2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende dıyorumkı esıme acaba bı sıkıntısı varsa dıyemıyo cocuk vurarak mı demeye clısyıoooo sacmalama dıyo aesmde bana
bende ıstıyorum esımın kalmasını ama ozellıkle bebek bakım konusunda zorlanırız dıye dusunuyorumen ıyısı ıkısının kalması
ben de eşim kalsın isterdim ama benim kocacım anlamaz ki bişiden..bebeği bile tutabilir mi ilk etapta bilmiyom bizi idare edemez sanırım o..ablam ya da annecim olur sanırım yanımda:))
benım esımde anlamaz bende anlamam bebek altı nasıl degısır onu bıle bımyıroumkı ben
oyy bıan once bı karar ver ne kaldıkı surdabenım kız kardesım gırecek doguma doktorum eısnde gırebılır dedı ama ben ıstemıyorum kapıda beklesın heyecanla
cnm ben benım odamda durması ıcın bunu aldım

bebgımın odası ıcınde park besık aldım

merhaba canım endıselenme oellıkle o haftalarda cok normal bızde de cok oldu hep endıselendık ama annesı merak etme cok aklına takılırsa saglık ocagında kalp atıslarını dınleyıp ıcını rahatlastabılırısn

merhabaa hosgeldınnn canım

neysekı hıcbırsey yokus sevındım adına

ben kendı adıma ıyıyım cnm bebısımde sanıyorumkı ıyı 2 gun kaldı oglumu gormeme

güünaydınnnnnnnnnnnnnnnn

esıme sınır oldum bugun
dun benı heveslendırıdı bugun doktora gıdelım dıye işi cıktı
yarın emınonune gıdıcektık işi cıktı

hayalalerım hep suya dustu hafta ıcıne kaldı ıkısıde

dedım kı ınsallahhh yarınkı ısın ıptal olurkızdı bıraz ole dedım dıye ama napımmm ben kac zamandır bu gunelrı beklyırumm

cnm hamileyken birini işten çıkarmak suç die biliorum, yinede bir araştır sen, hayırlısı olsun

kızlar bende öyle biliyordum ama netten biraz araştırdım, evet bir kadın hamile olduğu sebebiyle işten çıkartılamıyor ama bizim şirket küçülme sebebiyle fazla sayıda kişi çıkardığı için bu durumda haklarım yanıyor gibi görünüyor..

bende öyleyimdir canım bir şeye heveslenip de olmazsa çok sinir olurum...yarın bende önce dr.a sonra kayınvalidem, kaynım ve eşimle eminönüye gidicem tabi bizimde iptal olmassa bakalım..

bende öyleyimdir canım bir şeye heveslenip de olmazsa çok sinir olurum...yarın bende önce dr.a sonra kayınvalidem, kaynım ve eşimle eminönüye gidicem tabi bizimde iptal olmassa bakalım..

en sınır oldugum seyy kı esım bunu hep yapargerci keyfı degıl ısı cıktı ama nebılım olurda işi olmazsa ınsallah olamz dedımyarıngıdıcez

hmmm şimdi böle deyince bilemedim bi avukata sormak lazım bu durumda yapılır bişi varmı die

günaydınnn canlar =) bugün gece nöbeti çıkısı saglık ocagına gittim seker yüklemesi sonucu almak için....malesef seker yükleme sonucunuz görünmüyo dedi doktor sinir oldummm halbuki salı günü yaptırmıstım malumm saglık ocagının anlastıgı labaratuar kan tahlillerimi kaybetmiş...halbuki bugün ne güzel doktoruma gidecektim kontrol için...hem ayrıntılı ultrasyon sonucumu ve seker yüklemesş sonucunu göstercektimm resmen hevesim kursagım da kaldııı..........off yaaaaaaaaaaaaa.neyse eli boş giderimmm en azından paşamı görürüm inş...canım cok sıkkınnnnnnnn

kaybetmek ne demek yaaa şaka giibi, eee şimdi bidahamı yaptırmak zorunda kalcaksın yoksaa

kızlar bir de dün tahlil sonuclarımı aldım ts3 referans alınan üst değerden bir rakam yüksek çıkmış..yani aşırı yüksek değil ama yüksek..bir sorun olur mu sizde de böyle oldu mu??

sağlık ocağına pek güvenilmez bence bu konuda. bennimde ilk aylarda kan sonuçlarımı kaybetmişlerdi. birde bana kanınız pırtılaşmıştır ondan sonuçlarınız çıkmamış demişlerdi. bugüne kadar hiç kanım pırtılaşmamış o gün pırtılaşmış. ne garip.

aynı gün sinirle inerken merdivenlerde ayağımıda burkmuştum kaç gün evde yattım şiş ayakla. tövbe ettim o gün bir daha sağlık ocağında tahlil yaptırmıycam diye

günaydın kızlar....ve sonunda cumaa.hayırlı cumalar...ve mutlu hafta sonları hepinize..biz bu ctesi doktora gidiyoruz kızımı görmeye..bakalım ne kadar büyümüş meleğimiz...

GÜNAYDIN canım aynen bugün cuma güzel gün havada güzel:) yarın biz de kızımızı görücez aynı heyecanlardayız:)

Gunaydın canım adamın ısı varsa ne yapsın tatlım olmazsa annenle gıt olmaz mı ?

günaydın kızlar..

geçen hafta doktora gittiğimde tetenoz iğnesi için sağlık ocağından aradılarmı dedi.yok dedim normalde arıyıp iğneye çeğırıyorlarmış. sizde böle bişi oldumu yaptıran varmı acaba yaptırsam mı yaptırsammı kararsızım.ne dersiniz ?

1. aşıdan önce sağlık ocağından aramışlardı, 20. hafta dolunca gelin diye. 2. si için gün vermişlerdi ayrıca aramadılar. benim doktorum yaptır demişti .

evet beni arayıp aşıya çağırmışlardı bir aralıkta bide ocakta yaptırdım, bence yaptır özellikle sezeryan olacaksan mikrop falan kaparsın Allah göstermesin yada bir yerini falan yanlışklıkla kestin nolur nolmaz sen işini garantiye al derim....

Günaydınnn sevgılıı cok cıcıı en guzel meleklerın degerlı anacıkları
Herkezee gunaydın efendım hayırlı cumalar dılıyorummm

kubsen canım saglık ocagına bende nedense hıc guvenmıyorum ası konusunda bıle okadar cok dusundumkı en sonunda vuruldum ama zor karar verdım
neyse en azından bebegını goreceksın gıt gor sıkma canını

snovcumm ah su erkeklerın ıslerı yokmu bende sınır olurum bana soz verıdgınde acıl ısı olunca ıster ıstemes suratım duser onunda ıcıne dert olur ınsallah bana kalır dıee ıcın ıcın dua bıle ederım sanırım bıraz bencılım ama napıyımmm :)

Gunaydın canım adamın ısı varsa ne yapsın tatlım olmazsa annenle gıt olmaz mı ?
hep te bızımbu ıslerı bukluyo kuzum ama napım esım haklı aslında ama uzuldum ya suclu ılan ettım onu

esımde gelmek ıstıyor adam cocuguna dogru duzgun bırsey alamadı beraber gıdıcez
gunaydın canımm bende aynıyım bende hep ıstıyorum kı hersey hallolsun cok sabrısızım ya

Canim sıkıldı dedim su bebis kiyafetlerinin etiketlerini keseyim yaw bunlarin kendinden buyuk etiketi var carsaf gibi cok zevkli ya bide konbin yapiyorum bunla bunu giyer felan ay gecsin su gunler

saol canim bende burada daha bise yaptirmadim bakalim artik ne olcak sen burdamisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…