2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam annecikler ... nasılsınız bakalım bizim gece gündüz karıştı şimdiden .. nazlıyla kavga edip duruyoruz Allah sonumuzu hayor etsin

kızlar bir de dün tahlil sonuclarımı aldım ts3 referans alınan üst değerden bir rakam yüksek çıkmış..yani aşırı yüksek değil ama yüksek..bir sorun olur mu sizde de böyle oldu mu??

Bende dün aldım tahlil ve şeker sonucumu.Benim tsh ım yüksek t3 ve t4 düşük çıktı.Gebeliğimin başından beri böyle.Ama bi önceki ilgi yoksunu doktorum
hiç ilgilenmedi.Ben söylüyordum tsh a bakalım mı bi sorun olurmu diye.Adamın cvbı olur bakabiliriz Gittiğim doktorda özeldi.
Şimdiki doktorum saolsun biraz titizleniyor dahiliye uzmanına bi göster sonucu ve tedbir amacı ilaca başlayalım dedi.Neden şimdiye kadar başlamamamış dedi.
Allah korusun bebekte gelişim geriliği filan yapabilir dedi.Çok şükürki öyle birşey olmadı haftasıyla uyumlu.Gösterdim ve ilaca başladık.Sende bi göster istersen ne olur ne olmaz şüphe kalmaz içinde.

selam kızlar
Dün kontrolüm vardı ve hiç iyi geçmedi maalesef.Kan değerim 9 a düşmüş.İlacımı değiştirdi.Sürekli tansiyonum düşüyor zaten zor ayakta duruyorum.
Tsh için ilaca başladım.En önemlisi bebeğimin suyu azmış biraz.Alttanda muayne etti akıntı ile beraber kaçak varmı diye?Eğer böyle bi anda akıntın olursa hemen gel
bakalım dedi.Benim sıvı almamla pek alakası yokmuş bu durumun.Ama sen yinede bol sıvı al dedi.Tek sevindiğim şimdilik haftasıyla uyumlu 898 gr.Kontrole gitcem.İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama hareketleride azaldı eskiye oranla:2:

Bebeğinin suyunda azalma olan oldu mu aranızda doktor ne dedi?

kızlar ukbe ismi nasıl benim yeni aklıma geldi, sahabe isimlerinden çok hoşuma gitti sizce de güzel mi??

sağol canım bende yarın dr.uma gidip bir göstericem..sana da geçmiş olsun tatlım..

canım çok geçmiş olsun yat dinlen iyi düşün hep, kan hapını alınca 1 saat penir süt yoğurt yeme olurmu ,ilacın etkisini kesiyormuş , bende gecen senin gibi oldum ilacı yanlış kullanmışım şimdi dikkat ediyorum , pekmezide sulandırıp içiyorum daha iyiyim şimdi

kızlaaarr. az once cok güzel bi haber aldımm... bizim şubeye gelen bi kız, bir firmeda muhasebede calısıyor..
onlara yazı gelmiş artık doğum izni 6 alcak diye...nasıl mutluyum anlatamammmmmmm

kızlar ukbe ismi nasıl benim yeni aklıma geldi, sahabe isimlerinden çok hoşuma gitti sizce de güzel mi??

sağol canım bende yarın dr.uma gidip bir göstericem..sana da geçmiş olsun tatlım..

teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.Evet kan ilacını içince bi saat bekliyorum.İnşallah bende bebeğimde toparlanırız biran önce.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

kızlaaarr. az once cok güzel bi haber aldımm... bizim şubeye gelen bi kız, bir firmeda muhasebede calısıyor..
onlara yazı gelmiş artık doğum izni 6 alcak diye...nasıl mutluyum anlatamammmmmmm
insallah oyle olur canim bu aksam haberlere bakalim..ama beni sirketin kuculmesi sebebiyle isten cikarirlarsa butun haklarim yanacak

Hayatta kilo almayan ben,an itibariyle neredeyse 58 kg oldum.Sanirim daha dikkat etmem lazim,valla baya hizli bi artis icindeyim.Ama yemeden duramiyoruuuuuum

Hayatta kilo almayan ben,an itibariyle neredeyse 58 kg oldum.Sanirim daha dikkat etmem lazim,valla baya hizli bi artis icindeyim.Ama yemeden duramiyoruuuuuum

gerçekten öyle 16. haftaya kadar hiç kilo almayan ben son 8 haftada 4 kilo birden aldım bundan sonrası ne olur hiç bilmiyorum:26::26:

kızlarr ben geldimm...canlar bugün gittim doktora oglusumu gördüm....660gr olmus..tosun dedi doktor.........masallah... =) saglıklıymıs ....6 hafta sonra cagırdı doppler usg yapacakmıs....ama oglusum cok tatlıydı yaa işi gücü elleriyle yüzüne dokunmak oldu....ama yüzü komle olusmus gözzleri bile olusmuss.....mucize yaaaaa.. hayran kaldımmm kuzumaa.............

gergın bıgun gecırıyorum kızımda nerdeyse hıc durmadı ve cok daha guclu vurdu
nasıl anlıyolar bunu ya, daha dogrusu gercekten anlıyolarmı
yoksa tesadufmu...cok ılgınc...
Anne uzulme ben yanındayım der gıbıydı..
Aglattı benı fındıgım.
Ay ben nıye bu kadar zırlak bısey oldum yaaaaaaaaa

iyi gecelerrrr

aksam aksam hem cok guzelbı haber aldık hemde cok acı cnm sıkıldı

esımın kuzenı hamıleydi mart bası gıbı dogum beklenıordu bebişi dayanamamaıs 34. haftada bugun dogmus saglıgıyerındeymıs cok sukur

ortaokul arkadasımın bugun kanserden vefat ettıgını ogrnedım gorusemıyorduk ama ıcım burkuldu mekanı cennet olsun ınsllah

ıste hayat boyle bısey, ne garıp
bırılerı doguyor bırılerı olüyor..
Basın sagolsun canım.
Acelecı bebıse de ıns saglıklı uzun omurler dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…