2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben park yatak aldim yatak odasi takimimin dolabi buyuk ust kati bebise ayirdim yeter diye dusunuyorum daha sonra bir kucuk dolap alirim zaten ilk 2, 3 yas park yatakta geciyor artik sonra alirim biseyler. Ama durumunuz iyiyse su buyuyen yataklar cok kullanisli once besik gibi sonra normal yatak oluyor cekmeceleri felan da oluyor bir kucuk dolapla guzel olabilir.

banada ölesi mantıklı gelioo canım kafama yatmaya başladı, şuanda şifonyer bile olmayabilir yani şöle 750 tl ye bir dolap alsak,250 de park yatak olsa 1000 tl ye hallolur

Ya dolap yeter aslında ama çekmeceler çok pratik oluyor o yüzden 2 side olsun dedim nasıl olsa lazım olacak

canım çok güzel markası be bunun yanlış anlama takıntım yok sadece ismini tam öğrenmek istiyorum hoşuma gitti acaba kırmızısı var bunun
Canım bu Maclaren quest modeli gidip gördüm Joker' de güvenlik kemeride yukardan ve yanlardan sarıyor ve gerçekten çok güvenli:) Kıyafetler için ne dersin 0-1 ay iyi mi değiştireyim mi?

Ben bildiğimiz klasik 2 kademeli ahşap yatak alıcam dolabınıda IKEA' dan alabilirim orada çok güzel ve uygun ürüner var. Takımlar evet pahalı çok da gerek olmadığını düşünüyorum. Tabii bu bir tercih meselesi. Yeğenim doğduğunda abimler epeyce para verip takım almışlardı mesela...Bir de annem odama koymam için bambu beşiklerden alıcak, onu da 3-4 ay kullanırım kesin odamda yatırdığım müddetçe.

bana sorarsan 3 akım 0-1 olsun kalanı 0-3 değiş çünkü ya bebek iri doğarsa.. benim küzen de hep 0-0 / 0-1 aldı hepsi elinde kaldı 5,100 gr doğdu direk 3-6 başladı.. 3,5 kılo dogacak olsa bile 0-1 giyindirmen zor olur gb me geliyor ama çok hoşuna gidiyorsa modelleri bı ıkı tane yeter kalanı değiştir

YA ben aylarına değil cm lerine abkıyorum alırken 56 cm ve 62 cm aldım hep ama marka marka badenler çok değişiyo mesela 0-3 aldığım bazı şeyler 56 cm aldıklarımla aynı ölçüde bende kısa kollu aldım 0-3 aylıkları ama uzun kollu mu alsaydım acaba diyorum gerçi 4 tane uzun kollu var ama bilemedim

ben pek bişi almadım kafam karışk herkes park yatak önerdi ama ben pek beğenmiyorum onları..oda yapacak maddiyattım yok şimdilik. sonra olur o..yatak odamın şifonyerini bebeğe ayırdım .onun eşyalarını koyarım dedim..siz nasıl düşündünüz? beşik yatak?? oda??

ben aylara bakıp alıyorum ama sanırsam 56 cm 0/1 aylık emin değilim ben sadece 3 tane çıtçıtlıyı 0-0 aldım kalan herşey 0/3 ay bakalım bu gidişle olmayacak gibiler :18::18::18:

park yatağı teyzem kullandı daha doğrusu kullanamadı çoçuk çoğu kendıyle yattı büyüyünce de parçalandı gitti o yüzden ben tercih etmedim... normal klasik düz denilen beşik aldım bi tarafı açılıyor yataga yapışık olacak 4 tane çekmecesi var altta bu yeter 3 yaşından sonra belki oda alırım ancak.. o zmana kadar benımle yatacak beşiğinde çünkü babamız bır gece bi gündüz çalışıyor çoçugu baska oda da yatırmanın espirisi yok.. o yüzden uygun kullanışlı bi beşik aldım.. kendi evim değil birşey değil oda yapsam başka eve uyacak mı belli değil.. hantal bir beşik de kullanımı zor geldi o yüzden düz tercih ettim yatsa 6 yaşına kadar rahat yatar

Ya dolap yeter aslında ama çekmeceler çok pratik oluyor o yüzden 2 side olsun dedim nasıl olsa lazım olacak

tabiki haklısın eğer maddi olarak sıkıntın yoksa al canım illaki gerek duyulur

açıkçası şuanda bebek odasına 2-3 bin ayırcak durumumuz yok canım oyüzden uygun alternatifleri değerlendirmeye çalışıorum ben

bende biraz önce bu konuya değindim saolsun arkadaşşlarda cevapladı, sanırım çoğumuz oda yapmıycaz gibi duruo, ama yeri ve maddiyatı olanlar için oda da makul olabilir büyüen beşikli,onun dışında biraz mobilyacıları gezip dolşamka araştırmak lazım, uygun mobilyacılarda var sanırım,

ıyı aksamşlar kızlar umarım annelerde bebeıslerde cok ıyıdır besık hakkında benımde onerımler var park yatak cok rahat ve guzel ama benden tavsıye en buygunu almayın bır kucugunu alın kapılarda problem yasıyor bebek bır sure yatak odasında kalmak zorunda yanı yer sıkıntısı oluyoo....

kızlar iyi akşamlar ya ben yine bir hata yaptım eşime yoğurt çorbası yapıyım dedim tarihine bakmadım yoğurdun bu ay iki kutu almıştım yoğurdun son tüketim tarihi 17 gün geçmiş ve ben ç.orbayı yaptım içtik eşim yoğrudun tarihine bakınca farketti şimdi zehirlendikmni bi,z yardım edin 17 gün geçmiş ve dolabımdaydı yoğurt napıcaz yardımm

gecmıs olsun canım ınsallah bısey olmaz zamanında gelır kuzu saglıcakla dualarımız senınle canım Rabbım yardımcın olsun...

canım yogurtta zehırlenme olmaz ya bıldıgım kadarıyla nsallah bısey olmaz.....

canım yogurtta zehırlenme olmaz ya bıldıgım kadarıyla nsallah bısey olmaz.....

saol arkadaşım ya tedirgin oldum birer kase yoğurt çorbası içtik ama ne bili,yim tarihinin o kadar geçtiğini eşim farketti ay çok korktum işallah olmaz besin zehirlenmesi olursa bebeğime etkilemez işallah

kızlar bekliyorum cvp napmamız lazım hastahaneye gitmeye gerek varmı bebeğime bir şey olurmu

Benim fikrimce bisey olacagini zannetmiyorum.Cunku bildigim kadariyla bu son kullanma tarihlerini koyarken hep eksik koyuyolar,yani aslinda pek cok urun son kullanma tarihinden biraz daha fazla dayaniyor...Gene de karin agrisi,bulanti falan hissedersen ya da rahatsiz edici bisey doktora basvurabilirsin.

iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim

Merhaba, arada böyle durumları paylaşıyoruz biz de burda. Örneğin bana da olmuştu bir keresinde 2 gün hissedememiştim bebeğimin hareketlerini akşam nöbetçi kadın doğumcuya gitmiştim rahatlamıştım. Yani bebekler her zaman aynı hareketlilikte olmuyor zaman zaman değişiyor. İstersen sen de en yakın sağlık kuruluşuna uğra en müsait zamanda rahatlarsın, ama boşuna da vesvese yapıp üzme kendini...

slm herkese 1aydan fazla suredir yazamiyodum. simdi turkiyedeyim iki gun once geldim. orda cok kotu gunler gecirdim cok tehlikeli zamanlarim oldu. 4 cmlik acilma gordugunu soyledi. bebegim boyle giderse bogularak olurmus. bende dayanamadim geldim. buradaki dr gorundum. hersey normal hicbirsey yok bebegim saglikli imis. cok rahatladim. orada cok korkmustum.

eeeeeee.....
sizler nslsiniz hamilelik nasil gidiyo insallah hepiniz hersey yolunda gidiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…