- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
- 643
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.361
kızlar iyi akşamlar ya ben yine bir hata yaptım eşime yoğurt çorbası yapıyım dedim tarihine bakmadım yoğurdun bu ay iki kutu almıştım yoğurdun son tüketim tarihi 17 gün geçmiş ve ben ç.orbayı yaptım içtik eşim yoğrudun tarihine bakınca farketti şimdi zehirlendikmni bi,z yardım edin 17 gün geçmiş ve dolabımdaydı yoğurt napıcaz yardımm
gecmis olsun biz de merak ettik seni ,herseyin yolunda gitmesi ne guzel, bizde de hersey yolunda ayrintiliydi sekerdi vs zamani doldurmaya calisiyoruz,baska test yok sanirim artik doguma kadarslm herkese 1aydan fazla suredir yazamiyodum. simdi turkiyedeyim iki gun once geldim. orda cok kotu gunler gecirdim cok tehlikeli zamanlarim oldu. 4 cmlik acilma gordugunu soyledi. bebegim boyle giderse bogularak olurmus. bende dayanamadim geldim. buradaki dr gorundum. hersey normal hicbirsey yok bebegim saglikli imis. cok rahatladim. orada cok korkmustum.
eeeeeee.....
sizler nslsiniz hamilelik nasil gidiyo insallah hepiniz hersey yolunda gidiyodur
benim esim kalicak ,annemler olmayack yanimda kaynanam olacak sadece o da gunduz gelir zaten burada 2 gece 3 gun kaliniyormus hastane de ,kocam olsun yanimda o bana yeter
kızlaaaar yardım edin,
biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)
kızlar bu arada aslında bugün 100 günüm kalmış ve yarın 2 haneli sayılara geçecektim..ama dün ayrıntılıda doğum tarihim 10 mayıs olarak çıktı ben bugünden 2 haneye geçiyorummm..
canım bende öyle biliyordum ama bu dr. dedi ki doğum tarihin 10 mayıs olacak dedi 2 gün geri geldi yani..ilk defa böyle oldu benimde bilemedim..kendi dr.uma gidince sorarım :) bi de benim hamileliğim sat'ıma uygun değil, geç döllenme ile oldu belki o yüzden tarih kaydığında dikkate almıştır..ultrasonda çıkan tarihler sürekli oynamıyor mu? benimde ultrasonda 3 gün erken gösteriyor ama ben hep doğum tarihini SAT a göre hesaplıyorum. benim doktorumda SAT tarihini dikkate alıyor.
aynen canım gece öyle tekmeledi ve coştuki ister istemez meraklandım çocuğa birşey mi oluyor diye korktum..bir de yeni yeni birşeye başladı, aynı nabız gibi atıyor bazen..çok düzenli vuruyor sanırım o zamanlarda hıçkırık tutuyor onu..yavrum 2-3 dakika hıçkırıyor sonra normal tekmelerine dönüyorgünaydın kızlarr ben gene coook coook gerı kaldım nerler oldu neler bıttı bılmıyorum ya off ...
ee nasılsınız bakalımmm.. :) biz cok şükür iyiyiz bu gece tekmelenmekten uyuyamadım 3,30dan berdr ayaktayım ama uykumda yok :)
Gunaydın canım kac zamandır aklımız sendeydı hos geldınslm herkese 1aydan fazla suredir yazamiyodum. simdi turkiyedeyim iki gun once geldim. orda cok kotu gunler gecirdim cok tehlikeli zamanlarim oldu. 4 cmlik acilma gordugunu soyledi. bebegim boyle giderse bogularak olurmus. bende dayanamadim geldim. buradaki dr gorundum. hersey normal hicbirsey yok bebegim saglikli imis. cok rahatladim. orada cok korkmustum.
eeeeeee.....
sizler nslsiniz hamilelik nasil gidiyo insallah hepiniz hersey yolunda gidiyodur
günaydın fıstıklar dün akşam yine ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gittim sonunda oğluşum yüzünü gösterdi..önce biraz gülümsedi sonra pozlar verdi..850 gr olmuş oğlum boyu da aynıydı 33cm..suratı burnu falan aynı bana benziyo :) çok güzel bir duyguydu..plesentamdaki kireçlenme devam ediyormuş ama bebeğin gelişimi iyi bakalım zaman ne gösterecek dedi..
kızlar ya gece ben soluma yatınca bebek hemen yatağa göbeğimin değdiği bölümü tekmelemeye başlıyo öyle rahatsız ediyoki ne sağıma ne soluma yatamıyorum..sadece sırtüstü yatabiliyorum..sırtüstüyken attğı tekmeler rahatsız etmiyo..sırtüstüde uyuyakalıyorum sonra gece uyandığımda karnımı gergin ve acıyo gibi hissediyorum..nasıl yatacağımı şaşırdım :44:
bugünlerde yüzüm sivilce doldu sanırım stresten de oluyor..işyerinde küçülme var hergün birini çıkarıyorlar..bende ister istemez kafama takıyorum çünkü burdayken hamile kaldım 6 hafta sonra ücretli iznime çıkabilecektim, sonra 4 ay devlet maaş verecekti ve sonrasında süt izni haklarım olacaktı..ama beni çıkarırlarsa bütün bu haklarımı kaybetmekten korkuyorum..ama hayırlısı olsun napalım her işte bir hayır vardır..
slm herkese 1aydan fazla suredir yazamiyodum. simdi turkiyedeyim iki gun once geldim. orda cok kotu gunler gecirdim cok tehlikeli zamanlarim oldu. 4 cmlik acilma gordugunu soyledi. bebegim boyle giderse bogularak olurmus. bende dayanamadim geldim. buradaki dr gorundum. hersey normal hicbirsey yok bebegim saglikli imis. cok rahatladim. orada cok korkmustum.
eeeeeee.....
günaydın fıstıklar dün akşam yine ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gittim sonunda oğluşum yüzünü gösterdi..önce biraz gülümsedi sonra pozlar verdi..850 gr olmuş oğlum boyu da aynıydı 33cm..suratı burnu falan aynı bana benziyo :) çok güzel bir duyguydu..plesentamdaki kireçlenme devam ediyormuş ama bebeğin gelişimi iyi bakalım zaman ne gösterecek dedi..
kızlar ya gece ben soluma yatınca bebek hemen yatağa göbeğimin değdiği bölümü tekmelemeye başlıyo öyle rahatsız ediyoki ne sağıma ne soluma yatamıyorum..sadece sırtüstü yatabiliyorum..sırtüstüyken attğı tekmeler rahatsız etmiyo..sırtüstüde uyuyakalıyorum sonra gece uyandığımda karnımı gergin ve acıyo gibi hissediyorum..nasıl yatacağımı şaşırdım :44:
bugünlerde yüzüm sivilce doldu sanırım stresten de oluyor..işyerinde küçülme var hergün birini çıkarıyorlar..bende ister istemez kafama takıyorum çünkü burdayken hamile kaldım 6 hafta sonra ücretli iznime çıkabilecektim, sonra 4 ay devlet maaş verecekti ve sonrasında süt izni haklarım olacaktı..ama beni çıkarırlarsa bütün bu haklarımı kaybetmekten korkuyorum..ama hayırlısı olsun napalım her işte bir hayır vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?