- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.381
çokkkk fena olacak çokkkk... eşim gece diyor ki acaba bi sıkıntısı mı var acile gidelim mi heee dedim gazı vardır o yüzden huysuzlanmıştırhayır doktora gidip dicekmişiz ki çok hareketli acaba sıkıştımı heeee sıkıştı ek yol yapacaklar sanki dedim küstü döndü poposunu.. bizde arkadan sarıldık sözde bi tekme atti adamcağız ne oluyor buna diye kaçmaya başladı yataktan.. dedim dön diyor yüzünü
benim de eşim kalacakadam baştan restini çekti herkese ben kalıcam diyor başka da birşey demiyor... annem dedi kı oğlum sen karına bakarsın ama bebeğe nasıl bakacaksın ben bakarım diyor. doktora da söyledik sakıncası yok dedi zaten özel oda olacağı için başka kımsede yok rahat olur.. eşim diyor ki anneme sen uyursun bebeği kaçırırlar manyak bu adam bende eşimin kalmasını istiyorum o anı doyasıya hissetmek istiyorum
benım esımde anlamaz bende anlamam bebek altı nasıl degısır onu bıle bımyıroumkı benben de eşim kalsın isterdim ama benim kocacım anlamaz ki bişiden..bebeği bile tutabilir mi ilk etapta bilmiyombizi idare edemez sanırım o..ablam ya da annecim olur sanırım yanımda:))
oyy bıan once bı karar ver ne kaldıkı surdaBenimde daha değil hastane doğum yapacağım şehir belli değil..doğum iznine çıkınca izmire evime gidebilirim yada ist da annemlerin ve işimin olduğu yerde ama her halükarda da annemide kocamıda yanımda istiyorumzaten ben annem kalsın dersem kocam doğuma girecek bu demez küser walla:) geçen ay gorunce heves edip tek başıma kızımıza hastane çıkışı aldımda hani beraber alışveriş yapacaktık diye bir mızmızlandı ki burnumdan gelmişti resmen..gulermisin ağlar mısın...
cnm ben benım odamda durması ıcın bunu aldımkızlaaaar yardım edin,
biz yatak konusunda halaa karar veremioruz oda takımları çok pahalı, ama dolap almak zorundayım ben,yatak odamda geniş aslında büyüyen yataklar bile sığıyor yanımıza, ama çok kararsızım, acaba park yatak alıpta geçici birde dolapmı alsak uygun, yada beğendiim odanın sadece dolabını alıp yine ayrıca bi beşikmi alıp kysam yanıma, çok kararsızım sizler neler aldınız,nasıl kullanıcaksınız,fikirlerinizi bekliorum, yardııım:)
bebgımın odası ıcınde park besık aldım
iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim
merhaba canım endıselenme oellıkle o haftalarda cok normal bızde de cok oldu hep endıselendık ama annesı merak etme cok aklına takılırsa saglık ocagında kalp atıslarını dınleyıp ıcını rahatlastabılırısn