım ama en sonunda şunu yapmaya karar verdik park yatak alıcam beğendiğim çocuk odasınında dolabıyla şifonyerini alıcam biz havuçtan beğenmiştim yatağıyla geri kalan aksesuarlarını daha sonra alıcaz her zaman ellerinde bulunuyormuş çünkü

banada ölesi mantıklı gelioo canım kafama yatmaya başladı, şuanda şifonyer bile olmayabilir yani şöle 750 tl ye bir dolap alsak,250 de park yatak olsa 1000 tl ye hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…