- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.421
kızlar bir de dün tahlil sonuclarımı aldım ts3 referans alınan üst değerden bir rakam yüksek çıkmış..yani aşırı yüksek değil ama yüksek..bir sorun olur mu sizde de böyle oldu mu??
Bende dün aldım tahlil ve şeker sonucumu.Benim tsh ım yüksek t3 ve t4 düşük çıktı.Gebeliğimin başından beri böyle.Ama bi önceki ilgi yoksunu doktorum
hiç ilgilenmedi.Ben söylüyordum tsh a bakalım mı bi sorun olurmu diye.Adamın cvbı olur bakabilirizGittiğim doktorda özeldi.
Şimdiki doktorum saolsun biraz titizleniyor dahiliye uzmanına bi göster sonucu ve tedbir amacı ilaca başlayalım dedi.Neden şimdiye kadar başlamamamış dedi.
Allah korusun bebekte gelişim geriliği filan yapabilir dedi.Çok şükürki öyle birşey olmadı haftasıyla uyumlu.Gösterdim ve ilaca başladık.Sende bi göster istersen ne olur ne olmaz şüphe kalmaz içinde.
selam kızlar
Dün kontrolüm vardı ve hiç iyi geçmedi maalesef.Kan değerim 9 a düşmüş.İlacımı değiştirdi.Sürekli tansiyonum düşüyor zaten zor ayakta duruyorum.
Tsh için ilaca başladım.En önemlisi bebeğimin suyu azmış biraz.Alttanda muayne etti akıntı ile beraber kaçak varmı diye?Eğer böyle bi anda akıntın olursa hemen gel
bakalım dedi.Benim sıvı almamla pek alakası yokmuş bu durumun.Ama sen yinede bol sıvı al dedi.Tek sevindiğim şimdilik haftasıyla uyumlu 898 gr.Kontrole gitcem.İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama hareketleride azaldı eskiye oranla:2:
Bebeğinin suyunda azalma olan oldu mu aranızda doktor ne dedi?
kızlar ukbe ismi nasıl benim yeni aklıma geldi, sahabe isimlerinden çok hoşuma gitti sizce de güzel mi??.
kızlar ukbe ismi nasıl benim yeni aklıma geldi, sahabe isimlerinden çok hoşuma gitti sizce de güzel mi??
sağol canım bende yarın dr.uma gidip bir göstericem..sana da geçmiş olsun tatlım..
canım çok geçmiş olsun yat dinlen iyi düşün hep, kan hapını alınca 1 saat penir süt yoğurt yeme olurmu ,ilacın etkisini kesiyormuş , bende gecen senin gibi oldum ilacı yanlış kullanmışım şimdi dikkat ediyorum , pekmezide sulandırıp içiyorum daha iyiyim şimdi
kızlaaarr. az once cok güzel bi haber aldımm... bizim şubeye gelen bi kız, bir firmeda muhasebede calısıyor..
onlara yazı gelmiş artık doğum izni 6 alcak diye...nasıl mutluyum anlatamammmmmmm
insallah oyle olur canim bu aksam haberlere bakalim..ama beni sirketin kuculmesi sebebiyle isten cikarirlarsa butun haklarim yanacakkızlaaarr. az once cok güzel bi haber aldımm... bizim şubeye gelen bi kız, bir firmeda muhasebede calısıyor..
onlara yazı gelmiş artık doğum izni 6 alcak diye...nasıl mutluyum anlatamammmmmmm
esim gelsin ona da sorucam bakalim :)bence çok güzel bir isim canım hatta bir oğlun daha olursa urve ve ukbe koyarsın on numara olur:)
Hayatta kilo almayan ben,an itibariyle neredeyse 58 kg oldum.Sanirim daha dikkat etmem lazim,valla baya hizli bi artis icindeyim.Ama yemeden duramiyoruuuuuum
iyi gecelerrrr
aksam aksam hem cok guzelbı haber aldık hemde cok acı cnm sıkıldı
esımın kuzenı hamıleydi mart bası gıbı dogum beklenıordu bebişi dayanamamaıs 34. haftada bugun dogmus saglıgıyerındeymıs cok sukur
ortaokul arkadasımın bugun kanserden vefat ettıgını ogrnedım gorusemıyorduk ama ıcım burkuldumekanı cennet olsun ınsllah
ıste hayat boyle bısey, ne garıp
bırılerı doguyor bırılerı olüyor..
Basın sagolsun canım.
Acelecı bebıse de ıns saglıklı uzun omurler dılerım
gerçekten öyle 16. haftaya kadar hiç kilo almayan ben son 8 haftada 4 kilo birden aldım bundan sonrası ne olur hiç bilmiyorum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?