2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benım sık ıdarara cıkmalarım yıne basladı ılk zamnaalrdsakı gıbı sızınde basladımı?

Benim de idrara cikmalarim hic azalmadi,ustelik bu haftalarda azalacagini okumustum ama nerdeee.Ozellikle geceleri uyuyamiyorum cunku her 20-30dkda tuvalete kalkiyorum.

ii geceler arkadaşlar. sizlere bir sorum olacaktı bebeğiniz kaç haftalıkken kilosunu öğrenebildiniz. bn iş nedeniyle şırnakta yaşıyorum o yuzden doktor imkanımız çok olmuyor.gittiğimizdede çok bilgi vermiyorlar.bn adet tarihime göre 25. haftanın içindeyim ancak dr bana sen geç hamile kalmmıssın 23. haftadasın dedi.bebeğimizin kilosunu bilmiyoruz. cinsiyetine de %90 kız dedi.o da kesin değil yani.

gerçekten öyle 16. haftaya kadar hiç kilo almayan ben son 8 haftada 4 kilo birden aldım bundan sonrası ne olur hiç bilmiyorum:26::26:

Hayatta kilo almayan ben,an itibariyle neredeyse 58 kg oldum.Sanirim daha dikkat etmem lazim,valla baya hizli bi artis icindeyim.Ama yemeden duramiyoruuuuuum

Bende Canımın tatlı çekmesinden bıktım artık vucudum bu son 3 ayda çok değişecek diye korkuyorum resmn takıntı yaptım 6 haftadır hiç tartılmadım ama kilo aldığımı farkediyorum bacaklarım şişmeye başlıyor dikkat etmk çok zor hamilelikte

Günaydın ben de işe başlamadan bir uğrayayım dedim. İdrara sık çıkma sıkıntısı bende de var hatta çok sıkıştığımda bir de oğlum idrar kesemi tekmeliyor tam oluyor zor yetişiyorum wc'ye
Dün gece eşimi yolcu ettim hasta ziyaretine gitti yarın dönecek ben de anneme gideceğim iş çıkışı, adamı gönderirken bir ağladım bir ağladım aslında çok ayrı kaldığımız zamanlar oldu ama şu an olur olmadık her şeye ağlayasım var

günaydınn kızlarrr

bizde erkenciyiz bugün... güzel bi kahvaltı yaptık sanki akşam tıka basa dolu olan ben değildim sabah kalktığımda karnım gurulduyor

gÜNAYDIN HANIMLARR İŞE GELDİK YİNE CUMARTESİ CUMARTESİ HİÇ SEVMİORUM :/

BUGUNUN EN KEYIFLI YANI MELEGIMIN KIPIR KIPIR OLMASII
ICERDE NAPIYOR CIDDEN COK AMA COK MERAK EDIOYRUMMM SAGLI SOLLU CALISIYOR RESMEN BAZEN YERIMDEN HOPLUYORUM
BAZEN BIYERLERINI NERESINI GECIRIYORSA SANKI KARNIMIN ICINDE CIZK YAPIYOR GIBI INCE SZILAR OLUYOR DOKUNDUGU YERLERDE TEKMELERI RESMEN DISARDAN FIRLIYOR GIBII GUC GOSTERISIMI YAPIYOR NEDIR SIPAAAA SOHBET ETTGIMIZDEDE HEMEN BASIYOR TEKMEYI
27 HAFTAMIZDAYIZ ARTIK ANNE BABANIN SESINI AYIRT EDEBILIYORMUS BU HAFTADA BOL BOL KONSUN DIYORLAR

gunaydın hanımlar ıns hepınız ıyısınızdır dun hamıle yastıgım geldi ve uzun zamandan sonra ilk kez cok huzurlu uyuyup, agrısız uyandımm♥

inş herkes çok ıyıdır biraz oyalanıp kahvaltı faslına başlayacagızz

Günaydın kızlar dün akşam eşim balığa gitti benimde canım sıkıldı mayalı ayçöreği muzlu pasta tarifleri buldum yaptım gündüzde çarşıda gezmiştim çok yorulmuşum bacağım ve kolum çok ağrıdı gece hiç uyuyamadım akşamda madem bu kadar şey yaptım birilerini çağır oturmaya dedim eşime bişeyler daha yapıcam evde varken gelsinler sonra eşim hiç olmadık zamanda çağırmak istiyor zor oluyor

selaammmm

sahılde yuruyus yapmak ıstıyorum hıc benlık degıl ama denız kokusu ıstıyorum ınsallah esımın ısı erken bıterde gıderız havada arada kapıyo ama ınsallah yagmaz yagmur fln

Merhaba guzel anneler, bugun temiZlik yaptim simdi de korkuyorum niye kendimi zorladim diye kizdim. Sabah cok tekeliyordu Ben hareketli olunca uyudu sanirim. Herkese iyi tatiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…