2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin herkese,hayirli cumalar !...Ben gune stresli basladim biraz,cunku seker yuklemesi icin hastaneye gittim.Biraz gec kaldim cunku trafik vardi yogun sis yuzunden,sonra park yeri bulamadim falan.Maalesef kabul etmedi kadin,saat tam 8 de orda olacakmisim illa.Yalvardim biraz ettim ama nafile.Mecbur pazartesi tekrar gitmem lazim =(.Napalim gidicez artik.

Canlarım hayırlı cumalar hepinize
fazla vaktim yok da kısaca size bişey söyleyip çıkıcam hemen. işler yine yoğun
Başbakan bu akşam Fatih Altaylının konuğu olacakmış.
Doğum izni ile ilgili bir bilgi verebilir belki diye ben de fatih altaylıya mail attım.
Siz de fırsatınız varsa tweet yada mail atarak konuya ağırlık vermesini sağlayabilirsiniz belki diye buraya da yazayım dedim.
maili veriyorum: iletisim@fatihaltayli.com.tr
hatta yazdığım maili de göndereyim :
"İyi günler Fatih Bey,
Akşam sayın Başbakana doğum izninin uzatılması hakkında ne düşündüğünü sorabilir misiniz acaba?
Sürecin neden bu kadar uzadığını merak ediyoruz.
Geçen sene temmuz ayından beri sık sık gündeme geliyor fakat halen bir sonuca bağlanmış değil.

Bebek bekleyen tüm anne adayları adına teşekkür ediyorum şimdiden.
İyi çalışmalar, Kolay gelsin. "
Öpüyorum hepinizi

kızlaar size bişi soriim, ben 2 gündür sanki tekmeleri göğsümün altında hissediorum, mümkünmü okadar yukarı vurması bide bayaa aşada hissediom, ters durduu için onlar elleri yukarıyada ayakları gelio galiba

canımmmmmmmmmmm nıhayet senden haber alabıldıkkkkkkk kackere yazdık burda
merak ettık senı sımdı herseyın yolunda olmasına cok sevındım artık burdasın bak bı yere gıtmek yok :)

canım sırt ustu yatmak ılk gunlerden berı yasak bebegın kan dolasımını etkılıyor bend e oyle yatsam rahatım ama mecbur sag sol yatıcaz
ve son aylarda sadece sol tarafa yatmak en ıyısıymıs
sıvılce hıc deme yuzumden eksık olmazlardı 2 aydır cıcek actım resmen :)
inşallah ıs yerınde hakkında hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı vardır bı hayır dıyelım

canım daha once yazmıstım ben kan testlerını orda yaptırıyordum doktorum bır ay ıcersınd e degerler bu kadar oynamaz demıstı
saglık ocagında bazı seylerıde gorunce oraya guvenım sıfırlandı kendı aıle hekımım bıle devlet hastanesınde tahlıllerı yaptırmamı ıstemıstı
seker yuklemesı ısrar edersem yapıyorlarmıs ama devlet hastanesıne gıdıcem tahlıller ıcın ..

gıttıgın hastane devlet hastanesımı ? ee ne olmus 9 da bıle gıtsen onemlı olan ac olman 11e kadar devlet hastanelerı ıdar ve kan tahlılı yapıyor
sasırdım yaa bıdaha gıdıceksın bıde

kızlar anakucağı almak gerekli mi?

ben evde baska odaya gıttıgımde bebegımde yanımda olsun ıstıyorum
yengem mutfaga gıdıyor yavrusu nasıl aglıyor arkasından aklı onda bı odaya bı mutfaga derken zorlanıyor

Eki Görüntüle 622056
bunlar cok hafıf boyle bısey almayı duusnuyorum 35 tl cıvılımde vardı almadım pısmanım
ablam donence oyuncagın ıaldı onuda ustune monte ederım dıyorum

Merhaba kızlar bnede bu hafta şeker testi için hastaneye gittim şükür şeker çıkmadı ama bebeğimde 6 gün gerileme çıktı artmadığı sürece önemli değil dedi dr ama ben çok üzüldüm ((((

kilosuda azmış bebeğimi hiç besleyememişim (

bu hafta kendime keçiboynuzu pekmezi aldım bakalım etkisi olacakmı çok canım sıkıldı.. Doğum 7 mayısta ozamana kadar içicem pekmezi bakalım etkisi olacakmı

sanırım asıl işimize o yarıcak canım biyere giderken falan hep onunla arabaya bindrcez, ben bebek arabasyla uyumlu olsun die travel sistem almayı üşünüorum
evet canım almak gerekiyor sanırım..gittigidiyorda şöyle bir set buldum fiyatı çok uygun görünüyor..ama bende tek tek alıcam galiba..
BONNY BABY ANA KUCAĞI 5 Lİ TAŞIMA SETİ ÇANTALI GittiGidiyor'da 74740026
canım bende son günlerde tam kasık bölgemde, midemde ve göğüs altımda tekmeler hissediyorum..eliyle ayağıyla her yere vuruyo sıpa..mideme vurunca gel bari ağzıma gir diye kızasım geliyo

kızlar anakucağı almak gerekli mi?
bence ıhtıyacımız olucak cnm bana hedıye gelıcek merak edıyorum nasıl bırsey

uzulme cnm onde yada gerıde cıkması cok normal bu zamanalrda bebegı en ıyı besleyen muz cevız sut ve kasar peynırı bulgur pılavı cnm bunları bol tuket

canım eltımın 6 aylık oglu var
ve 1 aya yakın gerıden gıdıyor kılo ve boyu ama doktor saglıklı bıseyı yok dıyor
kafaya takma bazen gerı bazen ılerı gıder suan sorun gormemıs doktor kendını uzme annesııı

Son düzenleme:

Canım o doğum izni işleri kabul edilmemiş diye biliyorum başka bişeyler yapılacakmış galiba

sanırım asıl işimize o yarıcak canım biyere giderken falan hep onunla arabaya bindrcez, ben bebek arabasyla uyumlu olsun die travel sistem almayı üşünüorum

Canım senin dediğin ana kucağı değil araba koltuğu onlarda sallıyor çocuğu ama uzun süre onların içinde tutmak sakıncalıymış çocukları bel boşluk kısımları fazla biyere gelip giderken takviyeyle doldurabilirsin o kısımları ama devamlı yatırılmaması lazımmış ben bunu aldım 3 kademeli yatar pozisyondan oturma pozisyonuna kadar kalkıyor 18 kg kadar taşıyor valla herkes en çok ana kucağı lazım oluyor dediği için en güzelini almak istedim.

http://www.e-bebek.com/ev_tipi_ana_...3u_bir_arada_uykucu_ana_kucagi_18_kg/TLO-4249

Son düzenleme:

ben çok kararsızım..gerçekten kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum..ya bebek sevmezse oraya koyunca huysuzluk ederse gibi şeyler düşünüyorum..:44:

Bizede tiny love hedıye alındı babanne tarafından kayınvalıdem ıyce arastırmıs bunu cokbegenmısss gunduz uykuları ıcın felan usreklı besıkle mekık dokumaktansa yanımzda bulundurmak ıcın cok ıdeal gorunuyor bakalım babagımızde memnun kalır ınsallah

gıttıgın hastane devlet hastanesımı ? ee ne olmus 9 da bıle gıtsen onemlı olan ac olman 11e kadar devlet hastanelerı ıdar ve kan tahlılı yapıyor sasırdım yaa bıdaha gıdıceksın bıde:([/QUOTE .!.:
Canim ya ben yurtdisindayim...Cok sinir oldum ama elden ne gelir! Ilk defa boyle bisey yasadim.

slm kızlar biraz geç oldu ama bende bundan sonra burdayım benim de mayıs gibi bekleniyo bi sürpriz yapmasa benimki tüp bebek cinsiyetimiz erkek

slm kızlar biraz geç oldu ama bende bundan sonra burdayım benim de mayıs gibi bekleniyo bi sürpriz yapmasa benimki tüp bebek cinsiyetimiz erkek

hoş geldin aramıza allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…