2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok canım birşey olmaz ekşi olur sadece küfelnmediği sürece sorun olmaz

gunaydinnnnnnnnnnnn acim cok kahvalti hazirlayacak birini bekliyorummmm

gecmis olsun biz de merak ettik seni ,herseyin yolunda gitmesi ne guzel, bizde de hersey yolunda ayrintiliydi sekerdi vs zamani doldurmaya calisiyoruz,baska test yok sanirim artik doguma kadar

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeee
anneler ve kuzuları iyidir umarım
biz çok şükür iyiyiz oğluşumla. ben yazıyorum o tekmeliyo annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu
herkese iyi haftasonları diyelim şimdiden. biz yarın da çalışıyoruz olsun napalım.
öpüyoruz herkesi kocamaaannnnnn

günaydın kızlar....ve sonunda cumaa.hayırlı cumalar...ve mutlu hafta sonları hepinize..biz bu ctesi doktora gidiyoruz kızımı görmeye..bakalım ne kadar büyümüş meleğimiz...

günaydın fıstıklar dün akşam yine ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gittim sonunda oğluşum yüzünü gösterdi..önce biraz gülümsedi sonra pozlar verdi..850 gr olmuş oğlum boyu da aynıydı 33cm..suratı burnu falan aynı bana benziyo :) çok güzel bir duyguydu..plesentamdaki kireçlenme devam ediyormuş ama bebeğin gelişimi iyi bakalım zaman ne gösterecek dedi..
kızlar ya gece ben soluma yatınca bebek hemen yatağa göbeğimin değdiği bölümü tekmelemeye başlıyo öyle rahatsız ediyoki ne sağıma ne soluma yatamıyorum..sadece sırtüstü yatabiliyorum..sırtüstüyken attğı tekmeler rahatsız etmiyo..sırtüstüde uyuyakalıyorum sonra gece uyandığımda karnımı gergin ve acıyo gibi hissediyorum..nasıl yatacağımı şaşırdım :44:
bugünlerde yüzüm sivilce doldu sanırım stresten de oluyor..işyerinde küçülme var hergün birini çıkarıyorlar..bende ister istemez kafama takıyorum çünkü burdayken hamile kaldım 6 hafta sonra ücretli iznime çıkabilecektim, sonra 4 ay devlet maaş verecekti ve sonrasında süt izni haklarım olacaktı..ama beni çıkarırlarsa bütün bu haklarımı kaybetmekten korkuyorum..ama hayırlısı olsun napalım her işte bir hayır vardır..

benim esim kalicak ,annemler olmayack yanimda kaynanam olacak sadece o da gunduz gelir zaten burada 2 gece 3 gun kaliniyormus hastane de ,kocam olsun yanimda o bana yeter

bende kocamın kalmasını isterim ama elinden bişey gelemez ki onun..bi de onun yanında utanırım belki kanamam falan olursa..benım kuzemim yada ablam kalır heralde..çunku annemde yaşlı ona da yük olmak istemem...

kızlar bu arada aslında bugün 100 günüm kalmış ve yarın 2 haneli sayılara geçecektim..ama dün ayrıntılıda doğum tarihim 10 mayıs olarak çıktı ben bugünden 2 haneye geçiyorummm..

Günaydın kızlar :)
Herkese mutlu günler ve iyi tatiller :) gerçi akşama daha var ama çabucak geçer inşallah :) sıkıntısız ve stressiz :)

günaydın fıstık annişler ve tatlı mı tatlı ezmeleri....

hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim hepimizi ve bebişlerimize sağlık versinnnnn inşallah.

benim şafak 1:) yarın kızımızı görücez şeker yüklememiz var heyecan basıyor şimdiden:) İnşallah güzel haberlerle döneriz.

Bugünümüz ve tatilimizin sıkıntısız stressiz güzel geçmesi dileklerimizle kızımızla hepinizi öpüyoruzzzz:)

ben park yatakla dolap alıcam inşallah. park yatak istediğin odaya taşındığı için ve benim yatak odam küçük olduğu için bunu tercih ettim. biraz büyüyünce odasına İkea nın divan yatakları var onlardan almak istiyorum.

kızlar bu arada aslında bugün 100 günüm kalmış ve yarın 2 haneli sayılara geçecektim..ama dün ayrıntılıda doğum tarihim 10 mayıs olarak çıktı ben bugünden 2 haneye geçiyorummm..

ultrasonda çıkan tarihler sürekli oynamıyor mu? benimde ultrasonda 3 gün erken gösteriyor ama ben hep doğum tarihini SAT a göre hesaplıyorum. benim doktorumda SAT tarihini dikkate alıyor.

günaydın kızlarr ben gene coook coook gerı kaldım nerler oldu neler bıttı bılmıyorum ya off ...
ee nasılsınız bakalımmm.. :) biz cok şükür iyiyiz bu gece tekmelenmekten uyuyamadım 3,30dan berdr ayaktayım ama uykumda yok :)

ultrasonda çıkan tarihler sürekli oynamıyor mu? benimde ultrasonda 3 gün erken gösteriyor ama ben hep doğum tarihini SAT a göre hesaplıyorum. benim doktorumda SAT tarihini dikkate alıyor.
canım bende öyle biliyordum ama bu dr. dedi ki doğum tarihin 10 mayıs olacak dedi 2 gün geri geldi yani..ilk defa böyle oldu benimde bilemedim..kendi dr.uma gidince sorarım :) bi de benim hamileliğim sat'ıma uygun değil, geç döllenme ile oldu belki o yüzden tarih kaydığında dikkate almıştır..
aynen canım gece öyle tekmeledi ve coştuki ister istemez meraklandım çocuğa birşey mi oluyor diye korktum..bir de yeni yeni birşeye başladı, aynı nabız gibi atıyor bazen..çok düzenli vuruyor sanırım o zamanlarda hıçkırık tutuyor onu..yavrum 2-3 dakika hıçkırıyor sonra normal tekmelerine dönüyor

Gunaydın canım kac zamandır aklımız sendeydı hos geldın cınsıyetınız tam kesınlestı mı ? Her seyın yolunda olmasına sevındım

Gunaydın canım sıkıntı yapma kendıne hamıle kadın ısten cıkartılamaz yasal dogum ıznın bıttı mı almak zorunda da arastır derım bak sevcan vardı mahkeme kararıyla ısıne dondu ona bır sor ıstersen

ayy biz seni çooook merak ettik naptın die,iyi olduğuna çoook sevndm cnm,hoşgeldin türkiyeye,doğumu burda yapıcan heralde

cnm hamileyken birini işten çıkarmak suç die biliorum, yinede bir araştır sen, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…