- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.401
kızlar anakucağı almak gerekli mi?
slm herkese 1aydan fazla suredir yazamiyodum. simdi turkiyedeyim iki gun once geldim. orda cok kotu gunler gecirdim cok tehlikeli zamanlarim oldu. 4 cmlik acilma gordugunu soyledi. bebegim boyle giderse bogularak olurmus. bende dayanamadim geldim. buradaki dr gorundum. hersey normal hicbirsey yok bebegim saglikli imis. cok rahatladim. orada cok korkmustum.
eeeeeee.....
sizler nslsiniz hamilelik nasil gidiyo insallah hepiniz hersey yolunda gidiyodur
günaydın fıstıklar dün akşam yine ayrıntılı ultrasona gittiğim yere gittim sonunda oğluşum yüzünü gösterdi..önce biraz gülümsedi sonra pozlar verdi..850 gr olmuş oğlum boyu da aynıydı 33cm..suratı burnu falan aynı bana benziyo :) çok güzel bir duyguydu..plesentamdaki kireçlenme devam ediyormuş ama bebeğin gelişimi iyi bakalım zaman ne gösterecek dedi..
kızlar ya gece ben soluma yatınca bebek hemen yatağa göbeğimin değdiği bölümü tekmelemeye başlıyo öyle rahatsız ediyoki ne sağıma ne soluma yatamıyorum..sadece sırtüstü yatabiliyorum..sırtüstüyken attğı tekmeler rahatsız etmiyo..sırtüstüde uyuyakalıyorum sonra gece uyandığımda karnımı gergin ve acıyo gibi hissediyorum..nasıl yatacağımı şaşırdım :44:
bugünlerde yüzüm sivilce doldu sanırım stresten de oluyor..işyerinde küçülme var hergün birini çıkarıyorlar..bende ister istemez kafama takıyorum çünkü burdayken hamile kaldım 6 hafta sonra ücretli iznime çıkabilecektim, sonra 4 ay devlet maaş verecekti ve sonrasında süt izni haklarım olacaktı..ama beni çıkarırlarsa bütün bu haklarımı kaybetmekten korkuyorum..ama hayırlısı olsun napalım her işte bir hayır vardır..
günaydınnn canlar =) bugün gece nöbeti çıkısı saglık ocagına gittim seker yüklemesi sonucu almak için....malesef seker yükleme sonucunuz görünmüyo dedi doktor sinir oldummm halbuki salı günü yaptırmıstım malumm saglık ocagının anlastıgı labaratuar kan tahlillerimi kaybetmiş...halbuki bugün ne güzel doktoruma gidecektim kontrol için...hem ayrıntılı ultrasyon sonucumu ve seker yüklemesş sonucunu göstercektimm resmen hevesim kursagım da kaldııı..........off yaaaaaaaaaaaaa.neyse eli boş giderimmm en azından paşamı görürüm inş...canım cok sıkkınnnnnnnn
Gunaydin herkese,hayirli cumalar !...Ben gune stresli basladim biraz,cunku seker yuklemesi icin hastaneye gittim.Biraz gec kaldim cunku trafik vardi yogun sis yuzunden,sonra park yeri bulamadim falan.Maalesef kabul etmedi kadin,saat tam 8 de orda olacakmisim illa.Yalvardim biraz ettim ama nafile.Mecbur pazartesi tekrar gitmem lazim =(.Napalim gidicez artik.
evet canım almak gerekiyor sanırım..gittigidiyorda şöyle bir set buldum fiyatı çok uygun görünüyor..ama bende tek tek alıcam galiba..sanırım asıl işimize o yarıcak canım biyere giderken falan hep onunla arabaya bindrcez, ben bebek arabasyla uyumlu olsun die travel sistem almayı üşünüorum
canım bende son günlerde tam kasık bölgemde, midemde ve göğüs altımda tekmeler hissediyorum..eliyle ayağıyla her yere vuruyo sıpa..mideme vurunca gel bari ağzıma gir diye kızasım geliyokızlaar size bişi soriim, ben 2 gündür sanki tekmeleri göğsümün altında hissediorum, mümkünmü okadar yukarı vurması bide bayaa aşada hissediom, ters durduu için onlar elleri yukarıyada ayakları gelio galiba
bence ıhtıyacımız olucak cnm bana hedıye gelıcek merak edıyorum nasıl bırseykızlar anakucağı almak gerekli mi?
Merhaba kızlar bnede bu hafta şeker testi için hastaneye gittim şükür şeker çıkmadı ama bebeğimde 6 gün gerileme çıktı artmadığı sürece önemli değil dedi dr ama ben çok üzüldüm((((
kilosuda azmış bebeğimi hiç besleyememişim(
bu hafta kendime keçiboynuzu pekmezi aldım bakalım etkisi olacakmı çok canım sıkıldı.. Doğum 7 mayısta ozamana kadar içicem pekmezi bakalım etkisi olacakmı
Merhaba kızlar bnede bu hafta şeker testi için hastaneye gittim şükür şeker çıkmadı ama bebeğimde 6 gün gerileme çıktı artmadığı sürece önemli değil dedi dr ama ben çok üzüldüm((((
kilosuda azmış bebeğimi hiç besleyememişim(
bu hafta kendime keçiboynuzu pekmezi aldım bakalım etkisi olacakmı çok canım sıkıldı.. Doğum 7 mayısta ozamana kadar içicem pekmezi bakalım etkisi olacakmı
Canlarım hayırlı cumalar hepinize
fazla vaktim yok da kısaca size bişey söyleyip çıkıcam hemen. işler yine yoğun
Başbakan bu akşam Fatih Altaylının konuğu olacakmış.
Doğum izni ile ilgili bir bilgi verebilir belki diye ben de fatih altaylıya mail attım.
Siz de fırsatınız varsa tweet yada mail atarak konuya ağırlık vermesini sağlayabilirsiniz belki diye buraya da yazayım dedim.
maili veriyorum: iletisim@fatihaltayli.com.tr
hatta yazdığım maili de göndereyim :
"İyi günler Fatih Bey,
Akşam sayın Başbakana doğum izninin uzatılması hakkında ne düşündüğünü sorabilir misiniz acaba?
Sürecin neden bu kadar uzadığını merak ediyoruz.
Geçen sene temmuz ayından beri sık sık gündeme geliyor fakat halen bir sonuca bağlanmış değil.
Bebek bekleyen tüm anne adayları adına teşekkür ediyorum şimdiden.
İyi çalışmalar, Kolay gelsin. "
Öpüyorum hepinizi
sanırım asıl işimize o yarıcak canım biyere giderken falan hep onunla arabaya bindrcez, ben bebek arabasyla uyumlu olsun die travel sistem almayı üşünüorum
Canım senin dediğin ana kucağı değil araba koltuğu onlarda sallıyor çocuğu ama uzun süre onların içinde tutmak sakıncalıymış çocukları bel boşluk kısımları fazla biyere gelip giderken takviyeyle doldurabilirsin o kısımları ama devamlı yatırılmaması lazımmış ben bunu aldım 3 kademeli yatar pozisyondan oturma pozisyonuna kadar kalkıyor 18 kg kadar taşıyor valla herkes en çok ana kucağı lazım oluyor dediği için en güzelini almak istedim.
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
gıttıgın hastane devlet hastanesımı ? ee ne olmus 9 da bıle gıtsen onemlı olan ac olman 11e kadar devlet hastanelerı ıdar ve kan tahlılı yapıyor sasırdım yaa bıdaha gıdıceksın bıde:([/QUOTE .!.:Canim ya ben yurtdisindayim...Cok sinir oldum ama elden ne gelir! Ilk defa boyle bisey yasadim.
slm kızlar biraz geç oldu ama bende bundan sonra burdayım benim de mayıs gibi bekleniyo bi sürpriz yapmasa benimki tüp bebek cinsiyetimiz erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?