- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.341
kızlaaaar yardım edin,
biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)
banada ölesi mantıklı gelioo canım kafama yatmaya başladı, şuanda şifonyer bile olmayabilir yani şöle 750 tl ye bir dolap alsak,250 de park yatak olsa 1000 tl ye hallolur
Canım bu Maclaren quest modeli gidip gördüm Joker' de güvenlik kemeride yukardan ve yanlardan sarıyor ve gerçekten çok güvenli:) Kıyafetler için ne dersin 0-1 ay iyi mi değiştireyim mi?canım çok güzel markası be bunun yanlış anlama takıntım yok sadece ismini tam öğrenmek istiyorum hoşuma gitti acaba kırmızısı var bunun
Ben bildiğimiz klasik 2 kademeli ahşap yatak alıcam dolabınıda IKEA' dan alabilirim orada çok güzel ve uygun ürüner var. Takımlar evet pahalı çok da gerek olmadığını düşünüyorum. Tabii bu bir tercih meselesi. Yeğenim doğduğunda abimler epeyce para verip takım almışlardı mesela...Bir de annem odama koymam için bambu beşiklerden alıcak, onu da 3-4 ay kullanırım kesin odamda yatırdığım müddetçe.kızlaaaar yardım edin,
biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)
Canım bu Maclaren quest modeli gidip gördüm Joker' de güvenlik kemeride yukardan ve yanlardan sarıyor ve gerçekten çok güvenli:) Kıyafetler için ne dersin 0-1 ay iyi mi değiştireyim mi?
Ben bildiğimiz klasik 2 kademeli ahşap yatak alıcam dolabınıda IKEA' dan alabilirim orada çok güzel ve uygun ürüner var. Takımlar evet pahalı çok da gerek olmadığını düşünüyorum. Tabii bu bir tercih meselesi. Yeğenim doğduğunda abimler epeyce para verip takım almışlardı mesela...Bir de annem odama koymam için bambu beşiklerden alıcak, onu da 3-4 ay kullanırım kesin odamda yatırdığım müddetçe.
bana sorarsan 3 akım 0-1 olsun kalanı 0-3 değiş çünkü ya bebek iri doğarsa.. benim küzen de hep 0-0 / 0-1 aldı hepsi elinde kaldı 5,100 gr doğdu direk 3-6 başladı.. 3,5 kılo dogacak olsa bile 0-1 giyindirmen zor olur gb me geliyor ama çok hoşuna gidiyorsa modelleri bı ıkı tane yeter kalanı değiştir
YA ben aylarına değil cm lerine abkıyorum alırken 56 cm ve 62 cm aldım hep ama marka marka badenler çok değişiyo mesela 0-3 aldığım bazı şeyler 56 cm aldıklarımla aynı ölçüde bende kısa kollu aldım 0-3 aylıkları ama uzun kollu mu alsaydım acaba diyorum gerçi 4 tane uzun kollu var ama bilemedim
ben pek bişi almadım kafam karışk herkes park yatak önerdi ama ben pek beğenmiyorum onları..oda yapacak maddiyattım yok şimdilik. sonra olur o..yatak odamın şifonyerini bebeğe ayırdım .onun eşyalarını koyarım dedim..siz nasıl düşündünüz? beşik yatak?? oda??
Ya dolap yeter aslında ama çekmeceler çok pratik oluyor o yüzden 2 side olsun dedim nasıl olsa lazım olacak
Ben park yatak aldim yatak odasi takimimin dolabi buyuk ust kati bebise ayirdim yeter diye dusunuyorum daha sonra bir kucuk dolap alirim zaten ilk 2, 3 yas park yatakta geciyor artik sonra alirim biseyler. Ama durumunuz iyiyse su buyuyen yataklar cok kullanisli once besik gibi sonra normal yatak oluyor cekmeceleri felan da oluyor bir kucuk dolapla guzel olabilir.
Canım bu Maclaren quest modeli gidip gördüm Joker' de güvenlik kemeride yukardan ve yanlardan sarıyor ve gerçekten çok güvenli:) Kıyafetler için ne dersin 0-1 ay iyi mi değiştireyim mi?
Ben bildiğimiz klasik 2 kademeli ahşap yatak alıcam dolabınıda IKEA' dan alabilirim orada çok güzel ve uygun ürüner var. Takımlar evet pahalı çok da gerek olmadığını düşünüyorum. Tabii bu bir tercih meselesi. Yeğenim doğduğunda abimler epeyce para verip takım almışlardı mesela...Bir de annem odama koymam için bambu beşiklerden alıcak, onu da 3-4 ay kullanırım kesin odamda yatırdığım müddetçe.
ben pek bişi almadım kafam karışk herkes park yatak önerdi ama ben pek beğenmiyorum onları..oda yapacak maddiyattım yok şimdilik. sonra olur o..yatak odamın şifonyerini bebeğe ayırdım .onun eşyalarını koyarım dedim..siz nasıl düşündünüz? beşik yatak?? oda??
Gumaydın arkadaslar cok kötüyün desteginize ve dualarımıza ihtiyacım var bugünlerde iste biraz yogundum fazla dinlenme zamanım olmadı ve dün lekelenmem oldu doktor rahimde 1cm acilma olmus erken dogum riski başlamış dedi bu iki gün içerisinde yine lekelenme olursa dogum gerçekleşirmiş ve 10 gün yatmalisin diyor doktor cok korkuyorum ya erken doğarsa diye burada kuvez var ama donanımlı bir hastane degil bir sürü eksikler var dua edin lütfen cok çaresizim
kızlar iyi akşamlar ya ben yine bir hata yaptım eşime yoğurt çorbası yapıyım dedim tarihine bakmadım yoğurdun bu ay iki kutu almıştım yoğurdun son tüketim tarihi 17 gün geçmiş ve ben ç.orbayı yaptım içtik eşim yoğrudun tarihine bakınca farketti şimdi zehirlendikmni bi,z yardım edin 17 gün geçmiş ve dolabımdaydı yoğurt napıcaz yardımm
canım yogurtta zehırlenme olmaz ya bıldıgım kadarıyla nsallah bısey olmaz.....
kızlar bekliyorum cvp napmamız lazım hastahaneye gitmeye gerek varmı bebeğime bir şey olurmu
iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?